SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-24, 14:43   #3541
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)

jak pierwszy raz piekłam muffinki to wlałał to ciasto do samych papilotek i liczyłam, że to wszystko się utrzyma i zonk, czemu to się na boki rozlewa

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 15:01   #3542
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
czekaj czekaj dodaja Ty piszesz o Twojej T.? to ona sie jakos lepiej zachowuje jak do was przyjezdza a inaczej jak jest u siebie ?
spokojniejsza jest kobita? super fajnie ze sie wyjazd udal
Tak, piszę dokładnie o swojej t.
Po tym wyjeździe rozkminilam o co tak naprawdę chodzi. Ja jadąc do nich uważam ich za gospodarzy, nie wtrącam się w ich życie i postępowanie. T. czuje się jak gospodyni i o to chodzi. Niestety jak przyjeżdża do nas, to wciąż czuje się jak u siebie i wszystko chce robić po swojemu. Jednak mam nadzieje, że teraz będzie już dużo lepiej. Praktycznie wszystkie jej rzeczy są już tam. Mamy spore plany z tż i chcemy je powoli wprowadzać w życie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Dodaja fajnie, że wypoczeliście, i jeszcze z wałówką do domu wrociliście
A jakiego wozka nie kupisz ? wiesz to teraz moje klimaty
Dokładnie to takiego i wszystkich podobnych do niego! Koszmar i nie polecam!
http://allegro.pl/wozek-2w1-mikado-o...729148535.html

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Dodaja - właśnie, to ta sama teściowa czy kosmici ją zamienili czy jest miła jak jest u siebie, a u Was dopiero jędza wyłazi? ALE jakby nie było dobrze, że było fajnie a nie kijowo. przynajmniej odpoczęłaś nerwowo trochę co?
Niestety, ale ona chyba wciąż nie rozumie, że tutaj my chcemy rządzić i wić gniazdko oi to jest problem, aczkolwiek chyba już nie tak poważny jak na początku
Odpocząć odpoczęła, aczkolwiek jeszcze bym tam siedziała. Coraz częściej stwierdzam, że na wsi czuje się najlepiej bo tylko tam potrafię się maksymalnie odprężyć

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Fajnie, że odpoczęłaś- a co do opryszczki, to ja też miałam z kilku pęcherzyków i w bardzo szybkim tempie pomogły mi te plasterki compeed, czy jakoś tak-polecam
Opryszczkę mam w dwóch miejscach, jakby 2 osobne stany zapalne. W domu miałam tylko hascovir, ale od tż bratowa przyniosła mi plasterek Herpatch czy jakoś tak na spróbowanie i powiem Wam, że super działa. Pięknie mi się to pogoiło i już jest o wiele mniejsze, a tylko nałożyłam jeden plasterek na noc Napewno w nie zainwestuje, żeby zawsze były w apteczce

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
w ogóle jadłam dziś te pianki podpiekane , a zaraz potem przegryzłam ogórkiem małosolnym ( bardzo dobre - takie jak moja mama robi, będe musiała w tygodniu kupić ich więcej ) ...tż spojrzał na mnie i pyta czy czasem w ciązy nie jestem .
Czegoś nie wiemy ?

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
ja po imprezie czuje sie przejedzona- jako, że nic nie piłam to cały czas mieliłam coś w buzi, aż mnie brzuchol boli. było naprawdę fajnie, choć na koniec tż mnie wkurzył i nie mam ochoty z nim gadać, a on pewnie nie będzie pamiętał czemu;/
jako że się rozpogodzilo to był grill i pyszna karkóweczka
na przekąskę zrobiłam w końcu koreczki z ogórka, papryki, sera żółtego, kawałków kurczaka, brzoskwini i mozarelli. tż zrobił też skrzydełka po wietnamsku pochwalę się że tort był pyszny i wszystkim smakował (oprócz tż bo on stwierdził że nie ma ochoty na słodkie. tym samym nauczyłam się żeby za bardzo się nie wysilać)

ma może któraś lakier z wibo? bo ja w piątek kupiłam dwa- miętowy i koralowy czerwony pomalowałam paznokcie i teraz nie mogę zmyć. wy też tak macie?

