|
|
#2221 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam miśki na tego kebsa
![]() dobrej nocki
|
#2223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Smacznego |
||
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Też myślę, że dostałam max za tą prędkość, nasz Ty rajdowcu
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- niezły mandacik ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#2226 |
|
|
o tak tak,trzeba Ją lać po tyłku zanim brzuszek urośnie
co to za szaleństwa na drodze,proszę jeździć bezpiecznie ![]() Nie byłam jeszcze dziś na wątku ogólnym,idę tam zajrzeć ![]() Jakie plany na niedzielę dziewczęta?
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, ja znów nadrabiam Was późnym wieczorkiem...
Jamapi mega-magiczny cudny make-up ten bad girl...muszę pomyśleć nad tą paletką...póki co znów dziś odwiedziłam Orsay i mam pustki w portfelu. Moim zdaniem buty te z Twojego linka Sarunieczko są lekko"babciowe" moja teściowa ma podobne i nie podobają mi się, ale ile ludzi tyle gustów...te z pierwszego linka despy boskie Ja jutro mam sprzątanie, gotowanie i Urodzinki córci robię...już 5-te... ![]() Wyobraźcie sobie że moja malutka 17 miesieczna Olusia jeszcze nie śpi...od trzech dni tak szaleje nocami ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Resscue mąż Cię nie udusi, masz zakładnika w brzuszku... Ja tam nie miałam nic przeciwko "ciężarówce", ale określenie rzeczywiście niezbyt ładne
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Resscue jeździj ostrożnie
![]() Pamiętam taką historię, 5 tydzień ciąży trasa z Norwegii do Tychów. Najpierw ze 20 godzin w aucie, potem 12 na promie i znowu ze 10 w aucie. 3 kierowców na zmianę, w tym ja - ciąży nieświadoma. Jedziemy gdzieś wioskami pod Łodzią, tirów co niemiara i zachciało mi się wyprzedzić, no to do dzieła i tak sobie pomykam lewym pasem, nic z naprzeciwka nie jedzie, ze 120 na liczniku i nagle odblask świateł od znaku na wysepce - wyrosła mi jak spod ziemi - kierowca tira którego akurat mijałam to jest cudny chłop zahamował i mnie wpuścił i tak uratował 3 śpiących pasażerów, narwanego kierowcę i nienarodzoną Kaszkę. Do dziś faceta wspominam z podziękowaniem. |
|
|
|
#2229 | |
|
|
Cytat:
tylko czekam jak mi się pieniążki przeleją i kupię sobie po weekendzieurodzinki? to takie mini after party wszystkiego naj dla Twojej córci |
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast nie lubię jak matki kaleczą swoje dzieci i córeczki od początku są całe różowe... no ale to teraz tak mam, jak miałam malutką córeczkę to sama ją też czasem "różowiłam" bo tak słodko wyglądała |
|
|
|
|
#2231 |
|
|
Dokia,jak tam urlopik? pogodę masz? odpoczywasz do syta?
![]() |
|
|
|
#2232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
???Dzięki za życzenia, przekażę...córcia już dobrze wie co to Wizaż i Avon hihi...ostatnio stwierdziła że jak urośnie to jednak nie bedzie Konsultantką tylko OMS-ką... ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
![]() Nie zawsze jest to takie uszczęśliwianie na siłe tym różem...niektóre dziewczynki po prostu go lubią...ja teraz ubieram dziewczyny we wszystkich kolorach, ale może dlatego że mam drugą córkę...przy pierwszej mi się róż znudził;P Za to mam kumpelę co robi z 4 latki swoją kopie, kupiła jej czarny płaszczyk, czarne lakierki i czarną czapkę(taki beret ze srebrną nitką)....masakra!!! |
||
|
|
|
#2233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak jak musso smarowałam się zwykłymi balsamami, rozstępy mam ale jaśniutkie i to na górnej partii ud. Brzuch miałam mały w ciąży więc jak urodziłam to od razu śladu nie było. Hula hop ubóstwiam, kręcę kiedy mogę... Cytat:
![]() Cytat:
Wystałam się na dworcu jak ciul, pociąg miał ponad 40 minut opóźnienia. Moje dziecię wyszczuplało- taka kobieca figurka jej się zrobiła, podrosła - aż swojego dziecka nie poznałam |
|||
|
|
|
