Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-19, 13:31   #2551
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Hosenko jakie jest to masło cynamonowe Eveline? Wąchałaś już, ładnie pachnie?
Znalazłam w necie info, że jest też oliwkowe i mango

Jestem już spakowana i gotowa do wyjazdu. Zapowiadają niestety niezbyt ładną pogodę na najbliższe dni - ma być chłodno i na zmianę deszcz i słońce. Chyba więc zbytnio się nie poopalam, ale zrobiłam listę tego co warto zwiedzić, więc pogoda nie powinna w tym przeszkodzić

Stary 2011-07-19, 13:55   #2552
Hosenka*
Zakorzenienie

Isa: pachnie smakowicie Nie mdło ani dusząco. Bomba

Zazdroszczę wyjazdu Opal się za mnie

W niedziele kupiliśmy garnitur dla TZ - wygląda w nim bosko Nie wiem jak wytrzymam tyle godzin bez dobrania się do niego

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 14:36   #2553
isa666
Zakorzenienie

Hosenko, ty zboczuszku
Mam nadzieję, że choć odrobinę opalenizny złapię.

Nie wiem czy jeszcze dziś tu zajrzę, więc już się pożegnam. Nie piszcie za dużo pod moją nieobecność
Stary 2011-07-19, 18:38   #2554
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hej dziewczyny

Nie mam ostatnio czasu na nic, więc nawet nie do końca na bieżąco jestem z wątkiem. Nawet w drogeriach nie bywam, w tym miesiącu kupiłam tylko 1 lakier do paznokci i nic więcej.

Strach pomyśleć, jak już wszystko zużyję w takim trybie, ile będę musiała rzeczy kupić. Mam nadzieję, że będzie do tego czas promocja na żele Palmolive, wąchałam jakiś czas temu waniliowy i muszę go mieć.

Nie mam w pobliżu pracy prawie żadnej drogerii (a propos, Rzyrafko, jest coś ciekawego w tej budce pod Twoim blokiem?), a po niej nie mam już ani siły ani ochoty na chodzenie po sklepach (jak dostanę wypłatę to chyba nie będę mieć czasu wydać ani grosza ). W ogóle ostatnio mało czasu spędzam w domu, codziennie wieczorem coś się dzieje ciekawego, a przez duże ilości jazdy na rowerze zaczynam mieć kształtne uda.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 08:04   #2555
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
* masło cynamonowe Eveline
Brzmi cudownie.

Też mam ten korektor do brwi Delii, już kończę. Opakowanie jest beznadziejne, ale widzę, że ta nowa wersja wygląda już lepiej.

Dostałam się na studia (26/30 pkt. ). I siedzę sobie w górach - w Muszynie.
Hosenko, dziś znów będę przejazdem w NS.
Stary 2011-07-20, 11:44   #2556
kochanie
Wtajemniczenie

Hej

Em, gratulacje

Karolina, Organzza, lakiery zamówione Mam dziś wolniejszy dzień, więc nie mogłam się oprzeć, żeby je zamówić już w pracy

Kosmetycznie się trochę uspokoiłam, kuszą mnie tylko żele palmolive, bo widziałam je w promocji w gazetce SP, ale jest mi do niej wybitnie nie po drodze:/

Dziś idę do dentysty na dorabianie zęba, trochę się boję, że będzie bolało, ostatnio jak mi wierciła to miałam wrażenie, że używa młota pneumatycznego i trząsł mi się mózg
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 11:54   #2557
Hosenka*
Zakorzenienie

Em: gratulacje

Ooo to blisko mnie jesteś
Byłaś tam na basenach?

Instagram

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 17:23   #2558
kochanie
Wtajemniczenie

Rety dziewczyny, ale ulewa Zalało całą aleję ken (to taka główna ulica jednej z dzielnic ), woda sobie płynie strumieniem i wylewa się przez kraweżniki. Aż nam samochód nie chciał wrzucić biegu, bo go zalało...
Jak ja wrócę do domu

Byłam właśnie u dentystki, ledwo wróciłam, dobrze, że akurat pojechałam z mamą, bo nie wiem nawet czy metro działa A dentystka mi powiedziala, że mam za płytkie i za wąskie kanały i nadal nie wie, jak mi odbudować ząb, pewnie zrobi włókna szklane, mam wizytę za tydzień...

