![]() |
#781 | |
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Fajny brzuszek
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Artykuł jest świetny ![]() ![]() A to i tak dobrze, że tylko o ó się dopytywała ![]()
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
GLAM internet mi padl!!! wrrrrr!!!!!!!!!
jak cos to ja moge ale ODKUPIC te ciuszki.
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Myszeczka super brzuszek- taki ani duzy ani maly, w sam raz
![]() no pewnie ze odrozniam ktory maluch kopie, przeciez oni sobie nie moga dowolnie po brzuchu buszowac tylko kazdy siedzi w swojej owodni wiec stronami sie zamienic nie moga. wiadomo- jak kopie z prawe to Adas, z lewej jeszcze nie wiem kto kopie... siostra mnie namawia na Dominika po pradziadku moim- ktory jest jej bohater rodzinny...a najchetniej to mi radzi Dominik i Stanislaw ( z kolei Stanislaw to po prababci- moja siostra w ogole ma powaznego swira na punkcie hirtorii rodziny, wie wszystko na 4 pokolenia wstecz, kto byl kto i jak z kim dlaczego...ale prababka i pradziadek to w ogole jej faworyci ![]() a mialam sie pochwalic, ostatnio maluchy znow sie tulily do siebie lepkami ale tym razem glowki byly jak trz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
glamourous ale w trakcie porodu już tak łatwo odróżnić nie będzie, dlatego napisałam że musisz stron pilnować
![]() ![]()
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ad.2. Z tym nazwiskiem nieźle, może to ktoś od mojej Siostry pisał? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zadomowienie
|
Myszka ładny ciążowy brzus, jakby podobny do mojego
![]() Glam artykuł przeczytałam, niezły. Wiadomo że gust to gust ale niektóre imiona to szczerze mnie przerażają ![]() Ja pojadłam pierogów ruskich z barszczem czerwonym, pyyyychota. Ja jutro wybywam na cały dzień z domku, rano pędzę do kościoła na dwie msze, w sensie dać podkład muzyki i śpiew, i prosto z mojej pracy pedzimy do pracy tż, tzn ja z synkiem do rodziców a mąż do pracy, więc do południa ja zarabiam a po południu tż ![]() Po niedzieli mam wizytę, i boję się panicznie, co z tą moją szyjką, oby nic się nie pogorszyło!!! Już wykąpana jestem, synuś też więc pełny relaks ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
z wiadomości - w brzuchu siedzi kolejny synek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zadomowienie
|
Oolong to wielkie gratulacje, w synach siła
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie roboczo to Miłosz i myślę że tak zostanie, tż się wreszcie przekonał, bo innego typu nie mielismy. Jeszcze raz wielkie gratulacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w każdym razie na początek u nas w sypialni wstawiamy łóżeczko (nieupolowane ani nie zdecydowane jeszcze) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Upłakałam się nad "Kiełbasa z Wieprza" ![]() No ale niektóre nazwiska to swoją drogą, co zrobić... Mój mąż jak mi powiedział, jak go w podstawówce przezwała... kolegi mama!!! Tak tak... inteligentna kobieta musiała być, żeby 7latka od nazwiska zwymyślać :/ To tylko mam nadzieję, że nasza córeczka nie spotka się z czymś takim. Byliśmy w 5 10 15, bo niby przeceny, ale te ciuszki po przecenach i tak ceną nie powalają i jakoś mi się nic nie podobało :/ A z zimowymi, to chyba trzeba na nowe kolekcje czekać, ale akurat z nowej kolekcji wisiała kurteczka, tyle że mi się wydawała cienka :/ Glam- Dominik to baaaardzo ładne imię ![]() My ostatnio pobawiliśmy się w wybieranie imiona, czytałam i pisaliśmy sobie z listy co nam się podoba (nie widzieliśmy się). Na kompie wczytałam jakąś księgę imion, więc niektóre były nie wiem skąd ![]() Wyszło, że ja wypisałam 8 imion, Tż 7. Przeczytaliśmy sobie, żeby zobaczyć czy coś nam się pokrywa. Pokryło się 6 imion ![]() ![]() Tym sposobem mamy 2 faworyty. LiLiana i Marlena. Zobaczymy, czy tak zostanie i które...
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-07-23 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ona bardzo ją polecała. Powiedziała że jest stabilna, że jeżdzi z nią z pokoju do łazienki zamiast dźwigać plastikową wanienkę i że zajmuje niezbyt dużo miejsca. Na dole można trzymać ciuszki czy pieluszki, obok wanienki jets miejsce na przyrzadu kosmetyczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To mój tok myślenia, nie napisałam że jest lepszy od innego ![]() I naprawdę nie miałam zamiaru nikogo urazić... jesli to zrobiłam to przepraszam ![]() Cytat:
Mąż nie chciał się zgodzić na pierwsze trzy imiona bo niby są bardzo poularne i powiedział że zastanowi się nad Aleksandrem. Oglądałam zeszły sezon serialu "Szpilki na Giewoncie" i tam był chłopiec Adaś... i tak jakoś mówiąc do swojego brzuszka jakiś czas później nazwałam go niewiele myśląc Adasiem i tak już zostało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Tottie1984 Czas edycji: 2011-07-23 o 17:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Wtajemniczenie
|
właśnie wciągnełam pół tubki mleczka skondensowanego
![]() ![]()
#793 |
Zakorzenienie
|
Tincia nieźle z tymi imionami!!!
![]() Oolong, gratulacje z poznania płci ![]() ![]() ![]() Co do imiona, to mój mąż, chciał imię, które dobrze mu się kojarzy i "upierał" się przy Pamela i Angelina ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- My się zbieramy na koncert Zespołów Polonijnych Folklorystycznych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zadomowienie
|
Seona bawcie się dobrze
![]() ![]() ![]() co do imion, my stwierdziliśmy że oboje na M. więc i dzidzia na M.... Ja wybierałam dla dziewczynki, TŻet dla chłopca.... ale oboje już przyzwyczailiśmy się do imion, więc nie ma ścięcia w tej kwestii... a że okazała się dziewuszka zostaje Matylda, zwana już przez wszystkich Mati ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Raczkowanie
|
Kurka mam opryszczkę na ustach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
glam to podaj mi konto jak juz bedziesz wiedziala ile to wysle ci pieniazki no i na prawde odkupie je przeciez ty musialas za nie zaplacic!!!
moja kuzynka lezala na patologii ciazy i wyobrazcie sobie lezala z nia Pani stomatolog ktorej corka miala na imie RZEPICHA! ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- TZ WRACA W WEEKEND NA 100% ![]() Złozyl dzis wymowienie, wkurzyl sie bo jutro znowu ma wolne i stwierdzil ze teraz przez te tygodnie mijalo sie to z celem bo zarobil nie wiele wiecej niz tu i ja juz siedze jak na szpilkach ![]() u nas weekendowa impreza open hair festiwal i mam do cholery dosc poczucia jak samotna matka, wszedzie chodze sama! jak widzialam te cudowne pary to az mnie dzisiaj mdlilo z zazdrosci:P o 22:30 jest pokaz swiatel podniebnych , obejrze sobie z kuchni:P
![]() |
#797 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mi sie podoba to imie Miłosz ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
Ja też bym chciała żeby Mój synalek miał na imię na literkę J ale nie ma fajnych no jest niby ale nie jestem przekonana na 100% do niego :/. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Wiecie co to są normalnie śmieszne ale i okropne nazwiska . Jak Ja sie ciesze że mam piekne nazwisko po mężu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() imienia nie mamy na razie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Rozeznanie
|
Dobiłam
![]() Przeczytałam od początku do końca, gratuluje wsztstkim znającym już swoich "lokatorów" ![]()
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
mnie sie bardzo podobalo milosz a teraz tak srednio, zawsze mial byc kacper ale pewnie jeszcze 100 innych padnie zanim wybierzemy cos konkretnego, zastanawialismy sie nad frankiem badz antkiem tez
![]()
![]() |
#801 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Widze,ze mala dyskusja sie wywiazala w zwiazku z wyborem imienia.Popieram wypowiedz ktorejs z was (oczywiscie nie zapamietalam ktorej ![]() ![]() Mysmy wybrali Amelke,ale powiem wam,ze nie jestem w 100% przekonana :/.TZ tak,jest zdecydowany.Maxowi sie to imie w ogole nie podoba ![]() Cytat:
A z tym pecherzem fatalna sprawa :/.Bol przeokropny.Na szczescie nie robi tego czesto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
a ja lubie jak ktos wyraza jasno swoje zdanie, po to jest forum nie uwazam zeby to ze cos sie komus nie podoba bylo zle, owszem moze mozna czasami roznych pojec w wypowiedzi uzyc ale to ze mi sie jeden wozek podoba wam nie musi jest jak najbardziej ok rozumiem, lubie jak ktos komentuje badz zwraca uwage ze cos jest nie takie bo ja moge cos na przyklad przeoczyc.
Moja przyjaciolka ma synka Samuela nazwisko grzelak, nie wnikalam ale powiedzialam jej wprost ze uwazam ze jedno do drugiego nie pasuje i brzmi glupio. ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- a dzisiaj bylysmy na dlugim spacerku po lasku i walach i legach i wozek sprawuje sie po prostu rewelacyjnie po takim terenie ![]()
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
gdzie jestescie?? nie wierze!!!
juz po 8 i nikt nic nie napisal!
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
też przed chwila siadłam i się dziwię
nie mają małych rannych ptaków w domu, to śpią słodko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
juz niedlugo
![]()
![]() |
#806 |
Raczkowanie
|
Witam w dniu dzisiejszym! Piękna pogoda nastraja do aktywnego dnia..... A ja niestety do pracy.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Myśmy spały do 8:45
![]() ![]() ![]() Wczoraj byliśmy na Polonusach, ale deszcze nas przepłoszył, a nie mieliśmy parasola ani bluz z kapturem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 | ||||
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Liliana mi się podoba, Marlena już mniej ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie z kolei bardzo dla dziewczynki podoba się Aleksandra, a Aleksander też ładne ![]() nie _wiem współczuję pracy w weekend, ale jak trzeba to trzeba ![]()
Okruszek już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-07-24 o 08:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
dzieńdobry
nie było mnie,ale wróciłam. nie mam jakos nic do napisania,wiec nie piszę,tylko czytam lecę kefir wypic-może pomoze...
#810 |
Zadomowienie
|
![]()
witam i ja w niedzielne...poranek
![]() śpiocha takie dostałam, że aż do 9:20 udało się pospać.... cieszę się bardzo, bo ostatnio miałam problemy ze snem i się nie wysypiałam.... (wybudzałam się o 5 i nie mogłam zasnąć)... ale na szczęście to już za mną ![]() plan na dziś.... hmmmmm.... brak..., trzeba coś pomyśleć by się nie wynudzić jak wczoraj.... może w końcu w szafie ogarne ![]() ![]() mała wczoraj jakiś cichy dzień miała, ale dziś już maluńkie kopniaczki są.... ogólnie jakieś spokojne to dziecię, jak narazię ![]() Dziś zaczynamy 23 tydzień, czyli 6 miesiąc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.