Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-24, 21:55   #1111
ESTEE87
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
w browarze był jakiś na pewno ale nie mogę skojarzyc koloru bo jak mi się coś nie podoba to od razu wyrzucam to z dysku twardego

jutro kochanie jutro bo już w łóżku jestem i jakoś zasnąc nie mogę

w browarze na pewno, w malcie już się nie rozglądałam tak - tylko na wyprzedażowych się skupiłam

oj nie zaświeci bo wszystko z wyprz nabyła, na new collection mnie już nie stac
Dzięki już dostałam info że tylko w Browarze są
Stary 2011-07-24, 21:57   #1112
paryzanka202
Zakorzenienie

Asiu neonow bede sie pozbywala miedzy innymi zielonej dresiary bo mam dwie na pewno tez pomaranczowej i chyba rozowej z trf
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 21:58   #1113
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Nie mogę uwierzyć, że nagle shoppery zrobiły się aż tak popularne
Jak zastanawiałam się nad jego zakupem w maju, to większość mi go odradzała A teraz proszę

Ktoś się pytał o to, czy się szybko niszczą.. Moim zdaniem niestety tak Ostatnio zauważyłam, że mój zaczyna już pomału po miesiącu użytkowania tracić na sztywności. Imo trochę (za) szybko

Gosiu
, absolutnie nie sprzedawaj paseczkowej torebki! To jeden z najlepszych modeli, jakie miała Zara i z pewnością 100 razy bardziej wytrzymały i lepiej wykończony niż shopper Jeśli już chcesz się czegoś pozbyć, to może którejś z dresowych marynarek (masz je chyba w kilku kolorach?) lub innych neonów, póki jeszcze jest szansa na ich sprzedaż, bo niedługo odejdą pewnie do lamusa.. A na jesieni pewnie i tak już nic z nich nie założysz
Szkoda że się niszczą, a w sumie może dobrze. W końcu nie na to mam kasę wydać.

Ja mam cichą nadzieję, że ludzie będą nosić żywe kolory nawet jesienią i zimą. Miło się patrzy na takie kolory jak plucha na dworze. Moje zielone spodnie z Zary robiły furrorę w marcu.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:00   #1114
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
o taaak notariusz to dobry zawod , ja ciagle zastanawiam sie czy nie rozmyslec sie i zmienic specjalizacje z karnego na cywilne ( bo studiuje prawo , juz koncówka )

a z nowej kolekcji to beda moje napewno te dwie rzeczy
Ta złota sukienka

Rendsaid a ta panterkowa spódniczka, o której wcześniej rozmawiałyśmy, myślisz że nadaje się do ciemnych rajstop na jesień?
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:00   #1115
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Asiu neonow bede sie pozbywala miedzy innymi zielonej dresiary bo mam dwie na pewno tez pomaranczowej i chyba rozowej z trf
A nie szkoda Ci pomarańczowej? I w ogóle sprzedawać nowych rzeczy? Ja mam duży problem, żeby się z czymś rozstać.

Stary 2011-07-24, 22:00   #1116
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Gabus a widzialas moze te spodnie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spodnie.jpg (13,0 KB, 22 załadowań)

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:02   #1117
Rzymianka
Wtajemniczenie

Paryzanko w tej różowej wyglądasz miodzio
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:03   #1118
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Gabus a widzialas moze te spodnie??
na bank ich nie widziałam ani w Łodzi ani w Poznaiu bo na pewno bym je zgarnęła do przymierzalni
Stary 2011-07-24, 22:03   #1119
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie ja tez juz nie chce kupowac letniej kolekcji, bo juz niedlugo jesien chcialabym granatowa dresiare,ale sama wiesz,ze u nas nie ma. Podoba mi sie ta z czarnymi klapami,ale 459 to za drogo. Chyba,ze kupie na allegro
ooo! mi tez sie strasznie podoba ta z klapami..ale wszystko zalezy jak bedzie na mnie lezala. Wtedy mozna polowac na all.
Cytat:
Te rzeczy mi sie podobaja, pominelam bluzki

Ciekawe te buty z ostatniego zdjecia(nie kupie ich bo nie mam gdzie chodzic na obcasach) cena rowniez zabojcza 500 zl
Wszystko co pokazalas mi sie podoba! ja juz mam dosyc neonow. Juz mnie draznia ( a zawsze nosilam w kolko kolory, juz od kilku sezonow) po prostu mi sie przejadly. Buty fajne ale za drogie.

