|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
jak pierwszy raz piekłam muffinki to wlałał to ciasto do samych papilotek i liczyłam, że to wszystko się utrzyma
|
#3542 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tym wyjeździe rozkminilam o co tak naprawdę chodzi. Ja jadąc do nich uważam ich za gospodarzy, nie wtrącam się w ich życie i postępowanie. T. czuje się jak gospodyni i o to chodzi. Niestety jak przyjeżdża do nas, to wciąż czuje się jak u siebie i wszystko chce robić po swojemu. Jednak mam nadzieje, że teraz będzie już dużo lepiej. Praktycznie wszystkie jej rzeczy są już tam. Mamy spore plany z tż i chcemy je powoli wprowadzać w życie ![]() Cytat:
http://allegro.pl/wozek-2w1-mikado-o...729148535.html Cytat:
![]() Odpocząć odpoczęła, aczkolwiek jeszcze bym tam siedziała. Coraz częściej stwierdzam, że na wsi czuje się najlepiej bo tylko tam potrafię się maksymalnie odprężyć ![]() Cytat:
Napewno w nie zainwestuje, żeby zawsze były w apteczce![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do lakierów z wibo, to mam ich pokaźną kolekcję i zawsze normalnie mi schodziły Cytat:
Dzień dobry ! Wczoraj zrobiliśmy małą imprezkę z okazji naszych dyplomów i w koncu mogliśmy je oblać Tż dostał koszulkę z fajnym napisem, a ja śliczne kolczyki Byłam bardzo zaskoczona. Brat tż z bratową są naprawdę świetni i zawsze można na nich liczyć ![]() Położyliśmy się spać przed 2 w nocy, a wstaliśmy o 12 Tego mi trzeba było .Dziewczyny planujemy zakup lodówki i kuchenki, możecie cos polecić albo odradzić? Jakieś firmy konkretne? Kompletnie na tym sie nie znam i nie wiem od czego zacząć szukanie
|
|||||||
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja w kwestii wózków to popieram, w życiu bym dziecka do takiej 3kołowej taczki nie wsadziła
![]() Co do lodówki i kuchenki. ja lodówke mam indesita , a piekarnik i płyte gazową mastercook i jestem zadowolona. Z lodówka mielismy jeden problem w zeszlym roku i była na gwarancji, ale jak sie okazało to nam sie trafił model który miał mało nabitego freonu czy coś. teraz juz jest ok
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz zabieram sie za oglądanie opinii I zacznie się wybieranie. Nie wiedziałam, że kupowanie sprzętów do domu może być tak ekscytujące ![]() W tym tygodniu kupujemy ogórki i będziemy zaprawiać Też już się cieszę. Trochę przywieźliśmy ze wsi to porobię sałatek z cebulką, bo tż uwielbia Pyszna zima nam się szykuje ![]() Wczoraj kupiłam 2 kilo fasolki szparagowej i trochę pomroziłam, ze wsi przywiozłam zieloną i też zamroziłam. Lubię w środku zimy zjeść takie warzywka
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-07-24 o 15:28 |
|
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ja właśnie wróciłam od jednej i drugiej babci i teraz znowu biore się za czytanie |
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Nic jeszcze nie może powiedzieć, bo... jeszcze nie zaczął
Umowa przedwstępna podpisana Na 2 lata pracę ma także super. Jednak dogadują jeszcze jakiś przetarg i jak tylko wszystko będzie załatwione to wszyscy, ktorzy zostali przyjęci zaczną pracę ![]() My dziś totalnie leniwy dzień, przed komputerami Pogoda okropna! Siedzę w bluzie i dresach i mi potwornie zimno. Zaraz chyba jakiś kubol herbaty zmajstruje
|
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety faceci tak mają ... Zachowują się czasami gorzej od kobiet |
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3551 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
My jestesmy u rodziców...Plany remontowe omawiane cały czas. Kurcze zmęczona jestem ![]() A babciny kredens wygląda tak... I podobno cały jest drewniany. |
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja a gdzie tż znalazł pracę??
dodaja ja lodówke wybierałam 3 mc tyle że do zabudowy jakby miała być wolnostojąca to od razu brała bym samsunga lub Lg.Przepraszam nie jestem na bieżąco z braku czasu nadrabiam ale coś kiepsko mi to idzie. |
|
|
|
#3554 |
|
zawsze mam racje
|
a jakie to plany?
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula ja choruję na wózki firmy mutsy tyle te 4 kołowe no na ich widok jestem chora
|
|
|
|
#3556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniejszej nie chcę, bo jak dla mnie to nie funkcjonalne. Poczytałam trochę i bardzo dobre opinie ma też amica. Cytat:
![]() Ja jakoś do firm typu lg albo samsung, które specjalizują się też w innych sprzętach nie jestem przekonana. Dużo by mówić Ogólnie chcemy zacząć tworzyć coś na kształt naszego mieszkania, które będzie wyglądało tak jak my tego chcemy W dalszych planach jest też budowa domu, ale to już odległa przyszłość
|
||
|
|
|
#3557 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się, że impreza się udała ![]() Ja dzisiaj zakupiłam trzy lakiery, ale z firmy Golden Rose ![]() Miałam też z Wibo, ale nie przypominam sobie żebym miała takie nieprzyjemności związane z tymi lakierami ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
Współczuję takiej sytuacji. Nienawidzę, gdy ktoś na początku mówi coś innego a później nagle zamienia zdanie ... Bawcie się dobrze
|
||
|
|
|
#3558 |
|
zawsze mam racje
|
dodaja; dom fajna sprawa
nie licząc odśnieżania, grabienia liści itd ![]() no i że zwykle się nie ma do sklepu 50 m jak to w blokach. Ale można w ogrodzie posiedzieć Moim życiowym planem jest wyemigrowanie do miejsca gdzie jest słonecznie, ok 22 stopni i lekki wiaterek i prawo przyjazne przedsiębiorcom. Z moimi skłonnościami depresyjnymi to takie słoneczko cały rok by nie zaszkodziło. A i jeszcze nie zaszkodziłby sklep z ogórkami kiszonymi, kefirem, produktami z rossmana i innymi takimi tuż pod nosem Pomarzyć zawsze można, ale o wyprowadzce stąd myślę dość mocno.
|
#3559 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Taki relaks i trochę procentów są potrzebne do porządnego resetu ![]() Od razu człowiek ma lepsze samopoczucie. Życzę Wam by się w końcu ułożyło po waszej myśli i nikt się nie wtrącał w wasze życie
|
|
|
|
|
#3560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardziej cieszy mnie fakt, że będę miała swoją przestrzeń życiową, która nie będzie zakłócana przed durnych sąsiadów, od których nie rzadko uzależniony jest na przykład mój sen. Cytat:
|
||
|
|
|
#3561 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jeszcze przeprowadzka była bardzo spontaniczna, bo jak się wprowadziliśmy do domku to był gotowy tylko dół domu ( czyli ja i rodzeństwo nie mieliśmy pokoi ) ale za nic nie chcieliśmy wracać do bloku ... tylko na 1 tydzień wróciłyśmy same do bloku z siostrą, bo był koniec roku szkolnego i nie miałybyśmy jak do szkoły dotrzeć . Ahh a rodzice mieszkają już 7 rok ... jak ten czas szybko zleciał ( co ważne mój złota rączka tatuś praktycznie wszystko zrobił sam - przy samym murowaniu i tynkowaniu tylko miał pomocników - wszystkie płytki, panele, kostki czy nawet kominek sam zrobił )---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#3563 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam dziś dość intensywny dzień od rana
![]() Pobudka o 7 rano (nie dane mi było odespanie codziennego wstawania o 6 rano) i o godz. 8 wyjazd na zakupy, na miejscu byliśmy o godz. 9 ![]() Zarówno ja jak i moja Mama kupiłyśmy sobie sukienki na wesele ![]() Zapolowałyśmy też na piżamy, moja kosztowała zaledwie 25 zł, znana firma, bardzo dobry gatunek. Ja dodatkowo stałam się posiadaczką torebki z kwiatkiem, białej spódniczki, zawitałyśmy również do Golden Rose (nie potrafiłam niestety przejść obojętnie obok takiego sklepu ) i oczywiście musiałam się skusić na lakiery
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obcykaj zdobycze
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Martita- pokaż zakupy
![]() ![]() Dodaja- trzymam kciuki za Wasze plany też mi się marzy dom, ale to olbrzymia inwestycja, skąd na to kasę wziąć![]() ja już wróciłam do domu, zaraz idę na spa do łazienki, muszę zająć się włosami
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
my już nic nie dokupujemy do nas bo wszystko mamy, chcielibyśmy na początek większe mieszkanie ale nas nie stać niestety
|
|
|
|
#3569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja dziś też w łazience spędzę trochę czasu bo muszę się cała wygolić |
|||
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam dziś bezy, wyszły pyszne
![]() w mieszkaniu dziś artystyczny nieład mam , jutro ogarnę ![]() mała pije mleko, jest szansa, ze uśnie na noc ![]() pogoda u nas ładniejsza, także dużo osób było na dworze ![]() co do wózków to czym mniejszy gabarytowo i lżejszy tym lepszy
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-24 o 20:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

czy jest miła jak jest u siebie, a u Was dopiero jędza wyłazi? ALE jakby nie było dobrze, że było fajnie a nie kijowo. przynajmniej odpoczęłaś nerwowo trochę co? 

)

oby juz za 9msc
tzn ja L i Tif bo Pan starszy w pracy. Fochy wczoraj miał, nieuzasadnione