|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX
Ponawiam prośbę. Czy mogłybyście mi zerknąć u siebie w Zarze czy są te sukienki? I jakby były to baaardzo proszę żeby mi któraś wzięła S lub M... Najlepiej M
Na all nie ma ani jednej
Edytowane przez olciiiaa Czas edycji: 2011-07-23 o 15:33 |
|
|
|
#632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja już spakowana, właśnie obmyślam plan jak być na bieżąco z wątkiem na wyjeździe
|
|
#633 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje! Koniecznie pokaż się jak przyjdzie! ![]() o jaaaaaaaa! A ja chciałam ją kupić właśnie. bardzo mi się podoba. Czyli ta część bawełniana jest zmechacona? Po 1 ubraniu? Cytat:
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze ostatnie podrygi wyprzedażowe...
Marynarka 129 z 359 Sukienka/tunika 79 z 199 Spódniczka 49 z 169 Pasek 39 z 99 ...okazało sie, ze to dział męski ![]() Torba do oddania raczej, co myslicie ?? Mierzyłam tą bluzkę czarno białą z zipami na ramionach, fajna miałam chęć ją kupić, ale ten biały pas na dole był jakoś dziwnie dopasowany... Noszę zazwyczaj S lub XS, ale żeby ta bluzka na dole tak jak na zdj to musiałabym kupić chyba L ub XL. |
|
|
|
#635 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze dzisiaj Karolinka kupiła mi białą z czarnymi pasami, zbankrutuje ale jak pomyśle o stylizacji Kaonstantiny w tej sukience to ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
|
|
#636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc na razie wykorzystuję koturny ze zdjęcia z sukienką.Ciebie widziałam na obcasach i dobrze sobie radzisz, poza tym jesteś taka drobniutka pasują Ci.Ten nowy tulipanek to tak jak napisałam admirable nowy kolor z Yoshe, ale będą fajniejsze W tym kremowy tylko chyba z tych grubszych i z małą modyfikacją, coś do niego dołożą Dziękuję Ci Lubię sukienki![]() Budgetko z góry dzieki za zdjęcie wciąż mi chodzi po głowie ta marynarka, w tej nowej kolekcji same takie ponure. |
|
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torebkę trzymałam na ramieniu tylko przez kilka min a z przodu na jedwabiu w niektórych miejscach zaczęły puszczać tak jakby malutkie oczka, nawet nie wiem od czego miałam założony naszyjnik no ale bez przesady nie miał żadnych ostrych elementów
|
|
#639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cellly , dziękuję za dobre chęci Mogłabyś pokazać fotkę tych spodni ze strony Zary? Będę nadal prosić o zakup i nie chcę ich pomylić z innymi. Nie tracę nadziei, może któraś z dziewczyn mi je kupi w Krakowskiej, tak jak mówisz
|
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
budgeeetkoooo - halloooo, daj no się ponapalać na marynareczkę
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziekuje wszystkim za mile slowa
Cosma- swietnie wygladasz w tej kurteczce Wszystkie wygladacie pieknie w tym nowym tulipanku! Ale jego wzor nie jest powalajacy. Co do sprzedawcow z zarze- u nas dosc kiepsko. Jest jeden fajny manager w browarze ale tez mam wrazenie ze sprzedawcy przez te swietne stylizacje wygladaja niemesko.... Jak Wy sobie radzicie z pakowanie shoppera? Ja mam zazwyczaj duzo rzeczy przy sobie ale przez to ze nie ma zadnych kieszonek np. na klucze, komorke, szminke mam problemy zeby wszystko w tym worku odnalezc... kupilam podomke ale ta krotsza...bardziej mi sie jej wzor podobal. U was tez wystepuja tylko w rozmiarze M? bo juz kombinuje ze jak znowu przecenia to kupie nowa i ja oddam na paragon juz noszonej Tak duzo o nich piszecie ze nie potrafilam czekac spokojnie...napewno lada dzien jakies babsko wykupi i wystawi na allegro..
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2011-07-23 o 16:39 |
|
|
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcie czarnego shopperka specjalnie dla Was
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
właśnei wrócilłam z galerii mokotow
przymierzałam kurteczki z trf za 199 niestety za krótkie dla mnie, chciałam ta białą ale cóż za to biała za 700 z kawałkiem jest super, muszę następnym razem ją przymierzyc..... moze na all sie trafi taniej ![]() i chcialam przymierzyc pasiaka tą tuniko/sukienke i co nie było ani 1 szt skandal ![]() też meirzyłam ta bluzke z bialym pasem na dole ale dziwnie sie ukaladala, uffff
Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2011-07-23 o 16:45 |
|
|
|
#646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po domu! Na pizamke ja tez sobie nie wyobrazam w niej wyjsc...i dac 359zl albo 459- bo tyle kosztowaly przed przecena...Ja mam ta krotka. Ta dluga ma ladniejszy fason, ale w krotkiej sie lepiej czulam i wzor bardziej mi sie podobal.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2011-07-23 o 17:01 |
|
|
|
|
#649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
129zl. Dluga kosztuje 149zl. I tak duzo jak na chodzenie po domu ale u nas jest ich jeszcze sporo i mam nadzieje ze bardziej przecenia. Wtedy kupie taniej.
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, załączam jeszcze 2 zdjęcia kurtki, pod spodem zarowa bluzka w paski.
Zdjęcia robione tym razem w świetle dziennym. |
|
|
|
#652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Na zdjęciach to ten shoper ładnie wygląda, sęk w tym, że mi się na żywo on zupełnie nie podoba. :/ |
||
|
|
|
#653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do kiedy będą wyprzedaże ? Pod koniec wakacji może będę miała okazję być w Z , zobaczę nową kolekcję
|
|
|
|
|
#654 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#655 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#656 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#657 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;28275595]och kurcze, to na tą M bym się pisała - będziesz może jakoś w tej Z. i możesz mi ją kupić?[/QUOTE]
kupiona info na prv!Ivvonk - kurtka była z urwanym pagonem, podobno mają je jeszcze w GB, moze się tam jutro wybiorę Pryżanko nagrywaj taniec zwycięstwa, mam czarnego shoppera! a ta seledynowa tunika to ta z załącznika! przeceniona na 49, rozm. M I L, w dwóch kolorach Cytat:
Cytat:
nie chciałam, a miałam, ale oddałam!:P |
||
|
|
|
#658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
skandal! A chcialam jeszcze wymienic ta podomke i moze nawet dokupic dluga....jak przymierzalam ta dluga to stwierdzilam ze bedzie mi przy chodzeniu powiewac jak peleryna zorro Wiecie co mi shopper zrobil?! malinke na przedramieniu! doslownie mam pręge!
|
|
#659 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
byleby był w mojej szafie
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktory manager? Jeden latal w japonkach jak byl upal i mial czorne pinty |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

Na all nie ma ani jednej

ale jak pomyśle o stylizacji Kaonstantiny w tej sukience to 

Big Day - 7 czerwiec