Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 2011 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-23, 17:40   #2311
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
qwa! Wiedziałam ze miałam jeszcze cos w aptece kupić! ale jestem na siebie zła!
Będzie przejażdżka do apteki hihih

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Grazin dajesz Sebkowi herbatki? Jesli tak to ile?
nie daje herbatek ale tylko z takiego względu ze moje dziecko gardzi wszystkim co nie jest moim cycem

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Moje dziecko mialo problemy brzuszkowe przez mleko.

Dzisiaj dalam jej nowe mleczko dla dzieci kolkowych i koniec z babelkami w brzuchu i wrzaskiem. Nie podalam jej gripe water przed jedzeniem, zeby sprawdzic czy to mleko faktycznie cos pomaga no i efekt jest. Prezyla sie moze ze dwa razy po jedzeniu ale zero wrzasku. Czemu wczesniej na to nie wpadlam, ze mleko jest winne
dobrze ze już lepiej
ale wydaje mi się ze efekty odstawienia jakiego leku typu gripe water nie sa widoczne tak od razu...
trzeba troszke poczekac. moze u Ciebie faktycznie mleko było winowajca i nie potrzebna byla woda koperkowa, ale zawsze trzeba dłuzej testowac tak samo z infacolem.
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Grazin; nie wiedziałaś o bombach bo nie oglądasz tvn24 A wiesz, ze ja jestem uzależniona od tego programu u mnie tylko to leci non stop
ale masz patent z suszarką jednak ważne, że pomaga!
Zdj wymiata
Robcie zdjecia z Siasiem ładne !! ale fajnie, ze sie spotkacie

kochana licze ze jak wybuchnie wojna lub jakieś nieszczescie to puszcza pasek informacyjny na dole ekranu na comedy central
czerny humor mi sie trzyma
no fakt nie ogladam w ogole trvn 24 nawet nie wiem na ktorym mam taki kanał

a my z sebkiem juz po odwiedzinach Siasi i Nikosia
mówie wam jakie Niko ma rzęsy!!! na pewno doklejane! ale zauroczył mnie tymi rzęsami

A JAKIE JA PREZENTY DOSTAŁAM!!!od siasi
mam chuste!! i nowiusi staniczek z alles dzięi kochana

myśle ze sebek sie w chustowaniu zakocha bo jak zobaczyłam rozkoszną minę Nikosia jak go siasiek opatuliła chustą to sie rozpłynełam
siasiek wrzucisz zdjęcia dziewczynom?
Stary 2011-07-23, 17:50   #2312
Paulizia
Wtajemniczenie

Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

Hej popoludniowo

Jakas niezywa jestem ech... wypilam druga kawe i troszke lepiej, ale do kitu mam dzien. Posprzatalam mieszkanie i prawie padlam na twarz. Tz zaraz jedzie na zakupy... mam taka ochote na lody, ze zaraz nie wytrzymam a mi nie wolno
No i znam powod, bo.... dostalam okres
a myslalam, ze to co innego

Zamowilam sobie pedzelek M.A.C.a 217 za 10 funtow z przesylka oplacalo sie [Ewesko czy jeszcze jakis potrzebuje do wykonania makijazu oka czy ten wystarczy?]

Camomile mialam zamawiac fluid Guerlain parure aqua [moj ulubiony. najlepszy z najlepszych] jednak zastanawiam sie czy nie wyprobowac jakiegos innego? wciaz sie zastanawiam

martynka89, a wiesz ze Aptamil to polski Bebilon?

Daisy tylko w google nie wchodz!!! :nonono: i napewno to zaden wezel! Prosze nie wmawiac chorob Gabulkowi! :nonono:
A co do bujania to wiem, ze niedobrze, ale... jak odzwyczaic?

Dziewczonka... ja czasem zaluje, ze Antek nie umie mowic Dobrze, ze wszystko sie dobrze skonczylo!