#2235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() To hula-hop to takie skuteczne jeśli chodzi o talie...??? Mi moja mama nawet włosy układała pod swój gust szarpiąc niemiłosiernie...moja starsza córka ma 5 lat a też prawie zawsze sobie ciuchy sama wybiera...a jakie mam rano wesołe klimaty...jak np.upał 30stopni a ona legginsy długie wyciaga, albo sandałki jak pada deszcz
|
||
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam cierpliwości do ćwiczeń- no teraz ten Pilates ale dlatego, że mam z kim i mam blisko. Więc hula hop było o tyle dobre że mogłam sobie kręcić oglądając film czy czytając książkę. W szkole też np. zamiast grać w siatkę 2 godz lekcyjne kręciłam. Dla mnie jest o tyle dobre ,że pomaga się załatwić (wiecie o co chodzi- żadna activia czy śliwki na mnie nie działają) a to tak |
|
|
|
|
#2237 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
jejku uratował Wam życie![]() Cytat:
![]() ![]() http://allegro.pl/obuwie24-089-klapk...724221624.html miałam już japonki na koturnie,cudne turkusowe i czarne,więc myślę że w tych też będzie mi wygodnie A co do ciemnych ust to ja powiem mniej delikatnie-nie wyglądam jak dziwadło tylko jak zdzira Despa,apropo hula hop,masz takie tradycyjne jak było dawniej,plastikowe? czy takie z kulkami srebrnymi od wewnątrz? bo w Helu dziewczyny zachęcały do kupna takie z kulkami właśnie,pierwszy raz takie coś widziałam ![]() Kochane biegnę spać,jutro się nareszcie wyśpię wpadnę na kawkę przed płudniem,buźka Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-07-24 o 00:25 |
|||
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Prasowanie zakończone, następne za miesiąc
Wciąż trzymam kciuki, żeby wszystkie następne razy były już w nowym mieszkanku.Dziś, jak pośpię to podłogi będę myć, taka niezbyt niedzielna niedziela - ale jakoś nie ogarnęłam tego, że nagle z doby mi 8 godzin na pracę ubyło. Dawno nie miałam etatu
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej miśki ;*
wczoraj w mojej kebabowni zabrakło mięsa co do jazdy to jeżdze ostrożnie wczoraj tylko tak wyszło ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę źle to ujęłam, raz na miesiąc ręczniki, pościele itp. Ubrania na bieżąco, bo chyba dodatkową szafę na rzeczy do prasowania bym musiała mieć
![]() I dzień dobry wszystkim Dziś Kaszka wraca!
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry przy kawce
![]() no właśnie nie wiem, co dziś robić siedzieć sama w domu i się nudzić? wczoraj sobie pomyślałam, żeby jechać do jakiejś galerii, ale teraz jak wstałam, to jednak nie wiem, czy mi się chce ... ![]() a ja jak byłam mała to śmihałam hula hopem jak głupia ... jakiś rok temu stwierdziłam, że sobie kupię, żeby pokręcić i kupiłam takie składane, żeby łatwo schować ![]() no i .... kurna już nie umiem kręcić to chyba przez mój brak talii ![]() więc porzuciłam zamiary Cytat:
nie wiem w sumie, ale moja kuzynka sobie takie kupiła i potem pokazywała mi mega mega mega siniaki na ciele
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie tak podejrzewam, ze najzdrowsze nie będą. Bo tak jakbyś kuleczkami obijała całe ciało. Ja mam zwykłe, swoje stare z czasów dzieciństwa i na nim śmigam, córa ma mniejsze ale jeszcze nie umie "się rozkręcić" |
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety rozkręcić się nie umiem, ale same próby i skłony to też dobre ćwiczenia
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetny avatar
|
|
#2246 | ||||
|
Zakorzenienie
|
pierwsza kawka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
hahaha prawdziwa kobitka
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
też masz tak ze nie odczuwasz niby tej "odświętnej " niedzieli ?
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
jak ktoś pracuje od pn do soboty jak Sarunieczka to może odczuwa, a ja po pierwsze mam dziecko
, jak mam dużo pracy, do kościoła nie chodzę różnica taka, że w sobotę i niedzielę tż nie idzie do pracy, no a teraz cały lipiec urlopuję, więc wogóle wszystkie dni jednakowe, czasami sie gdzieś wyskoczy ale to wiadomo, normalka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

i 7 pkt

jejku uratował Wam życie
siedzieć sama w domu i się nudzić?