ooo- zdjęcie tortu wstawię
Tort mega, naprawdę cudowny !!
Co do lakierów z wibo, to mam ich pokaźną kolekcję i zawsze normalnie mi schodziły

Cytat:
Postanowiłam zwlec sie z łozka posprzatac i zrobic te muffiny http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...urydziane.html , juz kiedys robilam i byly pyyyycha

Dzień dobry !
Wczoraj zrobiliśmy małą imprezkę z okazji naszych dyplomów i w koncu mogliśmy je oblać Tż dostał koszulkę z fajnym napisem, a ja śliczne kolczyki Byłam bardzo zaskoczona. Brat tż z bratową są naprawdę świetni i zawsze można na nich liczyć

Położyliśmy się spać przed 2 w nocy, a wstaliśmy o 12 Tego mi trzeba było .

Dziewczyny planujemy zakup lodówki i kuchenki, możecie cos polecić albo odradzić? Jakieś firmy konkretne? Kompletnie na tym sie nie znam i nie wiem od czego zacząć szukanie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 15:11   #3543
Haniula
Zakorzenienie

dodaja w kwestii wózków to popieram, w życiu bym dziecka do takiej 3kołowej taczki nie wsadziła

Co do lodówki i kuchenki. ja lodówke mam indesita , a piekarnik i płyte gazową mastercook i jestem zadowolona.
Z lodówka mielismy jeden problem w zeszlym roku i była na gwarancji, ale jak sie okazało to nam sie trafił model który miał mało nabitego freonu czy coś. teraz juz jest ok
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 15:19   #3544
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
dodaja w kwestii wózków to popieram, w życiu bym dziecka do takiej 3kołowej taczki nie wsadziła

Co do lodówki i kuchenki. ja lodówke mam indesita , a piekarnik i płyte gazową mastercook i jestem zadowolona.
Z lodówka mielismy jeden problem w zeszlym roku i była na gwarancji, ale jak sie okazało to nam sie trafił model który miał mało nabitego freonu czy coś. teraz juz jest ok
Po pierwsze trzykołowe dziadostwo, a po drugie tak ciężkie, że miałam problem w opanowaniu takiego bydlaka. Dziecko dziesięciokilowe i pod górkę bide miałam. Koszmarny ten wózek.

Zaraz zabieram sie za oglądanie opinii I zacznie się wybieranie. Nie wiedziałam, że kupowanie sprzętów do domu może być tak ekscytujące

W tym tygodniu kupujemy ogórki i będziemy zaprawiać Też już się cieszę. Trochę przywieźliśmy ze wsi to porobię sałatek z cebulką, bo tż uwielbia Pyszna zima nam się szykuje

Wczoraj kupiłam 2 kilo fasolki szparagowej i trochę pomroziłam, ze wsi przywiozłam zieloną i też zamroziłam. Lubię w środku zimy zjeść takie warzywka

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-07-24 o 15:28
Stary 2011-07-24, 16:21   #3545
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Po pierwsze trzykołowe dziadostwo, a po drugie tak ciężkie, że miałam problem w opanowaniu takiego bydlaka. Dziecko dziesięciokilowe i pod górkę bide miałam. Koszmarny ten wózek.

Zaraz zabieram sie za oglądanie opinii I zacznie się wybieranie. Nie wiedziałam, że kupowanie sprzętów do domu może być tak ekscytujące

W tym tygodniu kupujemy ogórki i będziemy zaprawiać Też już się cieszę. Trochę przywieźliśmy ze wsi to porobię sałatek z cebulką, bo tż uwielbia Pyszna zima nam się szykuje

Wczoraj kupiłam 2 kilo fasolki szparagowej i trochę pomroziłam, ze wsi przywiozłam zieloną i też zamroziłam. Lubię w środku zimy zjeść takie warzywka
Dodaja a jak Tż w pracy sie podoba??

