|
|
#3631 |
|
Dolce vita
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II
Bitter..ile Ci zajęło dochodzenie do siebie?
|
|
|
|
#3632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety jeszcze nie doszłam do siebie, zwłaszcza, że on się ze mną kontaktuje i chce wrócić... W ogóle powiedział, że chciałby spędzić ze mną resztę życia i się zestarzeć u mojego boku
I że jeszcze nigdy nie trafił na taką lojalną osobę jak ja... ech, wszystko do du.py.Czasami mam lepsze dni (jak np. dziś) ale czasem jest ciężko... Niestety codziennie o nim myślę nadal Ale wiem, że nie mogę do niego wrócić po tym, co zrobił... Ba, ja nawet nie powinnam z nim rozmawiać... A tak go kochałam i wydaje mi się, że naprawdę byłam dla niego baaaardzo dobra (może właśnie za dobra...). Ale przecież jak nam na kimś zależy to chcemy mu to okazać...i tak jak Wam pisałam tu- wydawało mi się, że to naprawdę moja bratnia dusza, nigdy się tak dobrze nie dogadywałam z żadnym facetem... Ja wiem, że z boku łatwiej jest doradzac, a jak dotyczy to nas samych bezpośrednio już nie jest tak kolorowo... I u mnie przecież było podobnie... Jeszcze w niedzielę taki zadowolony był, czuły, opalaliśmy się razem na kocu A parę dni później... Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-07-21 o 14:47 |
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Akcencik
ja co prawda już dawno się ogarnęłam, i za specjalnie nie cierpiałam, ale byłam w mega szoku, zresztą może pamiętacie... i wiele pomogło mi podczytywanie wątku, Malla i inne dziewczyny są naprawdę bardzo mądre, przytomne, pocieszą, ale i kopną w d... jak zaczynasz się za bardzo mazać . Zresztą główne motto wątku brzmi "nikt nie przestaje kochać z dnia na dzień", więc bardzo mi przykro, ale widocznie Twój Tż albo się całkiem pogubił i nie wie czego chce, albo zwyczajnie kłamał w wyznaniach nie wiem jak faceci potrafią to robić, mówić jedno, myśleć drugie, robić trzecie... dla mnie to kosmos mówić kogoś, że się kocha, a potem zrywać?? w życiu bym tak nie zrobiła, jak się kocha, to się nie zrywa!!!
|
|
|
|
#3635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo samozaparcia Ci życzę. I wiesz, zastanów się, czy nie lepiej byłoby zerwać z nim kontakt, nie odpowiadać na wiadomości. Cytat:
Akcencik Nie ma czegoś takiego jak przestałem Cię kochać z dnia na dzień, z czwartku na poniedziałek. Od dłuższego czasu musiało mu się kotłować w głowie, może pogubił się jak zauważyła Kawa, albo bezczelnie okłamywał Cię, że kocha. Znam ten ból, wiem jak mocno cierpisz. I niejedna z nas. Czas leczy rany. Pewnie rzygać Ci się chce na samą myśl o tych słowach, ale zobaczysz, przekonasz się, że to prawda. Z czasem. Bądź silna. Jesteś fantastyczną babką
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Akcencik, nie wiem, co więcej mogę dodać, dziewczynki wszystko napisały.
Ale wiedz, że Cię kocham głupolku Ty mój piekny i pewnie nie ja jedna na tym wątku ![]()
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę o nim (ale już coraz mniej na szczęście), bo po prostu był dla mnie ważny, ja się strasznie przywiązuję do ludzi i to jest mój błąd... Może jakby się jakiś fajny facet pojawił to byłoby inaczej Nie wiem... Mi się wydaje, że najgorsze, jak związek się kończy właśnie tak: jedna osoba żyje w przeświadczeniu, że wszystko jest przecież dobrze (tak jak np. ja i Akcent ), druga strona nas w tym utwierdza i nie daje żadnych powodów do niepokoju, a tu nagle pewnego dnia BUM... To jest straszne. Bo jak wcześniej coś zauważamy, są jakieś nieporozumienia itp. to mamy świadomość, że coś się dzieje złego i chyba podświadomie potrafimy sobie wyobrazić koniec, przynajmniej taka myśl przebiega przez naszą głowę, a tak to po prostu doznajemy wręcz szoku.Akcent- czasem tak jest, że mimo iż my kochamy drugą osobę, to musimy zaakceptować i uszanować jej wybór, niestety nie da się nikogo zmusić do uczucia... Ech popiep.rzone to wszystko |
|
|
|
|
#3638 |
|
Dolce vita
|
Boje sie isc na watek rozstaniowy.....
Dzieki za wsparcie, jesctescie kochane Oj nie mam pojecia...on jest dobrym aktorem, niezle mnie klamal prosto w oczy... No i u mnie koniec definitywny.On sie odcial ode mnie raz na zawsze.Nie bedzie smsow, ani prosb o powroty. Bo on jest pewien swojej decyzji. Cierpie...moze gdybym widziala sygnaly....a tu niestety wszystko zalatwil w jednej chwili bez mrugniecia okiem. Czuje sie brzydka, samotna, odrzucona, naiwna...pozbawiona wszelkiej godnosci,....wykorzystana i zrobionaw balona.... Najgorsze jest to, ze boje sie samotnosci....po tym, jak bylam z tym draniem szczesliwa.... Nie ma idealow.....po prostu nie ma. dystans musi byc zawsze.... |
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też się czułam wykorzystana itp, podobnie jak Ty... bo jeśli zdecydował o odejściu to coś musiało mu nie pasować- albo wygląd albo charakter... Oj ja nie rozumiem jak faceci tak mogą kłamać w żywe oczy... Akcent- jeśli chcesz to pisz na priv jeśli Ci to ulży albo cokolwiek pomoże |
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Mój były w piątek jak chciałam z nim zerwać (pamiętam do dziś który to był dzień tygodnia...) bulwersował się dlaczego, że on chce przecież żeby mi było dobrze w związku i będzie podejmował takie działania żeby było lepiej, a w poniedziałek sam ze mną zerwał... Pamiętam w jakim byłam mega szoku, nie mogłam spać i łzy mi ciekły po twarzy, nie tyle z tęsknoty, czy jakiegoś złamanego serca, co po prostu z żalu, że tak mnie okłamał.
Więc rozumiem Cię Akcencik, wiesz że teraz trzeba przeczekać |
|
|
|
#3641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nic mądrego nie napiszę, ale powiem jedno: na pewno wszystko dobrze się ułoży, tylko potrzeba czasu i jeszcze będziesz bardzo szczęśliwa
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Akcenciku
to taka reakcja niestety na rozstanie, ale nie wolno Ci wierzyć ani przypisać sobie żadnych negatywnych cech, cudowna jesteś przecież
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze, a oni niech się bujają jak nas nie chcieli, o
Ich wybór.Ja uznałam, że się nie pcham tam, gdzie mnie nie chcą. PS: U was też takie zimno? Brrr... |
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Jest strasznie zimno, a ja dostałam kilka telefonów od koleżanek, czy idę na imprezę...
Z jednej przyczyny bardzo chcę iść, ale pogoda mocno zniechęca, i jutro idę do pracy, więc ciągle się waham. W sumie, myślę, że przez pogodę wiele osób rezygnuje dziś z imprezy. Wolałam iść jutro, ale musiałabym pójść sama, bo nikt się nie wybiera...
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
też zimno u mnie...
paula: http://1.asset.soup.io/asset/1972/6513_7531.jpeg
|
|
|
|
#3646 |
|
Zadomowienie
|
U mnie również zimno, strasznie dziś zmarzłam.
A ja bym sobie poszła na imprezę, ale nie ma komu jej zorganizować
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jutro idę na urodziny koleżanki
Tylko, że zimno, a ona planowała grilla zrobic. No nic, zobaczymy jak to będzie. Kawa- fajny obrazek
Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-07-22 o 22:24 |
|
|
|
#3648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szczerze Wam powiem, że albo nie doceniam domówek, bo nigdy nie byłam na dobrej imprezie, albo po prostu tak przywiązałam się do jednego, "mojego" klubu, że nie wyobrażam sobie imprezy w innym miejscu. I kurde. Iść, czy nie iść?
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Idź! w domu będziesz siedziała jak będziesz stara
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
A co mi tam. Obym tylko do pracy nie przyszła skacowana
Wypiję góra dwa drinki i zwijam żagle do domu. Jakbym chciała, żeby ON tam był...
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym nie miała żałoby.
|
|
|
#3652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może być i klub, tylko problem w tym, że nie ma z kim, bo albo wyjechali, albo są daleko.
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
To zapraszam
|
|
#3654 |
|
Zadomowienie
|
To ja już lecę, Wrocław, tak? Myślę, że jakieś 20 godzin i udałoby mi się dotrzeć
. Ale mam lepsze zajęcie, idę spać .
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę nad Wrocławiem...
|
|
|
|
#3656 | ||
|
Dolce vita
|
Cytat:
dziekuje za te slowa Cytat:
dokladnie....to cholerne klamstwo Nigdy nie bylam we Wroclawiu
|
||
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
to zapraszamy
jeszcze sie nie przekonałam do tego miasta, bo w sercu wielkopolska...znow nasunela mni sie mysl o PP. Mam tyle pracy, ze nie mam czasu na przeczytanie dobrej ksiazki, myslenie pozytywne. Ostatnio jakis zastoj u mnie, psychiczny i ogolnie.. mam takie parcie na impreze,. Jestem okropnie zmeczona praca, kolezanka na L4 i trzeba bylo przejac jej klientki.. Czekam z ogromna niecierpl;iwoscia az mama przeczyta ksiazke "jak przestac sie martwic..." i mi pozyczy
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Też miałam iść wczoraj na imprezę, ale zniechęciła mnie pogoda i odległość klubu od mojego domu Zostałam i się chociaż wyspałam ![]()
|
#3659 |
|
Dolce vita
|
trzymajcie za mnie kciuki....
mam ochote klnac..... dzis sobota...bawcie sie dobrze |
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś pewnie spędze wieczór przy książce lub tv ![]() W ogóle mam dylemat, rekrutuje sie na studia i nie wiem co wybrać: dzienną socjologie w moim rodzinnym mieście czy zaoczną administrację w miescie oddalonym o ok. 30km Sen mi to z oczu spędza..
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

I że jeszcze nigdy nie trafił na taką lojalną osobę jak ja... ech, wszystko do du.py.
. Zresztą główne motto wątku brzmi "nikt nie przestaje kochać z dnia na dzień", więc bardzo mi przykro, ale widocznie Twój Tż albo się całkiem pogubił i nie wie czego chce, albo zwyczajnie kłamał w wyznaniach