Stary 2011-07-20, 17:29   #2559
emememsik

Dziękuję.

Nie byłam, bo nie wzięłam kostiumu. Ale i tak było świetnie.
I w NS mieliśmy dwie godziny, byłam na rynku i na lodach w jakimś podobno popularnym miejscu, coś na A...

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Strasznie leje, ja dziś prawie nie mogłam spać. Boję się burzy, jak zasypiałam to strasznie waliły pioruny, co chwilę się przebudzałam, a jak obudziłam się o 4 rano to dalej lało i grzmiało.
Stary 2011-07-20, 18:42   #2560
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Dla mnie to akurat rzecz ostatniej potrzeby, przedziałek można robić wykałaczką/widelcem itp.
przedziałek jak przedziałek ale po umyciu nie wyobrażam sobie nie uczesać włosów.. choć są proste, to bez uczesania byłyby albo splątane albo każdy w inną stronę choć widelec wydaje się niegłupi nie pomyślałam
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ja chciałam dziś podskoczyć , ale nie zdąrzyłam przed pracą. Ceny promocyjne tego L'Oreala całkiem ok w porównaniui do allegro, chyba, że zamawia się większą ilość
A Ty byłaś już?
no właśnie, żeby tylko asortyment był duży byłam dziś w sklepie z kosmetykami do włosów, gdzie mają L'Oreal, Kerastase, ale nie mieli przystępnych cen.. lakier, który mnie interesował kosztował 68zł (na all 29, z przesyłką 42 - to nadal taniej..)

w tym tygodniu pójdę na pewno na razie albo nie chciało mi się wychodzić metra jak pomyślałam o tym tłumie wsiadającym w centrum, a znowu jak wyszłam wcześniej z pracy, to szkoda mi było marnować czasu na sklep
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
W ogóle ostatnio mało czasu spędzam w domu, codziennie wieczorem coś się dzieje ciekawego, a przez duże ilości jazdy na rowerze zaczynam mieć kształtne uda.
ja też zauważyłam poprawę odkąd jeżdżę na stacjonarnym i cellulit jakby mniejszy
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Hosenko, dziś znów będę przejazdem w NS.
również gratuluję kontynuujesz swój kierunek czy na magisterskie wybrałaś jakiś inny?
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Karolina, Organzza, lakiery zamówione Mam dziś wolniejszy dzień, więc nie mogłam się oprzeć, żeby je zamówić już w pracy
super
Cytat:
Rety dziewczyny, ale ulewa Zalało całą aleję ken (to taka główna ulica jednej z dzielnic ), woda sobie płynie strumieniem i wylewa się przez kraweżniki. Aż nam samochód nie chciał wrzucić biegu, bo go zalało...
Jak ja wrócę do domu

Byłam właśnie u dentystki, ledwo wróciłam, dobrze, że akurat pojechałam z mamą, bo nie wiem nawet czy metro działa A dentystka mi powiedziala, że mam za płytkie i za wąskie kanały i nadal nie wie, jak mi odbudować ząb, pewnie zrobi włókna szklane, mam wizytę za tydzień...
u mnie pod blokiem studzienki też nie dają rady, ludzie nawet latają bez butów bo nie da się iść po tych megakałużach

mam nadzieję, że dentystka przez ten tydzień wymyśli coś sensownego i już nie będzie problemu z tym zębem
Cytat:
Strasznie leje, ja dziś prawie nie mogłam spać. Boję się burzy, jak zasypiałam to strasznie waliły pioruny, co chwilę się przebudzałam, a jak obudziłam się o 4 rano to dalej lało i grzmiało.
ja od północy też nie mogłam spać, a jak zasnęłam to co chwilę się budziłam przez grzmoty, bite 6 godzin trwała burza :/ a i rano deszcz i deszcz, teraz znów
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:29   #2561
emememsik

