| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-07-24, 23:32 | #2191 | ||||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Somewhere over the rainbow 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)

Cytat: 
  zabiłam całą tajemnicę jaka owiewała moja osobę  hehehe nooo to coś maluj nam na powitanie  Cytat: 
 Cytat: 
  bedziemy trzymac kciuki i musi sie udac! framebasics a jaka to chinka  ? Róże są zawsze ładne  Cytat: 
  . A i lubie  patrzeć jak dziewczyny tak mają pomalowane No jasne Sabb, po co prawa ręka, noga będziesz odbierac najwyżej  Cytat: 
 A rudy to piekny kolor  [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28328636]Też to widziałam  Albo sklejka zdjęć 'samców' z fryzurką a'la Bieber i napis "Chłopcy! Zapuszczajcie włosy! Jesteście wtedy tacy słodcy!" - aż kusi, żeby dopisać coś o samokastracji, tak dla dodania więcej słodyczy.[/QUOTE] o to to, dokładnie  [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28328832]Niestety, sporo takich mądrości wśród Polaków można zobaczyć... A z innej beczki, tak mi się skojarzyło z tym kwejkowym ideałem samca z grzyweczką... Ja mam trochę inne wyobrażenie o idealnym mężczyźnie   Zobaczcie np. to ciacho: Kto ogląda True Blood, ma tego więęęcej  [/QUOTE] heheh ja oczywiście oglądam ale koleś zasze będzie dla mnie Owen'em z One Tree Hill bo tam go widziałam pierwszy raz  siedział nago na  tylnim siedzeniu samochodu Brook  A True Blood oczywiście oglądam... jezu ja wszystko oglądam  to nałóg gorszy niż lakierowy  Cytat: 
  nie jest może idealnie, ale coraz lepiej  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  ta czereśnia mnie rozbroiła  Cytat: 
 [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28329394]Malina, większość ogląda w sumie dla Erika: [/QUOTE] to chyba ja  hehe ale mój serialowy ideał to chyba Jullian: (One Tree Hill)  Pod każdym względem  W serialu jest ekstra postacią  OTH forever   
				__________________ It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed  You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-07-24 o 23:41 | ||||||||||
|     | 
|  2011-07-24, 23:39 | #2192 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)

Cytat: 
     | |
|     | 
|  2011-07-25, 00:01 | #2193 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Gdzie diabeł tuli do snu... 
				 | 

ja z seriali oglądam tylko pretty little liars, bo Sylwestrowy mi raz pokazał i mnie wciągnęło historia tak głupia, że aż fajna   
				__________________ bajzel kosmetyczny NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki | 
|     | 
|  2011-07-25, 00:12 | #2194 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Opole 
				 | 

no i sie doigralam, nie moge ruszyc reka :/ a wszystko mi dzisiaj wchodzilo - ataki, bloki, rozwalałam zagrywką, bronilam pilki nie do obrony :/ no nic. jest wojna, są i ofiary. ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- ja tez serialowa, ja ogladam desperatki, house, how i met your mother, the big bang theory, gossip girl, glee i ogladalam jeszcze lost i do 3 sezonu weeds ale potem sie durny zrobil :P Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2011-07-25 o 00:15 | 
|     | 
|  2011-07-25, 00:55 | #2195 | 
| Zadomowienie | 

Maliniarka Wzielam kawalek sernika na zimno  Prosze Cie, ja przez lipiec 4 kg przytylam, nawet nie wiem kiedy, jak i gdzie  I ciagle mowie sobie, ze od jutra zero slodkiego, zero podjadania, ze wroce do cwiczen i dupa... 3 lata temu schudlam 7 kg i wszystko mi wrocilo, chociaz podobno po mnie tego nie widac... Czy ktos tu jeszcze cierpi na bezsennosc  ? 
				__________________                       Allt händer av en orsak. Bylo:71kg  jest: 68kg... Cel I: 65kg Cel II: 60kg   Wzrost: 176cm  Frame bloguje --> Makijaz, uroda, paznokcie | 
|     | 
|  2011-07-25, 01:15 | #2196 | 
				 | 

