|
|
#4771 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
W sumie to z ciekawości chciałam ten lakier, no i żeby mieć coś z limitki , kusiła też duża pojemność jak za tą cenę, ale... mam inne czerwienie ![]() Cytat:
tu można odsłuchać. [tylko adres bez kropek] Ja używam na razie szamponetek, to nie przetestuję tej metody. No właśnie ![]() Usypiałam Yao. teraz jej się przestawiło trochę i kładzie się dopiero po 21 ![]() BTW. Wciągnęłam się w Plotkarę ![]() I ulżyłam swojemu głodowi zakupowemu nabywając olejek do skórek o zapachu ananasa i jeszcze chcę pilniczek szklany, bo na swój nadepnęłam i się troszkę rozpadł [niby część piłująca cała, ale co se będę żałować 4 zł ].
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole wiecie ze Amy Winehouse nie zyje?
ja jakas jej wielka fanka nie bylam, znalam tylko pare kawalkow, ale szkoda dziewczyny, takiego talentu, glosu jak ktoras nie zna, to tu jedna z piosenek http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp...feature=fvwrel
|
|
#4773 |
|
|
Ano właśnie się dowiedziałam godzinę temu. Trochę szkoda, chociaż jej fanką żadną nie byłam. No ale na własne życzenie - narkotyki, alkohol, dużo osób próbowało ją ratować, a ona dalej swoje...
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo to fajne jest ![]() Nigdy za nią nie przepadałam, tzn za jej muzyką. Styl życia jaki prowadziła musiał ją w końcu do tego doprowadzić, to była kwestia czasu. |
|
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze praktycznie na wlasnie zyczenie, ale zawsze szkoda jak ktos utalentowany odchodzi.
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że szkoda.
Ja nadal żałuję Kurta Cobaina, mimo że tyle lat minęło. |
|
|
|
|
#4777 |
|
|
Wyłamię się - nie cierpię Nirvany
![]() Co śmieszniejsze, mój TŻ tak samo i nie uważamy, żeby Cobain miał jakiś 'większy' talent ![]() Nie widzę geniuszu w jego twórczości [możecie mnie zlać
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile będę wiedziały co to Nirvana ![]() Ja mimo wszystko go lubię, może za charyzmę ![]() |
|
|
|
|
|
#4779 | |
|
|
Cytat:
Myślałam, że tylko ja taka dziwna jestem ![]() Mój brat np. rozpływa się nad nim i zespołem w zachwytach... A ja, jak usłyszałam ich "hity" to
|
|
|
|
#4780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Myślę sobie : czego ja nie doczytałam ? Ale już wiem : kusi, kusi na parkingu. A na kieliszeczek każdy pretekst jest dobry ! ![]() Aleś mnie urządziła ! Teraz to już zgłupłam kompletnie. Milani holografy: http://www.globalfashionreport.com/images/en/364896.jpg Podoba mi się róż {nr 2} i fiolet {nr 6} ******* Mogę Ci już teraz podesłać Golden Rose, ale mam ciemnoszary, to nie wiem, czy Ci odcień będzie pasował, bo ciemny. Golden Rose to chyba znajdę u siebie. Firmę na pewno . Nie wiem tylko jak popularne są te hologramowe lakiery. Podaj może nazwę i numer to popytam . ******* Chyba, że od razu wolisz np. Worth the Risque [swoją drogą adekwatna nazwa ] http://2.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW8/SYtPsxwFuuI/AAAAAAAACs8/vIqzGMG4xCg/s400/worththerisque2.jpg Kurde, też podoba mi się . Ja sama nie wiem ... A jak cenowo ?! ******* albo Fashion Addict http://3.bp.blogspot.com/_EyjkxYtv3Y.../Nails+002.JPG I tu mnie dobiłaś ! Ten jest ślitaśny ! Tylko, że ja nie mam kwadratowych paznokci, tylko migdałki, to efekt będzie nie taki. Żartuję ! ******* Jest jeszcze China Glaze: (...) ale też droższa od CC. http://sklep.eurofashion.com.pl/kole...lographic.html Ładny ! Cena też niezgorsza + 15,oo za przesyłkę. ******* Asiu, już sama nie wiem. Tzn. nie potrafię wybrać. Jeden wystarczyłby mi. Może ten ostatni fioletowo - różowy z Fashion Addict ?! Drogie to cholerstwo ? A z jakiej strony Ty będziesz zamawiać ?! Cytat:
Cytat:
Odkryłam ten sklep z tematu na fryzjerskim : rosyjski szampon. Zapytałam dziewczyny, która podobnież używała tych szamponów, czy kołtunią. Odpowiedź : nie, bo używam balsamów. Bez komentarza. Przejrzę dzisiaj raz jeszcze ofertę i pewnikiem na coś się skuszę. Jakże mogłoby być inaczej. Tylko żeby nie było tak, jak z moim olejkiem łopianowym . Wrzuć na PW adres. Pewnie odcień będzie dla Ciebie zbyt ciemny, ale obadasz krycie. W przyszłym tygodniu pojadę do miasta, to zobaczę nazwę tego, który wydawał mi się dobry. Enigmatyczne - hłe, hłe, hłe ! Kurde, a ja stale zapominam. Nic to - powtórka. Dziewczyny, pilnujcie dla mnie, kiedy rozpocznie się nowa seria. Pewnie we wrześniu. Ja przegapię. Cytat:
Za "swój" płacę ponad pięć dych. O, jest przecena : 42,00 + 7,oo przesyłka . Nie wiedziałam ! Szkoda, charyzmatyczna osoba . Wiedzą, wiedzą, ale rzeczywiście - w ucho zbytnio nie wpadło. Słoneczko zza chmur wyziera. Oby nie schowało się tak jak wczoraj. Ranek śliczny, a cały dzień lało. Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojej mamie bardzo się podoba wersja Cobaina "The man who sold the world", którą w oryginale wykonuje Bowie - akurat wersja Bowie w ogóle mi się nie podoba ![]() Dżafa ściągnęła mnie dzisiaj z łóżka zdecydowanie za wcześnie ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-24 o 09:40 |
|
|
|
|
|
#4782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I szkoda,że po śmeirci znalazło się(po raz kolejny) tylu fanów. A Nirvany znam może jedną piosenkę ![]() Cytat:
dziś chyba koleżanka wpadnie się znieczulić
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdzam, że chociaż lubię swoją bladą twarz to chyba jednak ładniej wyglądam kiedy jestem opalona bo nie widać tak bardzo czerwonych placków na policzkach
![]() Z czystej ciekawości wlazłam na yt i znalazłam fragment koncertu, na którym Winehouse była kompletnie pijana, ledwo trzymała się na nogach, nie pamiętała tekstu itd a zespół grał jakby wszystko było w porządku - rozwaliło mnie to. Nie żebym słuchała takiej muzyki (trafiłam przypadkowo ) ale za takie włosy dałabym się pokroić ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xKCek...feature=relmfu Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-24 o 15:33 |
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Masz jeszcze tego linka z Winehouse?
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj włączyłam rano na chwilę kompa i przeczytałam, ze Amy nie zyje. Nie byłam jej fanką, znam kilka kawałków ze słyszenia i uważam, że miała bardzo ciekawy głos i szkoda, że umarła, ale może zrobiła co miała zrobic i di end.
link z koncertu to masakra, ale np Riedel nie był lepszy.. może już taki los najciekawszych artystów... fanką Nirvany tez nie jestem, mogę posłuchac ich piosenek,dla mnie to dobry zespół jak wiele innych ![]() Aga dziewczyna z linka ma cudne wlosy, ale nie ma takich naturalnych,więc z naszych tez da się takie spiralki ułożyć. W ogóle ta dziewczyna ma tak idealną cere, że aż photoshop jej autograf zostawił
|
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam dzisiaj dzień dobroci dla moich kłaków i nakarmiłam je oliwą z oliwek ![]() |
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
przeglądam koncerty Amy i rozwalił mnie komentarz:
'why not justin bieber??' |
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
![]() NK, przypomniało mi się - pamiętasz te turbany, które kupiłyśmy w Naturze? Ostatnio widziałam identyczne w sklepie "wszystko po 4 złote" |
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4794 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Zajrzyj do sklepu z Golden Rose i zapytaj o lakiery holograficzne. Z nazwy po prostu Holographic. Są na pewno w sklepie online http://sklep.goldenrose.pl/art76,hol...uer,o_hlc.html a wysyłka od nich najtańsza - 6,60. Kupowałam w tym sklepie i polecam. Dostałam też gratisy i kiedy zgłosiłam, że zabrakło 2 lakierów z zamówienia, to szybciutko dosłali ![]() Podobne do nich są też lakiery z serii Diamonds i Crystal Color, ale te dwa już bardziej brokatowe niż holograficzne ![]() Te z Golden Rose nie mają nazwy, tylko numerki. Jeśli podoba Ci się Fashion Addict, to może najpierw rozejrzyj się za Golden Rose 107, bo są bardzo, bardzo podobne , a tańsza alternatywa tylko flaszka mniejsza.Planowałam zamawiać z ebaya. Posłałabym od razu na Twój adres, bo nie opłaca się brać przesyłki razem i opłacać potem jeszcze przesyłkę ode mnie do Ciebie. Byłoby ok 21 zł. http://cgi.ebay.pl/Color-Club-Nail-P...item2eb13c8b08 Te z Milani są droższe, ok 5$ za buteleczkę plus wysyłka [średnio ok 35 centów na każdego dolara]. Dają trochę inny efekt, niż Golden Rose i Color Club, mają grubsze drobiny. Cytat:
Cytat:
. Podejrzewam, że to raczej pachnąca parafinka ![]() Podobne sprzedaje Sensique w Naturach . W składzie parafina plus jakieś oleje. Napiszę dokładniejszy skład, jak dorwę przedmiot w swoje łapki ![]() A u mnie Yao pięknie śpi do 8 ![]() Oby się nie odmieniło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sztab specjalistów i doczepiane pasma ![]() BTW. przyszły moje papiloty i bun maker/twister.Cytat:
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Aga a nie masz jeszcze sowki?
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4798 |
|
|
Buuu... moje paczki z Chin ostatnio jakoś szybciej przychodzą. Te dwie przesyłki w niecałe 3 tygodnie
![]() A, dobrze, że piszesz, umówiłam się ze sprzedawcą, że czekam do wtorku, obserwuj skrzynkę i dawaj znać, jak nie dojdzie, to w środę powinnam otrzymać kasę i wtedy kupię nowy przedmiot.
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo doszlam do wniosku ze srebrna mi bedzie duzo bardziej pasowac poszukam za chwile linka Edit: http://cgi.ebay.com/Ancient-Silver-P...ht_5280wt_1037 jak mozesz to tą zamów cenowo wyjdzie chyba podobnie
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-07-24 o 22:36 |
|
|
|
|
|
#4800 | |
|
|
Cytat:
![]() "This is a private listing. Sign in to view your status or learn more about private listings. "
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

W sumie to z ciekawości chciałam ten lakier, no i żeby mieć coś z limitki
, kusiła też duża pojemność jak za tą cenę, ale... mam inne czerwienie 

ja jakas jej wielka fanka nie bylam, znalam tylko pare kawalkow, ale szkoda dziewczyny, takiego talentu, glosu

. Podejrzewam, że to raczej pachnąca parafinka
. W składzie parafina plus jakieś oleje. Napiszę dokładniejszy skład, jak dorwę przedmiot w swoje łapki