ja właśnie wróciłam od jednej i drugiej babci i teraz znowu biore się za czytanie
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 16:28   #3546
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
:
Dodaja a jak Tż w pracy sie podoba??
Nic jeszcze nie może powiedzieć, bo... jeszcze nie zaczął Umowa przedwstępna podpisana Na 2 lata pracę ma także super. Jednak dogadują jeszcze jakiś przetarg i jak tylko wszystko będzie załatwione to wszyscy, ktorzy zostali przyjęci zaczną pracę

My dziś totalnie leniwy dzień, przed komputerami Pogoda okropna! Siedzę w bluzie i dresach i mi potwornie zimno. Zaraz chyba jakiś kubol herbaty zmajstruje
Stary 2011-07-24, 16:29   #3547
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Na szczęście nie mam takiego wózka

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 16:31   #3548
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Na szczęście nie mam takiego wózka
A jaki wybraliście?
Uwielbiam dziecięce sprzęty, pieluszki, ubranka itd Wiem, wariatka ze mnie
Stary 2011-07-24, 16:36   #3549
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
oby juz za 9msc

My jeszcze w wyrze tzn ja L i Tif bo Pan starszy w pracy. Fochy wczoraj miał, nieuzasadnione ja nie wiem czy kiedys naucze tego mojego męza rozmowy bo on nie powie o co chodzi a sie obrazi jak baba i sie domyslaj czlowieku wrrr

Postanowiłam zwlec sie z łozka posprzatac i zrobic te muffiny http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...urydziane.html , juz kiedys robilam i byly pyyyycha

a na obiad ide do rodziców

Niestety faceci tak mają ...

Zachowują się czasami gorzej od kobiet
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 16:36   #3550
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:

Moi rodzice ostatnio kupowali lodówkę i zdecydowali sie na jakiś model indesit , tata czytał sporo o lodówkach i mówił, że z tej firmy miały jedne z lepszych opinii , przy jednocześnie niskiej cenie i wyglądzie na jakim im zależało ( mi. chcieli mieć 3 szuflady w zamrażalniku - a w innej firmie w podobnej cenie były 2 szuflady i jakaś mikro półeczka -w ogóle nie praktyczna )

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 16:38   #3551
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć.
Żyje, ale nic mi się nie chce.

Golden spyialnia teoretycznie jest zrobiona, tylko nie wstawialiśmy komody, bo pewnie bedzie tam stało kiedyś łózeczko dla dzidzi.

Mocno trzymam kciuki za Pojawienie się Maleństwa na świecie
Stary 2011-07-24, 16:39   #3552
Kelpie
Zakorzenienie

Witam.

My jestesmy u rodziców...Plany remontowe omawiane cały czas. Kurcze zmęczona jestem

A babciny kredens wygląda tak...
I podobno cały jest drewniany.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1100149.jpg (148,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1100175.jpg (129,4 KB, 32 załadowań)
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 16:47   #3553
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dodaja a gdzie tż znalazł pracę?? dodaja ja lodówke wybierałam 3 mc tyle że do zabudowy jakby miała być wolnostojąca to od razu brała bym samsunga lub Lg.
Przepraszam nie jestem na bieżąco z braku czasu nadrabiam ale coś kiepsko mi to idzie.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 16:49   #3554
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
. Mamy spore plany z tż i chcemy je powoli wprowadzać w życie

a jakie to plany?

<3 <3 <3
Stary 2011-07-24, 16:49   #3555
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Haniula ja choruję na wózki firmy mutsy tyle te 4 kołowe no na ich widok jestem chora
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 16:56   #3556
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Moi rodzice ostatnio kupowali lodówkę i zdecydowali sie na jakiś model indesit , tata czytał sporo o lodówkach i mówił, że z tej firmy miały jedne z lepszych opinii , przy jednocześnie niskiej cenie i wyglądzie na jakim im zależało ( mi. chcieli mieć 3 szuflady w zamrażalniku - a w innej firmie w podobnej cenie były 2 szuflady i jakaś mikro półeczka -w ogóle nie praktyczna )
Ja biorę tylko pod uwagę lodówki o wysokości 185 cm, czyli z zamrażarką 3 półki Mniejszej nie chcę, bo jak dla mnie to nie funkcjonalne.
Poczytałam trochę i bardzo dobre opinie ma też amica.

