|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Cytat:
On ją jeszcze pocałował, a ona odwróciła twarz. Szopka na całego
|
|
#2822 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemniej jednak walcz o sprzet taty. to sie chlop troche upokorzyl
|
|
#2825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja spędziłam weekend z Tż. i widzimy się dopiero w sierpniu, bo będzie miał na popołudnia i jak na razie w sob. i ndz. też musi iść. ![]() Dzisiaj byłam na osiemnastce jego kuzyna, ale to tak z rodziną było. ![]() Cytat:
Cytat:
I ja bym pierścionek też sprzedała, a z telefonem zrobiła tak, jak piszesz.Współczuje, Trzymaj się.
|
|
|
#2826 |
|
Wtajemniczenie
|
Zielone_oko - pajac
nie przejmuj się. Znajdziesz kogoś wartościowego i będziesz szczęśliwa.
|
|
|
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za h.... do potęgi entej jeju, strasznie mi przykro i Ci współczuję, rozumiem Cię doskonale myślałam, że on nie z tych co by miał jakieś laski ale chyba nie ma takich na świecie ![]() I jesteś warta, ale nie takiego dupka jak ten, jesteś warta kogoś o wiele bardziej wartościowego i lepszego Cytat:
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2011-07-24 o 20:48 |
||
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chce pokazać, żebym żałowała co straciła, bo co innego..
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam na film
![]() Miłego wieczoru i dobrej nocy
|
|
#2830 |
|
Rozeznanie
|
zielone_oko na tym wątku przekonasz się, że faceci robia takie akcje nagminnie. Ja tez jestem z malej miejscowosci, podejrzewam, że mniejszej niż Twoje miasteczko i nie martwie się, że kogoś nie znajdę, bo facetów jest mnóstwo na świecie...
Teraz Ci cięzko, ale nadejdzie dzień, w którym z duma powiesz "jestem wolna" ![]() Jutro przeznaczam dzien na spamowanie
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2832 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam sobie dziś prawdziwy wieczór SPA.
Bardzo dokładnie wydepilowałam nogi, zrobiłam sobie peeling kawowy, porządnie się nabalsamowałam. Umyłam włosy i położyłam WAXa, zostawię go na noc. Teraz moczę stopy, czeka mnie jeszcze pumeks, malowanie paznokci i nakremuję stopy mocno na noc. Tylko buzi nie spamuję na razie. Ograniczyłam pielęgnację buzi do minimum, tylko żel, tonik i krem pod oczy. Coś z kosmetyków mnie zapycha, nie wiem, czy to peeling enzymatyczny, krem czy maseczka, a na dodatek jestem przed okresem Więc odstawiłam wszystkie kosmetyki, które niedawno kupiłam, używam tylko żelu i toniku, a jak mi się okres skończy to będę sprawdzać co mnie zapycha. Chociaż powiem Wam, że mojej buzi odpowiada taka pielęgnacja minimum. Nawet mój TŻ ostatnio zauważył, że cera mi się polepszyła...
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za ch... jestem w szoku przywiązałabym takiego za jajka do pędzącego pociągu co za pajac nawet nie będę dalej pisać bo to co o nim teraz myślę n ie nadaje się na publiczne forumWiem że łatwo pisać ale jesteś piekną, mądrą wartościową kobietą i zasługujesz na kogoś lepszego
|
|
|
|
|
#2835 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2836 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Caate - na pewno napisze co o nim sadze, ale po pierwszym uzyciu nie jestem jakos super zachwycona, znam lepsze produkty do stylizacji lokow a tansze niz 40 zl ![]() Za to kupilam dzis jeszcze cos takiego (boze, to juz uzaleznienie )http://www.sther.com.br/english/bran...categ=&Pages=4 Ostatnia w srodku, kiwi do kreconych Jestem ciekawa jaka bedzie.zielone oko - Twoj eks zachowal sie jak prostak, tyle ode mnie. Lepiej ze pokazal jaki jest teraz niz po slubie. Owszem, moze i szkoda 5 lat ale nie byloby Ci bardziej szkoda zycia spedzonego z takim chamem? A ja pierscionek bym oddala - po co mi to swiecidelko a na pewno bym go nie sprzedala - brzydzilabym sie pieniedzmi ktore bym za niego dostala i wszystkim co mialabym za nie kupic. Wole sama sobie zapracowac niz miec cos za pierscionek od takiego faceta, po prostu moj szacunek do samej siebie by mi na to nie pozwolil. |
|
|
|
#2837 | |||||
|
Zadomowienie
|
czesc.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie mogę... Cytat:
![]() oczko co za świ*** z Twojego ex!! Trzymaj się i dużo sił
|
|
|
#2838 |
|
Zadomowienie
|
W końcu jak zaplanowałam sobie SPA na wieczór to udało mi się zrobić wszystko co planowałam
A więc było: - na ciało: peeling kawowy, depilacja depilatorem (pachy, nogi, bikini), porządne balsamowanie - na włosy: mycie + WAX wmasowany we włosy i skórę głowy, pozostawiony na całą noc pod woreczkiem i dwoma czapkami - na stopy: moczenie stóp, pumeks, malowanie paznokci, gruba warstwa kremu pod woreczki plastikowe jednorazowe i dwie pary skarpetek na to - na łapki: piłowanie i malowanie paznokci (odżywka+lakier), zaraz nałożę grubą warstwę kremu, rękawiczki plastikowe+zwykłe - na buzię niestety tylko żel i tonik. Dobrze, że dziś sama na noc jestem, bo wyjątkowo głupio wyglądam w koszulce nocnej, grubych skarpetkach, czapce i rękawiczkach Ale za to jutro będę miała piękne włosy, miękką, gładką, delikatną skórę, ładne dłonie i stopy... Czego się nie robi, żeby ładnie wyglądać... |
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Zielone oko czytam to co Ci się przytrafiło i nie wierzę w to co piszesz... Jak on może być takim ch%$^&
![]() Kochana nie warto się takim dupkiem przejmować ![]() Wiedz, że my wszystkie jesteśmy z Tobą i w razie potrzeby wygadania się zawsze możesz do nas parę słów naskrobać Buziaki A ja Wam wreszcie wkleję moje spodenki (siedzę u TŻa i on ma kabel do telefonu ) Wszystko szyte ręcznie ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- dla TŻa ja za 2 lata się bronię dopiero, więc i mi (mam nadzieję pogratulujecie )
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2011-07-25 o 09:36 |
|
|
|
#2841 | |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje dla TŻ
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Raczkowanie
|
zielone oczko to przykre co cie spotkalo, ale mam pytanie on ma klucze od mieszkania/domu czy ci oddal. bo wiesz zawsze moze sam przyjsc i odebrac co jego, pod twoja nieobecnosc.
caate na blogu masz zdjecie w czerwonym sweterku i bardzo ladnie tam wygladasz, a juz jka pisalam ci wczesniej pasuja ci usta nude, bo czerwien dodaje ci powagi a w nude twarz nabieraa lekkosci (he jesli w ogole mozna tak powiedziec) ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
|
|
|
#2844 |
|
Wtajemniczenie
|
hej piękne
to super, gratulacje dla tż ![]() ![]() LeejdiNaati fajne spodenki
|
#2845 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
pokaze Wam moja psinke jak teraz spi
z jezorkiem na wierzu ![]() 100_54566.jpg |
|
|
|
#2846 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wiece może czy jak pojawił mi się żylak to jest jakaś szansa, żeby go zlikwidować??
Nie jest to jeszcze taki wstrętny, widoczny, wypukły żylak jak u niektórych kobiet, ale jest Wygląda mniej więcej tak, że na łydce po wewnętrznej stronie nogi mam widocznie zarysowane żyły, a czasem są widoczne takie wypukłe żyły dwie w połowie łydki (tak maks 5 cm)![]() Przeraża mnie to jestem młoda, mam ładne nogi, które uwielbiam eksponować zakładając spódniczki i szpilki, a tu co?? Obleśny żylak, który nie pozwala mi na to![]() Na razie mam w planach jutro iść do apteki, kupić coś na żylaki (jakąś maść), kiedyś słyszałam o tabletkach na żylaki, to może też kupię jak nie będą za drogie, rutinoscorbin (podobno uszczelnia żyły) - może to coś pomoże. Dodatkowo będę 2 razy dziennie (rano i wieczorem) leżeć po 15 - 20 minut z nogami w górze. Wiecie co jeszcze mogę zrobić, żeby pozbyć się tego świństwa z nogi?? ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
piękny, słodki, śliczny i mogłabym tak godzinami
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nude to ciezki kolor i przy ostych kolorach w ubraniu to sie czuje t buahhot gratulacje dla Tzta! ladny av nie dostalam sie na politechnike lodzka....
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
nie,bo na innych szkolach byly egzaminy kiedy ja poprawialam mature, lub pozniej kiedy myslalam ze nie zdalam jednego przedmiotu, to nie poszlam na egzaminy, bo po co skoro mam placic wpisowe, a wiem ze nie zaliczylam tego przedmiotu.. a jak otrzymalam wyniki z matury to zostala mi tylko lodz.
czemu ja sie tak dalam, durna jestem. wiadomo zostaja mi prywante, ale ja wlasnie od tego uciekam, zeby nie placic za szkole
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-07-25 o 10:36 |
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla tż
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

nie przejmuj się. Znajdziesz kogoś wartościowego i będziesz szczęśliwa.
!
co za h.... do potęgi entej
jeju, strasznie mi przykro i Ci współczuję, rozumiem Cię doskonale
myślałam, że on nie z tych co by miał jakieś laski ale chyba nie ma takich na świecie 

nie mogę...