|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
|
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ponoć najlepszy jest ten. Że też zawsze musi mi się coś trafić
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie fashion pojechala na wakacje, bo ja nie wiem?
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wegry
|
|
|
|
|
#3126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba zakupy nie dla mnie
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Daguś
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi widziałam, świetne zakupy
serduszko, sweter z Bershka itd![]() A ja muszę pomalować paznokcie i wystawić aukcje bo dziś i jutro tanie wystawianie. Do tego czuję się okropnie a juto na 13 ta impreza
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
![]() Wiecie co ja widziałam na żywo pięknego ![]() to! http://www.pm22.com/discount-miu-miu...-wholesale.htm Taki piękny mózg miała tak wykończona dokładnie
|
#3130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi ostatnio kleszcz po włosach chodził, ale na szczęście zdążyłam go w porę zlokalizować ... Paskudztwa przebrzydłe ![]() Może jednak uda się ten Woodstock ?? Przecież możesz chyba jechać biorąc antybiotyk ? Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Kliknięta przed chwiką : http://etorebka.pl/s03.php?f=0351ale opłacę rano bo mi bank nawala To jest prezent dla siostry - dla siebie jednak nic nie wybrałam, troszkę ta płócienna Sigrid jest mało praktyczna i boję się że brudzić się może od jeansów i w ogóle no nie wiem może jeszcze się skuszę na nią w późniejszym czasie ....Co tu tak cichutko dzisiaj ? Gdzie nocne Wizażanki ?---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Lecę spać |
||
|
|
|
#3131 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
mam zamiar dzisiaj zrobić porządek częściowy w szafie- w nocy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
znjdziemy na pewno Cytat:
napisz napisz ![]() doczytałam o kleszczu- kiedy będzie wiadomo czy anty zadziałał????????- napisz koniecznie no niech to szlag trafi z tym głupim kleszczem - tyle stresu i problemów : przytul:![]() tylko nie martw się bardzo Cytat:
Cytat:
http://www.asos.com/Women/Sale/Watch...aspx?cid=12649 http://www.asos.com/Asos/Asos-Square...rt=-1&clr=Gold 1szy link przecenione zegarki 2gi link ten zegarek być może masz tak jak ja- nie miałam określonego limitu na karcie na zakupy internetowe- miałam 0 zł i 0 operacji- musiałam zadzwonić do banku i to zmienić- zanim tego nie zrobiłam nie akceptowało połączenia karty. Cytat:
Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-07-23 o 00:01 |
||||||||
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
maggie
zaraz cos Ci wysle na pw ![]() gdzie jest monia... gdzie sie szwenda edit: hahaha monia
|
|
|
|
#3133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
monia, w nocy to sie albo spi, albo wizazuje
a nie porzadkuje zabierzesz sie za to kiedy indziej a humor juz lepszy ![]() jak minal dzien? gdzie sie wloczylas ;p |
|
|
|
#3135 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie dziewczyny.
Chcę zamówić sobie torebkę emili i widzę, że jest dostępna tylko w trzech kolorach. Interesuje mnie brudny róż, ale teraz nie wiem dokładnie jaki to kolor. Bo natknęłam się na różne. Czy on jest różowy, podchodzący pod róż czy to jest dokładnie ten sam kolor, co na tych zdjęciach, zdjęcia wzięłam z innego wątku ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=301 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=483 bo widzę, że pojawia się tam nazwa pudrowy. To ja teraz nie wiem, czy to jest ten brudny róż, czy może istnieje jeszcze jakiś kolor pudrowy, którego na etorebka.pl nie zamieścili ?
![]() Edytowane przez Muffi Czas edycji: 2011-07-23 o 00:13 |
|
|
|
#3136 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam się od poczatku lipca spłukałam .. ale na imprezach ale nie żaluję ani dnia tych wakacji mimo że ich na razie nie ma Cytat:
![]() łaaadna Cytat:
![]() Cytat:
będziewszystko ok trzymam za to kciuki i myślę o Tobie ciepło marti ![]() i uciekam oglądać filma i spać bo padam pewnie rano zajrzę jeszcze do was
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
ale taniocha http://allegro.pl/show_item.php?item=1719995709
moniek, Ty swoj w ogole nosisz? ![]() w h&mie sa identyczne http://allegro.pl/bransoletka-skorza...713160383.html tyle,ze za 19zl. fajnie wygladaja na rece Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-23 o 00:17 |
|
|
|
#3138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale będę zaglądać co jakiś czas pól dnia spałam bo poszłam spać 0 8 fajnie, że humorek lepszy Cytat:
![]() mnie się wydaje, ze kiedyś w poprzednich dostawach ten kolor był pudrowy a z tej obecnej dostawy to tak zwany "grzybowy" jak opisywały dziewczyny- taki różowo wrzosowy- kieruj się zdjęciami z ostatniego rzutu po datach zdjęcia tenebris to chyba właśnie ta ostatnia dostawa- mam nadzieję, że nic nie pomieszałam- ale tak pamiętam całe zamieszanie kolorystyczne życzę Ci udanego koloru |