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
również gratuluję kontynuujesz swój kierunek czy na magisterskie wybrałaś jakiś inny?
Kontynuuję i nie mogę doczekać się końca, żeby zacząć podyplomowe. No ale najpierw trzeba napisać licencjat.
Stary 2011-07-20, 19:33   #2562
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
przedziałek jak przedziałek ale po umyciu nie wyobrażam sobie nie uczesać włosów.. choć są proste, to bez uczesania byłyby albo splątane albo każdy w inną stronę choć widelec wydaje się niegłupi nie pomyślałam
[...]
u mnie pod blokiem studzienki też nie dają rady, ludzie nawet latają bez butów bo nie da się iść po tych megakałużach
To nie Ty nie oglądałaś w dzieciństwie syrenki Arielki? Ona czesała włosy grzebieniem przecież

Też tak chodziłam, bo musialam przejść przez strumień na osiedle No i zalało moją stację metra, zamknęli ją, zostaję u rodziców na noc. Nawet się dobrze złożyło, bo jest dziś tu też moja siostra, to sobie pogadamy, mało jest takich okazji... No i będę miała blisko do pracy jutro

Organzzo, odpiszę Ci później na PW, dobrze? bo teraz nie mam jak się zająć liczeniem

Stary 2011-07-20, 19:55   #2563
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję.

Nie byłam, bo nie wzięłam kostiumu. Ale i tak było świetnie.
I w NS mieliśmy dwie godziny, byłam na rynku i na lodach w jakimś podobno popularnym miejscu, coś na A...

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

A wiem Też tam dzisiaj byłam w drodze do domu Ostatnio bardzo posmakowały mi tam lody miętowe (a wcześniej w ogóle nie lubiłam tego smaku).

W nocy była taka burza że szok Miałam wrażenie, ze całe niebo się trzęsie, albo jest bombardowanie. Tak głośno i długo to dawno nie było...

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-07-20 o 19:56
Stary 2011-07-20, 19:59   #2564
emememsik

Cytat:
W nocy była taka burza że szok Miałam wrażenie, ze całe niebo się trzęsie, albo jest bombardowanie. Tak głośno i długo to dawno nie było...
Miałam takie samo wrażenie, naprawdę dawno czegoś takiego nie widziałam.
Stary 2011-07-20, 20:31   #2565
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Rzyrafko on ma 100ml i zapłaciłam za niego 32 złote ale jak dla mnie jest bardziej wydajny niż lactacyd..
Dzięki, jak będę kiedyś w potrzebie to może sobi eo nim przypomnę
Cytat:
Ależ sie obkupiłam wczoraj

* 5 lakierów Virtual Street Fashion
* balsam "Z apteczki babuni" wersja z bzem
* masło cynamonowe Eveline
* "korektor" do brwi Delii - skuszona zostałam na blogu Idalii: http://idaalia.blogspot.com/2011/07/...elia-onyx.html mam starszą wersję

Z Avonu przyszła mi mgiełka Senses i 2 pary kolczyków.
Ja wczoraj zanabyłam 2 lakierki Bell, wreszcie są AirFlow i letnie GW w krakowskiej- chociaż zostało połowę kolorków tylko w 1 rządku a jak łaziłam prawie codziennie tam to ciagle jeszcze nie było No ale mam jaśniutkiego szaraczka 702 AF i chaberka z GW 506 jest mniej krzykliwy niż ten z podstawowej kolekcji i ma jakby mleczno-liliową nutkę. Mógłby mieć więcej lila jak dla mnie, no ale i tak jest najbliżej tego, czego poszukiwałam

Z Avonu kupiłam dziś olejek do włosów Naturals (ślicznie pachnie!) i saszetkową bawełnianą bielendową peelingo-maskę. Widziałam w rossie nowe błyszczyki Rimmela- ale mega aplikator mają aż kusi, żeby spróbować. Szkoda, że tak mało kolorów, ale jeden bym wybrała

Mam ten korektor z Onyx- dla mnie lepszy był stary z Oriflame GG. Miał duuużo więcej pigmentu i bardziej usztywniał. Ten zostawia mi bardzo często kropelki na włoskach i mnie denerwuje wyczesywanie tego :/ Najlepszy jest z Gosha bezbarwny, świetnie usztywnia i do tego nawet nabłyszcza
Cytat:
W niedziele kupiliśmy garnitur dla TZ - wygląda w nim bosko Nie wiem jak wytrzymam tyle godzin bez dobrania się do niego
Mnie też kręcą garniturkowcy
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Nie mam ostatnio czasu na nic, więc nawet nie do końca na bieżąco jestem z wątkiem. Nawet w drogeriach nie bywam, w tym miesiącu kupiłam tylko 1 lakier do paznokci i nic więcej.

Nie mam w pobliżu pracy prawie żadnej drogerii (a propos, Rzyrafko, jest coś ciekawego w tej budce pod Twoim blokiem?), a po niej nie mam już ani siły ani ochoty na chodzenie po sklepach (jak dostanę wypłatę to chyba nie będę mieć czasu wydać ani grosza ). W ogóle ostatnio mało czasu spędzam w domu, codziennie wieczorem coś się dzieje ciekawego, a przez duże ilości jazdy na rowerze zaczynam mieć kształtne uda.
Hej

Hmm, dla zdrowia radziłabym odwiedzić cokolwiek, żeby nie skończyło się napadem

Właściwie to nie wiem Z Kolorówki chyba tylko niska półka, możliwe, że były lakiery Barbry z ciekawszych rzeczy, może trochę Joko albo Virtual. Za to w tym takim pawilonie za skrzyżowaniem z Rydla (jadąc ode mnie), tam gdzie Polo MArket jest wewnątrz takie stoisko z kosmetykami i wczoraj mieli małe lakiery MF te takie sześcianiki za 9,90 z 29,90 przecenione- oparłam się, ale miałam ochotę na zielony. I mają jakieś resztki z Essence, chyba z tej drogerii zlikwidowanej na Czarnowiejskiej bo to ten sam oddział. Były tez pękacze Butterfly i kusiły. Można zajrzeć z ciekawości

U mnie dziś był zajęty dzień, z resztą tak jak wczoraj, lubię takie
Cytat:
Gratulacje!!!
Cytat:
Ja w nocy nic nie słyszałam (a dzieli mnie tylko szyba z żaluzją od nieba ) dziś mnie dopadło akurat jak wychodziłam od fotografa, jakaś masakra, wycieraczki mi nie nadążały samochodowe, dobrze, że nie pojechałyśmy z koleżanką rowerem
Cytat:

mam nadzieję, że dentystka przez ten tydzień wymyśli coś sensownego i już nie będzie problemu z tym zębem
Ja macham tylko przedziałek, chociaż czasami sam się robi Mam taki fajny grzebyczek ze szpikulcem i nim też przejeżdżam pomiędzy włosami kilka razy jak nie użyję odżywki, albo takim z grubymi zębami od spodu głowy z 2 razy. Jak myję głowę codziennie to tak co drugi dzień wypada wykonać jakieś manewry żeby sie dredy nie robiły

O, tato mówi, że w garażu studzienka się zatkała i wylała. Aaa, wczoraj jeszcze tak se siedzieliśmy z siostrą i tatą jak tak lunęłoi dopiero za jakieś 10 minut się siostra zorientowała, że drzwi balkonowe były otwarte na oścież - firanka mokra fruwała na balkonie, na parkiecie wiadro wody. Ja nie mogłam przestać się śmiać

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Aaa i mam nowe trampuszki- w kratkę, słodkie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 21:53   #2566
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Kontynuuję i nie mogę doczekać się końca, żeby zacząć podyplomowe. No ale najpierw trzeba napisać licencjat.
fajnie mnie to czeka za rok
Cytat:
Też tak chodziłam, bo musialam przejść przez strumień na osiedle No i zalało moją stację metra, zamknęli ją, zostaję u rodziców na noc. Nawet się dobrze złożyło, bo jest dziś tu też moja siostra, to sobie pogadamy, mało jest takich okazji... No i będę miała blisko do pracy jutro

Organzzo, odpiszę Ci później na PW, dobrze? bo teraz nie mam jak się zająć liczeniem
o rany, niewytrzymanie z tą pogodą no ale przynajmniej masz okazję pobyć z rodziną, zawsze to plus

jasne, pisz kiedy chcesz
Cytat:
O, tato mówi, że w garażu studzienka się zatkała i wylała. Aaa, wczoraj jeszcze tak se siedzieliśmy z siostrą i tatą jak tak lunęłoi dopiero za jakieś 10 minut się siostra zorientowała, że drzwi balkonowe były otwarte na oścież - firanka mokra fruwała na balkonie, na parkiecie wiadro wody. Ja nie mogłam przestać się śmiać [COLOR="Silver"]

Aaa i mam nowe trampuszki- w kratkę, słodkie
omg

ja sobie kupiłam w zeszłym tygodniu 2 pary balerinek, ale przez tą pogodę nawet nie mam okazji ich założyć, bo mi szkoda
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-07-20 o 21:54
Stary 2011-07-20, 22:04   #2567
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Pozdrowienia z Mazur
Pogoda jest cudowna Przed chwilą przeszła burza, ale w porównaniu z tym co widziałam na tvn24 i tym co piszecie to był pikuś I oby tak dalej, bo ja się bardzo boję burz

Spaliłam sobie dziś nos, bo słońce było za chmurami i do tego spory wiatr, więc nie czuło się w ogóle tych promieni
Wybraliśmy się na rowerek wodny na kilka godzin, ale większość przesiedzieliśmy w cieniu, bo TŻ łowił ryby z pomostu a ja sobie czytałam a i tak wróciłam z burakiem na buzi

Wobec tego musiałam iść kupić coś kojącego i przy okazji maseczki po opalaniu do koszyka wskoczyły mi 3 nowe żele AA (jak one pachną) w bardzo promocyjnej cenie

Kochanie super, czekam na maila z podsumowaniem kosztów

Co do tych nowych Belli to widziałam je u siebie w Tesco i na szczęście tak jak z Air Flow nic mi się nie spodobało

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 14:50   #2568
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wczoraj zanabyłam 2 lakierki Bell, wreszcie są AirFlow i letnie GW w krakowskiej- chociaż zostało połowę kolorków tylko w 1 rządku a jak łaziłam prawie codziennie tam to ciagle jeszcze nie było No ale mam jaśniutkiego szaraczka 702 AF i chaberka z GW 506 jest mniej krzykliwy niż ten z podstawowej kolekcji i ma jakby mleczno-liliową nutkę. Mógłby mieć więcej lila jak dla mnie, no ale i tak jest najbliżej tego, czego poszukiwałam
Pokaż pokaż
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Pozdrowienia z Mazur
a ja siedzę tu w biurze, patrzę ciągle na zegarek i nie mogę się doczekać, żeby wyjść! Zazdroszczę lenistwa
Za to szykuje nam się wyjazd we wrześniu na weekend do Wrocławia - na wesele, ale chcemy coś więcej zobaczyć

Stary 2011-07-21, 18:37   #2569
rzyrafka
Zakorzenienie

Pokazałabym, ale jest problem z aparatem, bo jednak się nie znalazł, a drugi z siostrą i mamą u babci jak znajdę ojca to cyknę.

Jakaś taka dziś jestem bez humoru od połowy dnia- byłam w dziekanacie oddać potrzebne rzeczy do dyplomu, potem kupiłam półlitrowe lody i z prędkością światła teleportowałam się do pracy eksTŻ i wszamalismy je razem, potem pognałam do kina i jak wróciłam to jakaś pseudodepresja mnie dopadła...

Pedicure może wreszcie zrobię a potem mani.
Stary 2011-07-21, 19:29   #2570
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Spaliłam sobie dziś nos, bo słońce było za chmurami i do tego spory wiatr, więc nie czuło się w ogóle tych promieni
Wybraliśmy się na rowerek wodny na kilka godzin, ale większość przesiedzieliśmy w cieniu, bo TŻ łowił ryby z pomostu a ja sobie czytałam a i tak wróciłam z burakiem na buzi
biedna

ja już jestem przewrażliwiona i na wyjazdach nawet jak nie ma słońca to staram się filtrować kiedyś nad morzem nie było w ogóle słońca, chłodno tak że na plaży siedziałam okryta kocem, a potem cała twarz spalona
Cytat:
Wobec tego musiałam iść kupić coś kojącego i przy okazji maseczki po opalaniu do koszyka wskoczyły mi 3 nowe żele AA (jak one pachną) w bardzo promocyjnej cenie
chodzi o te?
Truskawkowa Euforia
Cytrusowa Piña colada
Tropikalny Koktajl mango i papaja
Słodka Morela
- nawet opakowania mają zachęcające

dziś miałam parę spraw do załatwienia na mieście, a że miałam chwilę to wpadłam do Rossmanna na Świętokrzyskiej, jaki on duży oglądałam żele Palmolive, fajny jest nowy Warm Vanilla, ale na teraz trochę za "ciepły", w sensie mało odświeżający, bardziej rozgrzeje.. no i wanilia jest średnio odwzorowana..
za to wyszłam z różą damasceńską, pachnie obłędnie szkoda, że nie mieli tych AA, truskawka i morela bardzo do mnie przemawiają
Cytat:
Pokaż pokaż

a ja siedzę tu w biurze, patrzę ciągle na zegarek i nie mogę się doczekać, żeby wyjść! Zazdroszczę lenistwa
Za to szykuje nam się wyjazd we wrześniu na weekend do Wrocławia - na wesele, ale chcemy coś więcej zobaczyć
my z TŻ myślimy o wyjeździe w sierpniu, tak 13-15, zawsze to 3 dni poza domem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg AA_Cialo_Wrazliwe_Slodka_morela_Zel.jpg (24,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z9871080Q,Owocowe-zele-o-tropikalnych-zapachach-AA.jpg (41,7 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg palmolive-aromatherapy-tusfurdo-250-ml-warm-vanilla.jpg (29,9 KB, 14 załadowań)
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-07-21 o 19:33
Stary 2011-07-22, 06:57   #2571
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Pokazałabym, ale jest problem z aparatem, bo jednak się nie znalazł, a drugi z siostrą i mamą u babci jak znajdę ojca to cyknę.

Jakaś taka dziś jestem bez humoru od połowy dnia- byłam w dziekanacie oddać potrzebne rzeczy do dyplomu, potem kupiłam półlitrowe lody i z prędkością światła teleportowałam się do pracy eksTŻ i wszamalismy je razem, potem pognałam do kina i jak wróciłam to jakaś pseudodepresja mnie dopadła...
To nic, nie spieszy się, szkoda, że się aparat nie znalazł
Cytat:
chodzi o te?
Truskawkowa Euforia
Cytrusowa Piña colada
Słodka Morela
Brzmią bardzo kusząco!

Doszły do mnie kalosze pierwszy raz mi było szkoda, że rano nie padało

Stary 2011-07-22, 07:42   #2572
Hosenka*
Zakorzenienie

Byłam wczoraj całkiem przypadkowo () w Wispolu a tam cudowna promocja na masła Eveline: dwupak - nowe masło (cynamon, mango, oliwka) + z poprzedniej serii (migdał, makadamia, sezam) kosztuje 10,99!! Kupiłam więc jeszcze jeden cynamon i mango

Instagram

Stary 2011-07-22, 08:59   #2573
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
dziś miałam parę spraw do załatwienia na mieście, a że miałam chwilę to wpadłam do Rossmanna na Świętokrzyskiej, jaki on duży oglądałam żele Palmolive, fajny jest nowy Warm Vanilla, ale na teraz trochę za "ciepły", w sensie mało odświeżający, bardziej rozgrzeje.. no i wanilia jest średnio odwzorowana..
za to wyszłam z różą damasceńską, pachnie obłędnie szkoda, że nie mieli tych AA, truskawka i morela bardzo do mnie przemawiają
papaja
no ale cóż, szlaban mam
Cytat:
To nic, nie spieszy się, szkoda, że się aparat nie znalazł

Tatuś mi kupi w prezencie za mgr nowy, pozostaje mi tylko wybrać Nie wiecie co tam w trawie piszczy w dziedzinie kompaktów? Ze starego Coolpixa byłam bardzo zadowolona, bo świetnie kolory oddawał.

To zapraszam do Krakowa
Cytat:
Byłam wczoraj całkiem przypadkowo () w Wispolu a tam cudowna promocja na masła Eveline: dwupak - nowe masło (cynamon, mango, oliwka) + z poprzedniej serii (migdał, makadamia, sezam) kosztuje 10,99!! Kupiłam więc jeszcze jeden cynamon i mango
Musiałaś mi to zrobić no prawdopodobnie w pon jadę do babci przez Rzeszów, a tam blisko siebie 2 Wispole ciekawe czy też będzie ta promo, bo chciałam kiedyś sezamkowe
No i będę samochodem to mogę wleźć gdzie zechcę i nakupić ile chcę - a przy wyjeździe z miasta jeszcze wysepka Bell jest Żeby tak jeszcze pieniążki się rozmnożyły cudownie

Fajny ten nowy Lactacyd- jakoś nic więcej nie umiem powiedzieć o nim
A limonkowo-werbenowe serum avonu chyba nie jest takie fajne jak te z Advance Technique- jakby mniej olejkowe. Będzie trzeba nakładać więcej Wymordowałam wreszcie puszkę do ust TBS wanilia/gałka muszkatołowa
Stary 2011-07-22, 09:20   #2574
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko:
z tymi starszymi masełkami jest jeden myk - są one ważne do końca 2011 (jedno mam do któregoś grudnia, a drugie to któregoś listopada), więc trzeba będzie je zużyć w pierwszej kolejności.

Odebrałam wczoraj od koleżanki zamówione 2 żele YR 400 ml - waniliowe i malinowe (miało być oliwkowe, ale się pomyliła). Nie kupuję więc żeli przez najbliższe 3-4 miesiące

Instagram

Stary 2011-07-23, 20:31   #2575
Estella
Zakorzenienie

Dziewczyny jutro rano lecę do Turcji na dwa tygodnie; niewyjeżdżającym życzę pogody, a wyjeżdżającym udanego urlopu i wypoczynku

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 15:24   #2576
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko:
z tymi starszymi masełkami jest jeden myk - są one ważne do końca 2011 (jedno mam do któregoś grudnia, a drugie to któregoś listopada), więc trzeba będzie je zużyć w pierwszej kolejności.
Się zobaczy czy w ogóle będą
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dziewczyny jutro rano lecę do Turcji na dwa tygodnie; niewyjeżdżającym życzę pogody, a wyjeżdżającym udanego urlopu i wypoczynku
Udanego urlopu

Kurde, musi tak lać?
Stary 2011-07-24, 21:26   #2577
karolina1985
Zakorzenienie

Wróciłam
Mieliśmy cały tydzień świetną pogodę, tylko wczoraj trochę padało, ale przyjechali do nas znajomi, więc też się nie nudziliśmy
A jutro do pracy
Cytat:
Super, Wrocław bardzo mi się podobał i na pewno chciałabym jeszcze wrócić

Cytat:
biedna

ja już jestem przewrażliwiona i na wyjazdach nawet jak nie ma słońca to staram się filtrować kiedyś nad morzem nie było w ogóle słońca, chłodno tak że na plaży siedziałam okryta kocem, a potem cała twarz spalona
chodzi o te?
Truskawkowa Euforia
Cytrusowa Piña colada
Słodka Morela

my z TŻ myślimy o wyjeździe w sierpniu, tak 13-15, zawsze to 3 dni poza domem

Też planujemy wyjazd na ten "długi" weekend, najpewniej nad morze do jakiejś spokojnej miejscowości.

Tak, właśnie o te żele chodzi. Mam wszystkie 3 zapachy oprócz truskawki, bo nie było (na szczęście ). Z napisem "new" był jeszcze Creme Brulee, ale nie brałam, bo na lato to za słodki zapach jak dla mnie.
Ciekawa jestem ile normalnie kosztują, bo ja je kupiłam po 4 z groszami.
Te Palmolivy też wąchałam, ale nie skuszę się ani na różę ani na wanilię, bo nie przepadam za takimi zapachami.

Cytat:
Zrobisz fotkę?I gdybyś mogła mi jeszcze zmierzyć ile mają w łydce, bo zdecydowałam się na zakup, ale szukam właśnie takich, które nie będę mi za bardzo odstawać.

Cytat:
Tatuś mi kupi w prezencie za mgr nowy, pozostaje mi tylko wybrać Nie wiecie co tam w trawie piszczy w dziedzinie kompaktów? Ze starego Coolpixa byłam bardzo zadowolona, bo świetnie kolory oddawał.
A na czym Ci zależy najbardziej i w jakim przedziale cenowym?Zapytam TŻta, bo to jego branża.

Cytat:
Udanego wyjazdu Powiesz jak było, bo jeśli Maroko we wrześniu będzie za drogie to będę brać pod uwagę właśnie Turcję

Stary 2011-07-25, 07:22   #2578
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Udanego wyjazdu
Cytat:
Zrobisz fotkę?I gdybyś mogła mi jeszcze zmierzyć ile mają w łydce, bo zdecydowałam się na zakup, ale szukam właśnie takich, które nie będę mi za bardzo odstawać.

A na czym Ci zależy najbardziej i w jakim przedziale cenowym?Zapytam TŻta, bo to jego branża.
Oczywiście, zrobię zdjęcie i je pomierzę, tylko w domu, bo teraz by się ze mnie śmiali w pracy Ale fajnie dziś się w nich szło, nie przejmowałam się tym błotem i kałużami, jak dziecko

Dobrze wiedzieć, na jesieni jakoś będziemy chcieli też kupić aparat

Kusisz tymi żelami, wczoraj wreszcie zużyłam ten alterry, mam w zapasie tylko morelę YR i wielką ochotę na coś nowego

Ale się wyleniłam w weekend Codziennie gdzieś wychodziliśmy, ale wczoraj spałam do 9:30, od miesięcy tak dobrze nie było

Stary 2011-07-25, 09:23   #2579
Hosenka*
Zakorzenienie

Jaki sklep z bielizną polecicie? Zaczynam się powoli rozglądać za bielizną na ślub

Instagram

Stary 2011-07-25, 21:50   #2580
karolina1985
Zakorzenienie

Izka tylko jeden żel?
Ja znów mam zapasy przez te zakupy po 3 sztuki No ale te Rossmannowe bardzo szybko schodzą, więc aż tak się nie martwię

Będę czekać na zdjęcie i wymiary Mam malinową kurtkę przeciwdeszczową i chciałam zielone kalosze, ale obawiam się, że taki misz masz nie będzie dobrze wyglądał

A w sprawie aparatu nie tylko radą możemy służyć Także przypomnij się na spotkaniu lub przez pw

Hosenko Intimisimmi (nie chce mi się sprawdzać pisowni ) ma ładną kolekcję bielizny ślubnej. Poza tym oczywiście Triumph, Esotiq.

Kupiłam dziś 2 pachnące lakiery Eveline i żel brązujący Gosha z rękawicą gratis, który pokazywałaś na blogu

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2011-07-25 o 21:51
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości