|
|
#2311 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
co robisz? dziergasz sobie,szyjesz? ja tak polubiłam swoje białe,że chcę jeszcze jedno
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2313 |
|
Rozeznanie
|
A można się nauczyć bez problemu szyć samemu ??? Bo ja planuję na nowym domku kupić sobie maszynę do szycia i chcę się nauczyć szyć
Co do chodzenia po sklepach, to też mi się ostatnio nie chce... Kosmetyki jakie się da zamawiam w Avonie, po resztę jak np. pasta do zębów itd idę do sklepu
|
|
|
|
#2314 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli Krecik trafiony, nie? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O czekamy na efekty ja też... |
||||||
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
no przy szydełku to czas zarąbiście zaiwania
ja mam czarny; a są jeszcze w stałej ofercie: fioletowy, zielony i brązowy; w limitowankach ostatnio jest turkusowy i robi furorę idę spać papa
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) zaczynałam od ubranek dla lalek, później sobie i tak się zaczęło, a teraz to nawet płaszcza na zimę nie kupuję, bo sama potrafię uszyć, z ciuchów to kupuję tylko jeansy, rajstopy/skarpetki i bieliznę
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak będę kiedyś grasować po Krk to na pewno wydam majątek na kosmetyki i nie tylko
![]() Resscue21 Miłych snów
|
#2318 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
ten wysoki czarny młody grubasek Marcin odchodzi![]() To super,ciekawe czy będzie taki tęczowy jakby lakier,zajrzę chyba jeszcze w tym tygodniu ![]() Musso już Ci daję linki: http://allegro.pl/ponczo-czerwone-38...693993012.html http://allegro.pl/cieple-poncho-z-go...685686926.html Jamapi nie orientujesz się ile kosztuje w essence podkład w musie?
|
||
|
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie wiem ile kosztuje ten podkład jutro w drodze z pracy do domu wejdę do natury i sprawdzę, jak nie zapomnę
|
|
#2321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem czy potrafiłabym dobrać sobie kolor... U mnie ekspedientki są tylko od obserwowania czy przypadkiem nie chcesz czegoś zakosić:/
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukalam lakieru takigo brokatowego, nawierzchniego na inne lakiery i nic Dzisiaj opowiadam coś Radkowi o wizażu i mówię :wiesz, musso mówiła ostatnio.... A on: to ta ruda?? Zdziwiłam sie na maxa, ale okazało się, że większość z Was wzrokowo rozpoznaje
|
|
|
|
|
#2325 | ||
|
|
Cytat:
też się skłaniam bardziej za drugim ponczem-niebieskim ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2326 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję,że wystarczy mi chęci i czasu na naukę szycia
Czasami tak właśnie jest,że nie opłaca się robić pewnych rzeczy na sprzedaż. Ja kiedyś robiłam biżuterię,ale teraz wolę kupić, bo wychodzi taniej. Dla mnie też zdecydowanie z drugiej aukcji ładniejsze
|
|
|
|
#2327 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz o tym co tak u nas na wikcie parafialnym przybrał ![]() już znalazłam, przy okazji poszukałam w wyszukiwarce tych co byli w naszej parafii ( z historii parafii)- i połowa to teraz proboszczowie... Jak dla mnie to powinni wyekspediować tego pijaczka małego, bo nic dobrego z niego nie ma i nie bedzie i łysego Mira, a żal mi tego co nam w zeszłym roku zabrali taki wysoki blondyn -nie pamiętam jak ma na imię- kazania dla dzieci w jego wykonaniu były takie, że moja córka nawet po kilku miesiącach je pamiętała. A rok temu Miro był u mnie po kolędzie i mówi mi tak : na piątkę umiem ja, na czwórkę Ci co przykazania prawdy wiary, koronkę itp od końca potrafią wymienić- miałabym bankowo pałę u niego... No i raz byłam świadkiem jak wyszedł z konfesjonału do mamy takiego półtorej rocznego dziecka i kazał jej wyprowadzić dziecko z kościoła bo się autkiem bawiło Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-07-24 o 22:49 |
|
|
|
|
#2330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem tutaj codzienni i tylko avatary rozpoznaję - już pisałam, że nie pamiętam jak kto się nazywa i ile ma lat![]() Taki nawierzchniowy widziałam właśnie z essence Chyba, że coś pokręciłamCytat:
Jak zaczęłam czytać i nie doszłam jeszcze do końca, to myślałam, że oberwałaś drzwiami Cytat:
|
|||
|
|
|
#2331 | |
|
|
Cytat:
a co do Miro to zauważyłam ze nie lubi dzieci,na mszy jak któreś goni to potrafi przerwać to co mówi podczas prowadzenia mszy i patrzy zły w stronę dziecka ale poza tym wydaje mi się że jest strasznym jajcarzem,bo jak tylko wychodzi z zakrystii i spotka się wzrokiem z innym ks.to widac że się śmieją i ciągle go widzę na osiedlu jak gania w spodenkach![]() Despa chyba się kiedyś musimy umówić na kawkę na osiedlu ![]() To ja się wstępnie żegnam,zaraz się kładę do łóżka,głowa mnie nadal boli jutro przestanie bo pobudka o 6 jeszcze zajrzę za chwilę co napisałyście po mnie,i sobie pójdę
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na prawdę nie znoszę tego " w czym pomóc";/ Nie dadzą dla człowieka nawet się rozejrzeć;/. Owszem czasami Panie są przydatne
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
No zukałam essence w douglasie i rossmanie, bo innych drogerii w focusie nie ma i nie
dobrej nocki kochane, zaraz idę tuli do mojego małego, jutro o 7 jedzie do szpitala... Pa, pa |
|
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
Ok Dziewczyny, ja uciekam do łóżeczka. Jakoś mi dzisiaj humor nie dopisuje
Nawet puszczone zamówienie z Avonu mi go nie poprawoł Do jutra Dobranoc !
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2336 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do kutasiego łba to strasznie ten ks. nieurodziwy więc też pasuje![]() Cytat:
![]() I Sarunieczka idzie spać do jutra Dziewczęta |
|||
|
|
|
#2337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jeszcze jako tako zniosę, ale jak ktoś mi się ryje do przymierzalni w celu doradzenia to bym najchętniej ![]() też uciekam spać, dobranoc Słodziaki
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To z drugiego linka śliczne...dużo droższe, ale wygląda na takie przytulne, i cieplutkie... ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Ja przychodzę na Wizaż, a Wy lulu idziecie no nieładnie... ![]() Despa, Sarunieczka....moja chrzestna mieszka na Mieszka I daleko od Was???...nie bójcie się nie nawiedzę Was tylko taka ciekawa jestem...
|
|
|
|
|
#2339 | |
|
|
Cytat:
głowa nadal boli,ale mniej,chyba zrobię tak: ![]() Mieszka I ? nie mam pojęcia gdzie to jest,więc pewnie daleko ![]() Miłego dzionka,za pół godz.będę już w pracy pić 1 kawkę
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() po pierwszym śniadanku (dziś zaszalałam - ciastko francuskie z dżemem Cytat:
![]() za Radka
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

już 3 tydzień się zbierałam

za Radka