|
|
#2311 |
|
Guerlain Lover
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
1. Angel Sunessence Blue Lagoon
przy odrobinie szczęścia będę go miała wnet 2. Kenzo Summer 3. Stella Sheer 2008 oraz wersja Nude i wypróbować Sheer 2009 4. Lolita Lempicka edt 5. Flowerbomb edt 6. Laura Biagotti wersja "Rose" 7. Większą ilość Princess Very Wang - chyba poczeka jeszcze trochę... ale okazji na Allegro nie brakuje ![]() 8. Ricci ricci Nina Ricci - jeszcze trochę poczeka 9. Cesarzowa 10. Wszytskie wersje Shalimara - leci do mnie używka Eau de Shalimar ![]() 11. Amethyst Lalique |
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne i zarazem przedostatnie marzenie z serii Les Exclusifs spełnione
Teraz swoje olfaktoryczne marzenia kieruję w stronę: * Nasomatto Duro Extrait de Parfum * Frederic Malle Musc Ravageur * Amouage Library Collection Opus V ... być może Opus IV, a może chcę oba jeszcze nie mam pewności
|
|
|
|
|
#2313 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam tylko 3 pozycje:
- Ogródek Nilowy (ale to już raczej na przyszłoroczne lato) - A*Men Pure Havane - Meharees Tak się tylko rozmarzyłem, bo ja to oficjalnie na odwyku jestem |
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
1. French Lover - odechciało mi się
2. Passage d'Enfer - odechciało mi się 3. Shalimar - bo się kończy 4. Dzing! - bo się kończy 5. Tea for Two 6. Terre - odechciało mi się 7. Wetiver Extraordinaire - odechciało mi się Czyli : 1. Shalimar 2. Dzing 3. nowe zachciejstwo w postaci Battito d'Ali |
|
|
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
1. Ambre Russe
2. Le Baiser du Dragon EDP lub ekstrakt ![]() 3. Black Tourmaline 4. Al Oudh L'Artisana albo Incense Oud Kiliana ![]() Lekkiego zapachu na lato, który mnie zachwyca wciąż brak. Medea za słodka chyba.. Cadjmere jest dla mnie za drogie jak na swoją zwyczajność, Safran Troublant nie pachnie na mnie wanilią i różą, tylko samym zwietrzałym szafranem i gałką muszkatołową, błyskawicznie znika ze skóry. Ogródek Nilowy pachnie na ręku trochę jak odświeżacz do powietrza.. Chociaż na kimś zioła byłam w stanie wyczuć i szlachetną cytrusową nutę.. Jade za bardzo przypomina mi herbatę CdG, której nie lubię i cukierki miętowe. Herba Fresca to jedyny zapach, który może na lato kupię... Ale to też nie TO. Może popularny Cedre Bleu będzie wymarzonym i poszukiwanym zapachem na lato?
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2011-07-06 o 00:11 |
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Znowu się pospełniało lub sama pospełniałam i znowu coś doszło
To się nigdy nie skończy ![]() No i dalej... - L'Occitane: Amber - Boadicea the Victorious: różności Aoud'owe - Amouage: Epic, Dia, Jubilation, Gold... i inne - L'Artisan: Bois Farine !! ![]() - Kilian: Sytaight to Heaven, oraz cała seria Arabian Nights: Incense Aoud i Rose Aoud w szczególności !! - Serge Lutens: Arabie, Chergui, Ambre Sultan, Cedre... i masa innych - Micallef: Gourmet Aoud, Night Aoud, Rose Aoud - Montale: różne Aoud'y i Full Incense - Perfumerie Generale: Aomassai, Praline de Santal - Tom Ford: seria Private Blend - CdG: Avignon - Francis Kurkdjian: Pour le Soir - Sonoma Scent Studio: Velvet rose, Vintage Rose, Ambre Noir, Egyptian Musc... - Goutal: Mandragore Pourpre, Ninfeo Mio - Sisley: Eau du Soir, Eau de 3 - Guerlain: Shalimar edycje limitowane, zwłaszcza Black, Nahema, Chamade i inne starocie - Rodzinki Poisonów: Pure Poison, Elixiry Poisonów - Rochas: Alchimie - Maitre Parfumeur et Gantier: Ambre Precieux - Shiseido: Zen - Carla Fracci: Salome - Dior: J'adore edp lub elixir - Armani Prive: Ambre Soi, Bois d'Ences, seria Arabska ze złotymi koreczkami - YSL: Bell d'Opium - Van Cleef & Arpels: Feerie EDP - Balmain: Ambre Gris - Nina Ricci: Bell de Minuit, L'Air Du Temps, L'Air Du Temps Noel - Banana Republic: Rosewood - Givenchy: Hot Couture - Chanel: Coromandel - La Perla: Dark Extacy, Divina - Lancome: La Collection Fragrances - Laura Biagotti: Roma - Salvador Dali: Dalimania - Jean Paul Gaultier: Classique - Estee Lauder: Youth Dew, Cinnabar - Demeterki: nawet nie wypisuję, bo się w poście nie zmieści - Donna Karan: Black Cashmere... ale chcę malutki flakonik 30 ml ![]() Cytat:
Możesz już skrobać
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2011-07-14 o 23:02 |
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Wtajemniczenie
|
Na stówę marzą mi się dwa flakony- Hypnotic Poison i Alien
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, naj, naj
to bym chciała:-- L'Humaniste -- Frapin -- [postanowiłam sama "rozebrać" flaszkę ;-) ] -- Idole -- Lubin -- ["rozbiorę" flaszkę w sierpniu/wrześniu] -- Shams -- Memo -- [musi zaczekać :-/ ] Poza tym kończą mi się: -- Sotto Voce -- Laura Biagotti -- Nuits Indiennes -- Jean-Louis Scherrer ...ale pewnie mogę sobie tylko pomarzyć, bo już nie do kupienia [albo za worek pieniędzy, którego nie mam ].
Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2011-07-14 o 15:51 |
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
1. Stella Sheer 2006 - będzie odlewka
2. Rose 31 Le Labo 3. Flowerbomb Extreme - nieduża odlewka 4. Pi 5. A*men klasyk i Havane Wygląda ładnie - tym bardziej, że tylko pozycje 2 i 3 są na mój użytek (resztę kupiłabym, by wdychać z kogo innego ).
|
|
#2320 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szczególnie upodobał mi się Havane, ależ żałuję, że nie capłem wtedy za grosze flachy z e-glamour A PI nie musiałabyś kupować, bo mam, co prawda odlewkę limitowanki, ale mam ![]() ![]() A ja nie wiem co bym chciał, ale z braku koncepcji to mógłbym chcieć Allure Homme Sport EDT, czemu nie robią tego w trzydziestkach
|
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28125427]Mi możesz zakupić
Szczególnie upodobał mi się Havane, ależ żałuję, że nie capłem wtedy za grosze flachy z e-glamour A PI nie musiałabyś kupować, bo mam, co prawda odlewkę limitowanki, ale mam ![]() [/QUOTE]Ale się wpycha
|
|
#2322 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz marzę o Elle- ale jeszcze nie wiem, której wersji
I o znalezieniu zapachu ziomowego (ZIMOWEGO
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie:
- zapasik Eau des Merveilles; a reszta to fanaberie: - nieduży Innocent ; - małe Pi; - małe Gucci Homme; - Tumulciak Homme; |
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Na mojej były Insolence edp ale właśnie je kliknęłam. I na razie nie mam więcej marzeń, jedynie takie aby wszystkie moje perfumy jeszcze bardziej mi się podobały i dawaly więcej frajdy z noszenia
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
organza indecence
FdB Shiseido/ Lutens dune hypnotic poison addict 2 sensi |
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz kolej na pozostałe
|
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i... leci do mnie 'Nuits Indiennes' Jean-Louis Scherrer Jestem w siódmym niebie!!!!!
|
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Brak >>>
>>>>
|
|
#2331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez halcia211 Czas edycji: 2011-08-25 o 07:21 |
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Na początek życzę Wam wszystkim spełnienia zapachowych marzeń
Ja dawno nic nie testowałam, jutro wybiorę się do S. i pewnie wtedy lista marzeń się wyklaruje, a w tej chwili myślę o: 1. Kenzo na Bali (choć nie znam, ale od dawna mam chętkę )2. CH 212sexy (chociaż nie pamiętam już dokładnie jak pachnie 3. Flowerbombce (ale na razie mnie nie stać |
|
|
|
|
#2333 |
|
Nindżopesz
|
Znasz? Możesz coś o nich napisać?
![]() Kurde, mnie się coś w głowę stanęło bo nagle nisza w odwrocie i chce mi się pachnieć ludziowo, perfumeryjnie a nie dziwacznie, jesiennie, wytrawnie i ŁADNIE A spalenizna i kadzidła poczekają na swój czas. Musi to hormony.Tak więc marzę o: Nu EDP - dużo, dużo, jak najwięcej Gucci PH - mała odlewka starczy Encre Noire - waham się... Dune - ostatnie odkrycie Kokonie - na zimę będzie super Nature Millenaire - ale te ceny... Terre - chcę w ciemno Hypnotic Poison - miniaturki pragnę |
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Moja skromna wishowa lista;
Light Blue ![]() Crystal Noir Jimmy Choo i na razie nic wiecej.....
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba pokuszę się o Note Vanillee lub Vanille Aoud
Zastanawiam się czy NV jest dużo cięższe od VA
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
ja też skromnie
:Alien likierowy Alien Sunessence Saphir Soleil Alien Eau Luminescente i Alien edp bo mam malutko :P i naprawdę nic więcej nie chcę póki co
|
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę spełnienia!! taka moja trudna miłość
|
|
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Lexxi no tyle mi brakuje aby mieć prawie całą rodzinkę
![]() Kocham Obcego ze wzajemnością dziękuję i niech się szybko spełnia bo ja niecierpliwa ![]() a Ciebie niech już nie boli.... |
|
|
|
|
#2340 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Faktycznie czuć dymek gaszonej świecy?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

przy odrobinie szczęścia będę go miała wnet

jeszcze nie mam pewności 

A spalenizna i kadzidła poczekają na swój czas. Musi to hormony.
Zastanawiam się czy NV jest dużo cięższe od VA
: