Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-24, 20:21   #2821
zielone_oko
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ja bym sprzedala

i dokladnie zrobila tak jak napisalas, telefon za rzeczy. (jakis bardziej wartosciowy jest, tzn np. moglabys go potem sprzedac?)

nie ma co sie patyczkowac.

tak, wiem, ze jej nie przedstawil, jej irytacja wyrazila jej poziom i szacunek do jego znajomych wystarczajaco (btw, powinno my byc troche wstyd za nia), ale tekst, ktory rzucil do nich nie oznaczal, ze ot to taka przypadkowa kolezanka. jak go reszta zbluzgala, to nie bez powodu
Nokia C3, nawet nie jest tyle warta co sprzęt mojego taty

On ją jeszcze pocałował, a ona odwróciła twarz. Szopka na całego
Stary 2011-07-24, 20:29   #2822
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Mi to wygląda tak, że on to wszystko zrobił na pokaz. Tylko po co? Co i komu chciał pokazać?
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:33   #2823
buahhot
Marcelover ♥♥♥

nie wierze... jak mogl zamienic narzeczona na kogos takiego
tym bardziej widac, ze nie byl Ciebie wart...

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:38   #2824
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Nokia C3, nawet nie jest tyle warta co sprzęt mojego taty

to za 300zl sprzedasz ja...

niemniej jednak walcz o sprzet taty.

to sie chlop troche upokorzyl
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:46   #2825
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.
Ja spędziłam weekend z Tż. i widzimy się dopiero w sierpniu, bo będzie miał na popołudnia i jak na razie w sob. i ndz. też musi iść.
Dzisiaj byłam na osiemnastce jego kuzyna, ale to tak z rodziną było.

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Muszę to tu wrzucić

http://moda.allegro.pl/hit-sezonu-ba...714534306.html kopytka

Hej E.J chwal się co tam upolowałaś na zakupach

Cytat:
Czekoladowa gratuluję

Kalpana mam nadzieję, że wszystko poszło okej

Nie odzywałam się, ale po prostu nie byłam gotowa.
TŻ miał wrócić, mieliśmy wszystko odbudować, a jest zupełnie inaczej..
Nie jesteśmy już razem, chciałam żebyśmy spróbowali jeszcze raz, ale samo moje chcenie nic nie da.. Jest mi źle, mam kocioł w głowie w końcu prawie 5 lat razem pękło jak bańka mydlana

Niestety mam problem bo nie mogę doprosić się o zabranie reszty rzeczy i zrobienie porządku na ogródku. Trudno, nie chce , boi się to jego problem, więcej razy nie będę się prosić..
Współczuje całek tej sytuacji. Moim zdaniem Twój były zachował się, jak dziecko z gimnazjum i nawet dobrze, że się teraz o tym przekonałaś, a nie po ślubie. Mam nadzieje, że znajdziesz kogoś, a na pewno tak będzie. I ja bym pierścionek też sprzedała, a z telefonem zrobiła tak, jak piszesz.

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
my z TŻ również się nie zejdziemy...

trzymaj się
Współczuje, Trzymaj się.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:46   #2826
Shadii
Wtajemniczenie

Zielone_oko - pajac nie przejmuj się. Znajdziesz kogoś wartościowego i będziesz szczęśliwa.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:47   #2827
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Byłam się spotkać ze znajomymi. Dowiedziałam się rewelacji.
Wczoraj widzieli go jak jechał samochodem ok 1 w nocy, zadzwonili do niego a on się spytał czy ja też jestem, że mnie nie było to zawrócił się. Nie był sam, z jakąś dziewczyną , która miała wygolone pół głowy i zachowywała się jak naćpana, wyła z niego. Oni strasznie się głupio czuli, a on z tekstem "Jak widzicie trochę się pozmieniało" Ona stała z boku, a jak on do niej żeby podeszła to ona" Wystarczy, że Twoje koleżanki mnie zmierzyły" i oburzona. A co miały zrobić jak jeszcze tydzień temu prowadzał się ze mną? Dlaczego przywiózł ją tu gdzie mieszkam, po jaką cholerę, żeby ludzie mi powiedzieli? Na koniec , że jako dwóch było w stanie nietrzeźwym wyzwali go od ch.. itd. Wszystko słyszał.
Dzisiaj kolega do niego zadzwonił, bo jakąś tam robotę mają i się pytał czy wypoczywa tak specjalnie, a on, że jest u K. i zaraz będą do niego jechać wyjaśnić jakieś sytuacje..
Już ją do domu przywozi..
Za✂✂✂iście, po prostu wsadził mi nóż w serce.
Jest mi cholernie przykro, że tak szybko się pocieszył, a może wcześniej się pocieszał, cholera go wie. Ale nie dam mu tej satysfakcji, że jest mi smutno , że rozpaczam itd. NIE, nie mam zamiaru się poniżać, wiem, że to będzie ciężkie, ale jakoś dam radę..

Najlepsze, że dosyć, że zostawił syf, to jeszcze popsuł mojemu tacie boshówkę , wiertarkę i coś jeszcze.

Jest mi naprawdę ciężko.. Szkoda, że nie mam z kimś wyjść na piwo czy coś.. Tak samej to strasznie ciężko..

Przepraszam za taki chaotyczny post, ale jestem w nerwach i piszę to co w danej chwili myślę.

I wiecie co, boję się , że w tej mojej mieścinie nie spotkam żadnego chłopaka , który będzie mnie wart
co za h.... do potęgi entej jeju, strasznie mi przykro i Ci współczuję, rozumiem Cię doskonale myślałam, że on nie z tych co by miał jakieś laski ale chyba nie ma takich na świecie
I jesteś warta, ale nie takiego dupka jak ten, jesteś warta kogoś o wiele bardziej wartościowego i lepszego uwierz mi, sama kiedyś przez to przechodziłam

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
nie wierze... jak mogl zamienic narzeczona na kogos takiego
tym bardziej widac, ze nie byl Ciebie wart...
A ja znam, nie z życia ale z pewnego wątku autentyczną historią, to była żenada na całego

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2011-07-24 o 20:48
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:51   #2828
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Mi to wygląda tak, że on to wszystko zrobił na pokaz. Tylko po co? Co i komu chciał pokazać?
Oni też to odebrali , że to było takie sztuczne..
No chce pokazać, żebym żałowała co straciła, bo co innego..
Stary 2011-07-24, 20:56   #2829
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Uciekam na film
Miłego wieczoru i dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 21:13   #2830
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

zielone_oko na tym wątku przekonasz się, że faceci robia takie akcje nagminnie. Ja tez jestem z malej miejscowosci, podejrzewam, że mniejszej niż Twoje miasteczko i nie martwie się, że kogoś nie znajdę, bo facetów jest mnóstwo na świecie...
Teraz Ci cięzko, ale nadejdzie dzień, w którym z duma powiesz "jestem wolna"

Jutro przeznaczam dzien na spamowanie
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 21:17   #2831
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
zielone_oko na tym wątku przekonasz się, że faceci robia takie akcje nagminnie. Ja tez jestem z malej miejscowosci, podejrzewam, że mniejszej niż Twoje miasteczko i nie martwie się, że kogoś nie znajdę, bo facetów jest mnóstwo na świecie...
Teraz Ci cięzko, ale nadejdzie dzień, w którym z duma powiesz "jestem wolna"

Jutro przeznaczam dzien na spamowanie
Wiem, po prostu przeraża mnie samotność
Stary 2011-07-24, 21:22   #2832
Lenka_1987
Zadomowienie

Zrobiłam sobie dziś prawdziwy wieczór SPA.
Bardzo dokładnie wydepilowałam nogi, zrobiłam sobie peeling kawowy, porządnie się nabalsamowałam. Umyłam włosy i położyłam WAXa, zostawię go na noc. Teraz moczę stopy, czeka mnie jeszcze pumeks, malowanie paznokci i nakremuję stopy mocno na noc.

