|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
Cytat:
jutro podejme decyzje ![]() ehh zycie, ja zawsze w piatki meeega sprzatam, bo mam do pracy na 15. Dzisiaj zrobilam mega zakupy, domsetos, cif, scierki itp. Lubie porzadek ostatnio bylam u znajomych na mieszkaniu, myslalam ze sie pozygam, taki syf!
|
|
#1262 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
Fajnie Ci, ja muszę dziś posprzątać mieszkanie.. miałam to zrobić już kilka dni temu ale oczywiście zaczynałam i kończyło się na przesiadywaniu na Wizażu
lecę się ogarniać, miłego, kolejnego dnia diety
|
|
#1263 | |
|
Zadomowienie
|
Hellooooouuuuuuuuuuuu!!!: cmok:
Cytat:
Pisz o wszystkim!! Eldo a przenoszenie info z wątku jest trochę nie fair Co do zaczynania diety od jutra, to mi chodziło od poniedziałku tylko temu że wtedy będę miała czas żeby ćwiczyć bo ten tydzień był okropny dlatego że tą Małą miałam do 22.15 po tym dniu z krówkami już przystopowałam i jem normalnie ![]() Ewelka ja też lubię porządek, temu zaraz spadam sprzątać Agniesikk a jak się czujesz w roli Pani domu? TŻ Cię nie drażni? pamiętam nasze początki na swoim ![]() Eldo nigdy nie jadłam tarty
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
![]() tyle planów mi się popsuje przez @
|
#1265 |
|
amor vincit omnia
|
ja zrobimy wielki zjazd to Wam zrobię coś pysznego
![]() starałam się jak mogłam, no! może jest szansa że Ci się spóźni okres i ominie najbardziej nieodpowiedni moment... |
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj na śniadanie owsianka z borówkami i jog. nat. 0% (i innymi trutkami typu otręby, błonnik, siemię itp.)...... I oparłam się wielkiemu drożdżowemu rogalowi, choć może zjem pół na 2 śniadanie z powidłami jabłkowymi.
|
|
#1267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Zazdroszczę, że takie jadasz! W ogóle jest mi smutno, mówiłam, że znalazłam taki kostium jak Ci się podobał i nawet nie zareagowałaś .
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta dziewczyna co dodałam foto wczoraj to ma z VS....... Przegrzebałam całe 33 strony all i nie znalazłam;/ ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Też mi smutno Miałam sobie kupić w nagrodę jak schudnę kostium VS albo Calzedonii, a ja nie potrafię nawet 5kg. zrzucić
|
|
|
#1269 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1270 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Więc odchudzam się od dzisiaj,a nie od poniedziałku! Żebym też się mogła pochwalić 7 zrzuconymi kilogramami Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedyś poszłam do takiego mieszkania na imprezę, po kwadransie się zmyłam bo autentycznie brzydziłam się z czegokolwiek pić, śmierdziało, z każdego kąta wystawały brudne majtki i skarpety, o fuuuuj. Nie dało się siedzieć. Cytat:
![]() U mnie śniadanie sponsoruje owsianka z bananem i łyżką nussmilka ![]() Pomalowałam paznokcie na malinowo, a te przedostatnie paznokcie na żółto (kupiłam lakier ) i tak jakoś pozytywnie na moich dłoniach
|
||||||||
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Dzięki, że mi powiedziałaś o tym VS... To może jak schudnę przejadę się do Łodzi do Calzedonii
|
|
|
#1272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jejku, walczę z bałaganem w pokoju. Póki co opróżniam szafy i segreguję ubrania. Już mam cały wór do oddania W ogóle w lecie nie mam pomysłów w co się ubrać, przeglądając te ciuchy zastanawiam się jak ja mogłam w nich kiedyś chodzić.. teraz wszystkie bluzki wydają się za krótkie, wolę tuniki, które zakrywają ile można. ale jakoś mało tego w mojej garderobie.. ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- jak robisz taką owsianę? na gęsto? jakoś nie wyobrażam sobie dodania nussmilka czy masła orzechowego.. ale kiedyś w ogóle nie wyobrażałam sobie owsiany z owocami czy serkami..
|
|
|
#1273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na razie nie miałam odwagi pomalować wszystkich paznokci na żółto :PMi się marzy jakiś hiper słodki strój,ale nawet nie mam wizji ![]() Cytat:
praktycznie kawałkiem tyłka siedzę bo więcej miejsca nie ma Sypię 6 łyżek płatków,zalewam odrobiną wody,tak aby się płatki zamoczyły,przykrywam talerzykiem na kwadrans.Jak woda wsiąknie w płatki to dodaję zmiksowanego banana,jakieś 3 łyżki mleka i pokrojoną kostę czekolady/a dzisiaj łyżkę nussmilka i mieszam. Gęsta wychodzi |
||
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1275 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet jak posprzątam to wypadnie mi jakieś wyjście i znów krzesło robi za najlepszą szafę na świecie Cytat:
dzisiaj na śniadanie jajecznica z 2 jaj, z pieczarkami, cebulą, szynką z indyka + 2 kromki z masłem nat.
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Malinowy z Golden Rose,nr.20, a żółty to miniaturka z Miss Selene nr.13. Mam drogerie,w której babka ma chyba z 10 koszyków z lakierami,do wyboru do koloru
![]() Cytat:
Dobra owsianka jest jeszcze z bananem i brzoskwinią bo jest lekko kwaśna |
