![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Hosenko jakie jest to masło cynamonowe Eveline? Wąchałaś już, ładnie pachnie?
![]() Znalazłam w necie info, że jest też oliwkowe i mango ![]() Jestem już spakowana i gotowa do wyjazdu. Zapowiadają niestety niezbyt ładną pogodę na najbliższe dni - ma być chłodno i na zmianę deszcz i słońce. Chyba więc zbytnio się nie poopalam, ale zrobiłam listę tego co warto zwiedzić, więc pogoda nie powinna w tym przeszkodzić ![]()
#2552 |
Zakorzenienie
|
Isa: pachnie smakowicie
![]() ![]() Zazdroszczę wyjazdu ![]() ![]() W niedziele kupiliśmy garnitur dla TZ - wygląda w nim bosko ![]() ![]() ![]()
#2553 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, ty zboczuszku
![]() Mam nadzieję, że choć odrobinę opalenizny złapię. Nie wiem czy jeszcze dziś tu zajrzę, więc już się pożegnam. Nie piszcie za dużo pod moją nieobecność ![]()
#2554 |
Przyjaciółka KWC
|
Hej dziewczyny
![]() Nie mam ostatnio czasu na nic, więc nawet nie do końca na bieżąco jestem z wątkiem. Nawet w drogeriach nie bywam, w tym miesiącu kupiłam tylko 1 lakier do paznokci i nic więcej. ![]() Strach pomyśleć, jak już wszystko zużyję w takim trybie, ile będę musiała rzeczy kupić. ![]() ![]() Nie mam w pobliżu pracy prawie żadnej drogerii (a propos, Rzyrafko, jest coś ciekawego w tej budce pod Twoim blokiem? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
po prostu Em :)
|
Brzmi cudownie.
![]() Też mam ten korektor do brwi Delii, już kończę. Opakowanie jest beznadziejne, ale widzę, że ta nowa wersja wygląda już lepiej. ![]() Dostałam się na studia (26/30 pkt. ![]() ![]() Hosenko, dziś znów będę przejazdem w NS. ![]()
![]() |
#2556 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Em, gratulacje ![]() Karolina, Organzza, lakiery zamówione ![]() ![]() Kosmetycznie się trochę uspokoiłam, kuszą mnie tylko żele palmolive, bo widziałam je w promocji w gazetce SP, ale jest mi do niej wybitnie nie po drodze:/ Dziś idę do dentysty na dorabianie zęba, trochę się boję, że będzie bolało, ostatnio jak mi wierciła to miałam wrażenie, że używa młota pneumatycznego i trząsł mi się mózg ![]()
#2558 |
Wtajemniczenie
|
Rety dziewczyny, ale ulewa
![]() ![]() Jak ja wrócę do domu ![]() Byłam właśnie u dentystki, ledwo wróciłam, dobrze, że akurat pojechałam z mamą, bo nie wiem nawet czy metro działa ![]()
#2559 |
|
Dziękuję.
![]() Nie byłam, bo nie wzięłam kostiumu. ![]() I w NS mieliśmy dwie godziny, byłam na rynku i na lodach w jakimś podobno popularnym miejscu, coś na A... ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Strasznie leje, ja dziś prawie nie mogłam spać. Boję się burzy, jak zasypiałam to strasznie waliły pioruny, co chwilę się przebudzałam, a jak obudziłam się o 4 rano to dalej lało i grzmiało. ![]()
![]() |
#2560 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() w tym tygodniu pójdę na pewno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że dentystka przez ten tydzień wymyśli coś sensownego i już nie będzie problemu z tym zębem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2561 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też tak chodziłam, bo musialam przejść przez strumień na osiedle ![]() ![]() Organzzo, odpiszę Ci później na PW, dobrze? bo teraz nie mam jak się zająć liczeniem ![]()
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W nocy była taka burza że szok ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-07-20 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z Avonu kupiłam dziś olejek do włosów Naturals (ślicznie pachnie!) i saszetkową bawełnianą bielendową peelingo-maskę. Widziałam w rossie nowe błyszczyki Rimmela- ale mega aplikator mają ![]() ![]() Mam ten korektor z Onyx- dla mnie lepszy był stary z Oriflame GG. Miał duuużo więcej pigmentu i bardziej usztywniał. Ten zostawia mi bardzo często kropelki na włoskach i mnie denerwuje wyczesywanie tego :/ Najlepszy jest z Gosha bezbarwny, świetnie usztywnia i do tego nawet nabłyszcza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmm, dla zdrowia radziłabym odwiedzić cokolwiek, żeby nie skończyło się napadem ![]() Właściwie to nie wiem ![]() ![]() U mnie dziś był zajęty dzień, z resztą tak jak wczoraj, lubię takie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O, tato mówi, że w garażu studzienka się zatkała i wylała. Aaa, wczoraj jeszcze tak se siedzieliśmy z siostrą i tatą jak tak lunęłoi dopiero za jakieś 10 minut się siostra zorientowała, że drzwi balkonowe były otwarte na oścież - firanka mokra fruwała na balkonie, na parkiecie wiadro wody. Ja nie mogłam przestać się śmiać ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Aaa i mam nowe trampuszki- w kratkę, słodkie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jasne, pisz kiedy chcesz ![]() Cytat:
![]() ja sobie kupiłam w zeszłym tygodniu 2 pary balerinek, ale przez tą pogodę nawet nie mam okazji ich założyć, bo mi szkoda ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-07-20 o 21:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Pozdrowienia z Mazur ![]() Pogoda jest cudowna ![]() ![]() ![]() Spaliłam sobie dziś nos, bo słońce było za chmurami i do tego spory wiatr, więc nie czuło się w ogóle tych promieni ![]() Wybraliśmy się na rowerek wodny na kilka godzin, ale większość przesiedzieliśmy w cieniu, bo TŻ łowił ryby z pomostu a ja sobie czytałam a i tak wróciłam z burakiem na buzi ![]() Wobec tego musiałam iść kupić coś kojącego i przy okazji maseczki po opalaniu do koszyka wskoczyły mi 3 nowe żele AA (jak one pachną ![]() ![]() Kochanie super, czekam na maila z podsumowaniem kosztów ![]() Co do tych nowych Belli to widziałam je u siebie w Tesco i na szczęście tak jak z Air Flow nic mi się nie spodobało ![]()
#2568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Za to szykuje nam się wyjazd we wrześniu na weekend do Wrocławia ![]() ![]()
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Pokazałabym, ale jest problem z aparatem, bo jednak się nie znalazł, a drugi z siostrą i mamą u babci
![]() Jakaś taka dziś jestem bez humoru od połowy dnia- byłam w dziekanacie oddać potrzebne rzeczy do dyplomu, potem kupiłam półlitrowe lody i z prędkością światła teleportowałam się do pracy eksTŻ i wszamalismy je razem, potem pognałam do kina i jak wróciłam to jakaś pseudodepresja mnie dopadła... Pedicure może wreszcie zrobię a potem mani.
![]() |
#2570 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już jestem przewrażliwiona i na wyjazdach nawet jak nie ma słońca to staram się filtrować ![]() Cytat:
![]() Truskawkowa Euforia Cytrusowa Piña colada Tropikalny Koktajl mango i papaja Słodka Morela - nawet opakowania mają zachęcające ![]() dziś miałam parę spraw do załatwienia na mieście, a że miałam chwilę to wpadłam do Rossmanna na Świętokrzyskiej, jaki on duży ![]() za to wyszłam z różą damasceńską, pachnie obłędnie ![]() ![]() Cytat:
![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-07-21 o 19:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Doszły do mnie kalosze ![]() ![]()
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj całkiem przypadkowo (
![]() ![]()
#2573 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale cóż, szlaban mam ![]() Cytat:
![]() To zapraszam do Krakowa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i będę samochodem to mogę wleźć gdzie zechcę i nakupić ile chcę ![]() ![]() ![]() ![]() Fajny ten nowy Lactacyd- jakoś nic więcej nie umiem powiedzieć o nim ![]() A limonkowo-werbenowe serum avonu chyba nie jest takie fajne jak te z Advance Technique- jakby mniej olejkowe. Będzie trzeba nakładać więcej ![]() ![]()
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko:
z tymi starszymi masełkami jest jeden myk - są one ważne do końca 2011 (jedno mam do któregoś grudnia, a drugie to któregoś listopada), więc trzeba będzie je zużyć w pierwszej kolejności. Odebrałam wczoraj od koleżanki zamówione 2 żele YR 400 ml - waniliowe i malinowe (miało być oliwkowe, ale się pomyliła). Nie kupuję więc żeli przez najbliższe 3-4 miesiące ![]()
#2575 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jutro rano lecę do Turcji na dwa tygodnie; niewyjeżdżającym życzę pogody, a wyjeżdżającym udanego urlopu i wypoczynku
![]()
![]() |
#2576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde, musi tak lać? ![]()
![]() |
#2577 | |||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Mieliśmy cały tydzień świetną pogodę, tylko wczoraj trochę padało, ale przyjechali do nas znajomi, więc też się nie nudziliśmy ![]() A jutro do pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też planujemy wyjazd na ten "długi" weekend, najpewniej nad morze do jakiejś spokojnej miejscowości. Tak, właśnie o te żele chodzi. Mam wszystkie 3 zapachy oprócz truskawki, bo nie było (na szczęście ![]() Ciekawa jestem ile normalnie kosztują, bo ja je kupiłam po 4 z groszami. Te Palmolivy też wąchałam, ale nie skuszę się ani na różę ani na wanilię, bo nie przepadam za takimi zapachami. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2578 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze wiedzieć, na jesieni jakoś będziemy chcieli też kupić aparat ![]() Kusisz tymi żelami, wczoraj wreszcie zużyłam ten alterry, mam w zapasie tylko morelę YR i wielką ochotę na coś nowego ![]() Ale się wyleniłam w weekend ![]() ![]()
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Jaki sklep z bielizną polecicie? Zaczynam się powoli rozglądać za bielizną na ślub
![]()
#2580 |
Zakorzenienie
|
Izka tylko jeden żel?
![]() Ja znów mam zapasy przez te zakupy po 3 sztuki ![]() ![]() Będę czekać na zdjęcie i wymiary ![]() ![]() A w sprawie aparatu nie tylko radą możemy służyć ![]() ![]() Hosenko Intimisimmi (nie chce mi się sprawdzać pisowni ![]() Kupiłam dziś 2 pachnące lakiery Eveline i żel brązujący Gosha z rękawicą gratis, który pokazywałaś na blogu ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-07-25 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.