||
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Jutro raczej do was nie zajrzę ![]()
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam z nim kłopot bo pasuje zarówno na środkowy i serdeczny palec i na serdeczny z małym palcem- tu mógłby być ciut większy tam mniejszy ![]() bransoletka fajna- ale na zdj wygląda jakby miała nie 4 cm a 10 oj idę obczaić zakupy roxi zrobię herbatkę, wstawię pranie i wyjmę ubrania z szafy a ty co planujesz na noc? ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- przeczytałam już zamiast jutro ![]() ale pojutrze ![]() musimy kupować dalej- wróć! dobranoc |
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam w planach polozyc sie wczesniej spac tylko zal mi kasy, bo policzylam,ze w tym miesiacu wydalam pol tysiaka na ciuchy |
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojej już 1 wiesz daguś- też myślę od czasu do czasu o jill- nawet raz kliknęłam tylko nie potwierdziłam- ale coś nie jestem zdecydowana w 100% pamiętam, że rybka i nika się czaiły ale też bez efektu. Dodatkowo wydaje mi się, że ta jasna jill lepiej się ukłąda- na zdj Filipinka / buziaczki jeśli czytasz/ tak to wygląda. Ale może Ty kupisz i wszystkie się rzucimy ![]() na razie śmigam z vivien i jestem zachwycona, chociaż tęsknię za Aidami /czasami myślę, żeby sprzedać kawową ale muszę to jeszcze przemyśleć/ ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- http://moda.allegro.pl/nowa-torebka-...716139269.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() roxi super zakupy ![]() |
|
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekam jeszcze troche zeby miec pewnosc,ze w 100% ja chce. dziwne,ze nie jest przeceniona,w koncu chyba srednio im schodzi..kawowa chcesz sprzedac?? boze monia, nie masz przypadkiem goraczki?? moze zaparzyc Ci ziolka a co nie tak w kawowej? nie nosisz jej w ogole? koniecznie to przemysl!! ja ostatnio tez z vivien caly czas paradowalam, a ostatnio przerzucilam sie na czarna aide ![]() mam otwarte zdjecie bruneta i co chwile sie na nie patrze Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-23 o 01:15 |
|
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dozuj patrzenie- żadnych złych humorków ![]() tak tylko mówię pewnie, ze sprzedam, ale mam 3 aidy i gdyby na początku były wszystkie kolory to kupiłabym karmelową i czarną tylko- dlatego tak mi czasami chodzi po głowie- a jasna aida lepiej wykonana niż czarna? co z czarną nie tak?co do jill to na tych zdj na ramię ta jasna jakoś lepie leży- ale mało jest zdjęć więc trudno wyrokować myślę też jaki za uwaga pól roku |
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aidy maja taka skorke, ktora jest podatna na rozne uszkodzenia (przynajmniej tak mi sie wydaje). np vivien ma porzadna, gruba... a aida taka cienka.. no sama masz obie to porownaj zastanow sie dobrze nad kawowa. w razie czego jak sprzedasz bedziesz mogla kupic jakas nowa pol roku szybko minie tel z wysuwana qwerty jest taki szpanerski (bateria dalej bez zmian. tydzien temu przenioslam karte do poprzedniego telefonu, bo bateria w samsungu juz mnie wnerwia, a jak bylam tydzien temu w erze to gosciu powiedzial,ze mi telefonu nie wysle do siedziby, bo nie mam paragonu!!!!!!!!!! musze pojsc tam gdzie kupilam i oni powiedza co dalej, nic nie kapu z tego kiedys wysylalam telefon, bo ladowarka mi pooooszla i zadnego paragonu nie musialam pokazywacz telefonu jestem bardzo, bardzo, bardzo zadowolona. ekstra dziala, wszystko ma fajnie ulozone
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-23 o 01:38 |
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Daga a Ty
Mialas juz dawno isc ![]() Ja musze jeszcze nakrecic wlosy na papiloty i czekam az mi przeschna
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w sumie nikt na razie się nie skarżył zobaczę jak mi się będzie chodziło z karmelową i wtedy zadecyduję co z kawową ![]() myślę o samsungu galaxy 551 /taki jest w tej chwili w orange/ i... sama nie wiem- wiem, ze chcę qwerty albo wysuwana albo na wierzchu- to coś wiem ![]() a ty nie sprzedajesz jasnej aidy? ja i daga jesteśmydaga śpi bo chciała wcześniej się położyć a ja sprzątam w szafie aż się kurzy |
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze lustro wypadaloby, ale to jutro..a bo jutro weselisko masz znalazlas odpowiedni fluid?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

Ale ponoć najlepszy jest ten.
chyba zakupy nie dla mnie
te balerinki sa slodkie 

może jeszcze się skuszę na nią w późniejszym czasie ....
Gdzie nocne Wizażanki 

zaraz cos Ci wysle na pw
monia 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
No ale ważne, że jestem zadowolona z łowów