|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzeniona
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Zadomowienie
|
Mi się nie podobają te zawieszki , ani Pandora . Ogólnie nic doczepianego . Dla mnie to jakies dziecinne
![]()
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Tak,dziękuję
![]() Co do Pandory - bardzo mi się podoba,ale nie sądzę,żeby kiedykolwiek było mnie na nią stać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
BAN stały
|
jak juz pisalam zbieralam charmsy i po 2-3 charmsach juz mnie to nie bawi i znudzilo mnie to, a mam ich z 8 czy 9. milego dnia, pozdrawiam.
od 5 sierpnia bedzie w Biedronce nowa gazetka z kosmetykami fajnymi i tanimi ,,Tajemnice urody'' znowu, pewnie Rossmann znowu bedzie mial w kontrze jeszcze tansze produkty jak wtedy. milego dnia, pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam kosmetyki, mogłabym ciągle je kupować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Agusiownik a ja za to mam słabość do firan i zasłon. Mam po cztery na zmianę na każde okno i wciąż oglądam nowe.
A jutro jadę na Harry`ego Potter`a. Tż miał iść ze mną ale znam go i wiem, że nie uśmiechało mu się to, więc namówiłam go na "Naznaczonego".
![]() |
#459 |
BAN stały
|
jelonek1985, to tak dosc nietypowo, ja kosmetyki, torebki i buty, ale raczej letnie-kolejnosc dowolna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Zadomowienie
|
Ja teraz przerzuciłam sie na ciuchy
![]()
![]() |
#461 |
BAN stały
|
mam nowego Pottera juz na kompie, zaraz lece ogladac, wersja dosc dobra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
buty i torebki też mogłabym ciągle kupować
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Konto usunięte
|
Ja HP widziałam we wtorek, niestety w 3D więc wyszłam z kina z bólem głowy i oczami rasowego królika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
BAN stały
|
witch_18 u prawie kazdego zwyklego jubilera sa juz bransoletki a la Lilou, charmsy lub tzw. beadsy, sa o 3/4 ceny tansze niz normalne, a rownie ladne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
BAN stały
|
Ja jestem uzależniona od lakierów do paznokci, ciuchów i butów nie umie kupować u mnie nic nie ma przede wszystkim jeden fason wszystkiego i nie mam z kim chodzić na zakupy. Sama nie umiem nic kupić. A po drugie mam w biodrach prawie 38 a w pasie 34/36 i jak ubiorę spódnice spodnie czy tunike wydaje mi się że wyglądam jak trzydrzwiowa szafa. We wszystkim źle wyglądam tak mi się wydaje. Jak pójdę u nas na rynek z ciuchami czy sklepy to wszystkie spódnice z wysokim stanem są a biodrówki to ani jednej nie znajdzie, tuniki z kolei albo bompkowate albo bardzo obcisłe przylegające do ciała . Jak ubiorę coś, to sprzedawcy chwalą jak to nie piękne , mimo, że źle w tym wyglądam. Nie wszystko co ładne, na każdym dobrze leży, trzeba odpowiedni fason, których u nas brakuje. Nie lubię zakupów, no może torebki lubię kupować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
BAN stały
|
u mnie sie pogoda klaruje, wiec jutro chyba zalegly aquapark z czwartku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Tajkuna, spódnica bombka powinna być dla Ciebie OK + koniecznie wysokie koturny lub obcasy, bo pamiętam, że jesteś raczej niska. A i to trzeba zobaczyć w lustrze jak wyjdzie wpierw bo różnie bywa
![]() Zip zazdroszczę ![]() Pinkswan, naprawdę??? Zdziwiłaś mnie, ja w ogóle niczego nie odczuwam po 3 D w sensie dolegliwości, choć inicjalnie TZ twierdził że go głowa boli od tej wersji (ale ja myślę że to był wykręt by nie iść na 3 D). No niemniej mu przeszło i już nawet TV kupił z 3 D i jest zachwycony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
BAN stały
|
anka_res ja z TŻtem dosc, ze nie lubimy 3D, to w dodatku odczuwamy dolegliwosci-glowa + oczy, mnie oczy pieka niemiłosiernie
![]() niestety kina chca zarobic (jakby mieli tanie bilety) i teraz prawie wszystko jest w 3D. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Kurde, właśnie przeczytałam że Amy Winehouse nie żyje
![]() Szkoda, bo nie lubię większości obecnej sieczki muzycznej, a tu raz się trafiła kobita naprawdę z talentem to niestety nie umiała się o niego zatroszczyć ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2011-07-23 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
Na wszystkich portalach piszą.
Co do osoby nie będę komentować, ale miała talent i muzykę tworzyła naprawdę niezłą. Miałam nadzieję, że to trochę medialny szum był z jej zdrowiem i dragami, a jednak nie. Ciekawostka - miała 27 lat, podobnie jak wiele tragicznie zmarłych legend. RIP. Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2011-07-23 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
BAN stały
|
http://www.plotek.pl/plotek/1,111483..._nie_zyje.html
na kazdym portalu pisze, szkoda glosu i talentu zmarnowanego, tak to jest jak sie chce byc chuda na sile-bulimia i cpa i pije ile wlezie, jako czlowieka nie bardzo mi jej szkoda, bo musiala tego chciec i miec swiadomosc jak skonczy. szkoda mlodej, zdolnej wokalistki. http://www.lansik.pl/24690/amy-winehouse-nie-zyje/ http://www.pudelek.pl/artykul/33912/...ouse_nie_zyje/ http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...wiadomosc.html ona chciala umrzec mlodo i zawsze mowila, ze mlodo umrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
ciężko w to uwierzyć, że zmarła..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Też mnie ta wiadomość zszokowała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
BAN stały
|
mnie nie, kazdy kto ja obserwowal wiedzial, ze to niestety tylko kwestia czasu. jak prowadziła autodestrukcyjny tryb zycia, mocno wyniszczajac organizm, to wiedziala, ze moze sie stoczyc. chora byla i tyle, uzalezniona, nie chciala sie leczyc. bardziej mnie dziwi próba samobójcza Diablo-Włodarczyka.
http://www.lansik.pl/24684/krzysztof...-aktualizacja/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
Oj tak, Włodarczyk mnie mocno zaskoczył, kolejny szok ostatnich dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
BAN stały
|
http://www.pudelek.pl/artykul/33913/...ze_umre_mlodo/
no coz, smutne to i przykre, ale Amy sama tego ,,chciala'' i sama sobie poniekad wyznaczyla czy zaplanowala wiek w ktorym umrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Konto usunięte
|
Tajkuna ja mam chyba podobną budowę ciała do Ciebie tzn dół większe 36 albo 38 a góra 34/36 ze wskazaniem na 34, jeśli się dopnę w biuście. A spódniczki bombki czy spodnie z wysokim stanem to horror
![]() Anka 3D to masakra: ból głowy i oczy królika są normą, dlatego mam nadzieję, że filmy w 2D będę jeszcze przez bardzo długo puszczane Śmierć Amy nie była dla mnie zdziwieniem, już od 2lat jedynie co można było o niej usłyszeć to to jak bardzo pijana/nacpana jest albo jak wielki ma kok na głowie. Tylko smieszą mnie porównania do Hendrixa, Morrisona czy Cobaina. Bo ich za 20lat spokojnie będziemy pamiętać a Amy szczerze wątpie. Bo nagranie jednej dobrej płyty i autodestrukcyjny styl życia to ciut za mało wg mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
BAN stały
|
Bo teraz są same spódnice z wysokim stanem ołówkowe lub bomki, spodnie z wysokim stanem. Dawniej były spódnice biodrówki, które ładnie układały się na biodrach, nie opinały ich. Dawniej lepsze materiały były, ciuchy się trzymały, a teraz wszystko szybko się psuje. Teraz nic normalnego nie ma w sklepach.. Dawniej łatwiej było coś kupić,jak się szło do sklepu. Wczoraj np kupiłam na szmatach letnią czarną spódnice, która jest dobra rozmiarowo, ale wznosi się do góry. Do niczego materiał, za grosze to nie muszę w niej chodzić. Kupiłam dżinsówkę też wczoraj na szmatach, super spódnica z wyglądu, ale mam z nią problem w pasie dobra jak ulał nic nie odstaje , a w biodrach ciut za opięta i wznosi się dziwnie do góry. Większy rozmiar znów by mi w pasie odstawał i powiększał mnie. Dobrze, że dałam za te zakupy 4 zł, to nie żal. Ale w tej dżinsówce spróbuje chodzić jakoś, może się przyzwyczaję do niej, nigdy nie miałam spódnicy dżinsówki na lato, same materiałowe, z których część jest już za szeroka w pasie.
Edytowane przez tajkuna Czas edycji: 2011-07-24 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.