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Grazin zazdroszcze Wam spotkania
I czekam na foty
Stary 2011-07-23, 17:50   #2313
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
nie daje herbatek ale tylko z takiego względu ze moje dziecko gardzi wszystkim co nie jest moim cycem

dobrze ze już lepiej
ale wydaje mi się ze efekty odstawienia jakiego leku typu gripe water nie sa widoczne tak od razu...
trzeba troszke poczekac. moze u Ciebie faktycznie mleko było winowajca i nie potrzebna byla woda koperkowa, ale zawsze trzeba dłuzej testowac tak samo z infacolem.

kochana licze ze jak wybuchnie wojna lub jakieś nieszczescie to puszcza pasek informacyjny na dole ekranu na comedy central
czerny humor mi sie trzyma
no fakt nie ogladam w ogole trvn 24 nawet nie wiem na ktorym mam taki kanał

a my z sebkiem juz po odwiedzinach Siasi i Nikosia
mówie wam jakie Niko ma rzęsy!!! na pewno doklejane! ale zauroczył mnie tymi rzęsami

A JAKIE JA PREZENTY DOSTAŁAM!!!od siasi
mam chuste!! i nowiusi staniczek z alles dzięi kochana

myśle ze sebek sie w chustowaniu zakocha bo jak zobaczyłam rozkoszną minę Nikosia jak go siasiek opatuliła chustą to sie rozpłynełam
siasiek wrzucisz zdjęcia dziewczynom?
Fajnie macieJa tez bym chciala miec ktoras z Was blisko mnienajblizsza jest Princiale to i tak prawie 500km
cucciola79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 17:51   #2314
martynka89
Zakorzenienie

Grazynko ja calkiem chyba GW nie odstawie bo jeszcze sie pierdki zdarzaja ale nie jest juz tak masakrycznie jak przy tamtym mleku. Jak jej dawalam zwykle MM to juz w trakcie picia polykala powietrze i bylo slychac banki w brzuszku a teraz juz tego powietrza nie polyka (bo to mleko ma inna konsystencje, wlasnie po to, zeby dziecko nie polykalo powietrza) i chociaz z tym jest lepiej. Jak chociaz raz przed karmieniem zwyklym MM nie dalam jej GW to byl wrzask. Mysle, ze teraz bede dawac GW 2 albo 3 razy dziennie a nie przed kazdym jedzonkiem tak jak wczesniej.
No i mala jeszcze wymiotowala po tamtym mleku, mam nadzieje, ze po tym nie bedzie. Mamy za soba 3 karmienia i na razie bez pawia.

Paulizia no wlasnie widzialam, ze producent Aptamilu ten sam

Edytowane przez martynka89
Czas edycji: 2011-07-23 o 17:53
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 17:54   #2315
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Ja tylko się przywitam
dzień dobry!

matall ja bym chętnie przeczytała ten artykuł
bo biorąc pod uwagę tyle lat ewolucji i dostosowywania się organizmów do życia wydaje mi się dziwna być ta teoria o zbyt krótkiej ciąży ludzkiej
bo jakby dziecko potrzebowało być dłużej w brzuszku to po prostu by tak intensywnie nie przybierało na wadze w ostatnim trymestrze tylko by "dopieszczało" niewykształcone narządy...potem w tak zwanym 4 trymestrze(jakby istniał) nabierałby masy i kobieta i tak by rodziła 3-4kg dzieciaczka

a ja od dzisiaj zaczynam -----> http://www.a6w.pl/
tylko ciiiii, żeby nie zapeszyć i bym wytrwała w postanowieniu
Stary 2011-07-23, 17:58   #2316
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
Fajnie macieJa tez bym chciala miec ktoras z Was blisko mnienajblizsza jest Princiale to i tak prawie 500km
500 km ooo
my z siasiem mamy 30 gdzies
jeszcze blisko eweska, daisulka, moniqac
jaki masz kochany awatar

Cytat:
Grazynko ja calkiem chyba GW nie odstawie bo jeszcze sie pierdki zdarzaja ale nie jest juz tak masakrycznie jak przy tamtym mleku. Jak jej dawalam zwykle MM to juz w trakcie picia polykala powietrze i bylo slychac banki w brzuszku a teraz juz tego powietrza nie polyka (bo to mleko ma inna konsystencje, wlasnie po to, zeby dziecko nie polykalo powietrza) i chociaz z tym jest lepiej. Jak chociaz raz przed karmieniem zwyklym MM nie dalam jej GW to byl wrzask. Mysle, ze teraz bede dawac GW 2 albo 3 razy dziennie a nie przed kazdym jedzonkiem tak jak wczesniej.
No i mala jeszcze wymiotowala po tamtym mleku, mam nadzieje, ze po tym nie bedzie. Mamy za soba 3 karmienia i na razie bez pawia.