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Dodaja a gdzie tż znalazł pracę?? dodaja ja lodówke wybierałam 3 mc tyle że do zabudowy jakby miała być wolnostojąca to od razu brała bym samsunga lub Lg.
Przepraszam nie jestem na bieżąco z braku czasu nadrabiam ale coś kiepsko mi to idzie.
W firmie, która obsługuje kopalnie z zakresu kolejek podziemnych
Ja jakoś do firm typu lg albo samsung, które specjalizują się też w innych sprzętach nie jestem przekonana.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a jakie to plany?
Dużo by mówić Ogólnie chcemy zacząć tworzyć coś na kształt naszego mieszkania, które będzie wyglądało tak jak my tego chcemy W dalszych planach jest też budowa domu, ale to już odległa przyszłość
Stary 2011-07-24, 17:00   #3557
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Hej dziewczynki
ja po imprezie czuje sie przejedzona- jako, że nic nie piłam to cały czas mieliłam coś w buzi, aż mnie brzuchol boli. było naprawdę fajnie, choć na koniec tż mnie wkurzył i nie mam ochoty z nim gadać, a on pewnie nie będzie pamiętał czemu;/
jako że się rozpogodzilo to był grill i pyszna karkóweczka
na przekąskę zrobiłam w końcu koreczki z ogórka, papryki, sera żółtego, kawałków kurczaka, brzoskwini i mozarelli. tż zrobił też skrzydełka po wietnamsku pochwalę się że tort był pyszny i wszystkim smakował (oprócz tż bo on stwierdził że nie ma ochoty na słodkie. tym samym nauczyłam się żeby za bardzo się nie wysilać)

super macie ten sklep! a lidlowe pianki też wczoraj jadłam, ale jakoś nie bardzo mi podeszły...

wstawie zdjecie sweterka wieczorkiem

wypełnione

ma może któraś lakier z wibo? bo ja w piątek kupiłam dwa- miętowy i koralowy czerwony pomalowałam paznokcie i teraz nie mogę zmyć. wy też tak macie?

Cieszę się, że impreza się udała

Ja dzisiaj zakupiłam trzy lakiery, ale z firmy Golden Rose
Miałam też z Wibo, ale nie przypominam sobie żebym miała takie nieprzyjemności związane z tymi lakierami

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Witam,
Zrobiłam kawke i biore się za artykuły. Tż śpi, małego posłałam do babci i mam chwile oddechu.

W piatek byłam z Tż u znajomych, wczoraj jezioro nie wypaliło, chociaż brat Tżta pojechał. Oczywiście problem zrobiła moja mamusia kochana i nie pojechaliśmy. Najpierw pow, że możemy jechać, ona sie małym zajmie, a jak przyszło co do czego, to zrobiła problem, że się wzięła za sprzątanie, a my chcemy jej małego zostawić. To łaski bez. Dzisiaj zabieramy małego i jedziemy razem.

Współczuję takiej sytuacji.
Nienawidzę, gdy ktoś na początku mówi coś innego a później nagle zamienia zdanie ...

Bawcie się dobrze
Stary 2011-07-24, 17:23   #3558
kobietasukcesu
zawsze mam racje

dodaja; dom fajna sprawa nie licząc odśnieżania, grabienia liści itd
no i że zwykle się nie ma do sklepu 50 m jak to w blokach.

Ale można w ogrodzie posiedzieć

Moim życiowym planem jest wyemigrowanie do miejsca gdzie jest słonecznie, ok 22 stopni i lekki wiaterek i prawo przyjazne przedsiębiorcom. Z moimi skłonnościami depresyjnymi to takie słoneczko cały rok by nie zaszkodziło.

A i jeszcze nie zaszkodziłby sklep z ogórkami kiszonymi, kefirem, produktami z rossmana i innymi takimi tuż pod nosem

Pomarzyć zawsze można, ale o wyprowadzce stąd myślę dość mocno.

<3 <3 <3
Stary 2011-07-24, 17:26   #3559
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Tak, piszę dokładnie o swojej t.
Po tym wyjeździe rozkminilam o co tak naprawdę chodzi. Ja jadąc do nich uważam ich za gospodarzy, nie wtrącam się w ich życie i postępowanie. T. czuje się jak gospodyni i o to chodzi. Niestety jak przyjeżdża do nas, to wciąż czuje się jak u siebie i wszystko chce robić po swojemu. Jednak mam nadzieje, że teraz będzie już dużo lepiej. Praktycznie wszystkie jej rzeczy są już tam. Mamy spore plany z tż i chcemy je powoli wprowadzać w życie

Dokładnie to takiego i wszystkich podobnych do niego! Koszmar i nie polecam!
http://allegro.pl/wozek-2w1-mikado-o...729148535.html

Niestety, ale ona chyba wciąż nie rozumie, że tutaj my chcemy rządzić i wić gniazdko oi to jest problem, aczkolwiek chyba już nie tak poważny jak na początku
Odpocząć odpoczęła, aczkolwiek jeszcze bym tam siedziała. Coraz częściej stwierdzam, że na wsi czuje się najlepiej bo tylko tam potrafię się maksymalnie odprężyć

Opryszczkę mam w dwóch miejscach, jakby 2 osobne stany zapalne. W domu miałam tylko hascovir, ale od tż bratowa przyniosła mi plasterek Herpatch czy jakoś tak na spróbowanie i powiem Wam, że super działa. Pięknie mi się to pogoiło i już jest o wiele mniejsze, a tylko nałożyłam jeden plasterek na noc Napewno w nie zainwestuje, żeby zawsze były w apteczce

Czegoś nie wiemy ?

Tort mega, naprawdę cudowny !!
Co do lakierów z wibo, to mam ich pokaźną kolekcję i zawsze normalnie mi schodziły

Dzień dobry !
Wczoraj zrobiliśmy małą imprezkę z okazji naszych dyplomów i w koncu mogliśmy je oblać Tż dostał koszulkę z fajnym napisem, a ja śliczne kolczyki Byłam bardzo zaskoczona. Brat tż z bratową są naprawdę świetni i zawsze można na nich liczyć

Położyliśmy się spać przed 2 w nocy, a wstaliśmy o 12 Tego mi trzeba było .

Dziewczyny planujemy zakup lodówki i kuchenki, możecie cos polecić albo odradzić? Jakieś firmy konkretne? Kompletnie na tym sie nie znam i nie wiem od czego zacząć szukanie

Taki relaks i trochę procentów są potrzebne do porządnego resetu
Od razu człowiek ma lepsze samopoczucie.

Życzę Wam by się w końcu ułożyło po waszej myśli i nikt się nie wtrącał w wasze życie
Stary 2011-07-24, 17:39   #3560
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
dodaja; dom fajna sprawa nie licząc odśnieżania, grabienia liści itd
no i że zwykle się nie ma do sklepu 50 m jak to w blokach.

Ale można w ogrodzie posiedzieć

Moim życiowym planem jest wyemigrowanie do miejsca gdzie jest słonecznie, ok 22 stopni i lekki wiaterek i prawo przyjazne przedsiębiorcom. Z moimi skłonnościami depresyjnymi to takie słoneczko cały rok by nie zaszkodziło.

A i jeszcze nie zaszkodziłby sklep z ogórkami kiszonymi, kefirem, produktami z rossmana i innymi takimi tuż pod nosem

Pomarzyć zawsze można, ale o wyprowadzce stąd myślę dość mocno.
Odśnieżanie i grabienie kompletnie mnie nie przeraża. Tak samo fakt, że sklepy będę miała daleko, choć to też wszystko zależy od lokalizacji
Bardziej cieszy mnie fakt, że będę miała swoją przestrzeń życiową, która nie będzie zakłócana przed durnych sąsiadów, od których nie rzadko uzależniony jest na przykład mój sen.

Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
Taki relaks i trochę procentów są potrzebne do porządnego resetu
Od razu człowiek ma lepsze samopoczucie.

Życzę Wam by się w końcu ułożyło po waszej myśli i nikt się nie wtrącał w wasze życie
Dziękuję
Stary 2011-07-24, 17:45   #3561
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
A jaki wybraliście?
Uwielbiam dziecięce sprzęty, pieluszki, ubranka itd Wiem, wariatka ze mnie
Ja mam tak samo jak Ty

Szaleję na punkcie dzieciaczków i wszystkiego co z nimi związane
Stary 2011-07-24, 17:49   #3562
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Odśnieżanie i grabienie kompletnie mnie nie przeraża. Tak samo fakt, że sklepy będę miała daleko, choć to też wszystko zależy od lokalizacji
Bardziej cieszy mnie fakt, że będę miała swoją przestrzeń życiową, która nie będzie zakłócana przed durnych sąsiadów, od których nie rzadko uzależniony jest na przykład mój sen.

Dziękuję
noo dokładnie, my jak się z rodzicami przenieśliśmy do domku , to po prostu bosko było ;d żadnych sąsiadów nie słychać ..mogę sobie w piżamie na dwór wychodzić, mam gdzie się opalać

U nas jeszcze przeprowadzka była bardzo spontaniczna, bo jak się wprowadziliśmy do domku to był gotowy tylko dół domu ( czyli ja i rodzeństwo nie mieliśmy pokoi ) ale za nic nie chcieliśmy wracać do bloku ... tylko na 1 tydzień wróciłyśmy same do bloku z siostrą, bo był koniec roku szkolnego i nie miałybyśmy jak do szkoły dotrzeć .

Ahh a rodzice mieszkają już 7 rok ... jak ten czas szybko zleciał ( co ważne mój złota rączka tatuś praktycznie wszystko zrobił sam - przy samym murowaniu i tynkowaniu tylko miał pomocników - wszystkie płytki, panele, kostki czy nawet kominek sam zrobił )

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Ja mam tak samo jak Ty

Szaleję na punkcie dzieciaczków i wszystkiego co z nimi związane
ja mam ochotę kupić sobie ubranko jakieś dla dzieciaczka...ale chyba jeszcze na to za wczesnie ... ale jak widze w sklepie śliniaczki to sama zaczynam się ślinic..

iskierka zgasła...
Stary 2011-07-24, 17:55   #3563
Martita88
Rozeznanie

Ja miałam dziś dość intensywny dzień od rana
Pobudka o 7 rano (nie dane mi było odespanie codziennego wstawania o 6 rano) i o godz. 8 wyjazd na zakupy, na miejscu byliśmy o godz. 9

Zarówno ja jak i moja Mama kupiłyśmy sobie sukienki na wesele
Zapolowałyśmy też na piżamy, moja kosztowała zaledwie 25 zł, znana firma, bardzo dobry gatunek.

Ja dodatkowo stałam się posiadaczką torebki z kwiatkiem, białej spódniczki, zawitałyśmy również do Golden Rose (nie potrafiłam niestety przejść obojętnie obok takiego sklepu , kosmetyki są na prawdę dobrej jakości i mają niskie ceny) i oczywiście musiałam się skusić na lakiery
Stary 2011-07-24, 17:58   #3564
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
ja nawet palnika niemam
dobre to ?

