|
|
#4561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Hawwa Katarakta trzymam mega kciuki za cudowną pogodę i żeby wszystko poszło zgodnie z Waszymi planami i oby był to najcudowniejszy dzień Waszego życia
Lecę spać bo TŻ woła z łóżka Dobranoc |
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja juz w pracy jak zwykle z popoludnia przyszlam na rano spalam 4 godziny, ale zrobilam sobie na sniadanie rogala z nutella i jest zaje... teraz wstawilam wode na jakas nowa herbate pomaranczową zobaczymy co to za cudo ![]() juz 45 min w pracy a jeszcze zadnego klienta nie bylo ![]() i po co ja tu jestem ?![]() tak w ramach formalności: Hawwa oraz Katarakta (i inne dzisiejsze PMki o ktorych nawet nie wiem lub zapomniałam) życzę wam pociechy z męzów dużo pieniędzy , super weselicha zabawy ktorej nie zapomnicie do konca zycia, małych nowych zazdrosnic/zazdrosników (ahhh tak zebysmy były ciociamiiii puci puci ) i spełnienia wszystkich marzen na NOWEJ DRODZE ZYCIA. przekażcie Mżetom![]() hawwuś tobie jeszcze zycże udanego tego... no oczym gadałysmy w klubie mimo wszystko dzisiaj czy nie dzisiaj bedzie zaje... ahh... już zazdroszczę przezyc ![]() a juz wieczorem bedziemy rozkrecac weselicha na watku to lubie najbardziej^^aaa no i tak sobie myslałam, że niedlugo konczy się watek a ja znowu pewnie przegapię a fajny tytuł może byc "zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... - czyli powrót do korzeni cz. 39. " o! ![]() ew. "wściekłe zołzy, wymuszaczki i zazdrośnice " ![]() ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- edit. byli pierwsi klienci 3 facetów o godz. 6.50 kupili 10 piw i setke wódki gentelmeni ^^Ale jeden z nich nakupił córce gadgetów hanny monatny i pelno ciastek i cukierkow jemu mozna chyba darowac^^;]
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hawwa, katarakta - trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, niech Wasze śluby zapierają dech w piersiach, bądźcie szczęśliwe i uśmiechnięte, bawcie się wspaniale, a później korzystajcie z uroków życia małżeńskiego wszystkiego najlepszego!!! ![]() A mnie znowu zaczynają boleć plecy...............
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
W żabce
;] mamy godziny pracy od 6 do 23 ;/---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- co ty masz ztymi plecami ;/ wspolczuje ci masazu?
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z plecami to ja nie wiem już, poddaję się. Kłuje mnie jak na początku :/ wrócę do domu, to się wyobkładam termoforami, plastrami rozgrzewającymi, zażyję leki jakieś, może jutro już przejdzie... Póki co się telepię, bo chciałam zaleczyć wczorajszą infekcję i jestem osłabiona po gripexach itd. ![]() Karola, w ogóle ja mam do Ciebie pytanie, ale mi głupio, napiszę Ci zaraz na PW, jak się zbiorę w sobie
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
pisz nie pierd...ol
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
zaroz ![]() Katarakta! Jak samopoczucie w dniu własnego ślubu?
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
no ja jestem kierowniczka w zabce mamy na ten moment 3 inne pracownice i szefowa(moja siostra z reszta-stad kierownictwo na moich barkach, a moja sis która ani troche sie tym sklepem nie interesuje bo ma problemy w swoim prywatnym zyciu i o calym swiecie zapomniala) no i musze byc w sklepie ciagle ahh.. bo ta nie ma kluczy, ta nie zna kodu do alarmu, ta nie ma dojazu..;/ nosz po prostu trafia mnie szlag. tutaj ciągle coś nie pasuje grafik co 5 sekund mi zmieniają bo tu imprezka
tu jedna każdą nd musi mieć wolna bo do kościoła musi iść, tu ma jedna wolontariat co piątek, tu coś...;/ a jak już napisze grafik to co chwile pielgrzymki to nie tak nie masę telefonów SMS-ów można oszaleć, a jak im odmowie albo nawet zwrócę im uwagę ze tak albo tak nie mają robić to w ryk... ale boje sie ich pozwalniać no bo pamiętam jak szukałyśmy nowych pracownic bylo jeszcze gorzej bo za szybko rezygnowały albo w gole nic nie kumały..;/ i siedziałam w pracy po 17 godzin na kasie. ale co chwile cos a jak towar przychodzi to już jest w ogóle masakra ale to 7 miesiąc wiec przyzwyczaiłam się;-) ostatnio otrzymalam newsa ze jak się nie poprawi sytuacja u mojej siostry to przepisze mnie jako ajenta wiec będę właścicielem swojej prywatnej żabki w wieku 20 lat ale to tajemnica;-) no nie zapowiada się żeby cos sie ruszyło u niej ale to wam kiedyś napisze w klubie jak sama ogarnę te sytuacje :P
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
zalalo nas tam kompletnie - piatkowe koncerty zostaly odwolane bo za bardzo wialo i nie dalo sie sceny postawic - w zwiazku z tym zadzwonilam po transport i przyjechalam do domu na noc - plusy mieszkania blisko Bolkowa
ale dzis juz jest ladnie wiec licze ze bedzie lepiej i ze koncerty sie odbeda - no ale Closterkellera to szkoda i Atari ehhhhh
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
arr nie wiem o czym mówisz
znaczy nie wiem kto to na tych koncertach ale ja tez jestem emowirusem więc wybaczysz oświeć mnie
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu masz taki skrot zespolow http://www.youtube.com/watch?v=e6bli...eature=related tylko zeby miec mniej wiuecej rozeznanie trzeba caly filmik obejrzec - 7,5 min
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-07-23 o 09:22 |
|
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
aaa to obejrze w domu bo tu w pracy nie ma glosniczków
![]() ale to t akie gotyckie klimaty ;]
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-07-23 o 09:26 |
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na plakacie napisali DARK INDIE FESTIVAL zamiast DARK INDEPENDENT
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to przykro mi moja droga bedziesz musiala zmienic klimat na INDIE ![]() bedziecie sobie tam medytowac i w ogole fajne bedzie^^
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Katarakta, Hawwa dziś Wasz wielki dzień
W każdym bądź razie: wiatru w plecy, moc radości,sto lat w zdrowiu i młodości, długich nocnych przyjemności, bez przykrości i zazdrości, zdrowia, szczęścia, beczki wina, tysiąc złotych co godzina, trzech pokoi, kupę dziatek, Pannie Młodej szafy szmatek, a Młodemu silnej ręki i "syrenki". No i tradycyjnie : http://www.youtube.com/watch?v=FBGAO...eature=related
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, Katarakta oby to byl najpiekniejszy dzien w Waszych zyciach i poczatek cudownej drogi we dwoje z Waszymi Mezami
arrakis mam nadzieje, ze dzis juz sie festiwal odbedzie i sie wybawisz karola to Ci sie szykuje awans jak tak dalej pojdzie ![]() justyna wspolczuje bolu plecow ![]() Slucham o tej Norwegii od rana i pojac nie moge jak tak mozna, po co to wszystko... 8 osob zginelo w zamachu bombowym, 84 zastrzelonych na wyspie...
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wiesz wiecej Cytat:
![]() na razie nie pada i oby tak dalej ![]() Hawwa, katarakta - pieknego slubu bez niespodziewanych komplikacji i szczescia na nowej drodze zycia zycze
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
ejjj klub
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie też czytałam o tej Norwegii, masakra...
Kurde... niedobrze mi strasznie ![]() A z innej beczki trochę z czystej ciekawości, może któraś wie czy dzieje się coś złego z ciążą, jeśli się zaszło podczas brania mocno inwazyjnych leków zakazanych dla ciężarnych?
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, co do pleców to może znów lekarz? No i nie wstawaj z łóżka tylko się wyleż, wygrzej i ciepło przez kilka dni ubieraj. Może jakieś maści rozgrzewające?