To do moich seriali należą: True Blood, Dexter, Spartacus,  House, Buffy już skończona, Pamiętniki wampirów czasem po odcinku, Zaklinaczka dusz tak samo jak Pamiętniki, kiedyś Plotkara, ale mi się znudziła, podobnie Angel, Desperatki zaczęłam, ale jakoś przestałam oglądać. I to chyba tylko tyle    | 
|     | 
|  2011-07-25, 01:18 | #2197 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Somewhere over the rainbow 
				 | 

[1=9dc519fadc633b7a757b479  8db7309973aba49fa_66c3ce7  215651;28331840]Kurde, Google go nie pokazuje w tej wersji     [/QUOTE] http://www.youtube.com/watch?v=3msk4...eature=related miłego oglądania  Cytat: 
  Cytat: 
 Ojjj Sabb to niezla bez ręki jesteś, ale żebyś chociaż problemu z nią nie miała teraz... ja mam syndrom "lakier nie wysycha..." 
				__________________ It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed  You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-07-25 o 01:24 | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2011-07-25, 08:17 | #2198 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Orchi, Mgiełka, caate, little.b.blue, sym, Anula, Malinka dzięki za komentarze  ciesze się, że się podobają U mnie dalej szał na pękacza, na stopach nos stop mam, ale tylko dla tego, że jest to łatwe zdobienie i nie muszę nic kombinować z wymyślaniem. frame jakie róż  pazurki ładne Weekend minął za szybko  a tak pracować mi sie nie chce   
				__________________ Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. | 
|     | 
|  2011-07-25, 08:30 | #2199 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Łomża 
				 | 

Też często mam ten syndrom, dlatego staram się nie malować paznokci na noc.

__________________ Zapuszczam włosy!cel: za pupę  aktualnie: za ramiona  | 
|     | 
|  2011-07-25, 08:40 | #2200 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  hmm pamiętam że vatika tez miała specyficzny zapach, ale już nie pamiętam go za bardzo  Cytat: 
  widzę że OT serialowy, ja niestety, stety nie oglądam, znaczy nałogowo  desperatki, house, skazany na śmierć oglądałam  i uwielbiam usta usta  ja to w ogólę niefilmowa jestem, owszem do kina czasem pójdę, na kompie czasem coś zobaczę, w tv.... ale rzadko i o większosci filmów o których ludzie gadają ja nie słyszałam   | ||
|     | 
|  2011-07-25, 09:22 | #2201 | 
				 | 

Kuuurde, mam dziś zrobić trasę na terenach, których nie znam za dobrze, stresuję się nią, a jeszcze okazuje się, że pada i nie zamierza przestać :<

| 
|     | 
|  2011-07-25, 09:52 | #2202 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Hej! Wrzucam moje, żeby już żadna nie mówiła, że nie ma czego malować (Malinka na Ciebie się patrzę  ). To dopiero czwarty dzień z odżywką, więc o działaniu nic jeszcze nie wiem, ale przynajmniej nie odchodzi z paznokci razem z warstwą płytki, jak to miało miejsce, kiedy chodziłam bez odżywki, tylko z jakąś-tam bazą i lakierem  Ale wiem już jedno: strasznie bąbluje  Wczoraj zmyłam trzy warstwy z trzech dni (bąbel na bąblu) i pomalowałam od nowa, tym razem ostrożniej, ale i tak coś tam wyskoczyło... Ahh, seriale, seriale... szczerze uwielbiam, najbardziej te produkcji HBO  Oglądałam lub oglądam: Sześć stóp pod ziemią Czysta krew - muszę tutaj powiedzieć: co tam Eric, co tam Alcide - Russell Edgington to chyba najlepiej napisana i odegrana postać ze wszystkich sezonów   Uwielbiam gościa! Wilfred - moje ostatnie odkrycie, już daawno nie uśmiałam się na niczym tak, jak na tym  Breaking Bad Gra o tron - coś pięknego, jak dla mnie najlepszy serial tego i minionego roku, chociaż wiem, że przemawia przeze mnie także sympatia do prozy Martina  Deadwood - nie dokończyłam, nie byłam w klimacie, mimo to ulubioną postać już mam (chyba szybko się przywiązuję  ) Zakazane imperium - jeden z moich ulubionych  Pretty Little Liars - trochę odpoczytnku dla umysłu  Jerycho - oglądałam swego czasu, a raczej przebrnęłam...pierwsze odcinki - świetne, dobrze oddany post-apokaliptyczny klimat, następne jakieś takie nijakie. Było duużo więcej, te są z ostatniego roku mnie-więcej   Zapomniałam!: Zwariowany świat Malcolma - kocham szczerą miłością już kilka łaadnych lat   
				__________________ Edytowane przez vivinn Czas edycji: 2011-07-25 o 09:55 | 
|     | 
|  2011-07-25, 10:15 | #2203 | 
				 | 

