etorebka.pl cz. 29 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-23, 23:12   #3241
cremova
Zasiedzenie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Mam 31zl rabatu i nie wiem wkoncu czy mi to przepadnie jak do jutra nie wykorzystam, czy jak?

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 23:16   #3242
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
o kurcze współczuję mam nadzieje, ze leki szybko zadziałają
też mam taką nadzieję

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Co za beznadziejny dzień
Co się stało?

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dobry

wróciłam do domu o 5...
mam kaca roku, ubity palec, pociętą rękę, zgubiłam chustkę i naprawdę już nigdy nie idę do Kitsch'u ....
To się nazywa impreza

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość

nie wybrzydzaj tylko zażywaj - pomoże i będziemy leczyć skutki uboczne napisz mi jak Ci tylko zblednie- bo ja kciuki trzymam, żeby jak najszybciej
Zażywam bardzo skrupulatnie mimo że zachwycona nie jestem. Napiszę na pewno

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Na imprezę nie dotarłam

TŻ miał wypadek, wjechał pod tira jestem już ze szpitala w domu
O kurczę! Doczytałam, co się stało. Dobrze, że jest w sumie ok.

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
m zeby ponownie przystapic do ugrupowania zwanego 'nocne marki' musisz udowodnic w najblizszym czasie,ze potrafisz siedziec na wizazu do pozna w nocy inaczej - nie ma zmiluj
Postaram się wrócić na właściwy tor tylko z tymi lekami może być ciężko. A nie ma jakiegoś zwolnienia? Chorobowe czy coś?
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 23:31   #3243
maggie82
Zakorzenienie

Witam ponownie ... nadrobię Was

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry
o Danulka - co słychać ? Gdzie Ty bywasz ostatnio ??

Cytat:
Co za beznadziejny dzień
co się dzieje Iduś ?

Cytat:
biedny mopsik- ale cóż on robił, że nadwyrężył????? teraz będę wścibsko myśleć podrap go za uszkami......... i niech tak więcej nie robi
no właśnie nie wiem co mu się stało wstał rano i miał gorączkę i sztywne tylne łapki - pojechaliśmy do weta i on go zbadał i stwierdził że to kręgosłup dostał zastrzyk i tabletki i już jest ok

Cytat:

Na imprezę nie dotarłam

O matko Kali już doczytałam że wszystko ok ... bo na moment mi serce stanęło Trzymaj się Kochanie

Cytat:
musze kupic depilator, bo zgubila sie glowica w moim starym polecacie jakis??
Daguś - ja mam Brauna i polecam tej firmy depilatory - to już mój drugi Pierwszy zgubiłam też był Braun, niestety nie pamiętam modelu - kupowałam go kilka lat temu ale wiem, że do dziś ta marka jest chwalona jeżeli chodzi o depilatory

Edytowane przez maggie82
Czas edycji: 2011-07-23 o 23:34
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 23:53   #3244
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej
Co za paskudny, zimny dzień Wieje i pada
Byłam z psem u weta na zastrzyku, bo sobie biedaczek kręgosłup nadwyrężył, ale już jest lepiej ...

Hej Nikuś Miłego budowania
Bido, kuruj Mopsinkę kochaną

Mąż śpi na budowie, dzisiaj fugował płytki w kuchni.
Uprzątnęliśmy gabinet, wykończyliśmy zabudowę rury od wentylacji (będzie mechaniczna w całym domku), zakupiliśma farbę do gabinetu (pustynna burza z dekorala), zagruntowane ściany i rano mężuś śmiga kolorkiem!

Mam new pomysł na aranżację wnętrz, ach się napaliłam

Cytat:

Na imprezę nie dotarłam

Matko jedyna, co Mu tak pod górkę z tym autem idzie?

Cytat:
I
i wielka szkoda Amy Winehouse, świetny głos miała i taka zdolna...
... i taka głupia... zniszczyć sobie życie, samemu, żal człowieka, szkoda głupoty...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg farby.jpg (42,6 KB, 13 załadowań)
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 00:00   #3245
NIKaP-n
BAN stały

Ja dostałam maila, że zwrócono mi 29zł za dużo
Stary 2011-07-24, 00:31   #3246
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Amy Winehouse nie żyje,kurczę to było w sumie do przewidzenia,ale szkoda dziewczyny...