Karola, Ilsę zatrudnij ![]() Arrakis, ale dziś już koncerty są normalnie? Bo szkoda trochę biletów i czasu jak się nie odbywają. Powinni mieć jakieś miejsce awaryjne na takie sytuacje Swoją drogą przeraziłam się trochę i od dziś biorę się za siebie. 3 kg brakuje mi do wagi siostry M. Fakt że jest niższa, ale że aż tak sobie odpuściłam to jest przerażające. Co polecacie na brzuch (bo tam mi się wszystko odkłada)...? A zaraz ogarniam pokój i niemiecki do nauki resztę dnia. pisałam wam jak się wkurzyłam na uczelni? Byłam nieobecna na jednym egzaminie, wysłałam gościowi dwa dni później meilem skan zwolnienia lekarskiego z inf że oryginał przedstawię na kolejnym terminie egzaminu. Głupia źle meila skopiowałam i wysłałam do innego gościa przez pomyłkę. Gdy się zorientowałam wysłałam do właściwego wykładowcy a ten mi odpisał że mi termin przepadł... a w przepisowych 2tyg się zmieściłam. |
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() katarakta : Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia Wielu miodowych dni, Wspólnych radości bez trosk, Spełnienia wymarzonych chwil, Oby sprzyjał Wam los! ![]() a Hawwie mam nadzieję, że uda mi się życzenia złożyć osobiście
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z plecami znowu do lekarza się nie chcę pchać, jak wrócę do domu, to zaaplikuję zestaw naprawczy i do łóżka, bo mam dreszcze, niedobrze mi i w głowie mi się kręci :/
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
dziecko może sie nie wykształcic do konca bedzie mialo np zrosniete palce nie bedzie mialo jakis czlonkow, pluca moga nie pracowac, mozg moze byc jakis ograniczony czyli dziecko moze byc uposledzone, ale to sa skrajne przypadki ^^
ps mialas pisac a ja czekam!!! no bo jestem ciekawska
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj panieński mojej koleżanki ![]() i wypiję zdrowie dzisiejszych PMek ![]() ale fajnie ![]() co do Norwegii - tragedia
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Będę próbować odkręcić ale gość to kosa ze masakra. W pierwszym terminie zdaje u niego z każdej grupy maks 3-4 osoby...
Justyna, pytasz o skutki leków na ciążę- wydaje mi się że mogą to być jakieś uszkodzenia narządów/płodu |
|
|
|
#4586 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje, narazie samopoczucie mam dobre, ale zaczynam się powoli denerwować. Właśnie się upiększam. Zaraz idę do fryzjera, potem makijaż, do kościoła zobaczyć jak kwiaty rozstawili, potem muszę kieckę założyć i dalej to zobaczymy
Dzisiaj długi dzień mnie czeka... Dziękuję wszystkim za życzenia Hawwa trzymam za was kciuki i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz że to z miłości
HAWWA KATARAKTA wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i potem oczywiście relacja! ![]() Kawka, a na Frezi mówisz, że taka bezgumiasta ![]() Karola, no zaraz ![]() Dzięki za odpowiedź
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
choji tez takiego mialam jednego od filozofii na 150 osob u niego zdaly 3 ;/
ale ze byl stary niewyzyty i zboczony postanowilam zaryzykowac i na poprawkę ubrałysmy z dziewczynami dekolty wszystkie poprawily ![]() jedyna metoda bo mozna bylo byc wykutym jak ja napisac wszytsko a i tak dostac dwa wiec jakis zboczeniec po prostu ![]() ale na szczescie juz go wiecej nie muszę ogladac... biedni tylko faceci z roku -wszyscy warunek (jeden chlopak studiuje dziennie filozofię juz 3 rok a i tak oblał wiec.. najlepszy przyklad niesprawiedliwosci)
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu widzisz... da się??? DA SIĘ
![]() noooo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

Dobranoc 
ja juz w pracy jak zwykle z popoludnia przyszlam na rano
spalam 4 godziny, ale zrobilam sobie na sniadanie rogala z nutella i jest zaje... 

bedziemy rozkrecac weselicha na watku 
masazu? 

oświeć mnie