Paulizia no wlasnie widzialam, ze producent Aptamilu ten sam
nie odstawiaj gripe water warto profilaktycznie podawac.
ja daje 5 ml trzy razy dziennie a do innych karmien infacol i nie ma problemów

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
Ja tylko się przywitam
dzień dobry!

matall ja bym chętnie przeczytała ten artykuł
bo biorąc pod uwagę tyle lat ewolucji i dostosowywania się organizmów do życia wydaje mi się dziwna być ta teoria o zbyt krótkiej ciąży ludzkiej
bo jakby dziecko potrzebowało być dłużej w brzuszku to po prostu by tak intensywnie nie przybierało na wadze w ostatnim trymestrze tylko by "dopieszczało" niewykształcone narządy...potem w tak zwanym 4 trymestrze(jakby istniał) nabierałby masy i kobieta i tak by rodziła 3-4kg dzieciaczka

a ja od dzisiaj zaczynam -----> http://www.a6w.pl/
tylko ciiiii, żeby nie zapeszyć i bym wytrwała w postanowieniu
to cichutko zycze powodzenia

sebek taki wykonczony po spotkaniu ze zasnał jak tylko go połozylam i pieluszE przyłozyłam
Stary 2011-07-23, 18:01   #2317
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
500 km ooo
jaki masz kochany awatar
A o mnie zapomniałaś
Do mnie też ze 30 ( chyba )
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 18:03   #2318
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
500 km ooo
jaki masz kochany awatar

nie odstawiaj gripe water warto profilaktycznie podawac.
ja daje 5 ml trzy razy dziennie a do innych karmien infacol i nie ma problemów

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

to cichutko zycze powodzenia

sebek taki wykonczony po spotkaniu ze zasnał jak tylko go połozylam i pieluszE przyłozyłam
To zostane przy trzech razach dziennie.

To ci Sebus szybko usnal

Moja mala spi sobie z rekami podniesionymi do gory i otwarta buzia
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 18:07   #2319
gusiagatko
Zakorzenienie

Super macie z tymi spotkaniami Zazdroszcze!

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 18:07   #2320
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
A o mnie zapomniałaś
Do mnie też ze 30 ( chyba )
ojeju
przepraszam moja kochana jak moglam zapomniej o Tobie i miejscu mojej pracy
my to sie tez widziałysmy tylko ja nie byłam tego świadoma
Cytat:
To zostane przy trzech razach dziennie.

To ci Sebus szybko usnal

Moja mala spi sobie z rekami podniesionymi do gory i otwarta buzia

mówią że jak do góry ręce ma dziecko jak spi to znaczy ze zdrowe

tylko zeby jej mucha nie wpadła

w ogole sebek caly dzien spi i nie marudzi, taki ogolnie niemrawy jest
ale chyba sie znowu naprawił
Stary 2011-07-23, 18:32   #2321
zosiaaa
Zadomowienie

witam

muszę się pochwalić że mój maluch juz drugi dzień z rzędu jak zasypia około 22 to następna przerwa na posiłek jest 4.30-5.00 , fakt że kręci się już wcześniej ale potrzymam za rączkę i jest spokój
mnie niestety dopadło przeziębienie i dzisiaj musiałam poszukać jakiegoś lekarza który przepiszę mi antybiotyk, mój niestety w soboty nie przyjmuję i jak na złość prywatnie tez nie wchodziło w grę bo jest na wyjeździe do poniedziałku
na szczęście się udało, tyle tylko że w gardło zaglądał mi ginekolog
ale mam antybiotyk i to jest najważniejsze

mam pytanie do mam karmiących mm, po jakim czasie wy dostałyście @?? bo ja juz jestem 6 tygodni na mm a u mnie cisza , nie to żebym jakoś tęskniła ale jak czytam że mamy na UU juz mają to trochę się zastanawiam czy u mnie wszystko w porządku