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/slyn...wiadomosc.html

szok

Cytat:

Na imprezę nie dotarłam

Trzymaj się kochana ... już doczytałam wszystko. Jak to dobrze, że nic poważnego mu się nie stało. Uściski dla TŻ-ta

Cytat:

co się dzieje Iduś ?
Aaa szkoda gadać ... 2 tygodnie minęły i skończył się spokój w domu . Pokłóciłam się dzisiaj z bratem to usłyszałam same wyzwiska ... m.in że mnie traktuje jak "psa z podkulonymi uszami, który wrócił do domu" ... wyobrażacie to sobie?., albo, że się rządzę bo w piątek specjalnie poleciałam do Arkadii kupić sobie jogurt na śniadanie. Jak prosiłam mame to mi nie kupiła, więc sama sobie kupiłam, a ten co ? wypił mi go bez pytania. Nikt w tym domu oprócz mnie nie kupuje jogurtów i nawet nie przyszło mu do głowy, że to może być mój i żeby się zapytać. Jak ja mu kiedyś zjadłam serek to było wielkie halo chociaż miał 3 takie same w lodówce, a teraz mi mówi, że się rządzę bo mu robie awanture o jogurt, który specjalnie sobie pojechałam i kupiłam . Poza tym stłukł mi bardzo ładną miseczkę (a właściwie mojemu TŻ-towi) bo nie mógł opanować nerwów.... i uderzył moją mame .

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2011-07-24 o 00:36
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 01:14   #3247
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
też mam taką nadzieję

Co się stało?

To się nazywa impreza

Zażywam bardzo skrupulatnie mimo że zachwycona nie jestem. Napiszę na pewno

O kurczę! Doczytałam, co się stało. Dobrze, że jest w sumie ok.

Postaram się wrócić na właściwy tor tylko z tymi lekami może być ciężko. A nie ma jakiegoś zwolnienia? Chorobowe czy coś?
ja myślę, że Ci udzielimy dyspensy- masz sie tylko w zamian szybko wyleczyć
Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Ja dostałam maila, że zwrócono mi 29zł za dużo
oddajesz????
odpisałam

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:

co się dzieje Iduś ?

no właśnie nie wiem co mu się stało wstał rano i miał gorączkę i sztywne tylne łapki - pojechaliśmy do weta i on go zbadał i stwierdził że to kręgosłup dostał zastrzyk i tabletki i już jest ok

O matko Kali już doczytałam że wszystko ok ... bo na moment mi serce stanęło Trzymaj się Kochanie

Daguś - ja mam Brauna i polecam tej firmy depilatory - to już mój drugi Pierwszy zgubiłam też był Braun, niestety nie pamiętam modelu - kupowałam go kilka lat temu ale wiem, że do dziś ta marka jest chwalona jeżeli chodzi o depilatory
aaaa to wy nie wiecie co mopsik robił!

dobrze, że mu przeszło bidulek

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

buuuuuuuuuuuuuuu
nikogo nie ma

tylko ja siedzę w domu wszyscy się bawią

tylko martini sobie "grzecznie" śpi /mam nadzieję/ i charli się leczy po wczorajszym rozrabianiu

no to idę sprzątać szafę może się uda

dobranoc: roza:
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 01:23   #3248
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:

Poza tym stłukł mi bardzo ładną miseczkę (a właściwie mojemu TŻ-towi) bo nie mógł opanować nerwów.... i uderzył moją mame .
Niezły szajbus z niego...

Cytat:
oddajesz????
odpisałam

-

buuuuuuuuuuuuuuu
nikogo nie ma

tylko ja siedzę w domu wszyscy się bawią

Odpisałam na @
No nie, a ja to czo, he?
buziam
Stary 2011-07-24, 02:07   #3249
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry, padłam wczoraj.

