|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: POMOCY. bardzo proszę o rade, to dla mnie wazne!
się okaże w przyszłości jak będzie, ja daje nam szansę bo wiem ze coś czuje do mnie, oczywiscie wy mozecie miec inne zdanie
w kazdym badz razie dzieki, narazie
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Myślałaś, że uzyskasz politowanie?
Życzę Ci powodzenia i dalej współczuję. Daj znac może jak dorośniesz... |
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisząc na forum licz się z tym, że usłyszysz słowa bolesne, ale jednak słowa prawdy, a nie głaskanie po główce i ściemnianie "tak tak będzie dobrze, to nic, że wygląda to beznadziejnie". Wiesz dlaczego to się nie uda? Bo on ma prawo nie chcieć być w związku z kimś takim jak Ty, ma prawo się bać, że mimo obietnic kiedyś to powtórzysz. To raz, a dwa że sama się mu podkładasz, za darmochę dajesz co tylko chce. To po co ma się chłop starać, po co ma chcieć związku, skoro może mieć wszystko to co jest w związku i do tego może sobie poznawać nowe dziewczyny i używać życia (żeby nie powiedziec dosadniej). |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W Twoim przypadku polecam poszukać rozwiązania problemu w " Bravo girl"
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie dlatego związki nastoletnie w 90% szans nie mają racji bytu. Chłopcy i dziewczęta muszą dorosnąć. Moim zdaniem nie ma co tu jej objeżdżać, za pare lat będzie bardzo tego żałować, może najbardziej w swoim życiu. Na Twoim miejscu autorko zakończyłabym ten "związek", prawda jest taka, że oboje się męczycie. To nie jest zdrowy układ.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Autorko droga - po pierwsze, czy on ci wprost powiedział "Coś do ciebie czuje, ale jeszcze nie potrafię się ogarnąć, potrzebuję czasu" czy to są tylko twoje domysły i wyobrażenia?
Po drugie - po co zgadzasz się na spotykanie, seks i pocałunki? W ten sposób nie stworzycie normalnej relacji. Po co to robisz? Bo to, że was "ciągnie" do siebie to sorry, ale tandeta rodem z Harlequina. Masz sprawny umysł, to go używaj i nie poddawaj się chuci. Ciekawa jestem, czy on dalej by się z tobą tak chętnie spotykał, gdyby spotkał stanowczy i wytrwały opór z twojej strony w kwestiach intymnych. Bo powiedzieć "nie musimy tego robić" to sobie może, skoro ma pewność, że i tak mu do łóżka wskoczysz. Po trzecie - jak na moje to ty jesteś regularnie wykorzystywana. Szanuj się i nie pozwól na to. Po czwarte - postąpiłaś okropnie i to, że teraz "dojrzałaś" wcale nie oznaczy, że facet ma ci wybaczyć. Pewnych rzeczy wybaczyć się nie da, nawet jeśli ktoś zrozumiał swoje błędy. I nie - nie każdy zasługuje na drugą szansę. Tobie bym jej nie dała, zwłaszcza, że zdradzałaś swojego chłopaka z TRZEMA innymi facetami, więc nasuwa mi się na usta pewne brzydkie słowo, którego nie powiem. Po piąte - wybaczyć zdradę nie jest łatwo. Jest to cholernie ciężkie i rzadko udaje się potem stworzyć porządny związek. A twój przypadek to na dodatek nie był jednorazowy wyskok, tylko regularne skoki w bok, co jest obrzydliwe. Podsumowując - odejdź od tego chłopaka. Dorośnij. I uwierz mi - jestes w wieku nastoletnim, zaręczam ci, że jeszcze kilku "to właśnie TEN" w życiu spotkasz. Masz nauczkę na przyszłość i tyle. I zapamiętaj sobie jedno - jak ktoś kocha, to NIE ZDRADZA. Możesz sobie wmówić, że go kochasz, możesz jemu to powtarzać, ale to tylko słowa, które nic nie znaczą. Jak to ktoś powyżej powiedział - liczą się czyny. A twoje czyny pokazały, że masz swojego chłopaka głęboko w poważaniu. Nie wiesz nic o miłości. Dowiesz się jeszcze, bo młoda jesteś, nic się nie martw, masz czas. Wyciągnij lekcję z tej sytuacji i bądź mądrzejsza na przyszłość. A tymczasem daj temu chłopakowi spokój i szansę na znalezienie kogoś nowego. I sobie tez daj tę szansę. ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Więc... czemu to robicie? Zagadka stulecia normalnie.
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Najwyraźniej dziewczę lubi się zabawić. Podczas związku się zabawiała z innymi, teraz pewnie też ciężko by jej było żyć bez seksu.
Gorąca krew, jak to moja babcia mówiła. No coż, seks jest dla ludzi.
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Podzielę zdanie Twoje i Twojej babci, nie będę nic dodawać, żeby nikogo nie obrazić.
Edytowane przez paaaat Czas edycji: 2011-07-24 o 20:38 |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw. Masz za✂✂✂iaszcze poczucie własnej wartości godząc się na taki układ w myśl naiwnej nadziei: "Oby wyszło". Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- "Kiedy swędzi Cię fiuteczek, to sięgnij do jej majteczek. Ona wierzy w Twe kochanie, Ty za darmo masz ruchanie". Dziękuję za uwagę. Z dedykacją dla naiwności stworzyła lala2506 |
||
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Zdradziłaś faceta i zachowałaś się jak puszczalska, a on teraz cię traktuje tak, jak powinnaś być traktowana. Czego ty chcesz?
Tak, ty go kochasz i on cię kocha...Skoro żyjesz w takiej bajce, to po co ten wątek? Najgorsze, że przez takie dziewczyny jak ty wielu chłopaków uważa, że kobiety nie są warte miłości i większość z nas się nie szanuje. W sumie to on powinien cię mieć gdzieś, a on jeszcze się z tobą całuje i uprawia seks. A dziewczynce, która go zdradziła chce się związku. Oboje siebie jesteście warci..
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Zdradziłaś faceta którego kochasz? No to po prostu go nie kochasz tylko Ci się wydawało. Zostaw go i daj mu przestrzeń, bo życie dla faceta po zdradzie to nie jest kaszka z mleczkiem. Ciesz się że wogóle z Tobą rozmawia.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to wina tego,ze pierwszy raz odbyła z kimś,z kim teraz niestety nic ją nie łączy.Wolalabym to zachować dla kogoś innego,bo teraz sama pokazała ,że da sobą pomiatać w kwestii - dam się.I facetowi zrobiło się wygodnie to robi co chce.. bo czemu nie
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
ech... podzielam zdanie dziewczyn. zdradzałaś swojego chłopaka, więc cięzko tu mówić o kochaniu, miłości. teraz w ogóle nie kumam waszych relacji... co on jest twoim fak frendem czy jak? ty liczysz na powrót do związku, ale z tego co widze, kolesiowi się do tego nie śpieszy, bo po co? może spędzać z tobą czas, pogadać, poseksić a przy tym żyć jak singiel. na twoim miejscu zerwałabym taki układ, bo to jest układ, a nie jakaś baza do sensownego związku.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli myślisz, że seksem go przy sobie zatrzymasz i spowodujesz, że do Ciebie wróci to jesteś MEGA naiwna
![]() Facet się zaspokaja, ma darmowe pogotowie seksualne, układzik bez zobowiązań. Jak się pojawi na horyzoncie jakaś laska,którą się zainteresuje to nawet pół minuty się nie będzie zastanawiał i poleci do niej, a Ciebie zostawi. I wcale mu się nie dziwię, że nie chce wrócić do Ciebie, bo ja bym Ci już nie zaufała. mówisz, że go kochasz, a dajesz się obmacywać pierwszemu lepszemu, całujesz się z różnymi facetami, no dramat. Dziewczyno, dorośnij a potem bierz się za związek. |
|
|
|
|
#54 |
|
.
|
nie licz na to, ze kiedys jeszcze bedziecie razem. zapewne bardzo zranilas tego faceta, a on ani mysli byc znowu z toba. do tego specjalnie nie musi sie starac, bo jestes chetna na bzykanie. zyc nie umierac. jak znajdzie sobie laske do stalego zwiazku to urwie z toba calkowicie kontakt.
i nie, nie kochasz go. |
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyno jesteś tak infantylna, że aż boli. Dorośnij. I przestań dawać D*** temu facetowi.
lala2506 Twój wierszyk mnie powalił
Edytowane przez Auksencja Czas edycji: 2011-07-25 o 11:15 |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
" powiedzial ze strasznie mocno mnie kocha, ze nie chce mnie stracic i ze nie wyobraza sobie beze mnie tego wszystkiego, jednak około tygodnia pozniej sam ze mną zerwał "
Ja osobiscie nie chciałabym byc z facetem, który mi mowi takie rzeczy a potem zrywa... |
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
dałam się całować 3 facetom jak z nim byłam, kiedy ukochany ze mna zerwał to zroumialam jaka bylam glupia.. od tych 8 miesiecy kiedy spotykamy sie mimo ze nie jestesmy razem, nie spotykalam się z zadnym innym chlopakiem bo zaden inny mnie nie interesuje. zrozumialam swoje bledy i chce je za wszelka cene naprawić. jeśli uwazacie ze ukochany leci na to ze sie seksimy, przytulamy czy calujemy wiec to wyemilinuje, bedziemy się spotykać rzadziej bez jakichkolwiek zobowiązań jednak to z mojej strony trudne. tylko jak się odzwyczaić od kogoś kogo się kocha (mimo wszystkiego co zrobilam) spotykając się z nim prawie codziennie gdy bylismy razem i teraz jakies 2 razy w tyg?
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
postaram się, ale to na prawdę jest trudne. a jeśli okaże się ze teraz on będzie dupkiem który wykorzystywał moją słabość do niego to nie wiem co zrobię, chociaż wiem że zasłużyłam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

w kazdym badz razie dzieki, narazie 

wiem, jestem kompletną idiotka, jestem mi wstyd ze kochając chlopaka spotkalam się z tamtymi, zaluje tego wszystkiego, bardzo! ale spotykamy się z Tż, romawiamy, zartujemy, jest DOKLADNIE TAK SAMO jak bylismy razem, calujemy sie, przytulamy, uprawiamy seks. jednak problem wlasnie w tym ze nie jestesmy razem. tak bardzo chce mu pokazac ze moze mi znow zaufac. ze się zmieniłam. bo kiedy zerwał zrozumialam jaka ja bylam glupia. nie jestesmy razem jakies 8 miesiecy już, jednak ja go bardzo kocham i mysle ze on tez cos do mnie czuje jednak boi się ze go znowu zranię dlatego kiedy go prosze aby wrocil on mowi ze nie... mialyscie podobny problem? prosze o jakieś rady, co mogę zrobic aby znow mi zaufał? aby wrócił. bardzo was proszę o radę, bo ja juz sama rady nie daję sobie z tym wszystkim bo go bardzo mocno kocham, zranilam go i chce to naprawic... jak mogę to zrobić?