MGiełko to prawa więc jeszcze spoko, ale boli. W sumie niewiele mocniej niż przed graniem ale boli :\

| 
|     | 
|  2011-07-25, 10:18 | #2204 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Świętokrzyskie góry... 
				 | 

Cytat: 
   haj fajw  ja też niefilmowa i nieserialowa nie pociąga mnie to jakoś... | |
|     | 
|  2011-07-25, 10:37 | #2205 | 
				 | 

tez nie ogladam filmow praktycznie a na pewno nie tych popularnych hamerykańskich syfów :P Szkoda mi czasu na większość tych filmów. Tak, kolekcjonuję czas :P

| 
|     | 
|  2011-07-25, 10:37 | #2206 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  ale powiem Ci, że wyglądają ślicznie, nie widać po nich tych problemów o których piszesz, trzymam kciuki za kurację  Cytat: 
 oo właśnie, tisane  gdzie się to kupuje? hehe o widzisz, myslałam że tylko ja tak mam   | ||
|     | 
|  2011-07-25, 10:45 | #2207 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Świętokrzyskie góry... 
				 | 

Tisane kupisz w aptece  z logo KWC wizaz.pl   | 
|     | 
|  2011-07-25, 11:34 | #2209 | 
				 | 

Melduję nowego stepa: http://lakieroholiczka.blogspot.com/...-manicure.html I żegnam się ślicznie, bo jadę do TŻa, będę jutro wieczorem   | 
|     | 
|  2011-07-25, 12:00 | #2210 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: UK 
				 | 

Kurczę nie moge za wami nadążyć   Jakoś nie oglądam seriali, wszystkie nudzą mnie bardzo szybko, tylko plotkarę oglądałam dośc długo ze względu na postać Chucka Bassa  Chyba sobie ściągnę serial Skins bo słyszałam że fajny no a poza tym ja uwielbiam brytyjski akcent  Orlica ale słodziaki zapodałaś  Jeśli chodzi o Carmexy, Tisane i inne mazidła do ust to miło wspominam Tisane choć dawno miałam, później wypróbowałam wszystkie 3 wersje Carmexu i najbardziej pasował mi ten w słoiczku a teraz trafiłam na mega super rzecz! Pojemność ogromna bo aż 14gram, ma wielkość tubki kleju  Ale jest fantastyczny, z masełkiem kakaowym i robi cuda po prostu! Ma też śliczny zapach i produkty tej firmy nie są testowane na zwierzakach  Używam do ust i na jakieś przesuszone partie na buzi i skórki pazurów i spisuje się rewelacyjnie  Cena to około 12zł więc stosunek cena - wydajność - jakość jest bardzo ok. 
				__________________ Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 Edytowane przez little.b.blue Czas edycji: 2011-07-25 o 12:02 | 
|     | 
|  2011-07-25, 13:49 | #2211 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Odżywka przykryła te porozdwajane miejsca, wcześniej też lekko przejechałam po nich polerką, niemniej jednak nawet kiedy już trochę urosną będę musiała je spiłować, żeby końcówki nie były słabe, także jeszcze długa droga przede mną i dłuugi odpoczynek od malowania   
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-07-25, 14:26 | #2212 | ||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

moge jutro pokazać to co mam teraz, ale w sumie nic ciekawego - brzoskwinka z fioletowym krakiem   Cytat: 
  Cytat: 
  hej hej  koralowy, fioletowy shimmerowy, żółty i pomarańczowy neon, karmelowy i jakiś jeszcze, ale obecnie nie pamietam jaki  ja też serialowa jestem, oglądam Skins, Glee, House, LOST, chyba tyle. mam w planach jeszcze Pretty Little Liars, True Blood i How I met Your Mother   | ||
|     | 
|  2011-07-25, 14:34 | #2213 | |
| keep calm and contour on Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Cytat: 
  ja zaczęłam oglądać plotkarę bo mi ktoś wciąż mówił,że jestem podobna do blair z zachowania i trochę z wyglądu więc obejrzałam kilka odcinków i jej powiedziałam,że blair to tępa k. i w dodatku ma chłopa debila i oboje mnie wk....ją  za to SErena jest fajna  aa i żeby nie było, nie jestem podobna do blair, wcale  ja seriale namiętnie oglądam od stu lat  greys anatomy, ER- ostry dyzur, desperate ogladalam kiedys, lost dopoki nie zaczelo byc nudne, csi ny znam wszystkie odcinki na pamiec, troche house , gra pozorow na axnie, plotkara no i lubie tez takie glupie , wiecie glupia blondynka to glupie seriale, polskie tez ogladam, barwy szczescia, pierwsza milosc, mjak milosc z przyzwyczajenia, z tych nowych to przepis na zycie , wstyd   
				__________________ It's a little bit horrifying just how quickly everything can fall to crap. Oh, screw beautiful. I'm brilliant.  If you want to appease me, compliment my brain. | |
|     | 
|  2011-07-25, 14:42 | #2214 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Gdzie diabeł tuli do snu... 
				 | 

zaraz przyjdą dobre wieście z frontu   ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat: 
  w aptekach? Viv no skrócone pazurki, ale bardzo ładne, równiutko opiłowane w fajny kształt  o wiele bardziej wolę takie niż długie na siłe, w różnicach w długości a płytkę też masz do opuszki praktycznie, więc super   
				__________________ bajzel kosmetyczny NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki | |
|     | 
|  2011-07-25, 14:43 | #2215 | 
| Zakorzenienie | 

Dzień dobryyyy   Widzę, że tu jakieś ostre ocenianie dup  Dobre lachony wrzucacie  jak zawsze po weekendzie- obejrzałam tylko zdjęcia  paznokcie świetne jak zawsze - chociaż więcej było spamu niz zdjęć  A zdjęcie randkowe- piękniuuuchyyyyy    Wzięłam sie za odmienianie salonu. Zaczęłam od wystroju okien- zamówiłam makarony i panele na all. Już powiesiłam. W sobotę pościągałam trochę zbędnych bibelotów z półek i pochowałam do pudełek a w ic miejsce zrobiłam stroiki  A dziś latałam po drabinie i gipsowałam ściany  Jutro będe malować  A teraz wracam do pracy   | 
|     | 
|  2011-07-25, 14:55 | #2216 | |
				 | 

Cytat: 
  Ej wiele dziewczyn czasem marzy o jakimś niegrzecznym chłopcu  Malina ja znalazłam w drogerii pośród pomadek. Jest też błyszczyk wiśniowo czekoladowy z tej firmy  Ale sztyft naprawdę gorąco polecam, chyba nawet pobija Tisane, który niegdyś namiętnie używałam.   
				__________________ Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 Edytowane przez little.b.blue Czas edycji: 2011-07-25 o 15:01 | |
|     | 
|  2011-07-25, 15:05 | #2217 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

zdałam aleluujaaaaaa. nie wierze. 
				__________________ | 
|     | 
|  2011-07-25, 15:07 | #2218 | 
				 | 

__________________ Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 | 
|     | 
|  2011-07-25, 15:07 | #2219 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

__________________ Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. | 
|     | 
|  2011-07-25, 15:11 | #2220 | 
				 | 

BRAWO BRAWO BRAWO! Cudownie to słyszeć, osłodziłaś mi z✂✂✂any poniedziałek    | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

Zapraszam
 Zapraszam