Nie wiem, zobaczymy, czy antyb będzie działał.

Będzie widać, czy rumień się zmniejsza, czy nie. Jak zniknie, będzie ok, jak nie prawdopodobnie dalej antybiotyk.
Nie jest to jakoś specjalnie uciążliwe, ale ten antybiotyk na mnie źle działa (brałam już z tej grupy). Jestem potwornie śpiąca po nim. A do tego one np. uszkadzają zęby. Już nie mówię o tym, że włosy wypadają mi garściami, a skóra buntuje się regularnie - na pewno im to pomoże.

Dzięki Myślałam o Tobie ostatnio

Ojeeeej .. ale skórę poprawisz później i wszystkie skutk uboczne, najważniejsze żeby lek zadziałał wracaj do zdrowia szybciutko

mam nadzieję że tylko dobrze o mnie myślałaś ... bo skręciłam ostatnio nogę biegając w szpilkach po kocich łbach ... więc mam nadzieję że to jakieś zdolności paranormalne i nie była to czyjaś sprawka która wywołała u mnie potknięcie
Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość

To najważniejsze !!!
Też tak uważam a wakacje jak się wszystko uda to sobie odbiję i to z nawiązką zimą ale poki co cicho sza żeby nie zapeszyć
Cytat:
Dobry

wróciłam do domu o 5...
mam kaca roku, ubity palec, pociętą rękę, zgubiłam chustkę i naprawdę już nigdy nie idę do Kitsch'u ....
o matko ... to fajna impreza ... kacvegas III

Cytat:

Na imprezę nie dotarłam

TŻ miał wypadek, wjechał pod tira estem już ze szpitala w domu
Cytat:
Dziękuję

TŻ dzięki Bogu! nie ma nic złamanego (nóg, rąk, kręgosłupa), ma tylko opuchniętą klatkę piersiową od uderzenia w kierownicę, podejrzenie wstrząsu mózgu i guz na głowie od przywalenia w kierownicę.

Helikopter zabrał go do Sosnowca i co najlepsze jutro ma już wyjść.
Robili mu tomografie i te inne badania, dziś jest na obserwacji i jak dobrze pójdzie to nic więcej już z nim robić nie będą.

Owszem tż miał na blacie 70 (gdzie powinien mieć 50) ale ten z tira mu ewidentnie wymusił

Boże dziewczyny jak ja się dowiedziałam to o mało co nie zemdlałam. Ja tu wystrojona czekam na niego i wydzwaniam co 5min aż za którymś razem odbiera jego prezes i mówi mi że on ma jego papiery i telefon bo R. miał wypadek i helikopter go zabrał (zawsze myślałam że helikopter wozi tylko krytyczne przypadki) to nogi się pode mną ugięły. Na początku myślałam że to żarty ktoś sobie robi a potem rzuciłam słuchawkę i ryczałam jak głupia

Potem powiadomiłam jego rodziców i Ci po mnie przyjechali i w szpitalu czekaliśmy na dowiedzenie się czegokolwiek 2h .
Potem mogły zobaczyć go tylko dwie osoby miał iść jego tata i mama ale poszła jego mama a jak ona wyszła to ja. A potem przyjechała do niego policja i musiał odp na kilka pytań.

Wybaczcie chaotyczną wypowiedź ale wciąż nie mogę pozbierać myśli
Cytat:
A on leży na tym łóżku i się żarty go trzymają
mówi do mnie "kochanie leciałem helikopterem!" po czym dodaje "a wiesz co jest najlepsze? że nic z tego nie pamiętam "i się zaczął śmiać - wariat

a potem
"na mnie się wszystko goi jak na psie wjechałem pod tira i nie mam ani jednej ryski na ciele"

jeszcze mu mówię "to teraz będziesz miał L4" a on do mnie "a zapłacą mi za nie?"
ja odpowiadam że oczywiście a ten "to mogę zostać w domu ale tylko na tydz bo potem obiecałem Ci wyjazd do Ikei "

Dziękuję Roxi Jak już go zobaczyłam to mi się polepszyło
Kalinko przeraziłam się czytając pierwszego posta Twojego ... co za szczęście że nic mu nie jest i że dobry humor go nie opuszcza życz mu od wizażanek szybkiego powrotu do siebie a Tobie życzę spokoju i pogody ducha bo nerwy musiałaś nieźle nadszarpnąć taką wiadomością

i Kolorowych snów wszystkim
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 02:39   #3250
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Niezły szajbus z niego...

Odpisałam na @
No nie, a ja to czo, he?
buziam
nie zauważyłam????? :conf used:
tez odpisałam wysłałam pw, ze odpisałam- ledwo co nie napisałam smsa- ale bałam się bo godzina
Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Ojeeeej .. ale skórę poprawisz później i wszystkie skutk uboczne, najważniejsze żeby lek zadziałał wracaj do zdrowia szybciutko

mam nadzieję że tylko dobrze o mnie myślałaś ... bo skręciłam ostatnio nogę biegając w szpilkach po kocich łbach ... więc mam nadzieję że to jakieś zdolności paranormalne i nie była to czyjaś sprawka która wywołała u mnie potknięcie

Też tak uważam a wakacje jak się wszystko uda to sobie odbiję i to z nawiązką zimą ale poki co cicho sza żeby nie zapeszyć

o matko ... to fajna impreza ... kacvegas III

Kalinko przeraziłam się czytając pierwszego posta Twojego ... co za szczęście że nic mu nie jest i że dobry humor go nie opuszcza życz mu od wizażanek szybkiego powrotu do siebie a Tobie życzę spokoju i pogody ducha bo nerwy musiałaś nieźle nadszarpnąć taką wiadomością

i Kolorowych snów wszystkim
far hiszpaneczko- buziak ole!
Stary 2011-07-24, 05:30   #3251
dagna1
Zakorzenienie

nie ma nikogo??

bylam w kitsch'u co sie tam dzialo, tragedia.. to bylo pole z samymi burakami.
i tak jak charli - zgubilam cos. bransoletke :/

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 10:21   #3252
kali765
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za wsparcie dla mnie i dla tż .

Mam nadzieję że już mi go dziś oddają i będzie leżał w domu gdzie będę przy nim cały czas.

Maggie Tobie serce stanęło a co ja miałam powiedzieć. Jeszcze nikt nam nie udzielił informacji do którego szpitala go zabrali. Policja jak zwykle nic nie wiedziała dopiero mój tata podzwonił i się dowiedział.

Nika tż ma wyjątkowego pecha co do samochodów a co biedak ma zrobić jaki taka jego praca. Gdyby go nie wysłali trzeci raz w to samo miejsce to nic by się nie stało ale teraz nie ma nawet co gdybać. Ważne że jest cały .

I najważniejsze jest to że ma wyrozumiałego/ludzkiego szefa.

Witam

Dziś co godzinę się budziłam a o 6 już byłam na nogach, jestem tak cholernie zmęczona i wciąż nie umiem zebrać się do kupy
Stary 2011-07-24, 13:03   #3253
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę, że Ci udzielimy dyspensy- masz sie tylko w zamian szybko wyleczyć

tylko martini sobie "grzecznie" śpi /mam nadzieję/ i charli się leczy po wczorajszym rozrabianiu
Idę na taki układ

Tak, spałam już

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość

To nie moja zasługa Ja myślałam, jak Twój rozbrat z sesją i jak Ci mijają wakacje, bo Cię dawno nie było A co ciekawsze, przyszłaś mi do głowy, jak jechałam autobusem w Warszawie
Mam nadzieję, że noga już dobrze. Też to przechodziłam kiedyś (ale nie wiem, jak do tego doszło )

Cytat:
Co się tam dzieje?

Cytat:
Witam

Dziś co godzinę się budziłam a o 6 już byłam na nogach, jestem tak cholernie zmęczona i wciąż nie umiem zebrać się do kupy
Emocje

Dzień dobry
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 13:24   #3254
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dzien dobry

Kali - przede wszystkim strasznie CI wpsólczuje całej sytuacji - nie wyobrażam sobie siebie w takich chwilach i bardzo się cieszę, że wszystko jest ok. POzdrów tż od koleżanek z wizażu

Kurcze dziewczyny od pewnego czasu mam problem - prawdopodobnie wypłukałam sobie potes i magnes przy dużym wysiłku fizycznym, drgały mi mieśnie itp. żazywam potes i magnez, wyniki wszystkie krwi mam dobre ale lekarz powiedział żebym dalej zażywała bo nie zaszkodzi. Ale wkurza mnie najbardziej takiej chwilowe pieczenie w łokciu i jego... skurcze - drgają mi mięsniu lub staw (chyba niemożliwe) na łokciu i czasem boli mnie mięsień na wierzchniej stronie uda - boli czy mrowi czy go odczuwam trudno powiedzieć... już nie wiem jaks obie z tym radzić może miała któraś z was podobny problem kiedys i jakos sobie z nim poradziła??

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
szok

Trzymaj się kochana ... już doczytałam wszystko. Jak to dobrze, że nic poważnego mu się nie stało. Uściski dla TŻ-ta

Aaa szkoda gadać ... 2 tygodnie minęły i skończył się spokój w domu . Pokłóciłam się dzisiaj z bratem to usłyszałam same wyzwiska ... m.in że mnie traktuje jak "psa z podkulonymi uszami, który wrócił do domu" ... wyobrażacie to sobie?., albo, że się rządzę bo w piątek specjalnie poleciałam do Arkadii kupić sobie jogurt na śniadanie. Jak prosiłam mame to mi nie kupiła, więc sama sobie kupiłam, a ten co ? wypił mi go bez pytania. Nikt w tym domu oprócz mnie nie kupuje jogurtów i nawet nie przyszło mu do głowy, że to może być mój i żeby się zapytać. Jak ja mu kiedyś zjadłam serek to było wielkie halo chociaż miał 3 takie same w lodówce, a teraz mi mówi, że się rządzę bo mu robie awanture o jogurt, który specjalnie sobie pojechałam i kupiłam . Poza tym stłukł mi bardzo ładną miseczkę (a właściwie mojemu TŻ-towi) bo nie mógł opanować nerwów.... i uderzył moją mame .

jak się czyta o Twoim bracie to przychodiz na myśl tylko jedno - niesamowity egoista, egocentryk :/
Stary 2011-07-24, 13:55   #3255
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

cześć dziewczyny
wróciłam już . było bardzo fajnie. poznałam dużo fajnych osób - znajomych koleżanki. niestety żadnego przystojniaka. tzn koledze kolezanki bardzo się spodobałam, ale on nie jest w moim typie - jak się spotkaliśmy, to miał okulary przeciwsłoneczne (chociaż padało ), rurki, torbę na ramię....
byłam w klubie tam w mieście u kolezanki i tańczyłysmy. było dużo spoconych facetów, fuuu, ale ogólnie zajęłyśmy się sobą, a jak jakiś obleśny typ się dołączał, to z braku zainteresowania szedł sobie zaraz do innych dziewczyn
przed klubem wypiłyśmy wiśniówkę, ale zanim dj przyszedł (oj faaaaajny byyył ), to już całkowicie byłam trzeźwa. no ale co tam, zabawa była fajna. na kanapę potem przyszedł też taki facet i siadł obok mnie i koleżanki (ogólnie byłyśmy dużą grupa, ale zawsze ktoś siedział przy stoliku i pilnował rzeczy). byłam dla niego niemiła, bo to taki obleśny typ raczej. przypomniałam mu, że stolik ma rezerwacje na co on, że chyba nie jestem zrelaksowana . i powiedział mi, że rozpijam moją koleżankę i że ja to po "wysokich studiach" jestem . niesamowity gość, naprawdę.
dziś niestety pobudka o 8 i powrót do domu. na dworcu spotkałam faceta, który wczoraj był w klubie, też nas poznał. cóż za znajomości!
no

kali, całe szczęście, że nic się nie stało
Charlie po jednym melanżu pojechała do koleżanki
Iduś, normalnie włos na głowie mi się jeży jak czytam co piszesz . co za człowiek z tego Twojego brata . trzymaj się

szkoda Amy... ale można było się tego spodziewać. ostatnio na koncertach ledwo śpiewała . szkoda, bo głos niesamowity