Eweska śliczny avatar, no i makijaże

MoniaK ja mleko mam Enfamil i nasza lekarka - wasza z resztą też powiedziała że wybrałam jedno z lepszych, ale ja nie zamierzam na nim długo pociągnąć bo bym zbankrutowała , wstępnie przyjęłam sobie że do końca 3 miesiąca a później zobaczymy

Agus87 życzę miłej imprezki

Dziewczonka , wiem co to znaczy jak dziecko się krztusi, ja mam teraz fizia na tym punkcie, nawet jak połyka ślinę to patrzę czy aby zaraz nie zacznie kaszleć

monika z numerkami a myślałam że tylko ja tu nie mam albumu, może ja tez się w końcu zmobilizuje

Ciuciola u nas też było ulewanie, teraz zagęszczamy mleko Nutritonem i jest o niebo lepiej

Anulinka pokaż te szpile i albumik bardzo fajny

to tyle co pamiętam

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 18:36   #2322
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

zosia ja juz ze 3 tyg karmie mm i tez jeszcze nie mam okresu,choc juz kilka razy brzuch mnie bolał jak by miał przyjsc
wczoraj byłam u gina,ale nawet mi nie zajrzał w piczke ,debil stary!!!!!! i nie wiem co sie tam dzieje , ale za to mąz tam zajrzał mowi ze wszystko oki
album nic trudnego, jakos nigdy nie miałam do tego głowy
dla tych ktore uwazaja sie za gruuuube zapraszam do mojego albumu, tam zobaczycie grubasa,ale mam to gdzies mam super synka
Stary 2011-07-23, 18:51   #2323
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Hello!

właśnie bujam nogą, Hanex gada do muchy zwisającej z pałąka, a ja piszę do Was

Ewesko, piękny awatar

Mimbi, ja odkrywczych patentów nie mam. W czajniku też mam zawsze wodę, kupy lecą w paklanki, no i wszystkie rzeczy staram się mieć pod ręką, czyli np. zawsze przewijam w łazience, to mam tam pieluchy, chusteczki, etc.

Ułatwiam sobie życie podawaniem MM na ostatni posiłek [nie licząc dotankowania do pełna z piersi], karmieniem w nocy piersią, podawaniem smoczka, a także konsekwentnym odkładaniem do łóżka na spanko

Graża, Siasiek zazdroszczę spotkania i czekam na foteksy!

Sobota nudna, pogoda pokrzyżowała plany A wczoraj wyszłam na trochę z zoo i zaliczyłam pierwsze porządne wyjście chyba od września motyw przewodni to RUSKA HEROINA

Ogarnę klub i lecę piec ciasto śliwkowe na jutro. Zaraz też chyba goście wpadną na chwilę

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 18:54   #2324
eweska
Moderatoreska

Zaraz nadrobie co napisałyście jak mnie nie było

ja już po sesji z przesympatyczną Anią panią doktor anestezjolog , która zgłosiła się do mnie po zobaczeniu wpisu na blogu.
Nie zbyt urodziwa dziewczyna, ale bardzo sympatyczna
Efekty na blogu.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 18:57   #2325
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Aha! Wrzucam zdjęcie brzucha, powiem Wam, że ogromnie dużo dają mi te moje ćwiczenia, jestem zmasakrowana po nich, ale widzę małe zmiany brzucha!

POLECAM!

Antropia i chyba dołączę do Ciebie w a6w

vege!
Stary 2011-07-23, 19:03   #2326
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Zamowilam sobie pedzelek M.A.C.a 217 za 10 funtow z przesylka oplacalo sie [Ewesko czy jeszcze jakis potrzebuje do wykonania makijazu oka czy ten wystarczy?]
Jeśli nie będziesz robiła nic skomplikowanego to na poczatek wystarczy, choć przydałby się jeszcze jakiś do blendowania czyt. rozcierania granic cienia, ale to z czasem możesz sobie zakupić.

Dziekuję dziewczyny za miłe komentarze dotyczące avatara.
Stary 2011-07-23, 19:21   #2327
Paulizia
Wtajemniczenie

Ewesko fotki z sesji widzialam. Zrobilas super laske z pani anestezjolog Tez bym sie chetnie zglosila, ale niestety... w Tychach nie wiem kiedy bede
a moglabys jakis polecic do tego blendowania?

Mary ruska heroina? nie przesadzaj z lekami

a propos heroiny to Amy Winehouse nie zyje

Mezu pojechal po lody nie wytrzymalam... okres mam w koncu zla jestem

Ide zaraz kapac Antosia, ale najpierw cykne mu pare fotek
Stary 2011-07-23, 19:36   #2328
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Eweska, super metamorfoza!!! Pięknie wygląda

Pauliziu, uważam na siebie, w końcu karmię

o Amy słyszałam, masakra. Ilu wartościowych artystów w podobnym wieku i z podobnego powodu zmarło...

Goście jednak nie wpadną, więc idę kąpać Hankę, a dopiero potem to ciasto

vege!
Stary 2011-07-23, 19:41   #2329
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Ewesko fotki z sesji widzialam. Zrobilas super laske z pani anestezjolog Tez bym sie chetnie zglosila, ale niestety... w Tychach nie wiem kiedy bede
a moglabys jakis polecic do tego blendowania?

Mary ruska heroina? nie przesadzaj z lekami

a propos heroiny to Amy Winehouse nie zyje

Mezu pojechal po lody nie wytrzymalam... okres mam w koncu zla jestem

Ide zaraz kapac Antosia, ale najpierw cykne mu pare fotek
dziękuję kochana co do pędzelka to ja bardzo lubię Maestro 480 bardzo fajnie nim się rozciera cienie. No i nie są az tak drogie jak Mac.

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Eweska, super metamorfoza!!! Pięknie wygląda

Pauliziu, uważam na siebie, w końcu karmię

o Amy słyszałam, masakra. Ilu wartościowych artystów w podobnym wieku i z podobnego powodu zmarło...

Goście jednak nie wpadną, więc idę kąpać Hankę, a dopiero potem to ciasto
dziękuję kochana
Stary 2011-07-23, 19:44   #2330
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

anulinka pod UL984? Wow to jakiś szyfr? Ale zazdroszczę super pasji i znajomości tematu. Mnie tez bardzo latanie inspiruje ale nie zgłębiałam tajników tak jak Wy
No to ja Cię witam w klubie Jarka Kuźniara !! Uwielbiałam rano włączyc tvn24 o 6 gdy wstawałam do pracy i na niego patrzeć, od razu miałam lepszy humor za to gdy nie on prowadził było mi smutno TZ o tym nie wie Popatrz a myslałam, że tylko mnie tak on jakoś wpadł w oko, bo koleżanki mówią, że on wcale nie ciacho
a może A 340 - chyba tak
Uwielbiam szpilki a mój mąż jeszcze bardziej a album bomba - własnie nad jakimś takim myślę, szukałam w empiku ostatnio i nie znalazłam

eweska; REWELKA makijaz
Zrobiłaś z tej pani miss świata !! W tym kapeluszu naprawdę ładnie wygląda.
A polecisz jakiś pędzel do blendowania? (nawet nie wiedziałam, że takowe są )

EDIT: doczytałam już który, dziekuje

mary, antropia - szóstka robi cuda, ale nie mam zaparcia
Zimą rok temu biegałam co dzień do fitness klubu bo tam kilkanaście osób nas ćwiczyło pod okiem trenera i naprawdę genialnie brzusio się wyszczuplił...
Zyczę Wam wytrwałości

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-07-23 o 19:50
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 19:49   #2331
andziot
Zakorzenienie

Dobry wieczór dziewczynki i ich kruszynki

Dzień poza domem ...
odwiedzili nas wujkowie na rowerach ...
Gabrysia padła po dniu wrażeń

chleba nie mamy

eweska makijaż i zdjęcia rewelacyjne !!! a jak ten wiatr we włosach robisz ???
a chłopaki Twoje to mieszczą się jeszcze w jednym łóżeczku ???

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 20:13   #2332
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dejzulek, a6w właśnie podobno działa cuda. Ja robiłam kiedyś 3 dni

Andziot, ja mam pół ciemnego, cho! Podzielę się

vege!
Stary 2011-07-23, 20:19   #2333
Paulizia
Wtajemniczenie

Nie ma w Anglii pedzli Maestro

Daisy, Anulinka ja tez lubie Kuzniara! Dobrze prowadzi 'Wstajesz i JESZ'

Andziot to co na kolacje?

Mary... a tam... zaraz po karmieniu, mala dzialke nie zaszkodzi

Monia z numerkami fotki super Slodki ten Wasz Stasiu
I zazdroszcze podejscia

Antos wykapany i mi zasnal w bujaczku a mial butle dostac i co ja mam z nim teraz zrobic jak niby nie jest glodny, a spi mi w bujaku??? Kutwa... musze cos wymyslec
Stary 2011-07-23, 20:26   #2334
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dejzulek, a6w właśnie podobno działa cuda. Ja robiłam kiedyś 3 dni
też kiedyś próbowałam
wyciska poty że ho ho
chyba podobnie wytrzymałam

Cytat:
Antos wykapany i mi zasnal w bujaczku a mial butle dostac i co ja mam z nim teraz zrobic jak niby nie jest glodny, a spi mi w bujaku??? Kutwa... musze cos wymyslec
a nie wypije na śpiocha ???

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 20:27   #2335
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Pauzlizia, Anulinka - mamy te same gusta hihi równie dobre
No własnie bodajże we wtorek wrócił i dostrzegłam błyszczącą obrączke na palcu jego..

Mary ja Ci to mówie - osoba mająca mega problem zawsze z brzuchem. Biodra, dupe miałam mała ale brzuch... Po szóstce zmienił się nie do poznania, aż go pokochałam, także ĆWICZ !

Eweska, miałam pytać o to samo co Andziotka - jak robisz wiatr ?? Suszarką ??
Oglądam ciągle Twoj blog - na tych dwóch zdjęciach wyglądasz rozbrajająco

http://4.bp.blogspot.com/-_3AhwpsmE5...0/DSC_1524.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-kdjhkTz7dN...0/DSC_1497.jpg

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-07-23, 20:39   #2336
spice1985
Zadomowienie

hej dziewczyny, u nas wreszcie słońca trochę weszło, bo lało od wt non stop! Mogliśmy iść na krótki spacerek, bo nadal zimno jak diabli.

wrzuciłam do albumu zdj Hani z Tatą może ktoś mi powie do kogo jest podobna bo spory są,ale większość mówi że do męża, a za mną włosy ma;p Faktycznie ze zdj jak mąż był mały to podobna,ale teraz?

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 20:43   #2337
enchantresss
Rozeznanie

Dziewczynki, pochwalę się nieskromnie, że ja też mam bloga ..

www.annaklempka.wordpress.com

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 20:51   #2338
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, u nas wreszcie słońca trochę weszło, bo lało od wt non stop! Mogliśmy iść na krótki spacerek, bo nadal zimno jak diabli.

wrzuciłam do albumu zdj Hani z Tatą może ktoś mi powie do kogo jest podobna bo spory są,ale większość mówi że do męża, a za mną włosy ma;p Faktycznie ze zdj jak mąż był mały to podobna,ale teraz?

nie wiem do kogo Hania podobna - poddaje sie..
Mam ten sam problem, pojęcia nie mam do kogo Gabiątko podobne a chciałabym wiedziec

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-07-23, 20:54   #2339
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Paulizia, daisy - witam w klubie Jarek wymiata

daisy, to korytarz powietrzny, jeden z ważniejszych, przechodzący notabene zarówno nad Czechowicami i Krakowem
album kupiliśmy ( przez przypadek ) w Carrefourze, polecam, bo naprawdę jest świetny

eweska, chylę czoła dla talentu , szkoda, że mieszkasz te 50 km ode mnie, bo miałabyś za tydzień klientkę ( przed chrzcinami ), a tak musi mnie znajoma umalować

spice,

usypiam Pepe w łóżeczku... zobaczymy, kiedy padnie
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 21:02   #2340
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
Dziewczynki, pochwalę się nieskromnie, że ja też mam bloga ..

www.annaklempka.wordpress .com

Juz nigdy nie wyjde z domu... chyba, ze tak -------->

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Andziot obudzil sie w koncu, dostal butle i lezy w lozeczku, patrzy sie w karuzele i slysze przez nianke, ze ma czkawke i oczywiscie nie spi

Spice... chyba jest bardzo pomieszana. Bedzie sie jeszcze zmieniac i jej podobienstwo takze

Jest ryk lece!

O! nie ma ryku

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości