|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!
Chce ktoś coś stąd: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=14497034
Edytowane przez kamakrk Czas edycji: 2011-07-24 o 12:06 |
|
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie e powtórzymy, koniecznie! a ona chce Cię widzieć w Warszawie ![]() już znalazłam ten zespół. ale dziewczyny miały wczute ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Kama- link mi się nie wyświetla:/ SdC- pokaż link do tej swojej kiecki
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#3453 |
|
Zadomowienie
|
Poprawiłam. Powinno się wyświetlać.
Edytowane przez kamakrk Czas edycji: 2011-07-24 o 12:07 |
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3455 |
|
Konto usunięte
|
Nie wyświetla sie
|
|
|
|
#3456 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=14497034
teraz chyba będzie ok. Mógłby mi ktoś polecić jakiś pędzel do podkładu. Mam z syntetycznego włosia płaski ale jest beznadziejny... Zastanawiałam się nad Hacuro H50S no i oczywiśccie czy nie kupić Beauty Blendera zamiast tego jakiegoś pędzla. I teraz to już sama nie wiem... Ratujcie. Edytowane przez kamakrk Czas edycji: 2011-07-24 o 12:56 |
|
|
|
#3457 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hakuro H50s się do podkładu nie nadaje, ponieważ jest za malutki. On jest przeznaczony tylko jako wykończenia po Hakuro H50, który jest znacznie większy. Szukasz flat topa do podkładu czy kocieko języka? Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Czym jest beauty blender
?
|
#3459 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak nakładać róż/bronzer żeby optycznie wyszczuplić buzie ?
|
|
|
|
#3460 |
|
Konto usunięte
|
beautyblender – innowacyjny aplikator stosowany przez szerokie grono topowych makijażystów gwiazd Hollywood.
STWORZONY, BY ZAPEWNIĆ MAKIJAŻ W JAKOŚCI High Definition PRZY NAJWIĘKSZYCH AMERYKAŃSKICH PRODUKCJACH TELEWIZYJNYCH. Technologia High Definition, która przyniosła przełom w rejestracji obrazu, wraz ze swoim nadejściem wprowadziła również potrzebę stworzenia nowego sposobu wykonywania makijażu, który swą doskonałością sprostałby zdjęciom i filmom nowej generacji. Nie ma już mowy o niedociągnięciach w wyglądzie cery, która w każdym świetle musi prezentować się młodo, świeżo i ponad wszystko nieskazitelnie. Profesjonalni wizażyści nie stosują w pracy zwyczajnych lateksowych płaskich czy trójkątnych gąbek, ponieważ przez swoje ostre krawędzie i niedoskonałą strukturę, tworzą one na skórze daleką od ideału warstwę podkładu, pozostawiają smugi i zacieki. Dziś, gdy zapis cyfrowy o wysokiej rozdzielczości stał się ogólnodostępną formą wykonywania fotografii lub nagrań, profesjonalny makijaż stał się niejako niezbędnym elementem codziennego życia, nie tylko życia gwiazd znanych z ekranu czy okładek kolorowych magazynów. Wiedząc, że urządzenie działające w technologii HD nie wybacza żadnych błędów, Rea Ann Silva,topowa hollywoodzka makijażystka stworzyłabeautyblender - niespotykaną dotąd gąbkę do aplikacji makijażu, która zapewnia efekt absolutnie perfekcyjnej, jedwabistej cery pokrytej fluidem w sposób tak naturalny, że aż niedostrzegalny dla oka człowieka lecz niezwykle znaczący dla oka kamery. Beautyblender sprawia, że jesteś gotowa na HighDefinition. Bądź HD Ready! |
|
|
|
#3461 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Zadomowienie
|
na 90% wydaje mi się że mam okrągłą
|
|
|
|
#3463 |
|
Zadomowienie
|
Hiper mam pędzel. Taki http://szafa.pl/c5502138-pedzle-po-p...fessional.html i jest beznadziejny...
|
|
|
|
#3464 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wtapia się w ciało i pachnie jak ciało, tak naprawdę to większość osób które je ode mnie czują nie bierze go za perfumy a za naturalny zapach jaki ciało wydziela Byłam z mamą w T i kupiła mi zielony eyeliner z GR i białą kredkę
|
|
#3466 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam go i bardzo go lubię |
|
|
|
|
#3467 | |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28321409]A chcesz ją wycieniować i wyszczulić czy tylko użyć różu?[/QUOTE]
wycieniować i wyszczuplić byłoby super ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że ta nie, ale myślałam, że może masz już cos na oku. To wybieraj
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28321036]Jeśli w pierwszej kolejności nałożysz róż, później bronzer, to nawet jak odrobinka Ci zostanie na pędzlu to nic się zuepłnie nie dzieje. Poza tym później i tak wszystko łączysz i zacierasz granice Hakuro H50s się do podkładu nie nadaje, ponieważ jest za malutki. On jest przeznaczony tylko jako wykończenia po Hakuro H50, który jest znacznie większy. Szukasz flat topa do podkładu czy kocieko języka? [/QUOTE] Rozumiem. Chciałam spróbować flat top, języczki mam A ten większy jest dużo większy od tego Elfowego flat topa? Zasugerowałam sie tym filmem http://www.youtube.com/watch?v=lka9mYmlLDQ Dziewczyna mówiła, że dla niej ten duży jest za duży, sama nie wiem, cięzko tak przez internet.
|
#3469 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3470 | |||||
|
moderatorka też wizażanka
|
Ja się właśnie wyspałam
Teraz do sklepu muszę iść po zakupy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale jakoś nie jestem zaskoczona, szkoda talentu, szkoda...Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28321894]
Zmajstruję Ci instruktaż wieczorem Dziękuję bardzo kochana |
|
|
|
#3472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leniu, wystarczyło dobrze nadrobić wątek . https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1304633683Cytat:
. Przeraża mnie wybieranie sukienki. Za dużo tego jest .
|
||
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Aleście namnożyły postów, znowu!
![]() Ecrulo, Twój BB Cream jest u Melki Jak wesele i randkowicz?Moja przyjaciółka była tak zafascynowana Misshą PC 23, że musiałam zamówić ją dla niej i jej mamy No i spędziłam wczoraj fajny dzień - byłyśmy na obiedzie u jej siostry i potem w Botanice na Latte, było miło A dzisiaj szybkie zakupy, odebrałam darmową pastę z Rossmanna, a dodatkowo kupiłam 2 t-shirty na wyprzedaży w Reserved. W Bershce są ładne sukienki na jedno ramię (bardziej wizytowe), jak któraś szuka czegoś na wesele, etc.Blair, wracałam dzisiaj z Twoim tatą
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28321894]Jest znacznie mniejszy niż elfowy i ma zupełnie zupełnie inne włosie. Bardzo ciężko porównywać te dwa pędzle. W ogóle pędzle to bardzo idywidualna kawestia. Jak chcesz to mogę Ci po prostu dać wszystkie moje do pomacania i sobie wybierzesz
![]() [/QUOTE] Chyba dwa dni bym musiała macać Nie mam kiedy nawet bo we wtorek albo w środę wyjeżdżam i jeśli do tego czasy dostanę pieniądze to zamówiłabym z 3 pędzle ale jak nie to niestety, chyba, że zamówienie się przeciągnie. Teraz widzę, że pisałaś jeszcze o Hakuro 51 więc może ten... Ja wybrałam dość pochopnie i na początku miałam wątpliwości i trochę sobie to wyrzucałam ale w tym dniu sukienka nie miała NAJMNIEJSZEGO znaczenia, mogłabym tam w worku stać bo wszystko spadło na dalszy plan Zdecydowanie więcej czasu zajęło mi szukanie kiecki na poprawiny ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Jak macie ochotę na jeszcze coś darmowego Tym razem męskie miniatury Dove: http://www.facebook.com/meskiswiat?ref=tsTeż wczoraj byliśmy na zakupach, w Reserved i Cubusie są już niskie ceny, w Cubusie 3 rzeczy z wyprzedaży w cenie 2 na sms (jak ktoś chce mogę wysłać) Właśnie, Ecrulo jak tam?
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, właśnie nie mam ulubionych i ciągle szukam...
Kocham zapachy Le Boise, ale niestety są piekielnie nietrwałe, a drogie bardzo ![]() Lubię Dune Diora i zapachy Muglera ostatnio, ale myślę że to kolejne fazy, które mi przejdą, tak jak wcześniej na ogoniaste: Poison, słonia i tygrysa Kenzo i Opium CK. A co do zapachów to zniewala mnie terpentyna i czysta paczula bez domieszek, takie jestem zapachowe dziwo
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Wąchałam dzisiaj Womanity i Angel Muglera, zdecydowanie nie moja bajka. Co gorsza psikło mi się trochę na kurtkę i potem tak tym śmierdziałam ;/ Za to Armani - Acqua di Gioia i Chanel Chance Eau de tendre
|
#3477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ecrulo jak wesele? Opowiadaj ![]() Jestem babka piaskowa-na plazy troche eee wieje wiec piach mnie zasypal doszczetnie |
|
|
|
|
#3478 |
|
Wtajemniczenie
|
widziałyście pierwszą stronę naszego wątku?
|
#3479 |
|
Konto usunięte
|
ja widziałam
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Już dawno ją uzupełniłam
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

. Poza tym, że ten arbuz czułam aż do śniadania. Co to było za obrzydlistwo?! Powtórzymy do kiedyś, gdy siostra jeszcze raz przyjedzie
.
Świetne jest to, kiedy znajomym, rodzinie kojarzy się z Tobą jeden, wybrany zapach. Ja na razie jestem w fazie poszukiwań
?

A dzisiaj szybkie zakupy, odebrałam darmową pastę z Rossmanna, a dodatkowo kupiłam 2 t-shirty na wyprzedaży w Reserved. W Bershce są ładne sukienki na jedno ramię (bardziej wizytowe), jak któraś szuka czegoś na wesele, etc.