ja tez czasem do zageszczenia dodaje zupke w proszku

600 zl na 2 doroslych i dziecko .. chyba nie za wiele
ja pamietam jak kiedys zapisywalam wydatki to w 2 osoby jakies 7-8 lat temu wydawalismy 300-400zl

teraz nam idzie na 2 osoby okolo 250-300euro
w tym slodycze, napoje itp
alko raczej nie pijamy wiec odpada
ale czego tu wymagac jak chleb to jakies 1,9e , mleko za litr jakies 0,85e a cukier tez prawie 1e
a gdzie reszta ...
takze troche nam schodzi
bardziej zapisuje zeby wiedziec ile wydalismy

sama musze jakis plan sobie na sierpien obmyslec co do oszczedzania
nawet zaczyna mi wychodzic nie sa to wielkie sumy ale zawsze cos
ja wiem tylko mniej wiecej, ze idac na zakupy to najmniej codziennie wydaje 20f jak chemia to przynajmniej 50f idzie lekko i w tym sa tylko jakies proszki, papier i ewentualnie cos do czyszczenia czy plyn do plukania, wiec przez caly miesiac ile sie by tego nazbieralo

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 18:08   #3565
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Ja miałam dziś dość intensywny dzień od rana
Pobudka o 7 rano (nie dane mi było odespanie codziennego wstawania o 6 rano) i o godz. 8 wyjazd na zakupy, na miejscu byliśmy o godz. 9

Zarówno ja jak i moja Mama kupiłyśmy sobie sukienki na wesele
Zapolowałyśmy też na piżamy, moja kosztowała zaledwie 25 zł, znana firma, bardzo dobry gatunek.

Ja dodatkowo stałam się posiadaczką torebki z kwiatkiem, białej spódniczki, zawitałyśmy również do Golden Rose (nie potrafiłam niestety przejść obojętnie obok takiego sklepu , kosmetyki są na prawdę dobrej jakości i mają niskie ceny) i oczywiście musiałam się skusić na lakiery
pochwal się obcykaj zdobycze

iskierka zgasła...
Stary 2011-07-24, 18:24   #3566
Anastazja86
Zakorzenienie

Martita- pokaż zakupy

Dodaja- trzymam kciuki za Wasze plany też mi się marzy dom, ale to olbrzymia inwestycja, skąd na to kasę wziąć

ja już wróciłam do domu, zaraz idę na spa do łazienki, muszę zająć się włosami
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 18:28   #3567
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Dodaja- trzymam kciuki za Wasze plany też mi się marzy dom, ale to olbrzymia inwestycja, skąd na to kasę wziąć
Oj tak ogromna, dlatego też najpierw chcemy tutaj pomieszkać, urządzić fajnie. Dopiero potem zobaczymy czy nasze zarobki pozwolą nam na taką inwestycję. Mam nadzieję, że się uda
Stary 2011-07-24, 18:34   #3568
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak ogromna, dlatego też najpierw chcemy tutaj pomieszkać, urządzić fajnie. Dopiero potem zobaczymy czy nasze zarobki pozwolą nam na taką inwestycję. Mam nadzieję, że się uda
my już nic nie dokupujemy do nas bo wszystko mamy, chcielibyśmy na początek większe mieszkanie ale nas nie stać niestety
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 18:36   #3569
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

Dużo by mówić Ogólnie chcemy zacząć tworzyć coś na kształt naszego mieszkania, które będzie wyglądało tak jak my tego chcemy W dalszych planach jest też budowa domu, ale to już odległa przyszłość

Cytat:
Ja dzisiaj zakupiłam trzy lakiery, ale z firmy Golden Rose
Miałam też z Wibo, ale nie przypominam sobie żebym miała takie nieprzyjemności związane z tymi lakierami
ja obecnie jestem na odwyku lakierowym i mam zakaz kupowania lakierów bo inaczej

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

ja już wróciłam do domu, zaraz idę na spa do łazienki, muszę zająć się włosami
dokładnie skąd na to kase wziąć?
ja dziś też w łazience spędzę trochę czasu bo muszę się cała wygolić
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:17   #3570
lili1987
Zakorzenienie

zrobiłam dziś bezy, wyszły pyszne proste i tanie, także warto

w mieszkaniu dziś artystyczny nieład mam , jutro ogarnę

mała pije mleko, jest szansa, ze uśnie na noc

pogoda u nas ładniejsza, także dużo osób było na dworze

co do wózków to czym mniejszy gabarytowo i lżejszy tym lepszy

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-07-24 o 20:18
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości