|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Cytat:
niepotrzebniie dawal Ci nadzieje, teraz dodatkowy bol... duzo sil w pogodzeniu sie z tym co Cie spotkalo ![]() te rzeczy to Twoje czy jego?
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Caate oczywiście, że jego, ba nawet niektóre jego ojca.
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
moze drastyczne, ale kiedy mnie TZ zostawil i przez miesiac nie moglam doprosic sie o swoje rzeczy (aparat, bizuteria, szlafrok, recznik, wiec potrzebne, drogie i nie moglam podarowac) i jemu oddac jego, to powiedzialam ze wysle je poczta, platne przy odbiorze albo taxowka (tutaj nie wiem czy jest taka mozliwosc, ale u mnie organizuja takie przewozy) i pomoglo, tydzien pozniej spotkalismy sie osobiscie. moze to bylo glupie, ale chcialam jak najszybciej zamknac tamtem rozdzial zycia i zaczac od nowa, nie zastanawiac sie wlasnie nad takimi bzdurami, jak jego rzeczy u mnie, moje u niego
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-07-24 o 13:05 |
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem nawet co to za firma
Kolory to malinowy, żółty z drobinkami i zielony-pistacjowy. Pękacze czarny i bały. Mam białego pękacza z essence, ale jest okropny. Czekoladowa Kochana gratuluje! Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze Mnie też to niedługo czeka ![]() Soph i Oczko bardzo mi przykro z powodu tż
|
|
|
|
#2796 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj się |
||||
|
|
|
#2797 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() Cytat:
![]() a jakoś we wrześniu się zainteresuję takimi butkami jakbym je kupiła, dam znać ![]() ![]() Dziękuję za zainteresowanie moją (znaczy niedoszłą moją ) oliwką ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tż ogląda formułę a ja do Was zajrzałam ![]() Cytat:
Cytat:
Ale muszę w takim razie zapytać się o to co już wcześniej chciałam - czy nie spowodowała tego jakaś inna dziewczyna? jakiś filtr Tż z jakąś dziewczyną? ![]() Współczuję, przykro mi
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
EJ upracie twierdził, że nie ma żdanej innej, nawet go o to w poniedziałek pytałam..
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie wiem ale coś mi śmierdzi, po prostu mi coś śmierdzi.... to jego zachowanie, to zwalanie winy na Ciebie... nie wiem jak to u Was bywało ale jak jest coś nie tak to przeważnie siada i się mówi a nie pakuje rzeczy, wychodzi się i jeszcze zwala winę na drugą osobę mimo, ze wszystko było ok.
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
EJ tylko nie wiem kiedy.. W pracy na budowie ? Potem czas spędzaliśmy razem..
Może po prostu mu się znudziłam i tyle..
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
zielone_oko jak chłop chce to okazje znajdzie
Mam nadzieję, że w końcu dowiesz się o co tak naprawdę chodzi i dlaczego tak wyszło, duużo siły Uciekam do Tż, miłego popołudnia
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2804 |
|
zawsze mam racje
|
caate: z herbatek piszę np vitax wellness tea- na dobry sen. i mam jeszcze jakąś inną ale to została w domu.
Ale w nocy km zrobiliśmy
|
#2805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i życzę dużo siły---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- W tym tygodniu miałam weekend paszteta - cały weekend nie malowałam się i nie myłam włosów. Niech buzia mi troszkę odetchnie od podkładu, pudru i innych rzeczy, a włosów nie myłam, bo i tak nigdzie nie wychodziłam, cały weekend sprzątałam, prałam, prasowałam, a okna mogę myć z tłustymi włosami ![]() Ale właśnie nie wiem, co się z moimi włosami dzieje... Kiedyś, jeszcze jakieś dwa miesiące temu mogłam myć włosy co trzy dni, a teraz rano umyję a wieczorem mam tłuste Nie ważne, czy jest gorąco, zimno, czy powietrze jest wilgotne, czy suche moje włosy mają problem z dotrwaniem do wieczora kiedyś odżywkę czy maskę kładłam na skórę głowy i włosy i się nie przetłuszczały, teraz kładę na włosy od połowy ucha i strasznie się przetłuszczają. Próbowałam oczyszczać włosy za pomocą szamponu z sodą, ale to nic nie zmieniło , próbowałam nie kłaść odżywki, też nic nie zmieniło...
|
|
|
|
|
#2806 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
pamietaj że jesteśmy z Tobą i możesz się wygadać kiedy tylko potrzebujesz.... ja mam dziś się z moim spotkać, mamy teraz "przerwę" ( ja chciałam bo nie wiem czy to ma sens) no i on chce dziś się spotkać... podobno wczoraj na imprezie był i jestem zła bo ze mną to miał problem jak chciałam wyjśc a teraz sam to lata po dyskotekach... no ale zobaczymy co będzie, ja mam dystans do niego i tyle... ale mi brakuje zakupów kosmetycznych... nie mam kasy a na dodatek u mnie w miasteczku nie ma za bardzo drogerii... a i od dziś na dietę idę, czas w końcu coś ze sobą zrobić i mam zamiar wam codziennie pisać co jadłam i ćwiczyłam bo wtedy łatwiej będzie mi się zmotywować
|
|
|
#2808 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
kobietasukcesu poniżej dwa zdjęcia zimą z jelitkowa, a kolejne z drogi do władysławowa w sylwestra-zamarznięta zatoka pucka
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam się spotkać ze znajomymi. Dowiedziałam się rewelacji.
Wczoraj widzieli go jak jechał samochodem ok 1 w nocy, zadzwonili do niego a on się spytał czy ja też jestem, że mnie nie było to zawrócił się. Nie był sam, z jakąś dziewczyną , która miała wygolone pół głowy i zachowywała się jak naćpana, wyła z niego. Oni strasznie się głupio czuli, a on z tekstem "Jak widzicie trochę się pozmieniało" Ona stała z boku, a jak on do niej żeby podeszła to ona" Wystarczy, że Twoje koleżanki mnie zmierzyły" i oburzona. A co miały zrobić jak jeszcze tydzień temu prowadzał się ze mną? Dlaczego przywiózł ją tu gdzie mieszkam, po jaką cholerę, żeby ludzie mi powiedzieli? Na koniec , że jako dwóch było w stanie nietrzeźwym wyzwali go od ch.. itd. Wszystko słyszał. Dzisiaj kolega do niego zadzwonił, bo jakąś tam robotę mają i się pytał czy wypoczywa tak specjalnie, a on, że jest u K. i zaraz będą do niego jechać wyjaśnić jakieś sytuacje.. Już ją do domu przywozi.. Za✂✂✂iście, po prostu wsadził mi nóż w serce. Jest mi cholernie przykro, że tak szybko się pocieszył, a może wcześniej się pocieszał, cholera go wie. Ale nie dam mu tej satysfakcji, że jest mi smutno , że rozpaczam itd. NIE, nie mam zamiaru się poniżać, wiem, że to będzie ciężkie, ale jakoś dam radę.. Najlepsze, że dosyć, że zostawił syf, to jeszcze popsuł mojemu tacie boshówkę , wiertarkę i coś jeszcze. Jest mi naprawdę ciężko.. Szkoda, że nie mam z kimś wyjść na piwo czy coś.. Tak samej to strasznie ciężko.. Przepraszam za taki chaotyczny post, ale jestem w nerwach i piszę to co w danej chwili myślę. I wiecie co, boję się , że w tej mojej mieścinie nie spotkam żadnego chłopaka , który będzie mnie wart
|
#2810 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Zielone oko
! myslal, ze znajomi nic nie powiedza, ze zaakceptuja ją i jego wybor? po tylu latach? ![]() wspolczuję |
|
|
|
#2811 |
|
Rozeznanie
|
Oj jak ja tu dawno nie pisałam
![]() Zajęłam się totalnie praca, ale podczytywałam wątek i w miarę dbałam o siebie ![]() jutro bede miała dzien spamowania i będę kombinowac nową fryzure ![]() Wspolczuje bardzo Soph i zieloneoko sytuacji - sama to niedawno przeszłam, zapraszam na wątek rozstaniowy, mi pomógł. Goraco gratuluje Czekoladowej i czekam na relacje Kalpany
|
|
|
|
#2812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
A wątek czytam od początku, jestem na 50 stronie, ale nie powiem bardzo mądre dziewczyny słowa piszą
|
|
#2814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet sobie nie wyobrażam co przeżywasz. Tyle czasu byliście razem a tu nagle coś takiego i to z dnia na dzień... Trzymaj się, dużo siły Ci życzę, a jemu pokaż jaka jesteś silna i że doskonale dasz sobie radę bez niego Jeśli o to chodzi, to jakiś czas temu rozstałam się z moim TŻ, też z dnia na dzień, też bez powodu, bez żadnych wyjaśnień. I też nie miałam z kim wyjść, spotkać się, wygadać, bo albo to byli nasi wspólni znajomi, a tacy "moi" powyjeżdżali, więc domyślam się co możesz czuć. U mnie to się skończyło tak, że TŻ wrócił, przeprosił i już prawie pół roku jest idealnym facetem, zmienił się bardzo na plus... Znajdziesz kogoś wartościowego, na pewno, nawet nie myśl inaczej ![]() |
|
|
|
|
#2815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niezly duren z niego... z usmiechem przedstawia nowa dziewczyne, gdzie 2dni temu mial jeszcze watpliwosci. znienawidzilabym go stad dotad, dobrze ze nie jestescie razem, bo nie byl Ciebie wart. jak widac, nowa dziewczyna to nie jest cudo na kiju, wiec nie masz co sie obwiniac, ze w czyms zawinilas... jedyne co mozesz zalowac to spedzonych z nim lat... ale co nas nie zabije to nas wzmocni, wiec nie zakladaj zbyt wczesnie przyszlosci i nie zamartwiaj sie. wiem, ze to teraz ciezkie tak mowic, ale jednak Ci faceci sie roznia od siebie.. kiedys trafisz na takiego co odwazjemni Twoje uczucie i Cie bedzie szanowac przykre jesto, ze nie umial Ci sie przyznac i zapewne nie zawrocilby sie, gdybys Ty tam byla, tchorz z niego i prostak. znajac mnie, kiedy by go spotkala gdzies przypadkowo, smialabym mu sie w twarz, ale ja jestem zawistna.. i nie oddawaj mu pierscionka zareczynowego. a od niego bym rzadala w iminiu rodzicow gotowki/naprawy/nowego sprzetu, ktory on zepsul, albo nie oddalabym mu jego rzeczy...
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Caate ale co mi po tym pierścionku?
mam jego telefon i chyba zrobię tak: odkupujesz to co popsułeś telefon wtedy ci oddam. Nie przedstawił jej jako swojej nowej dziewczyny, nie przedstawił jej w ogóle, ona sama się przedstawiła imieniem. Nie wiem po co on w ogóle ją tu przywiózł, jak to nie jego rejony, a sam łaził ze mną tam 2 tyg temu, ale co pewnie niech ludzie wiedzą
|
#2817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2818 |
|
Zadomowienie
|
zielone_oko ja to bym teraz jego rzeczy zniszszczyla,moze z wyjatkiem telefonu,nie wiem co on tam u Ciebie ma,ale zachował sie gówniarz....
Moze opowiem jak sprawa wyglada u mnie,moze wypowie sie ktos jak to wyglada z boku bo nie wiem co mysleć.... 3 lata tego go poznalam,on sie syzbko we mnie zakochał, u mnie to troche trwało,jakies 2 lata bylo cudownie,potem zaczelo sie psuć,z mojej winy,to mi przestalo zalezeć,ale mimo wzystko ciąglo mnie do niego wiec z nim bylam,on zaczal mi mowic ze juz mnie mniej kocha i takie tak,potem sie okazalo ze specjalnie by mnie zmobilizować....ale ja wtedy poznalam innego,wiec skonczylam znajomosc z tamtym,myslalam ze mu nie zalezy....nowa znajomosc trwala zaledwie kilka miesiecy,potem bylam sama....teraz chcialabym bardzo wrocic do bylego...no i wlasnie....nie raz mi mowil ze to niemozliwe bo mi juz nie ufa i byc moze nie zaufa....ale ostatnio byl u mnie na noc,bylo cudownie,lepiej niz dawniej.....potem proponuje spotkanie i nagle odmawia twierdzac ze nie chce zebym ja sie znowu przywiązala....wciąz pisze a on milczy..... Ci faceci to są dziwni,potrafil przyjsc na noc,a teraz co? dodac iz nie jest to facet ktoremu tylko seks w glowie,zawsze mial do mnie slabosc,a teraz sie dziwnie zachowuje,nie wiem czy faktycznie tak dba o to zebym sie nie przywiązala czy to on sie boi ze sie przywiąze.....znowu go bardzo kocham i chce walczyc ale z drugiej strony boje sie ze przedluzam sobie tylko cierpienie.... |
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dokladnie zrobila tak jak napisalas, telefon za rzeczy. (jakis bardziej wartosciowy jest, tzn np. moglabys go potem sprzedac?) nie ma co sie patyczkowac. tak, wiem, ze jej nie przedstawil, jej irytacja wyrazila jej poziom i szacunek do jego znajomych wystarczajaco (btw, powinno my byc troche wstyd za nia), ale tekst, ktory rzucil do nich nie oznaczal, ze ot to taka przypadkowa kolezanka. jak go reszta zbluzgala, to nie bez powodu
|
|
#2820 |
|
Wtajemniczenie
|
oczko kurcze
nie wiem nawet co ci napisać trzymaj się kochana
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

! myslal, ze znajomi nic nie powiedza, ze zaakceptuja ją i jego wybor? po tylu latach?