Tylko buzi nie spamuję na razie. Ograniczyłam pielęgnację buzi do minimum, tylko żel, tonik i krem pod oczy. Coś z kosmetyków mnie zapycha, nie wiem, czy to peeling enzymatyczny, krem czy maseczka, a na dodatek jestem przed okresem Więc odstawiłam wszystkie kosmetyki, które niedawno kupiłam, używam tylko żelu i toniku, a jak mi się okres skończy to będę sprawdzać co mnie zapycha. Chociaż powiem Wam, że mojej buzi odpowiada taka pielęgnacja minimum. Nawet mój TŻ ostatnio zauważył, że cera mi się polepszyła...
Stary 2011-07-24, 22:19   #2833
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:44   #2834
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam się spotkać ze znajomymi. Dowiedziałam się rewelacji.
Wczoraj widzieli go jak jechał samochodem ok 1 w nocy, zadzwonili do niego a on się spytał czy ja też jestem, że mnie nie było to zawrócił się. Nie był sam, z jakąś dziewczyną , która miała wygolone pół głowy i zachowywała się jak naćpana, wyła z niego. Oni strasznie się głupio czuli, a on z tekstem "Jak widzicie trochę się pozmieniało" Ona stała z boku, a jak on do niej żeby podeszła to ona" Wystarczy, że Twoje koleżanki mnie zmierzyły" i oburzona. A co miały zrobić jak jeszcze tydzień temu prowadzał się ze mną? Dlaczego przywiózł ją tu gdzie mieszkam, po jaką cholerę, żeby ludzie mi powiedzieli? Na koniec , że jako dwóch było w stanie nietrzeźwym wyzwali go od ch.. itd. Wszystko słyszał.
Dzisiaj kolega do niego zadzwonił, bo jakąś tam robotę mają i się pytał czy wypoczywa tak specjalnie, a on, że jest u K. i zaraz będą do niego jechać wyjaśnić jakieś sytuacje..
Już ją do domu przywozi..
Za✂✂✂iście, po prostu wsadził mi nóż w serce.
Jest mi cholernie przykro, że tak szybko się pocieszył, a może wcześniej się pocieszał, cholera go wie. Ale nie dam mu tej satysfakcji, że jest mi smutno , że rozpaczam itd. NIE, nie mam zamiaru się poniżać, wiem, że to będzie ciężkie, ale jakoś dam radę..

Najlepsze, że dosyć, że zostawił syf, to jeszcze popsuł mojemu tacie boshówkę , wiertarkę i coś jeszcze.

Jest mi naprawdę ciężko.. Szkoda, że nie mam z kimś wyjść na piwo czy coś.. Tak samej to strasznie ciężko..

Przepraszam za taki chaotyczny post, ale jestem w nerwach i piszę to co w danej chwili myślę.

I wiecie co, boję się , że w tej mojej mieścinie nie spotkam żadnego chłopaka , który będzie mnie wart
co za ch... jestem w szoku przywiązałabym takiego za jajka do pędzącego pociągu co za pajac nawet nie będę dalej pisać bo to co o nim teraz myślę n ie nadaje się na publiczne forum
Wiem że łatwo pisać ale jesteś piekną, mądrą wartościową kobietą i zasługujesz na kogoś lepszego
Stary 2011-07-24, 22:57   #2835
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
co za ch... jestem w szoku przywiązałabym takiego za jajka do pędzącego pociągu co za pajac nawet nie będę dalej pisać bo to co o nim teraz myślę n ie nadaje się na publiczne forum
Wiem że łatwo pisać ale jesteś piekną, mądrą wartościową kobietą i zasługujesz na kogoś lepszego
wybacz

Stary 2011-07-24, 23:04   #2836
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Caate - na pewno napisze co o nim sadze, ale po pierwszym uzyciu nie jestem jakos super zachwycona, znam lepsze produkty do stylizacji lokow a tansze niz 40 zl

Za to kupilam dzis jeszcze cos takiego (boze, to juz uzaleznienie )

http://www.sther.com.br/english/bran...categ=&Pages=4

Ostatnia w srodku, kiwi do kreconych Jestem ciekawa jaka bedzie.

zielone oko - Twoj eks zachowal sie jak prostak, tyle ode mnie. Lepiej ze pokazal jaki jest teraz niz po slubie. Owszem, moze i szkoda 5 lat ale nie byloby Ci bardziej szkoda zycia spedzonego z takim chamem?

A ja pierscionek bym oddala - po co mi to swiecidelko a na pewno bym go nie sprzedala - brzydzilabym sie pieniedzmi ktore bym za niego dostala i wszystkim co mialabym za nie kupic. Wole sama sobie zapracowac niz miec cos za pierscionek od takiego faceta, po prostu moj szacunek do samej siebie by mi na to nie pozwolil.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 23:20   #2837
91moniaa161
Zadomowienie

czesc.

Cytat:
Aż tak masz ich dużo? Mi jak wyskakiwały to zawsze na czole a teraz jeden skubaniec się koło nosa pojawił taki wielki i 2 koło ust
hm...na moim czole istnieje aktualnie 5 .. ale acnefan od wczoraj je zwalcza

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Czekoladowa powodzenia

czytalam ze juz przerobilas spodnie, dobrze ze sie zdecydowalas, ja tez niedawno jedne przerobilam i podoba mi sie efekt, w dlugich nie chodzilam, a tak je jeszcze jakos wykorzystam wklejam jak wyszly

Caate piekne pazurki, jak zawsze zreszta...

mi tz zrobil niespodzianke i przyjechal dzis
zrobilam tez male spa, kapiel, depilacja, peeling na uda i posladki i na koncu zimny prysznic, tarka na stopy i pumeks, na twarz pianka samoopalajaca i krem na noc, na stopy zel i spray z talkiem, na uda i posladki antycellulit, chyba tyle...
woow świetne spodenki!!

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
aaaaaa dziewczyny zdałam !! dziękuje wam kochane niesamowicie się cieszę jesteście najlepszeeee

a teraz trzymam kciuki z Kalpanę i z niecierpliwością czekam na zdjęcia
gratulacje

Cytat:
Muszę to tu wrzucić

http://moda.allegro.pl/hit-sezonu-ba...714534306.html kopytka

Hej E.J chwal się co tam upolowałaś na zakupach
nie mogę...

Cytat:
No więc znalazłam jedne interesujące na allegro i odpowiadające mi wysokością obcasa

http://moda.allegro.pl/oxfordy-jazzo...720882950.html Co myślicie? Oczywiście o czarnych
beżowe świetne

oczko co za świ*** z Twojego ex!!
Trzymaj się i dużo sił

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 23:41   #2838
Lenka_1987
Zadomowienie

W końcu jak zaplanowałam sobie SPA na wieczór to udało mi się zrobić wszystko co planowałam
A więc było:
- na ciało: peeling kawowy, depilacja depilatorem (pachy, nogi, bikini), porządne balsamowanie
- na włosy: mycie + WAX wmasowany we włosy i skórę głowy, pozostawiony na całą noc pod woreczkiem i dwoma czapkami
- na stopy: moczenie stóp, pumeks, malowanie paznokci, gruba warstwa kremu pod woreczki plastikowe jednorazowe i dwie pary skarpetek na to
- na łapki: piłowanie i malowanie paznokci (odżywka+lakier), zaraz nałożę grubą warstwę kremu, rękawiczki plastikowe+zwykłe
- na buzię niestety tylko żel i tonik.

Dobrze, że dziś sama na noc jestem, bo wyjątkowo głupio wyglądam w koszulce nocnej, grubych skarpetkach, czapce i rękawiczkach

Ale za to jutro będę miała piękne włosy, miękką, gładką, delikatną skórę, ładne dłonie i stopy...

Czego się nie robi, żeby ładnie wyglądać...
Stary 2011-07-25, 09:02   #2839
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dzień dobry
witam się przy kawce, mój Tż własnie się obronił

Stary 2011-07-25, 09:34   #2840
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Zielone oko czytam to co Ci się przytrafiło i nie wierzę w to co piszesz... Jak on może być takim ch%$^& Jak po tak długim związku może robić Ci coś takiego, takie szopki. Chce pokazać, że jest twardym i bezlitosnym macho który obraca panienki dzień po dniu i to 2 dni po Waszym rozstaniu?! No nie wierzę, że są tacy faceci... Myślałam, że miłość wiążę się również z szacunkiem a on chyba Cię kochał kiedy byliście razem a teraz pokazuje, że szacunek do bliskiej osoby ma gdzieś... Boże co za palant

Kochana nie warto się takim dupkiem przejmować i nie waż się nawet myśleć, że nie znajdziesz sobie już nikogo! To co przeżyłaś z nim to Twoje i nikt Ci tego nie zabierze. Pokazał Ci, że na Ciebie wcale nie zasługuje! A mogę się założyć, że za jakiś czas wróci z podkulonym ogonem, tylko, że wtedy to będzie Twoja szansa na upokorzenie go i mam nadzieję, że będziesz wiedziała wtedy co masz robić

Wiedz, że my wszystkie jesteśmy z Tobą i w razie potrzeby wygadania się zawsze możesz do nas parę słów naskrobać Sama po sobie wiem (może aż takiej sytuacji nie miałam), ale Wizaż i Wizażanki zawsze mi pomagały Trzymaj się Słońce i powtarzaj sobie codziennie po przebudzeniu, że przecież jesteś piękną wartościową kobietą i gdyby taki matoł miał zmarnować Ci całe życie to lepiej, że odszedł teraz.

Buziaki

A ja Wam wreszcie wkleję moje spodenki (siedzę u TŻa i on ma kabel do telefonu ) Wszystko szyte ręcznie

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Dzień dobry
dla TŻa ja za 2 lata się bronię dopiero, więc i mi (mam nadzieję pogratulujecie )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0121.jpg (72,9 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez LeejdiNaati
Czas edycji: 2011-07-25 o 09:36
LeejdiNaati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:47   #2841
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry
Gratulacje dla TŻ

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:

A ja Wam wreszcie wkleję moje spodenki (siedzę u TŻa i on ma kabel do telefonu ) Wszystko szyte ręcznie

Bardzo fajne spodenki
Stary 2011-07-25, 09:47   #2842
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dzięki dziewczyny

Stary 2011-07-25, 09:57   #2843
anusik
Raczkowanie

zielone oczko to przykre co cie spotkalo, ale mam pytanie on ma klucze od mieszkania/domu czy ci oddal. bo wiesz zawsze moze sam przyjsc i odebrac co jego, pod twoja nieobecnosc.

caate na blogu masz zdjecie w czerwonym sweterku i bardzo ladnie tam wygladasz, a juz jka pisalam ci wczesniej pasuja ci usta nude, bo czerwien dodaje ci powagi a w nude twarz nabieraa lekkosci (he jesli w ogole mozna tak powiedziec)

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:

bardzo ladne, ja od miesiaca nie moge zabrac sie za swoje, skrocilam juz ale nie wiem co dalej, bo wersja blondyneczki, ze tylko podwinac i nie podszywac u mnie jakos sie ie sprawdzi chyba
Stary 2011-07-25, 10:05   #2844
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej piękne

Cytat:
Dzień dobry
to super, gratulacje dla tż

LeejdiNaati fajne spodenki

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 10:08   #2845
buahhot
Marcelover ♥♥♥

pokaze Wam moja psinke jak teraz spi z jezorkiem na wierzu
100_54566.jpg

Stary 2011-07-25, 10:21   #2846
Lenka_1987
Zadomowienie

Dziewczyny wiece może czy jak pojawił mi się żylak to jest jakaś szansa, żeby go zlikwidować??
Nie jest to jeszcze taki wstrętny, widoczny, wypukły żylak jak u niektórych kobiet, ale jest Wygląda mniej więcej tak, że na łydce po wewnętrznej stronie nogi mam widocznie zarysowane żyły, a czasem są widoczne takie wypukłe żyły dwie w połowie łydki (tak maks 5 cm)

Przeraża mnie to jestem młoda, mam ładne nogi, które uwielbiam eksponować zakładając spódniczki i szpilki, a tu co?? Obleśny żylak, który nie pozwala mi na to

Na razie mam w planach jutro iść do apteki, kupić coś na żylaki (jakąś maść), kiedyś słyszałam o tabletkach na żylaki, to może też kupię jak nie będą za drogie, rutinoscorbin (podobno uszczelnia żyły) - może to coś pomoże. Dodatkowo będę 2 razy dziennie (rano i wieczorem) leżeć po 15 - 20 minut z nogami w górze.

Wiecie co jeszcze mogę zrobić, żeby pozbyć się tego świństwa z nogi??

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
pokaze Wam moja psinke jak teraz spi z jezorkiem na wierzu
Załącznik 4109889
piękny, słodki, śliczny i mogłabym tak godzinami
Stary 2011-07-25, 10:24   #2847
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
zielone oczko to przykre co cie spotkalo, ale mam pytanie on ma klucze od mieszkania/domu czy ci oddal. bo wiesz zawsze moze sam przyjsc i odebrac co jego, pod twoja nieobecnosc.

caate na blogu masz zdjecie w czerwonym sweterku i bardzo ladnie tam wygladasz, a juz jka pisalam ci wczesniej pasuja ci usta nude, bo czerwien dodaje ci powagi a w nude twarz nabieraa lekkosci (he jesli w ogole mozna tak powiedziec)

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

bardzo ladne, ja od miesiaca nie moge zabrac sie za swoje, skrocilam juz ale nie wiem co dalej, bo wersja blondyneczki, ze tylko podwinac i nie podszywac u mnie jakos sie ie sprawdzi chyba
dziekuje

nude to ciezki kolor i przy ostych kolorach w ubraniu to sie czuje taka nijaka....

buahhot gratulacje dla Tzta!
ladny av

nie dostalam sie na politechnike lodzka....
Stary 2011-07-25, 10:26   #2848
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Caate przykro mi... a skladalas papiery gdzies jeszcze?

Stary 2011-07-25, 10:35   #2849
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate przykro mi... a skladalas papiery gdzies jeszcze?
nie,bo na innych szkolach byly egzaminy kiedy ja poprawialam mature, lub pozniej kiedy myslalam ze nie zdalam jednego przedmiotu, to nie poszlam na egzaminy, bo po co skoro mam placic wpisowe, a wiem ze nie zaliczylam tego przedmiotu.. a jak otrzymalam wyniki z matury to zostala mi tylko lodz.
czemu ja sie tak dalam, durna jestem.

wiadomo zostaja mi prywante, ale ja wlasnie od tego uciekam, zeby nie placic za szkole

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-07-25 o 10:36
Stary 2011-07-25, 10:37   #2850
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

A ja pierscionek bym oddala - po co mi to swiecidelko a na pewno bym go nie sprzedala - brzydzilabym sie pieniedzmi ktore bym za niego dostala i wszystkim co mialabym za nie kupic. Wole sama sobie zapracowac niz miec cos za pierscionek od takiego faceta, po prostu moj szacunek do samej siebie by mi na to nie pozwolil.
Dokładnie tak samo bym zrobiła!
Cytat:
Dzień dobry
dla tż
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości