|
|
#2101 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
będzie jak znalazł.
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód." — Paulo Coelho Edytowane przez Bunia_P Czas edycji: 2011-07-22 o 21:58 |
|
|
|
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baw się dobrze
|
|
#2104 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2105 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Sorry, że dopiero teraz odpisuje, ale się zdrzemnęłam, a potem leciałam na Pilates.
Generalnie nie mam zastrzeżeń co do instruktorów żeglarstwa, są ponoć fajni, bardzo się dziećmi zajmują, ćwiczą z nimi, wypływają jako eskorta przy żaglach- tu super. Ale wychowawcy... Kilka ciekawostek- moją małą zmoczył deszcz w piątek na żaglach, przeziębiła się, katar, kaszel, skończyły się jej chusteczki, w piatek późnym wieczorem, idzie do wychowawcy prosi o chusteczki, pyta czy maja jakieś krople do nosa, witaminę C- słyszy że nie. Prosi o herbatę bo jej strasznie zimno, słyszy że herbat nie ma- po czym za 10 minut wchodzi opiekunka do pokoju z herbatą Zabawa w sobotę wieczór- każą dzieciom malować twarze długopisami, zabawa trwa tak do 21.50, po czym jedna z Pań się wkurza mówi że o 22 dzieci maja iść spać- nie ma się jak umyć, zmyć tych rysunków, po czym jeszcze oznajmia dzieciom, że od dziś ma ich w dupie tak jak oni ją i nawet jak ktoś będzie chory to ma do niej nie przychodzić. Dziewczynki otarly sobie kolana przerzucając żagle, moja wbiła jakąś drzazgę - Pani wyciąga drzazgę po kilku dniach, z ropiejącego palca i mówi opłukaj sobie wodą bo utlenionej nie ma To jest opieka? Wysmaruję im w niedzielę takiego maila, że Paniom w piety pójdzie Cytat:
![]() I dobrze, ja przez Was tez z Sobieskimi siedzę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znałam, ale dalej mnie śmieszą Cytat:
![]() no pokaż koniecznie |
||||
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście że smaruj i to porządnie !!! to już przechodzi ludzkie pojęcie!
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kupiłam musu z olay
W ogóle w tesco było bardzo, bardzo mało produktów tej firmy
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że mogę ti wstawić- bo w sumie rózne linki wstawiane są- http://www.roza.pl/index.php?dir=info&go=info moja jest na koloni optymistycznej. Plan na stronie -organizacji dni- był super, szkoda,że przestrzegają go tylko instruktorzy żeglarstwa. |
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u rodziców
Fajnie tak siąść nad ziemniaczkami z kefirem i poplotkować. Mąż pojechał po Kaszkę, wracają pewnie w niedzielę ![]() Nie wiem czy wspominałam, ale mama jest moim szefem, a poza normalną pracą mam za zadanie pokazać paniom że komputer da się obsługiwać znacznie szybciej. Po 5 dniach wyraźnie dały mi do zrozumienia że mam pracować wolnej ![]() W duchu mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie stałe stanowisko - teraz mam tylko umowę na zastępstwo, kobitka wróci po macierzyńskim i ja znowu na bezrobocie ![]() I mąż mnie dobił, kończy doktorat i szuka pracy, rzuca takimi lokalizacjami jak Paryż, Niemcy zach, Toruń, Nowy Sącz - a ja i Kaszka tu - w Tychach. Jak to jest że całkiem dobry fachowiec nie ma pracy do 50km od domu? Za godziwe pieniądze, bo niestety za etat na polibudzie rodziny nie utrzyma. Mam doła i desperadosa
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo faktycznie, na stronie opisane jest wszystko SUPER! a widzisz jednak znajdą się jakieś łajzy którym celem przewodnim jest panoszenie się i dbanie w pierwszej kolejności o swoją dupe .
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie, a dzieci maja np. czas wolny przy pięknej pogodzie od 14 do 19 (kolacja) i maja siedzieć w pokojach. |
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2113 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Wzajemnie ten pan okres mnie śmieszy jak sunie za nim taka smuga czerwona ![]() pewnie nikt się nie cieszy że wróciłam a serio to pewnie macie rózne zajęcia i nie zawsze się ma nastrój na party zrobi się jak wszyscy będą chętniCytat:
baw się dobrzeCytat:
![]() Jednego naszego parafialnego bardzo lubię,plus drugi taki młody co u nas raz jest,raz go nie ma-z nim mam ciężej bo się lubimy i "kłócimy" hehe ![]() jakiego Sobieskiego tam popijasz? ![]() Doła wyrzuć,Desperadosa wypij |
|||
|
|
|
#2114 |
|
Zadomowienie
|
ale ja już tutaj bardzo szczegółowo pisałam o tym
zaraz poszukam to wkleje
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A który wg Ciebie jest fajny? Bo ja powiem tak- ten czarny Krzysztof chyba jest niezły jajcarz i bardzo sympatyczny (moja Oliwka mówi na niego Krecik) , Jana (tego w okularach) bardzo szanuję a pozostali to dno i jeszcze raz dno. Pewnie niektóre mnie skrytykują za te słowa- ale uważam że Kościół nie powinien wtrącać się w politykę i sprawy które nie dotyczą wiary. Jakoś dwa tygodnie temu mnie taki młody zirytował kazaniem- aż chciałam wyjść z kościoła, mówiąc o aborcji i wolnych związkach. Uważam że każdy człowiek ma sumienie i to on sam siebie rozliczy ze swoich wyborów- dla mnie argument że matka mając zagrożone życie przy ciąży ma urodzić dziecko bo inaczej grzeszy pw "nie zabijaj" to nie argument każde wyjście jest grzechem wg tego przykazania. Tak samo po katastrofie smoleńskiej- owszem możemy się modlić za tragicznie zmarłych ale LUDZI a nie polityków. Jolka pisała o snach- powiem Wam tak, że jak mi się śni coś dziwnego sprawdzam w senniku, zawsze mi się sprawdziło- nie to że w to wierzę, ale się sprawdza. Byłam tez kiedyś u wróżki i powiem Wam, że tez wszystko co mi powiedziała się sprawdziło- niektóre rzeczy szybciej inne później ale się sprawdziły. |
|
|
|
|
#2116 |
|
Zadomowienie
|
c
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-08-03 o 16:29 |
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Oja rozumiem Twoją sytuację i powiem szczerze że JA nie wyciągnęłabym pierwsza reki na zgodę, wyszłabym z założenia nie odzywa się to chuj z nim.
Faceci nie biorą pod uwagę tego, że zapierdzielamy cały tydzień, robimy zakupy ogarniamy dom, zajmujemy się dziećmi i nieraz "padamy na pysk". Mój się kiedyś nie odzywał do mnie przez dwa tygodnie, bo sobie coś uroił. Nie pomogły wyjaśnienia, nic- więc sobie pomyślałam ja mam wyciągać rękę na zgodę , przepraszać jeśli nic nie zrobiłam, w imię czego? Zobaczysz jak się będzie jutro zachowywał, jak nadal będzie obrażony to go olej- wiem że będzie trudno ale po co masz się denerwować i dawać mu satysfakcję, że Cię ruszyło? |
|
|
|
#2118 |
|
Zadomowienie
|
no i tak cały tydz wcale ani nie dzwonilismy ani nie pisalismy do siebie. Dopiero dzis zadzwonilam do niego wkur... bo się okazało, że jednak dziś nie przyjedzie tylko jutro, o o tym się dowiedzialam nie od niego tylko zupelnie przypadkowo od tescia. Więc zadzwoniłam do niego zeby go z✂✂✂ać bo mógł dać znać że go dziś nie będzie bo ja czekałam mimo wszystko z obiadem i wgle.Potem troche popisaliśmy, każdy wylał swoje żale-on się poczuł odrzucony bo sie niby zmieniłam w stosunku do niego i takie tam. Pewnie jutro jak wróci to to przedyskutujemy. Jezzu czemu żaden facet nie może zrozumieć, że mozna nie mieć ochoty na bzykanie naprawdę bez powodu
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się w 100% ![]() Mnie najbardziej w✂✂✂✂ia, kiedy takie kazanie wali ksiądz, który ma nieślubne dzieci lub romans Pamiętam jedno kazanie, na którym było powiedziane, że trzymanie się za ręce i całowanie to grzech, jeśli nie jest się małżeństwem |
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, nie... tego z tej czeskiej bajki ![]() Oja bo faceci maja mózgi na wysokości kroku |
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2122 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Ten który Cię zirytował kazaniem to ten z którym się często "kłócę" i własnie często na tematy polityczne hehe on jest dziwny,maniak taki,ale moim zdaniem jest bardzo dobrym oddanym księdzem-byle się nie mieszał w politykę bo on naprawdę przesadzaNatomiast uwielbiam ks.Jana w okularach ![]() dobrze Kochane,Sarunieczka idzie spać,bo o 5.45 zadzwoni jej ![]() dobranocki i do jutra |
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
A już myślałam, że Twoja Córa wcześnie wdała się w "ciotki" z forum
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) ale nie zadzwoniłam, dopiero we wtorek czy środę on napisał "jak tam mała" na co ja "dobrze"-uprzejmości zostały wymienione-nie ma co
|
|
#2125 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze jest to że powiem przy niej coś nieświadomie, ot tak po prostu wyrażę swoje zdanie, ona coś zmajstruje, rozmawiam z nią a ona mi moje argumenty przytacza. Nawet nie mam jej jak ochrzanić- bo za co, za swoje mądrości? Ostatnio mi tłumaczyła dlaczego nie pójdzie więcej do sklepu/kawiarenki po wodę. Weszła a Pani ja zignorowała, bo robiła przez 10 minut gofra i z kimś gadała, ale nikogo nie obsługiwała. I mówi mi tak- ja jestem przecież tylko dzieckiem i chce mi się pić i już mi zasycha w gardle to czemu udaje że mnie nie widzi, mimo że mówię przepraszam chciałam tylko wodę. Jak nie szanuje klientów to ich nie będzie miała- bo ja jestem przecież dziecko-klient |
|
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie kupiłam
Krecik rządzi! ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas nie ma czegoś takiego, to chyba normalne, że nie zawsze ma się ochotę na seks![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
, więc zostań
|
||
|
|
|
#2130 |
|
Rozeznanie
|
Witam nocną porą
Widzę,że imprezka się rozkręciła dzisiaj ![]() Myśmy wrócili ok 22:30, nadrobiłam Was i padam... ![]() Przy tym pakowaniu kartonów, dopiero sobie uzmysłowiłam ile niepotrzebnych rzeczy mam w domu i ile w ogóle mam Jakoś jak się od rodziców wyprowadzałam, to było tego o wiele mniej No ale teraz rodzinkę pakuję OK,uciekam Miłej nocki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

)

jednak koleżanka po mnie podjedzie, lecę na imprezkę

W ogóle w tesco było bardzo, bardzo mało produktów tej firmy

zrobi się jak wszyscy będą chętni
) ale nie zadzwoniłam, dopiero we wtorek czy środę on napisał "jak tam mała" na co ja "dobrze"-