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
o taaak notariusz to dobry zawod , ja ciagle zastanawiam sie czy nie rozmyslec sie i zmienic specjalizacje z karnego na cywilne ( bo studiuje prawo , juz koncówka )

a z nowej kolekcji to beda moje napewno te dwie rzeczy
Sukienke widzialam i srednio mi sie podobala. Za to sweterek chce kupic. Czy tylko ja mam skojarzenia z kaftanem bezpieczenstwa przez ten zamek z tylu?

edit: jutro sprawdze czy doszly shopperki w browarze. Wczoraj byl jeden karmelowy i chyba 2 czerwone.
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:04   #1120
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
A nie szkoda Ci pomarańczowej? I w ogóle sprzedawać nowych rzeczy? Ja mam duży problem, żeby się z czymś rozstać.
Straszny, dlatego do niedawna mialam 40 torebek z zary i niektorych wcale nie ubralam, bo o nich nie pamietalam teraz mam łącznie z 8

Zielona na pewno sprzedam, bo tak jak mowilam mam dwie te same.
Stary 2011-07-24, 22:04   #1121
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
na bank ich nie widziałam ani w Łodzi ani w Poznaiu bo na pewno bym je zgarnęła do przymierzalni
dzieki, podobaja mi sie, choc ja juz zrezygnowalam z wyprzedazy

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:05   #1122
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
ooo! mi tez sie strasznie podoba ta z klapami..ale wszystko zalezy jak bedzie na mnie lezala. Wtedy mozna polowac na all.

Wszystko co pokazalas mi sie podoba! ja juz mam dosyc neonow. Juz mnie draznia ( a zawsze nosilam w kolko kolory, juz od kilku sezonow) po prostu mi sie przejadly. Buty fajne ale za drogie.

Sukienke widzialam i srednio mi sie podobala. Za to sweterek chce kupic. Czy tylko ja mam skojarzenia z kaftanem bezpieczenstwa przez ten zamek z tylu?

edit: jutro sprawdze czy doszly shopperki w browarze. Wczoraj byl jeden karmelowy i chyba 2 czerwone.
Ja tez chce sweterek i marynarka swietna,ale dalabym za nia jakies 250 zl max
Stary 2011-07-24, 22:06   #1123
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zastanawiałam się nad jego zakupem w maju, to większość mi go odradzała A teraz proszę

Ktoś się pytał o to, czy się szybko niszczą.. Moim zdaniem niestety tak Ostatnio zauważyłam, że mój zaczyna już pomału po miesiącu użytkowania tracić na sztywności. Imo trochę (za) szybko

Gosiu
, absolutnie nie sprzedawaj paseczkowej torebki! To jeden z najlepszych modeli, jakie miała Zara i z pewnością 100 razy bardziej wytrzymały i lepiej wykończony niż shopper Jeśli już chcesz się czegoś pozbyć, to może którejś z dresowych marynarek (masz je chyba w kilku kolorach?) lub innych neonów, póki jeszcze jest szansa na ich sprzedaż, bo niedługo odejdą pewnie do lamusa.. A na jesieni pewnie i tak już nic z nich nie założysz
ale dlaczego nie??? przecież nikt chyba co pół roku nie wymienia szafy na nową....przynajmniej ja....
Stary 2011-07-24, 22:08   #1124
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
ale dlaczego nie??? przecież nikt chyba co pół roku nie wymienia szafy na nową....przynajmniej ja....
Ja jesienia bede chodzila ubrana rowniez kolorowo,ale raczej w kobalcie,fiolecie, fuksji,zieleni

Asiu zobacz, Twoja sukienka za 179, S, pewnie szukasz XS.

http://allegro.pl/sliczna-sukienka-z...732841999.html

Ze sprzedajaca mozna sie dogadac zeby zmniejszyla cene, wiec...

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość

Link do Twojej sukienki
Stary 2011-07-24, 22:12   #1125
paryzanka202
Zakorzenienie

Pomaranczowej jednak sprzedac nie moge, mam ta bluzke a ona super do niej wyglada;D
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 668a211e0018e8754d9b9e20.jpg (50,6 KB, 76 załadowań)
Stary 2011-07-24, 22:12   #1126
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość

Ja właśnie tak mam, że jak się rozkręcę to już tylko stalowy expres jest w stanie mnie zatrzymać ale na mam chamulce tylko wiecie zniszczenia później są niebotyczne takie oczyszczenie muszę raz w miesiącu przejść i o błachostkę zawsze

Czyli tak był sobie tż a teraz jest ex ale znając mój temperament to chyba tylko Dalaj Lama ze mną wytrzyma no i niby doszliśmy do wniosku, że dla dobra ogółu powninniśmy dać sobie szansę z innymi
Czyli w tłumaczeniu zimna wojna kto pierwszy albo wymięknie albo sobie kogoś znajdzie (takie wyjątkowe uproszczenie )
A, że na drugie mam "duma" to tak już jest.
I zaproponował mi wyjście do kina na co ja się grzecznie zgodziłam
Teraz muszę wyglądać tak, żeby mu kopara opadła, żebym nie wyglądała na zdesperowaną i żeby sobie nie myślał, że niby mi zależy skomplikowane ale myślę, że kto jak wy mnie zrozumiecie
To tak jak ja Mój Tż czasem mawia, że jakby wiedział, to w życiu by się nie ożenił A przecież ja od zawsze taka byłam

Chociaż moja pacjentka co spotkanie mówi do mnie: "Pani to taka spokojniutka jest, pewnie się Pani nawet kłócić nie umie". To tylko w duchu przewrócę ślepiami i przytakuję kobiecinie, bo co do domu mam ją zaprosić?

Najbardziej podoba mi się mimo długości czerwona plisowana

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
oby oby w ubieglym roku ja mu sprezentowalam wlasnie wymarzonego fossila, prawie rok za nim lazil, wiec licze po cichutku, ze sie odwdzieczy w tym roku

malwinko prosze bardzo

dl. cal. 68 cm
szer. ramiona 39,5 cm
szer. biust 47 cm
dl. zew. rekawa 65,5 cm
szer. talia 42,5 cm
Dzięki Kasiu A zegarek na pewno wpadnie w Twoje łapki

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-07-24 o 22:17
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:13   #1127
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Ta złota sukienka

Rendsaid a ta panterkowa spódniczka, o której wcześniej rozmawiałyśmy, myślisz że nadaje się do ciemnych rajstop na jesień?
ta zlota sukienka jet suuper , juz sobie wyobrazam jak wisi w mojej szafie ahh .. hehe
jak najbardziej ! wyglada boosko z rajstopmi czarnymi .
ja ja kupilam z mysla o jesieni wlasnie i czarnych rajstopach . uwielbiam ja
musisz tez ja miec

Edytowane przez rendsaid
Czas edycji: 2011-07-24 o 22:17
rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:17   #1128
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Pomaranczowej jednak sprzedac nie moge, mam ta bluzke a ona super do niej wyglada;D
Fakt. Zresztą jak dla mnie to najładniejszy kolor dresiar jaki był.

Stary 2011-07-24, 22:20   #1129
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyście może gdzieś te sandałki na przecenie?
Ja je kupiłam w piątek w Bonarce. Ostatnia para była. 79zł.
Jutro wrzucę zdjęcia to mi doradzicie czy są ok

Cytat:

a zegarek taki. nawet moj maz przezywal go dzisiaj rano, ze idealny na moja reke, nie za duzy nie za maly, nooooooo ideal
Cudowny! Ja myślę o taki samym tylko w białym kolorze Uwielbiam białe zegarki

Cytat:

Czyli tak był sobie tż a teraz jest ex ale znając mój temperament to chyba tylko Dalaj Lama ze mną wytrzyma no i niby doszliśmy do wniosku, że dla dobra ogółu powninniśmy dać sobie szansę z innymi
Czyli w tłumaczeniu zimna wojna kto pierwszy albo wymięknie albo sobie kogoś znajdzie (takie wyjątkowe uproszczenie )
A, że na drugie mam "duma" to tak już jest.
I zaproponował mi wyjście do kina na co ja się grzecznie zgodziłam
Teraz muszę wyglądać tak, żeby mu kopara opadła, żebym nie wyglądała na zdesperowaną i żeby sobie nie myślał, że niby mi zależy skomplikowane ale myślę, że kto jak wy mnie zrozumiecie

Kochana ja to myślę, że skoro on kino zaproponował to on już bez Ciebie wytrzymać nie umie

Cytat:
W tym wypadku akurat nie poszalejemy bo w kinie leci Harry P.,Pingwiny, niebo nad saharą i transformers

Słyszałąm, że niebo nad Saharą jest super. Może na coś takiego idzcie

Cytat:
Narazie wrzucam część co mam bo leniem jeszcze jestem, zaraz się poprzebieram

O teraz zauwarzyłam, że moje bamboszki i karma dla psiaka się załapały do zdjęć zarowych
Modelka idealna do kreacji Zarowych
Mnie w tulipanie podobasz się najbardziej.
Ale co z nich nie ubierzesz to wyglądasz tak, że Tż-ex będzie błagał na kolanach o wybaczenie aby być Tż-aktualnym

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
tak jak obiecałam, wrzucam fotki. chociaż i tak prawie nic nie widać.
  • kremowy tulipanek, troszkę za szeroki. w tym tyg leci do krawcowej
  • zipowa spódniczka, zostawić, oddać ?
  • czarna rozkloszowana ( w związku z tym, że nabyłam dzisiaj nowego tulipanka chabrowego, pozbywam się tej sukienki XS z metkami 129zł. Jak ktoś jest zainteresowany, proszę pisać bo jutro oddaje
  • Estee - nie bij pozwoliłam sobie zrobić fotkę w Twojej sukience Fajna jest, podoba mi się
  • kupiłam spodnie co ma Celly, za 49zł. I teraz mam dylemat co z nimi zrobić. Niby fajne, podobają mi się ale chyba Ska jest na mnie za duża i czuję że są chyba na górze za szerokie.
Wyglądasz w wszystkim świetnie! Tulipan biały to moje marzenie! Ależ Ci zazdroszczę
Zipowa spódniczka jest rewelacyjna. Mam ją i uwielbiam. Zdecydowanie najczęściej użytkuję
Spodnie się troszkę luxzują w pasie więc się zastanó. Ale są meeeeeeeeeega wygodne i wyglądają elegancko.

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
Ska Jak będę oddawać to czarnulka już wcześniej ją zarezerwowała

Mam skę. Celly ma czarne , a ja granatowe
Ja też mam granatowe
Stary 2011-07-24, 22:20   #1130
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko jest taki problem, który zaistaniał w trakcie (może i dobrze ) nie mogę rąk podnosić do góry bo mi calutki tyłek widać

Wiem wiem to szczegół ale ...

Aha i dorzuciłam podomkę i sukienkę tą workowatą granatową co jej nikt nie chciał gratis
W tej granatowej to na co dzień śmigam bo jest wygodna strasznie
jak to nikt ja ją chcialam . sama ja mam i jesienia bedzie idealna, jeszcze poluje na czarna, ale czekam jak cena spadnie do 50 a nawet 40

Cytat:
Spaza wkleilam zdjecie pare stron wczesniej

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Wlasnie sprzedaje,ale ludzie na ulropach i jakis zastój jest straszny.
Co chwila dostaje maile typu "sprzedaj mi za 30 zl" jak za cos dalam 200
oooo ja tez mam takie glupie pytania.... ale nauczylam sie je ignorowac i nie odpisywac

Cytat:

Ciekawe te buty z ostatniego zdjecia(nie kupie ich bo nie mam gdzie chodzic na obcasach) cena rowniez zabojcza 500 zl
na mojej liscie new collection jest shopper i ................ nic wiecej i mam nadzieje, ze tak pozostanie na dlugo

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
A wiecie, że mi z nowej kolekcji jeszcze nic się tak nie spodobało że muszę to mieć ( za wyjątkiem granatowej dresiary ) - z czego jestem bardzo szczęśliwa. Letnia kolekcja narazie wygrywa, chyba że wyciągną hity dopiero jak skończy się wyprzedaż

Chociaż pewnie Gabi zaraz wrzuci swoje zdobycze i oczy mi się zaświecą do czegoś
to jestesmy w pdobnej sytuacji. nic mnie nie powalilo

Cytat:

Gosiu, absolutnie nie sprzedawaj paseczkowej torebki! To jeden z najlepszych modeli, jakie miała Zara i z pewnością 100 razy bardziej wytrzymały i lepiej wykończony niż shopper Jeśli już chcesz się czegoś pozbyć, to może którejś z dresowych marynarek (masz je chyba w kilku kolorach?) lub innych neonów, póki jeszcze jest szansa na ich sprzedaż, bo niedługo odejdą pewnie do lamusa.. A na jesieni pewnie i tak już nic z nich nie założysz

fakt, ja np jesienia nie zaloze chyba rozowej neonowy , co innego ta ze studio, ona jest taka "cięzka", wiec raczej do jesienno-zimowych stylizacji, ale ten piżdżący róż w dresiarze, to raczej zostawie na wiosne
Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
To tak jak ja Mój Tż czasem mawia, że jakby wiedział, to w życiu by się nie ożenił A przecież ja od zawsze taka byłam

Chociaż moja pacjentka co spotkanie mówi do mnie: "Pani to taka spokojniutka jest, pewnie się Pani nawet kłócić nie umie". To tylko w duchu przewrócę ślepiami i przytakuję, bo co do domu mam ją zaprosić?

Najbardziej podoba mi się mimo długości czerwona plisowana

Dzięki Kasiu A zegarek na pewno wpadnie w Twoje łapki
mam nadzieje, bo oszaleje bez niego. i bexz shoppera tez oszaleje jeszcze te wstretne france na tym watku non stop o nim pisza i zdjecia wklejaja...
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:34   #1131
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
jak to nikt ja ją chcialam . sama ja mam i jesienia bedzie idealna, jeszcze poluje na czarna, ale czekam jak cena spadnie do 50 a nawet 40

oooo ja tez mam takie glupie pytania.... ale nauczylam sie je ignorowac i nie odpisywac

na mojej liscie new collection jest shopper i ................ nic wiecej i mam nadzieje, ze tak pozostanie na dlugo

fakt, ja np jesienia nie zaloze chyba rozowej neonowy , co innego ta ze studio, ona jest taka "cięzka", wiec raczej do jesienno-zimowych stylizacji, ale ten piżdżący róż w dresiarze, to raczej zostawie na wiosne

mam nadzieje, bo oszaleje bez niego. i bexz shoppera tez oszaleje jeszcze te wstretne france na tym watku non stop o nim pisza i zdjecia wklejaja...
Bez shoppera da się żyć :P Nie oszukujmy się - jest efektowny, ale do najwygodniejszych nie należy. Jak daje tż na chwilę do potrzymania, to nawet jak mam w nim tylko portfel, komórkę, okulary słoneczne, chusteczki, on twierdzi, że to ogromny ciężar jest i że nawet pusty to ciężki i to bez sensu... Mi się kojarzy natomiast z taką starą, ale nadal piękną ogromną czerwoną skórzaną torbą mojej mamy, sztywną, długo-szeroką, z małą rączką, bez długiego paska, totalnie niepraktyczną Teraz jak byłam z shopperem mama opowiadała mi, że jak była młoda mówili na tą torbę "warszawa" ze względu na wielkość - jeśli gdziekolwiek ją postawiła zagradzała całkowicie przejście
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:38   #1132
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
No nawt to mogę wcześniej zaiinicjować, że niby kucyka chcę poprawić, rączki w góre i tyłek na wierzchnu

Jeszcze muszę wymyślić jak ja tymi schodami wjadę na górę

Majtasy to takie jak Bridget J. sobie kupię - te w panterkę

A tak z innej beczki to wiecie coś o przedłużaniu rzęs ale nie na dwa dni tylko tak dłużej
Moja siostra miała przedłużane i była bardzo zadowolona, ale faktycznie szybko jej te rzęsy wypadały i dziwnie to wyglądało. Ale efekt super.

Cytat:
Czy ja Ciebie mogę prosić o zakup tych spodni w rozmiarze s granatowych :pro si:: prosi::pros i::p rosi::prosi :
Poptarzę jutro za nimi i jak tylko będą to kupię

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Cellly a duzo bylo tych spodni granatowych????
Jak byłam we czwartek to było ich dużo. Chyba je z magazynu właśnie wyjęli wtedy.

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Celly ten blog to http://fotballfrue.no/ witamy po weekendzie
dziękuję Kochana!
Stary 2011-07-24, 22:39   #1133
rendsaid
Wtajemniczenie

dodowy sweter !!!!!!!!!!!1

http://anna-ruciaprada.blogspot.com/

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:40   #1134
magda1302
Zadomowienie

Cytat:

ja chce shoppera
magda1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:41   #1135
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jesienia bede chodzila ubrana rowniez kolorowo,ale raczej w kobalcie,fiolecie, fuksji,zieleni

Asiu zobacz, Twoja sukienka za 179, S, pewnie szukasz XS.

http://allegro.pl/sliczna-sukienka-z...732841999.html

Ze sprzedajaca mozna sie dogadac zeby zmniejszyla cene, wiec...

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Link do Twojej sukienki

o ja...to teraz musze szybko myslec...S pasuje (w XS sie nie wcisne ) Chcialam w piatek koniecznie zalozyc...zdazy dojsc? watpie...

edit: i tak prognoza pogody kiepsko wypada na piatek...

Edytowane przez asik123456789
Czas edycji: 2011-07-24 o 22:46
Stary 2011-07-24, 22:50   #1136
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość

Kochana ja to myślę, że skoro on kino zaproponował to on już bez Ciebie wytrzymać nie umie

Słyszałąm, że niebo nad Saharą jest super. Może na coś takiego idzcie

Modelka idealna do kreacji Zarowych
Mnie w tulipanie podobasz się najbardziej.
Ale co z nich nie ubierzesz to wyglądasz tak, że Tż-ex będzie błagał na kolanach o wybaczenie aby być Tż-aktualnym

Cytat:

Ładną zrobiłam stylizację z apaszką pod szyją - ale stiuardesa z myślą o Tobie bo tylko my o tych sukienkach myślałyśmy

Cytat:
Moja siostra miała przedłużane i była bardzo zadowolona, ale faktycznie szybko jej te rzęsy wypadały i dziwnie to wyglądało. Ale efekt super.

dziękuję Kochana!
Będę dozgonnie wdzięczna
A z rzęsami się jeszcze odezwę ale jutro
Buziaki dziewczyny i kolorowych

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:53   #1137
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Licytacja shopper karmelkowy, obecna cena 201,99
http://allegro.pl/show_item.php?item=1734561511
Ciekawe jaka będzie cena końcowa , w Kup Teraz dziewczyna chciała 550

Cytat:
Te moje spodnie granatowe to te:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NNY%2BTROUSERS

Jutro będę w Krakowskiej jak będą jeszcze S to wezmę
Czarnych nie mogę znaleźć na stronie.

Cellly jesteś kochana Bardzo ci dziękuję

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:55   #1138
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:

Jak byłam we czwartek to było ich dużo. Chyba je z magazynu właśnie wyjęli wtedy.

dziękuję Kochana!

Ja mialam przedluzane i efekt super, jak wypadaly to wcale dziwnie to nie wygladalo, jakos tak umiarkowanie. Dosyc dlugo trzymaly.

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Asiu jesli chodzi o tego sprzedajacego to mozesz placic do niego przez allegro i jak ona widzi juz ,ze wyslalas wplate to tego samego dnia wysyla. Wiec w poniedzialek mozesz wplacic, w srode/ czwartek powinnas ja miec u siebie Tak jak pisalam jesli napiszesz do niej i zaproponujesz cene nizsza o np 30 zl to na pewno sie zgodzi.
Stary 2011-07-24, 22:59   #1139
asik123456789
Zakorzenienie

A skad wiesz, ze sie zgodzi? kupowalas juz cos u niej? Tylko kurcze..ja musze isc na poczte zrobic przelew bo teraz jestem za przeproszeniem udupiona. W tym tygodniu dopiero bede miala normalne konto..ehh..
A rzesy jaka metoda przedluzalas i ile dalas?
Stary 2011-07-24, 23:02   #1140
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Dziewczyny którym miałam dzisiaj sprawdzić rzeczy na targówku ... nie dotarłam tam
zeszło mi się dłużej w ikei niż myślałam i już nie zdążyłam
przepraszam
VeroniqueFashion jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości