|
|
#3601 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Jest taka ładna funkcja "usuń", tudzież "delete" Ja po 7 latach musiałam wywalić 4/5 słuchanej muzy ale o dziwo dało się
|
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
elvegirl straszny sentyment mnie od tego powstrzymuje, ale w końcu będę musiała to usunąć, bo w ten sposób będę tkwiła w miejscu i nie postawię kroku naprzód.
Nadszedł czas by wreszcie zatroszczyć się o siebie,przestać marzyć o rzeczach niemożliwych, zacząć żyć rzeczywistością, nie zaś w świecie iluzji przynoszącej tylko cierpienie. 22.07.2011 - Nowe życie.
|
|
|
|
#3603 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Spokojnie, to dopiero początek, szok, rozpacz, masz jeszcze prawo do rozczulania się nad sobą
|
|
#3604 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za wsparcie
Nadszedł czas by wreszcie zatroszczyć się o siebie,przestać marzyć o rzeczach niemożliwych, zacząć żyć rzeczywistością, nie zaś w świecie iluzji przynoszącej tylko cierpienie. 22.07.2011 - Nowe życie.
|
|
|
|
#3605 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Po to jest ten wątek - żeby można było pomarudzić...popłakać...c zasem dostać wirtualnego kopa za głupoty...napisać do nas zamiast do niego...i żeby ruszyć dalej i nie bać się tego, co za rogiem...
|
|
#3606 |
|
Raczkowanie
|
Niee, do niego nie napiszę na pewno.
Trzeba wziąć się w garść.
|
|
|
|
#3607 |
|
Raczkowanie
|
Ile czasu trwała u Was ta hmm... rozpacz, tzn. brak apetytu, napady płaczu?
U mnie teoretycznie pojutrze miną 2 tygodnie, praktycznie 4. dzień od kiedy nie mam już nadziei... Jest coraz lepiej. Wczoraj już tylko chwilę poszlochałam, coś tam zjadłam. I wiecie co, pomaga mi jakakolwiek i z kimkolwiek rozmowa - zaczęłam nawet wchodzić na czaty i... działa, bo nie myślę, nie analizuję, nie gdybam (no, może troszkę ).
|
|
|
|
#3608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aj dziewczyny,dawno mnie tu nie było,ale wstydziłam się przyznać ,że wróciliśmy do siebie na tzw. ,,próbę".
![]() Dałam się przekabacić po prostu,jego łzom słowom, i babcia z mamą też niepotrzebnie mi mówiły,że Go szkoda itp. i jakoś tak dupa mi zmiękła. Ale tylko na tydzień,wystarczyło ,że Go przy mnie nie było,a ja już się zadręczałam myślami.Istny masochizm.I On cały czas przy mnie starał się być,a to przyjeżdzał ,a to żebym ja do Niego przyjechała ,cały czas razem i wiecie co? zaczęło mnie to osaczać po prostu.Dodatkowo w końcu powiedział ,czemu robił te wszystkie rzeczy - z nudów No to mu powiedziałam,że już Go nie chcę widzieć,i żeby sobie zabaweczkę znalazł ,albo skosił trawnik jak mu się nudzi. Niepotrzebny był ten powrót całkowicie,ale upewnił mnie w decyzji.Mam nadzieję ,że to koniec kontaktu,już mnie nie nabierze na swoje płacze,palant. Cytat:
Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2011-07-24 o 12:02 |
|
|
|
|
#3609 |
|
Raczkowanie
|
Armanda o właśnie, też jestem ciekawa.
Ricca166 domyślam się, jak musiałaś się poczuć... Ci faceci.
|
|
|
|
#3610 |
|
Raczkowanie
|
ja się strasznie boję tego, co za rogiem...ale nie powstrzyma mnie to przed wyglądaniem za niego coraz śmielej!
|
|
|
|
#3611 |
|
Rozeznanie
|
o masakra.
postanowienia końcowo lipcowe-początkowo sierpniowe: - zero, null, ani tyci tyci alkoholu w jakiejkolwiek postaci, nawet w cukierku - żadnych kontaktów z facetami do końca życia - codziennie tylko praca, praca, praca Jestem nienormalna. Nie mam do siebie za grosz szacunku. Eks mnie oszukiwał, oprócz mnie miał drugą, 'oficjalną' dziewczynę. Mimo tego tęsknie za nim, płaczę, ciągle zamulam, myślę CAŁY CZAS o tym palancie. I pewnie gdyby tylko mnie zechciał to rzuciłabym mu się w ramiona. Uważam go za jakieś bóstwo i w ogóle dziwie, że taaaaki oh ah facet zechciał w ogóle na mnie spojrzeć. Paranoja. Zero szacunku do samej siebie. ''Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu.'' pocieszam się. |
|
|
|
#3612 |
|
Raczkowanie
|
siala nie bój się!
Metoda małych kroczków.sheneedslove oj proszę Cię, chyba sama nei wierzysz w swoje postanowienia. Zero facetów do końca życia? Wątpię. Tylko teraz nam wszystkim się wydaje, że faceci to zło, nigdy więcej związku, bo to za bardzo boli, ale kiedyś w końcu wyjdzie słońce i tak nam wszystkim zaświeci po oczach, że nie będziemy miały już żadnych wątpliwości co do tego.
|
|
|
|
#3613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
otóż to! bardziej kochamy idealną wizję naszego byłego niżeli Jego tak naprawdę.. oj, kobiety mają bujną wyobraźnię
|
|
#3616 |
|
Raczkowanie
|
Flanelka ciekawa jestem, jak długo się utrzyma ten stan...
|
|
|
|
#3617 |
|
Rozeznanie
|
a ja wczoraj byłam na małej gibanie (bezalkoholowej bo prowadziłam) i tak sobie obserwowałam facetów. i w tym momencie ujawniło się moje super szczęście do facetów. kilku fajnych trochę mnie obserwowało, ale zaden nie podszedł, za to ściągam chyba wszystkich dziwaków... załamka
|
|
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3619 |
|
BAN stały
|
Ile trwa 9 miesięcy tęsknię w środku na zewnątrz mnie to nie obchodzi, Bo nikt mojego byłego nie lubił bo ma specyficzny charakter. Ale ja się po woli rozpadam od środka bo na zewnątrz tyje na potęgę. Nikogo nie mam siostry wolą siebie kontakt z nimi prawie 0. Przyjaciółki są ale one maja własne życie praca studia i ich faceci, co najlepsze mamy tyle samo lat mieszkamy przy jednej ulicy a ciężko się spotkać. Co do byłego podglądam go na fc co robi co pisze baaa nawet go mam w znajomych
|
|
|
|
#3620 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny potrzebuje wirtualnego kopa i zeby ktos na mnie nakrzyczyał bo kompletnie nie umiem sie wsiąść w garść
kiedys tu pisalam ale pewnie nikt mnie nie pamieta, w przeciągu 3 miesiacy rzuciło mnie dwoch facetow, jeden po 2 latach, drugi po miesiacu.. teraz chyba bardziej załuje tego ostatniego, bo za nim tesknie i mi go brakuje ale problem polega na tym ze ja nie placze i jakos tam funkcjonuje, tylko kompletnie nie umiem sie zabrac do nauki, a za 2 miesiace mam egzamin poprawkowy na studiach.. i czuje ze go zawale i mnie wywala.. staram sie zajmowac sobie jakos czas zeby nie myslec o eksach, i mi sie udaje, chodze na fitness codziennie, do pracy, na zakupy, gotuje, sprzątam, ale jak siadam do ksiazki to w ogole nie umiem sie skupić... i wszystko mi sie przypomina.. i czuje ze zawale studia a tego bym nie chciala, bo na pewno zaden z nich nie jest tego wart!
|
|
|
|
#3621 |
|
Zadomowienie
|
polecam, fajna rada :
http://kwejk.pl/obrazek/296912/bridget,jones.html i oczywiście film. |
|
|
|
#3622 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
[1=30128d4098f00e9b8565e1b 01a10bd578c02c712;2831819 2]PS. Jest jakaś singielka z Krakowa chętna wyskoczyć na imprezkę lub podryw?
Jest cały wątek - w moim podpisie ![]() Cytat:
Cytat:
To jeszcze dużo czasu, zbieraj tyłek i do roboty! Nie zasłaniaj się przed nauką jakimś patafianem.
|
|
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny słuchajcie, mam problem.
ukochanyTż jest 3 lata starszy. bylismy razem 1,5 roku. było cudownie. nasz wspólny pierwszy raz, pierwsze zakochanie, pierwsza taka miłość. po prostu było idealnie, planowaliśmy dużo a ja niestety to wszystko popsułam. mój były chłopak nalegał na spotkanie wiec sie zgodzilam, zmuszał mnie do roznych rzeczy, ja sie nie zgodzilam, ale dalam sie jedynie całowac. potem był kolega z klasy gdzie mnie zaprosil do siebie i rowniez mnie pocalowal. a za trzecim razem zauroczyl mnie koles z innej klasy, mimo ze strasznie kochalam swojego Tżta i zerwałam z nim, jednak wiedzialam ze to byl blad i poprosilam Tzta o szanse. po awanturach zgodził się, powiedzial ze strasznie mocno mnie kocha, ze nie chce mnie stracic i ze nie wyobraza sobie beze mnie tego wszystkiego, jednak około tygodnia pozniej sam ze mną zerwał wiem, jestem kompletną idiotka, jestem mi wstyd ze kochając chlopaka spotkalam się z tamtymi, zaluje tego wszystkiego, bardzo! ale spotykamy się z Tż, romawiamy, zartujemy, jest DOKLADNIE TAK SAMO jak bylismy razem, calujemy sie, przytulamy, uprawiamy seks. jednak problem wlasnie w tym ze nie jestesmy razem. tak bardzo chce mu pokazac ze moze mi znow zaufac. nie jestesmy razem jakies 8 miesiecy już, jednak ja go bardzo kocham i mysle ze on tez cos do mnie czuje jednak boi się ze go znowu zranię dlatego kiedy go prosze aby wrocil on mowi ze nie... mialyscie podobny problem? prosze o jakieś rady, co mogę zrobic aby znow mi zaufał? aby wrócił. bardzo was proszę o radę, bo ja juz sama rady nie daję sobie z tym wszystkim bo go bardzo mocno kocham, zranilam go i chce to naprawic... jak mogę to zrobić?
|
|
|
|
#3624 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Malla;28325546]Jest cały wątek - w moim podpisie
![]() To wyjdź z inicjatywą spotkania. Na własne życzenie tkwisz w tym g... Skasuj go ze znajomych, deaktywuj profil, cokolwiek, byle zszedł Ci z oczu. Ja też jest z Krakowa.... A co do spotaknia ja im ciągle prosze o spotkanie na herbace |
|
|
|
#3625 |
|
Nie depcze krokusów
|
aligatorek1301 - to wpadnij do którejś niespodziewanie z dobrą herbatą, pobaw się z dzieckiem koleżanki...
superMENKAAAAAAA - płacisz za swoje głupie błędy. Bezsensownie wpakowałaś się teraz w związek bez związku. Na jego miejscu nie miałabym do Ciebie szacunku. Nie dość, że go zdradzałaś, to jeszcze podkładasz mu się, jesteś łatwa, a takich kobiet się nie szanuje. Na Twoim miejscu zaproponowałabym mu związek lub zerwanie znajomości.
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam tylko napisać, że eks napisał do mnie w nocy... tylko czy wychodziłam gdzieś. Odpisałam dzisiaj wieczorem, i tak piszemy, niby tylko co słychać, ale... nie wiem czy to był dobry czas, żeby zacząć sobie ot tak normalnie pisać. Ja tam sobie mogę udawać przed nim, że wszystko jest ok, ale nie jest. Przynajmniej dowiedziałam się, że nie zobaczę go przez najbliższe 3-4 tygodnie, to dobrze prawda? Spodziewałam się, że zobaczę go za tydzień, ale to chyba dobrze, że nie... jedzie gdzieś na weekend do innego miasta, potem za 2 tygodnie do Londynu, a potem na tydzień do Francji. Szczęściarz
A tak naprawdę, to wmawiam sobie, że to dobrze, a tak naprawdę tak bardzo bym chciała go zobaczyć jak narazie to czuję taki ścisk w sercu, że przez tyle czasu go nie będzie. Wiem, że to głupie ale przynajmniej daje mi więcej czasu, żeby się jakoś leczyć z niego, a to jest dobre w tym wszystkim...
|
|
#3627 |
|
Raczkowanie
|
no i znowu tu wracam...
|
|
|
|
#3628 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po co odpisywałaś? ajj
|
|
|
|
|
#3629 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Nie depcze krokusów
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

ale o dziwo dało się

).

Ci faceci.

ale przynajmniej daje mi więcej czasu, żeby się jakoś leczyć z niego, a to jest dobre w tym wszystkim...