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
tymczasem idę budzić TŻa
|
#1278 |
|
amor vincit omnia
|
ja dopiero wróciłam do domu, bo o 10 mama mnie wyrwała ze snu i mówi 'idziemy na zakupy' ... ale opłacało się, bo kupiłam sobie wreszcie płaszcz na jesień
a teraz cudowna czerwona Mka czekała na mnie i to przeceniona z 200 na 80zł w Stradim no, to teraz mogę zjeść śniadanie.
|
|
|
|
#1279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam post bo tż w pracy,a @ już nadchodzi i lada chwila będzie,tydzień posuchy Cytat:
Tylko nam lata nie wystrasz ![]() Kupiłam ostatnio tą odżywkę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ny.html&next=1 Przypadkiem bo miałam kupić zieloną Natury,a tutaj patrzę jakaś nowa Ziai na pólce ... i jest mega |
||
|
|
|
#1280 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu ryczec mi sie chcialo, jak zobaczylam ten bajzel. Koles 30 lat niebawem, nie ma dziewczyny, to co sie dziwic, ze ma takie kawalerskie nawyki Dzieciak z niego i tyle. Ja tam mojego TZ ganiam do sprzatania, wiec juz sie nauczyl. Zreszta on tez jako takiego syfu nie lubi, ale rzuca swoje ubrania gdzie popadnie.Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz, nie drazni TZ, dobrze mi sie z nim mieszka. Wiadomo, poklocimy sie czasem, ale ogolnie jest ok Tez sprzata, chodzi po zakupy, gotuje, wiec na szczescie nie robie mu za sluzaca. Czasem wiadomo, ze zrobie mu kanapki, herbate czy kasze manna, ale on mi tez robi jedzenie albo chodzi po bulki do sklepu, wiec obowiazki sie wyrownuja Moze nie jestem zmeczona tym mieszkaniem, bo jeszcze pracujemy... Jakbysmy siedzieli ciagle w domu, to bysmy sie nudzili jak mopsy przez cale wakacje Kup czarną malwe i pij, moze poskuktuje. Ja pilam, jak mi sie @ spoznial i dostalam, ale nie wiem czy to skutek tej malwy. Warto sprobowac. 3,50 kosztuje, takie kwiatuszki zaparzasz Cytat:
![]() Usmaze sobie kiedys, jak bede miala ochote![]() Ja na sniadanie platki kukurydziane z mlekiem i otrebami+3 kulki musli granola Ide malowac paznokcie i robic maseczke Monia, podrzucilas mi fajny pomysl na paznokcie, musze kupic lakiery ![]() Eldo, ile masz lat? Zastanawiam sie od dluzszego czasu...Monia, jestes kolejna osoba, ktora chwali te odzywke... Musze wyprobowac. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-07-23 o 12:51 |
||||
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1282 | |||
|
Zadomowienie
|
nie mogę się doczekać zjazdu
![]() Cytat:
Cytat:
Winyl ja też nie lubiłam owsianki, jak tylko pomyślałam o płatkach owsianych to mnie mdliło Cytat:
![]() ja właśnie posprzątałam mieszkanie, Mała poszła spać. Zawsze myślałam że nie lubię sprzątać łazienki- dziś się okazało że pokój Małej to gorsza sprawa jak miałam wyrzucić połamane zabawki kiedy ona wszystkie ja tuliła ale dałam radę!
|
|||
|
|
|
#1283 |
|
amor vincit omnia
|
ja też
jaką maseczkę robisz? ![]() wrzucę fotkę jak zrobię
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-07-23 o 12:57 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj jest analiza: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1868 Niby niezgodna z CG,ale jak zobaczyłam że po deszczu na moich włosach nie było ani grama puchu tylko dalej zbite pukle to och i ahh
|
|
|
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
Ja z malowaniem paznokci muszę zaczekać do wieczora bo na pewno będę jeszcze coś robić i je poodciskam... Kupiłam sobie kiedyś pomarańczowy lakier i chyba nadszedł czas żeby go wreszcie użyć
Za oknem szaro i ponuro to na paznokciach będę miała lato ![]() właśnie też muszę sobie kupić jakąś maseczkę... Ostatnio miałam taką w saszetce z brązową glinką - odżywcza,była całkiem fajna W ogóle zauważyłam odkąd jestem z Wami że przez ten cały czas przy TŻ zaniedbywałam się jako kobieta nie miałam czasu takiego tylko dla siebie, w ogóle nic tylko dom, gotowanie,sprzątanie i dziecko. Teraz to zmieniam i czuję się o niebo lepiej
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- heh to nie takie proste bo część domu mamy którą zajmujemy jest naprawdę mała... I jej łóżeczko jest tuż koło skrzynki z zabawkami ale ok,przekonałam ją że tata kupi później nowe teraz będzie go męczyć |
|
|
|
|
#1288 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

A gdzie masz TŻ?
Jutro będę mogła pospać, a jak wstanę to zrobię maseczkę i pomaluję paznokcie
Nie będę się przejmować sprzątaniem.
jutro podejme decyzje 

lecę się ogarniać, miłego, kolejnego dnia diety
po tym dniu z krówkami już przystopowałam i jem normalnie
TŻ Cię nie drażni?
BLOGUJĘ 
tyle planów mi się popsuje przez @ 

Staram się nie pokazywać tego na co dzień, ale dzisiaj mam spotkanie ze starymi znajomymi, chciałabym wyglądać dobrze a tak nie będzie... Zaczynam myśleć o wszystkim i denerwuję się
Bo przeciez samej sobie nie nasmaze, no i nie mamy robota, zeby ziemniaki zrobic na papke, a kto to bedzie tarkowac...
teraz wszystkie bluzki wydają się za krótkie, wolę tuniki, które zakrywają ile można. ale jakoś mało tego w mojej garderobie..