|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -
Dostałam smsa od męża że beze mnie jest bez sensu na weselu
i najchętniej już by poszedł do domu. No i oczywiście że bardzo teskni .
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -
Cytat:
![]() ![]() ja dzis wstałam ze złym humorerm, mierze tempke a tam 36,9 ![]() zaczeły mnie bolec piersi. pewnie @ przyjdzie ![]() ![]() ![]() Mam doła... A wcziraj byla tempka taka ładna.... Miłego dnia dziewczyny
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Poklucilam się z Tż :-( zaczął na mnie się Wyzywac bo ma zly humor :-( o chuj mu chodzi to nie wiem siedzę w Pracy i rycze :-(
czasami mam wszystkiego już dość tych jego Fochow jak coś mu się nie udaje to Lazi podminowany i bez kija nie podchodz :-( wszystko jest dziewczyny do Dupy . w tamtym roku Z✂✂✂al mi urodziny i widzę że w tym też będą Chujowe:-( a najgorsze jest to że my rzadko się klucimy dlatego każda kłótnie tak przeżywam tym bardziej że tu się o dziecko Staramy a on tak odpier... ! :-(
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Ciasteczko nie denerwuj się tak, będzie dobrze a szkoda twoich zszarganych nerwów, i pamiętaj złość i stres bardzo źle wpływają starania.
ja przy pierwszym, drugim podejściu też się denerwowałam, smuciłam i płakałam, a teraz już to olewam, bo wiem że do dobrego to nie prowadzi. Głowa do góry i pogodzić się z TŻ, ***** A tak co do wykresu to właśnie w tych cyklach zakończonych powodzeniem, druga faza cyklu jest zygzakowata, a u Ciebie spadło do tempki z przed 2 dni, a jutro znów skoczy ja Ci to mówię.
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2011-07-24 o 09:57 |
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem że stres nie wpływa dobrze nie wiem czy od nerwów ale zaczął mnie lekko kluc prawy jajnik. co do wykresu mam nadzieję że będzie tak jak piszesz może ten fakt że zostanie tata go trochę zmieni pod tym względem nerwów. bo tak to jest super wszystko mi pomaga sprząta jeść też zrobi jak trzeba ale te jego nerwy jak coś mu nie wychodzi.. tragedia. jeszcze się Okazalo że dziś teście do nas przyjadą
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Doskonale Cię rozumiem co do TŻ, mój też nerwus w zeszłą niedzielę też na mnie nakrzyczał, zupełnie bez powodu, aż się popłakałam, nie odzywałam się przyszedł pierwszy przeprosił, i wtedy szczerze porozmawialiśmy i już było dobrze. Co niezmienia faktu, że na takie traktowanie sobie nie pozwolę i on wie, że takim postępowaniem nic nie wskóra, a popsuje. My się w ogóle nie kłócimy, więc taka mała sprzeczka jest dla mnie tragedią.
TŻ to duże dzieci , więc czasem trzeba jak z dzieckiem. |
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój to chyba w szczególności
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
A w jakim wieku jesteście??
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
To mój TŻ 29 a ja 23, to jestesmy w badzo podobnym wieku, bo ja testem, ze stycznia a ty w poniedziałek masz urodzinki, jeśli dobrze doczytałam.
****** A tak z innej beczko jak przygotowania do ślubu?? |
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przygotowania jakoś lecą ,coraz bliżej. czas bardzo szybko leci i zanim się agladne tobędzie już ślub. mam nadz że fasolka będzie już w brzuchu
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a staracie się o fasolke ?
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Tak staramy się, chcieliśmy żeby się urodziło w przyszłym roku. Niestety los. chce inaczej i teraz poraz 4 raczej się nie uda. Czekamy jeszcze te 5 dni, bądź krócej zobaczymy jak @ przyjdzie i zawieszamy staranka i zaczniemy w lutym, i mam nadzieję, że na ślub już będę zafasolkowana
![]() Nam przed starankami wyszło dużo problemów z moim zdrowiem i to trochę pomieszalo. A lekarza, który mi kazał brać lutkę na skrócenie cyklów to uduszę, mógł mi zalecić robienie wykresów, żeby zobaczyć jak sprawa się ma, a w efekcie brania lutki mam 10 dniową FL;( W tym cyklu piję zioła i dziś jest 11 i jeszcze małpy nie ma
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby się udało. ale mi się z Pracy nudzi. boli mnie strasznie krzyż i noga. Tż napisał mi Esa że mnie kocha może przemyślaL trochę ten mój jełop.
|
|
#1336 |
|
Rozeznanie
|
Juhu heja
ale miałam do nadrobienia niedawno wróciliśmy w piątek mieliśmy super pogode i cały dzień się świetnie bawiliśmy, ale wczoraj taka pogoda, że cały dzień w pokoju siedzieliśmy i nawe się nie kochaliśmy kompletnie nic sie nam nie chciało :/ ale ogólnie było uper i wypoczeliśmy trroszke... wczoraj z rana jak się podtarłam czyli w 22 dc jak i w zeszłym c yklu miłam lekko śluz różowiutki na papierze ale już jet ok nie wiem co to było na 16 idziemy na obiad rocznicowy z rodzinką a potem na 19 na msze bleeeee....Wiecie byłam w kinie 5d na horrorze 8 min trwał MASAKRA efekty jak prawdziwe wszystko... było za✂✂✂i ście ![]() Szkoda, że nie mogę zaciążyć ehhh... ;( 30 zaczynam 19 cykl starań
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
To tak jak mój, sposób jak na dzieci wsiąść na przetrzymanie i szybko miękną. To teraz życzę miłego godzenia po powrocie z pracy. A ja uciekam obiadek pyszniutki TŻ-cikowi ugotować.
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Prince polo taki spadek to nie spadek - dopiero jak tempka spadnie do poziomu nizszych temp. mozesz sie smucic, poki co nadal jest obiecujaco
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#1339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ojj pamiętam mój pierwszy cykl starań, chodziłam z myślą że już napewno jestem w ciąży, także rozczarowanie było ogromne jak wredna @ przyszła. Teraz nie mam żadnych objawów, więc jeżeli by się udało to zaskoczenie by było równie ogromne. Ja testuję w środę o ile @ się wcześniej nie pojawi.
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was
W końcu nadrobilam zaległości na forum... ale się spisałyście... ![]() Mi na szczęście skończyła się @ - ale mnie wymęczyła. Dzisiaj mam 7 dzień cyklu i od jutra zaczynam obserwacje temp. Oby ten cykl był dla mnie szczęśliwy.... Wam również życzę owocnych cykli Trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższych dniach
edit 29 Edytowane przez edit23 Czas edycji: 2011-07-24 o 17:52 |
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki![]() ![]() Moi goscie wlasnie pojechali. Za niedliugo my jedziemy w odwiedziny do moich dziadkow. Dzis pobolewa mnie caly dzien dol brzucha ![]() oby tylko @ nie przyszla w poprzednim cyklu 25dnia mialam juz okres, dzis jest 25dc i nie ma no ale wsumie to u mnie raczej 28dniowe cykle. Wiec czekam do srody
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam się przywitać ![]() @ się już kończy ![]() spać mi się chcę od rana tylko sprzątam i gotuje...zaraz idę dalej sprzątać bo jeszcze pasuje sypialnie i salon odkurzyć... na nic więcej nie mam już siły. A jutro do pracy |
|
|
|
#1344 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
a u mnie dzieje sie cos dziwnego... 8 lipca mialam okres skonczyl sie po 6 dniach a od wczoraj cos mnie ciagnie w podbrzuszu, nie boli ale np jak leze to jest i wstane to tak mnie przez chwile pociagnie cos w macicy potem jest ok jak duzo chodze tez to czuje
po poronieniu robilam rozne badani i bylo wszystko ok jeszcze ponad tydzien temu hormon mi spadal i mialam 27 hcg nie wiem czy to mozliwe zebym byla juz w kolejnej ciazy ? ![]() poronilam 15 czerwca w sumie trwalo to rzy dni z przerwami ostatni 21 czerwca w tym czasie z tz sie nie zabezpieczalismy, lekarz pwoiedzial ze mozemy sie od razu starac bo bylo to poronienie samoistne i natura dalej zrobi swoje |
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
a u mnie dziewczyny, już myślałam, że jest skok, a tu du.a
i kurde dalej czekam tylk0 nie wiem czy jest po co http://enpr.pl/1187 |
|
|
|
#1347 |
|
Rozeznanie
|
Niedawno wróciliśmy z obiadk i kościoła. Powiem Wam, że było super. Obiad full wypas 2 daniowe jak bąki się najedliśmy potem lody z owocami i ciasto i kawa
![]() ale utyta jestem ![]() ok 14 poszłm się kompać i goliłam nogi, podniosłam prawą nogę i oparłam na wanne żeby ją ogolic i się poślizgnełam... maszynke wbiłam sobie od kostki z 6cm w góre i wyciełam sobie skóre i troche miesa... krew się lała z godzine a teraz tak szczypie że szok a jak paskudnie wygląda masakra Ja mam dosta @ w sobote więc może już w czwartek zatestuje ![]() Ale pwnie nic z tego... podbrzusze nawala jakbym miała 1 dzień @ od kilku dni. Właśnie ściągnełam stanik i poczułam tak okropny ból jakby z toe ważyły straszne mnie bolą ![]() TRZYMAM ZA WAS KCIUKASY MOJE PIĘKNE!!!
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, żeby wszystko się zagoiło i oczywiście, żeby @ nieprzyszła
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Rozeznanie
|
hej widzisz Kwiatku nie bylo tak źle
cieszę się , ze jesteście zadowoleni z rocznicy slubu ,a tak wogle wszystkiego najlepszego jadzia190588 nie martw się mam nadzieje ,.ze wszystko się będzie dobrze!!! trzymam mocno kciuki za Was ja mam dzisiaj spadek formy fizycznej i emocjonalnej , nie wiem co się dzieje , ale jakoś nachodza mnie ostatnio czarne mysli ...umówiłam się do lekarza...czekam na wizytę a mam ją dopiero 4 sierpnia i to prywatnie. Strasznie oblegany ten lekarz, ale jest dobry w tym co robi a to co najważniejsze jest niesamowicie "ludzki" delikatny, ze świecą szukać takich lekarzy, zobaczymy co powie tak czy siak robie w tym cyklu hormony, bo ewidentnie coś nie tak z progesteronem.Mam że mi pomoże...Może pojadę do Częstochowy się pomodlić...wiara zawsze czyni cuda...ja w to wierzę....Kolorowych snów...Dobranoc |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was w poniedziałek... niestety... koniec weekendu
![]() Trzeba iść do pracy, a mi tak się nie chce. Zawsze pod koniec miesiąca mam młyn w pracy... ![]() Samopoczucie nawet mam dobre, ale najlepiej nie jest.
edit 29 Edytowane przez edit23 Czas edycji: 2011-07-25 o 06:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

i najchętniej już by poszedł do domu. No i oczywiście że bardzo teskni
.

od rana tylko sprzątam i gotuje...
krew się lała z godzine a teraz tak szczypie że szok a jak paskudnie wygląda masakra