Edytowane przez 135nudziara
Czas edycji: 2011-07-24 o 13:56
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 14:37   #3256
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
wróciłam już . było bardzo fajnie. poznałam dużo fajnych osób - znajomych koleżanki. niestety żadnego przystojniaka. tzn koledze kolezanki bardzo się spodobałam, ale on nie jest w moim typie - jak się spotkaliśmy, to miał okulary przeciwsłoneczne (chociaż padało ), rurki, torbę na ramię....
byłam w klubie tam w mieście u kolezanki i tańczyłysmy. było dużo spoconych facetów, fuuu, ale ogólnie zajęłyśmy się sobą, a jak jakiś obleśny typ się dołączał, to z braku zainteresowania szedł sobie zaraz do innych dziewczyn
przed klubem wypiłyśmy wiśniówkę, ale zanim dj przyszedł (oj faaaaajny byyył ), to już całkowicie byłam trzeźwa. no ale co tam, zabawa była fajna. na kanapę potem przyszedł też taki facet i siadł obok mnie i koleżanki (ogólnie byłyśmy dużą grupa, ale zawsze ktoś siedział przy stoliku i pilnował rzeczy). byłam dla niego niemiła, bo to taki obleśny typ raczej. przypomniałam mu, że stolik ma rezerwacje na co on, że chyba nie jestem zrelaksowana . i powiedział mi, że rozpijam moją koleżankę i że ja to po "wysokich studiach" jestem . niesamowity gość, naprawdę.
dziś niestety pobudka o 8 i powrót do domu. na dworcu spotkałam faceta, który wczoraj był w klubie, też nas poznał. cóż za znajomości!
no
hahhaa ale relacja to widzę, że fajnie było to najważniejsze ;]
Stary 2011-07-24, 15:21   #3257
moniuleczka
Zakorzenienie

Dzien dobry
Kali dobrze ze TZ sie nie stalo nic powaznego!
Idus - brak slow normalnie do takich ludzi i ich zachowan... (sama ostatnio tez zostalam za nic zwyzywana przez chlopaka mojej siostr.. ale wole jednak tu o tym nie mowic..)
Nudi widze ze pobyt mozesz zaliczyc do udanych

A ja bylam wczoraj na tym wieczorze panienskim u kolezanki mojej siostry, kazda z nas miala uszy krolika i jak szlysmy przez miasto to kazdy sie gapil na nas bylysmy na dyskotece, bylo ok ale szczerze mowilac myslalam ze bedzie troche fajniej to pewnie dlatego ze w ogole ja tych dziewczyn nie znalam i czulam sie troszke nieswojo...

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 15:49   #3258
monica80c
Zakorzenienie

Dzień dobry!!!!!!

ślicznie dziękuje za skorzystanie z mojego kodu- życzę pięknej torebki

Cytat:
nie ma nikogo??

ja tez już chcę do kitsch'a
Cytat:
Dziękuję dziewczyny za wsparcie dla mnie i dla tż .

Mam nadzieję że już mi go dziś oddają i będzie leżał w domu gdzie będę przy nim cały czas.

Maggie Tobie serce stanęło a co ja miałam powiedzieć. Jeszcze nikt nam nie udzielił informacji do którego szpitala go zabrali. Policja jak zwykle nic nie wiedziała dopiero mój tata podzwonił i się dowiedział.

Nika tż ma wyjątkowego pecha co do samochodów a co biedak ma zrobić jaki taka jego praca. Gdyby go nie wysłali trzeci raz w to samo miejsce to nic by się nie stało ale teraz nie ma nawet co gdybać. Ważne że jest cały .

I najważniejsze jest to że ma wyrozumiałego/ludzkiego szefa.
Witam

kochana kali- wiesz jak sie cieszę, że wszystko ok z twoim tżetem!???
Cytat:
Idę na taki układ
Tak, spałam już

To nie moja zasługa Ja myślałam, jak Twój rozbrat z sesją i jak Ci mijają wakacje, bo Cię dawno nie było A co ciekawsze, przyszłaś mi do głowy, jak jechałam autobusem w Warszawie
Mam nadzieję, że noga już dobrze. Też to przechodziłam kiedyś (ale nie wiem, jak do tego doszło )

Co się tam dzieje?

Emocje

Dzień dobry

Cytat:
Dzien dobry

Kali - przede wszystkim strasznie CI wpsólczuje całej sytuacji - nie wyobrażam sobie siebie w takich chwilach i bardzo się cieszę, że wszystko jest ok. POzdrów tż od koleżanek z wizażu

Kurcze dziewczyny od pewnego czasu mam problem - prawdopodobnie wypłukałam sobie potes i magnes przy dużym wysiłku fizycznym, drgały mi mieśnie itp. żazywam potes i magnez, wyniki wszystkie krwi mam dobre ale lekarz powiedział żebym dalej zażywała bo nie zaszkodzi. Ale wkurza mnie najbardziej takiej chwilowe pieczenie w łokciu i jego... skurcze - drgają mi mięsniu lub staw (chyba niemożliwe) na łokciu i czasem boli mnie mięsień na wierzchniej stronie uda - boli czy mrowi czy go odczuwam trudno powiedzieć... już nie wiem jaks obie z tym radzić może miała któraś z was podobny problem kiedys i jakos sobie z nim poradziła??

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

jak się czyta o Twoim bracie to przychodiz na myśl tylko jedno - niesamowity egoista, egocentryk :/
fashion

ja właśnie miałam zapodać problem łokcia tenisisty- czy ktoś miał taka przypadłość i ma zdanie na metody leczenia?????i mógłby coś poradzić?

trochę to u Ciebie na to wygląda- obczaj sobie w necie

myślę, że jeśli to to i od ćwiczeń to w Twoim przypadku da się łatwo zaleczyć .... chyba... mam nadzieję
Cytat:
cześć dziewczyny
no

Iduś, normalnie włos na głowie mi się jeży jak czytam co piszesz . co za człowiek z tego Twojego brata . trzymaj się

szkoda Amy... ale można było się tego spodziewać. ostatnio na koncertach ledwo śpiewała . szkoda, bo głos niesamowity
nudi- moją przyjaciółkę poprosił w klubie do tańca bardzo przystojny i na oko miły pan a w tańcu powiedział taki oto komplement " fajnie, ze dzisiaj przyszłaś, bo wczoraj to tu żadnej zdrowej d..... nie było":hah aha:
Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Kali dobrze ze TZ sie nie stalo nic powaznego!
Idus - brak slow normalnie do takich ludzi i ich zachowan... (sama ostatnio tez zostalam za nic zwyzywana przez chlopaka mojej siostr.. ale wole jednak tu o tym nie mowic..)

A ja bylam wczoraj na tym wieczorze panienskim u kolezanki mojej siostry, kazda z nas miala uszy krolika i jak szlysmy przez miasto to kazdy sie gapil na nas bylysmy na dyskotece, bylo ok ale szczerze mowilac myslalam ze bedzie troche fajniej to pewnie dlatego ze w ogole ja tych dziewczyn nie znalam i czulam sie troszke nieswojo...
moniuleczko- jaka szkoda, ze się dobrze nie bawiłaś
Stary 2011-07-24, 15:58   #3259
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry

Cytat:

jest tróllik gadaj gdzie ryba

Cytat:

To tu to tam

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 16:28   #3260
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Dziń dybry

To tu to tam
nic nie tróllikujesz- nie wiem czy nie stałaś się króllikiem zamiast tróllikiem:brzy dal:
Stary 2011-07-24, 16:34   #3261
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
nic nie tróllikujesz- nie wiem czy nie stałaś się króllikiem zamiast tróllikiem:brzy dal:
Futerka i puszystego ogonka jeszcze nie mam

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-07-24, 18:17   #3262
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
hahhaa ale relacja to widzę, że fajnie było to najważniejsze ;]

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość

taaak

to trochę tak jak ja jak byłam u koleżanki właśnie. wieczorem przyszły wszystkie jej koleżanki ze starej klasy. one bardzo dobrze się znają, a ja trochę dziwnie się czułam. jak na mieście spotkałyśmy jedną, to fajnie się gadało, ale w grupie to one świetnie się czuły, a ja tak trochę dziwnie. ale ogólnie było bardzo miło, byłam fajne zaskoczona dziewczynami. a w klubie to tańczyłyśmy i ewentualnie krzyczałyśmy sobie coś do ucha i super było
Cytat:
ja tez już chcę do kitsch'a

nudi- moją przyjaciółkę poprosił w klubie do tańca bardzo przystojny i na oko miły pan a w tańcu powiedział taki oto komplement " fajnie, ze dzisiaj przyszłaś, bo wczoraj to tu żadnej zdrowej d..... nie było":hah aha:
razem byśmy mogły iść na imprezę wątkową

dobry komplement! co jak co, ale zdrowa d... to już coś
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 18:30   #3263
cremova
Zasiedzenie

Dziekuje dobrej Wizazance, ktora uzyla mojego kodu o 17:32 i dzieki temu przedluzyla moje konto do listopada mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z zakupu

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 19:26   #3264
maggie82
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Iduś - współczuję takiego brata staraj się go unikać i nie odpowiadać na jego zaczepki, chociaż wiem, że nie jest łatwo jeśli robi Ci awantury o byle co i w dodatku Cię wyzywa Mimo wszystko staraj się go ignorować i nie daj po sobie poznać, że sprawia Ci przykrość - bo chyba to sprawia mu satysfakcję ... A co do podkreślonego to już po prostu chamstwo zwykłe, może Twoja mama przejrzy na oczy wreszcie.
Stary 2011-07-24, 19:26   #3265
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny
no

Hej Nudi aleeeeee się bawiłaś Dobrze, że fajnie było i zadowolona jesteś a przystojniaków nie brakuje - na pewno jakiegoś fajnego znajdziesz Jeszcze jest cały sierpień

Cytat:
Dziń dybry

To tu to tam
Danulka A co Ty taka tajemniczo-małomówna ?
Nie lubisz nas już ???
Stary 2011-07-24, 19:51   #3266
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Nudi aleeeeee się bawiłaś Dobrze, że fajnie było i zadowolona jesteś a przystojniaków nie brakuje - na pewno jakiegoś fajnego znajdziesz Jeszcze jest cały sierpień

Danulka A co Ty taka tajemniczo-małomówna ?
Nie lubisz nas już ???
a nie chce mi się pisać
Oj tam oj tam lubię

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-07-24, 20:08   #3267
harajuku-fish
Zakorzenienie

dobry wieczór

Kali.... to dobrze że Tżtowi nic się poważnego nie stało......biedny ma pecha :/:/
życzę szybkiego całkowitego powrotu do zdrowia!!

Iduś.....brak słów na Twojego brata.......ehhh

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:24   #3268
roxana222
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Iduś Ja to bym Twojego brata normalnie stłukła Gnojek, myśli, że jest pępkiem świata... Normalnie brak słów Trzymaj się Kochana i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą

Fashion
Może przejdź się do lekarza ?

Nudi
To super, że się dobrze bawiłaś
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:30   #3269
FrostyAngel
Zakorzenienie

cześć dziewczyny, wpadam do Was z zapytaniem
co sadzicie o białej letice? ma któraś z Was? albo czy coś słyszałyście? jest w dobrej cenie, nie wygląda złe wiec pomyślałam, ze kupie moze
FrostyAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 21:44   #3270
hanusia505
Zakorzenienie

hello
Kali strasznie mi przykro, ze TZ mial wypadek, cale szczescie, ze nie mial powaznych obrazen i dopisuje mu humor. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości