|
|
#4921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Ania - ja bym tak zostawiła jak jest
Ostatnio przeczytałam że goły beton i industrialne wnętrzą są teraz namodniejsze
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia
ania84 powiedziała mężowi że zlot pilotuje tvs i będziemy w telewizji anuulaa było nas 6 - ja rybulka anika i samba potem przyszłą cori i ania84 ale mam nadzieję ze następnym razem już sliweńka będzie katunia gucia.. i klion Rybulka ciesze się że zajrzałaś, mąż tyran wypuścił cię z szafy? ![]() WU powiedział że mogłam jechać do ciebie.. a co tam hahaha na drugi raz to wykorzystamy ![]() ![]() aniaaa84 szkoda że nie dałaś znać bo po rozstaniu jeszcze spacerowałyśmy po sielesi, byłyby lody2 ![]() ![]() a widzę na mieszkaniu rozpierducha ![]() ![]() ![]() ale będzie pięknie!!! idę pooglądac dokłądnie ![]() *Agatek* ba! bo ja staram się czasem zdać relacje co tu się dzieje choć czasem tu takie tempo że nie wszystko przekaże ale o ciązy... czemu nie
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już wszyscy znajomi i rodzina wiedzą A mi dolegliwości minęły i się zastanawiam czy wszystko ok
|
|
#4924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i widzial nas bo przechodzil cos zjesc ale ja go nie widzialam... borok sobie uroil ze ma byc po mnie miedzy 17 a 18... nie wiem skad mu sie to wzielo bo mowilam mu ze pewnie tak kolo 19 bedziemy sie zbierac ale jeszcze zadzwonie mu wczesniej... no coz nastepnym razem moze bedzie mnie uwazniej sluchal heheh ![]() Fajnie Was bylo poznac dziewczynki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
dzewczynki zadam głupie pytanie
co znaczy słowo "borok" bo ja tutaj od Was pierwszy raz słysze
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy oby na pewno ono jeździ ?A nie ,ale czasami Twoje opisy strasznie mi ją przypominają ![]() Rybulko a czemu mialas pietra przed spotkaniem???ile Was w ogole tam było? ja nie mogę się doczekać następnego weekendu
|
|
|
|
|
#4927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że będziesz tu częściej Byliśmy na urodzinach kolegi, było całkiem sympatycznie, Marcelinka nawet grzeczna. Tylko teraz coś marudzi, mam nadzieję, ze to nie kolka znowu. Skończyły nam sie niemieckie kropelki, kupiliśmy ten polski bobotic ale to można o kant tyłka potłuc |
||
|
|
|
#4928 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() następnym razem będzie słuchał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
) a ja odpowiem za Rybulke a co najwyżej mnie zbije - bała się bo nie jest na bieżąco i nie wiedziała czy się tematycznie wstrzeli ![]() tak tak za tydzień ![]() no i raczej sobota co? ![]() ![]() na rynku? a o której? hmm kliwa musi dać znać na którą dojedzie ale moze koło południa?---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- a sab simlepx pomagały?
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Marta dziękuję za wyjaśnienia
mnie się borok z burakiem kojarzy
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
wróciliśmy z mszy wieczornej a tam z lewej jakieś dziecko raczkowało po mojej prawej siedziała kobieta w 9m. ciąży naprzeciw nas małżeństwo z kilkumiesięcznym dzieckiem mówię do TŻ że to znak
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tez tematycznie to dalekoo jestem stąd,ale chyba nie tylko o wizażu będziemy gadały Mi pasuje koło południa jeszcze w piątek się dokładnie umówimy!
|
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
już mm potwierdzoną informacje że jedziemy z teściami i szwagrem od 18 do 23 sierpnia nad Solinę
![]() i info dla madzialenki będzie prysznic bez zasłonki
|
#4934 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam!!
pogoda pod koniec denna - 4 dni padało z małymi przerwami, że tylko raz wyszliśmy w te dni na dwór. :/ Ogólnie wyjazd super udany ![]() Spotkałam się z dwiema koleżankami,jedna nie otrzymała wiadomości że przybywam do miasta, więc się nie odezwała, jeszcze inna nie znalazła dla nas czasu - przez 2 tygodnie - porażka. Ale te dwie z którymi się spotkałam, to i pogadałam i się pośmiałam. Jedyne co - to mój mąż się śmiał, że 'duch' mojej mamy strzeże swojego mieszkania, bo normlanie latałam z odkurzaczem 2 razy dziennie Z newsów - zuzka raczkuje jak perszing Najukochańszym przedmiotem jest pilot, komórka, pies i psia miska. Lubi też się bawić taką plastikową łyżką do miodu i po co kupować zabawki?? wystarczy dać stary telefon i z głowy ![]() Muszę nadrobić 60stron, więc nie wiem kiedy to zrobię. CHyba bede lecieć na raty. Buziolki
|
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaha byłam pewna ze mnie nie pozna no bo skąd mogłby mnie znac o ile ja wiem jak on wyglada to on chyba nigdy mnie nei widział a tu niespodzianka ![]() mnie laseczki było równie miło sie z wami spotkac i prosze o wiecej takich chwil ![]() dziewczynki ktorym si ebie udalo byc nie martwcie sie nastepna impreza w krakowie to sie na pewno spotkamy ![]() maz nie mogl u wierzyc ze my nic ten tego tylko grzecznie przy deserkach ![]() ps to ktora jest z kujawsko-pomorskiego??? dowiem sie w koncu?? maz mnie ureczyłprzed chwila jak że przemiłym tekstem cytuje: " chcesz stara... chipsara????".... koniec cytatu najpiew mnie zatkało potem sie zaczelismy smiac bo zabrzmiało jak zabrzmiało a on mnie tylko chciał star chipsami poczestowac bo wmłucał paczke
|
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kliwia super ze wyjazd udany AMY WINEHOUSE nie zyje
|
|
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tez dlatego mnie zatkało
|
|
|
#4940 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z poprawin
Cytat:
ale faktycznie, dobrze ze napisałam powód mojej pozycji ![]() ![]() Rossi kotek wymiata ![]() Aniu fajne mieszkanko się zapowiada Ale mnie jutro czeka zwariowany dzień. Zacznie się pobudką o 5 rano
|
|
|
|
|
#4942 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4943 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie spoko spoko ta taka sierotka
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nawet się śmiał że chciał podejść i zapytać jak spotkanie ale odpuścił ![]() hahaha no właśnie która jest z kujwasko-pomorskiego ![]() ja już wyczaiłam że tak jak myślałyśmy india i Agatek ale może ktoś jeszcze ![]() ![]() jeszcze raz dziękuję wam za przybycie było bosko ![]() no i tak jak się śmiałyśmy - ja ruszam w trasę wizażankową dalej - teraz przestanek poznań ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- kliwiulka witaj ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4944 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to stwierdziłam, że już jest pięknie i jak w domutyle, że jak w epoce kamienia łupanego bo o ile wc-ek jeszcze jest o tyle po łazience ślad zaginął ... Cytat:
ciężko było mi zachować powagę...ale dałam radęMartuś nie pisałam już później bo nie chciałam Wam przeszkadzać w zakupach, ale jak przemierzałam Silesię to po trosze liczyłam, że jeszcze gdzieś na siebie wpadniemy ![]() Tak czy siak poleciałam do Empiku i czas zleciał migiem Mieszkanie to temat rzeka, dziś byliśmy w castoramie, obi i praktikerze wybierać oprawki do oświetlenia - 7 oprawek 3, 5 h czy to mądre ?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
z tego pogrubionego tekstu to się uśmiałam Cytat:
![]() rzeczywiście było świetnie
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
aniaaa84 my zrobiłyśmy kółko i wyszliśmy bez zakupów ale w drodze powrotnej jeszcze pogadałam z Rybulką i było miło
![]() ja też z bananem - mąz pytał czy się zjarałam bo wróciłam taaaaka szczęśliwa ![]() wiesz no na zakupach rzeczy mieszkaniowych tak już jest.... po trosze zazdroszcze ![]() ![]()
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
halo
czy ktos w koncu przywola to lato... U mnie dzis dzien bardzo pozytywny-odwiedziny u kolezanki w czestochowie super a co lepsze okazalo sie ze beda nas procis na wesele ciesze sie bo u mnie w rodzinie sie zadne na kilka lat nie zapowiada. oni beda miec w kwietniu![]() Dostalismy dzis niezbyt fajny po czesci tel od naszego pensjonatu z Rewala-nie bedziemy miec juz przydzielonych pokoi tych co zamawialismy bo teraz jacys lokatorzy je tak zdemolowali ze wlascicielka musi zrobic remont!! masakra!! mam nadzieje ze bedzie tak samo fajny-bo mielismy dokladne fotki tego 2 os a teraz nie wiemy jaki bedzie.na razie mykam na lozka dobranoc kobietki |
|
|
|
#4947 |
|
Zadomowienie
|
zdublowało mi się wsio, dlatego kasuję....
![]() Madzia dzięki gdzie to się o 5 rano wybierasz?dziewczynki mnie sie już w głowie miesza i przed oczami, Rosi pisze w poście o rozmrażaniu mięsa a ja czytam uparcie o ROZMNAŻANIU Marta ja na początku obrałam azymut na WC , a potem kierunek Empik gdybym wiedziała, że zakupy poszły w odstawkę to bym do Was dołączyła
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2011-07-24 o 22:56 |
|
|
|
#4948 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- czyli Ania za pomocą czarodziejskiej różdżki odczytała ukryty kontekst wypowiedzi... Ania padam do stóp ![]() za dużo myśleć nie będę bo jeszcze wyłapiesz i się wyda
|
|
|
#4950 | |
|
Zadomowienie
|
Rosi normalnie 4 razy czytałam to zdanie i wypisz wymaluj ROZMNAŻANIE
![]() dopiero składanie literka po literce przyniosło efekty Cytat:
święta racja musicie być "BEZMYŚLNE" jak ze mną piszecie
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2011-07-24 o 23:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

Ostatnio przeczytałam że goły beton i industrialne wnętrzą są teraz namodniejsze

ale już wszyscy znajomi i rodzina wiedzą
i widzial nas bo przechodzil cos zjesc ale ja go nie widzialam... borok sobie uroil ze ma byc po mnie miedzy 17 a 18... nie wiem skad mu sie to wzielo bo mowilam mu ze pewnie tak kolo 19 bedziemy sie zbierac ale jeszcze zadzwonie mu wczesniej... no coz nastepnym razem moze bedzie mnie uwazniej sluchal heheh
nie słyszał jak esemes przyszedł, więc ja tkwiłam w Silesii do 20.30, ale poszperałam w empiku w książkach i spotkałam koleżnkę z KN-u więc nie było tak źle 

Przeprowadzka to byłby dobry pomysł. 
U nas wszystko ok 

z małymi przerwami, że tylko raz wyszliśmy w te dni na dwór. :/ ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)