|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
Cytat:
![]() to popołudnie i wieczór spędzicie we dwoje... ![]() Zaraz wyjeżdżam... odezwę się w niedzielę lub poniedziałek rano (tam odpoczywam nawet od neta)... miłego weekendu |
|
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Niezupełnie, TŻ jedzie dopiero o 17
ale wieczór będzie jeszcze młody ![]() Miłego weekendu
|
|
|
#4623 |
|
Wtajemniczenie
|
Wybaczcie że się nie odniosę ale na szybko...
To jest jakaś kpina... już 2 tydzień z rzędu ma przyjechać rodzina żony brata i nadal nie wiadomo czy przyjadą... Mieli przyjechać jutro w porze obiadu. Dziś wysłałam papiery do Rzeszowa... Komentarz matki jak się dowiedziała "Do Rzeszowa ?!?!?!! tak jakby dalej nie można było co ??" Wkurzona na maksa powiedziałam Jej tylko, że niech nie myśli, że całe życie będę na miotle przy garach w domu i że można było.. mogłam złożyć do Szczecina. W przyszłym tygodniu choćby był koniec świata uciekam do Lublina na przynajmniej 24h. Zmykam dopucować łazienkę i koniec ![]() Miłego wieczoru, miłego pogodnego weekendu
|
|
|
#4624 |
|
Nie depcze krokusów
|
Polewam z okazji imienin
Badymka - a po co się wysilać? Jak przyjadą, to się zrobi ratatuj, skoro nie raczą się zapowiedzieć i zgodnie z tą zapowiedzią pojawić...
|
|
|
#4625 | |||||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie miałam przyjemności a tony dropsów już zżarłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zaczęłam od dziś urlop. Pogoda masakryczna
|
|
|
|
#4626 | ||||||
|
Zadomowienie
|
hej staruszki, u mnie dziś chłodno (żeby nie powiedzieć ZIMNO), wieje i pełno chmur. nie wiem, co się dzieje z tą pogodą. albo upał nie do wytrzymania albo zimno i deszcz
dziś wieczorem idę się napić coś ostatnio za dużo zastanawiam się nad moim życiem i nie wiem, co zrobić w kilku kwestiach. nigdy nie byłam dobra w podejmowaniu ważnych decyzji Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
najlepszego! Cytat:
![]() a pogoda faktycznie do miłego dnia wszystkim
|
|
|
#4627 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Oglądałam polskie odcinki i czasami bardzo bardzo nie podobało mi się to co T&S robiły z ludźmi...Chociaż w sumie to nie ich wina... dobrze mówiły, że nasze sklepy są bardzo do tyłu jeśli chodzi o ubrania, nie tylko w dużych rozmiarach. Ja też tęsknię za swoimi książkami dlatego swoich nie uwalniam... Jako bibliotekara z powołania prowadzę, też rejestr co komu pożyczyłam, żeby wiedzieć kogo ścigać Poza tym ja swoje książki podpisuję, żeby było wiadomo komu oddać.Też po tramalu nie odlatuje.. no chyba, że wezmę a potem zapomnę i wezmę następny, albo nie daj panie popiję alkoholem. Jestem wnerwiona. Tak na maksa. Nadal nie wiadomo czy przyjadą, dowiemy się po 14 ... Wieje od wczoraj jak skurczysyn, w dodatku znowu pada. A ja cierpię bo mnie kości bolą.
|
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby było sprawiedliwie - w Napletku też pada
Pamiętacie z podstawówki czy liceum, jaka nostalgia przychodziło w ostatnie dni sierpnia? Zwłaszcza, gdy psuła się pogoda
|
|
|
#4629 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam starowniki moje.
Jejku co za pogoda nic tylko zatrzasnąć się w trumnie i nie wychylać się przez następnych kilka dni. Ja w dodatku lekko podziębiona. Siorbie nosem, kicham, prycham - musiałam się wczoraj rochę zdezynfekować alkoholem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurczę ledwo zasiadłam do kompa, a już mnie do roboty gonią. Dobra zmykam, miłej soboty życzę. Na razie
|
||
|
|
|
|
#4630 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobity
![]() Ja dzisiaj trochę nieskładna jestem... Mały zrobił sobie przerwę nocną w spaniu... dwugodzinną... ...Coś chciałam poodpisywać... ale nie pamiętam... Badymka... olej... jak sie ktoś nie umie umówić, jak powazny człowiek, to trudno podchodzić do niego na powaznie... ![]() U mnie też zimno... nawet na spacer nie mogę wyjść, bo pada i wieje... Jadę jutro do mamy... wracamy w poniedziałek późnym wieczorem... Mąż będzie tą cholerną łazienkę wykańczał/dopieszczał w szczegółach Miłego weekendu pozdrawiam Was serdecznie Stare Klamoty
|
|
#4631 |
|
Nie depcze krokusów
|
A w Krakowie nie pada
Tylko wieje.
|
|
|
#4632 |
|
Wtajemniczenie
|
Goście jednak przyjeżdżają... Nie widzę w tym sensu, ale żona brata dopięła swego. Bo to Ona naciskała żeby przyjechali..My mimo większości przygotowań już cieszyliśmy się że zrezygnują. Bo kierowca jest po trasie z Danii. Na szczęście długo nie posiedzą bo w poniedziałek do pracy. Na nieszczęście starzy uparli się na grilla - jest zimno i wieje. Nic to, 24h ubrana w większość czasu jak bałwanek Bulli jakoś przetrwam.
Niestety przez te 24h będę intensywną zmywarką. Na pocieszenie... w czwartek, albo piątek uciekam do Lublina do kolegi odpocząć psychicznie. Jak jutro będę miała jeszcze ręce to coś napiszę. Buziolinki
|
|
|
#4633 |
|
Nie depcze krokusów
|
To niech żona brata POMOŻE.
|
|
|
#4634 |
|
Marudziara
|
Witajcie, u mnie nadal źle ze zdrowiem
|
|
#4635 |
|
Wtajemniczenie
|
Siostra żony brata wrobiła ją dziś w zmywanie po imprezie
Dla tej pani... Ja na luziku wycierałam szklanki ![]() ![]() Zaraz lecę do łóżeczka i jutro do 9 na pewno z niego nie wyjdę.
|
|
|
#4636 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
I czadowo
Takie rozwiązanie baaardzo mi się podoba ![]() Dzień dobry
|
|
|
#4637 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lubię Twojego bloga
|
|
|
#4638 |
|
Przyczajenie
|
Nuda...ja też chcę nad morze...
|
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Wróciłam, wczoraj piękna pogoda, jak zajechaliśmy w piątek to nie padało, ale w sobotę do godz. 17 padało non stop dzięki tej aurze zwiedziłam (podziwiając zza szyby samochodu ) rozsławione Mielno ( hm... sławne chyba tylko dzięki wielkim imprezom), Sarbinowo i siup do domu na herbatę.Jestem w pracy... a jak mi się nie chciało wyjeżdżać Myślałam, ze będzie więcej postów, a tutaj taka posucha... Kasza - jak walka o czas spędzony z TŻ'em? Badymka - już wróciłaś od kolegi? Malla - z okazji imienin Kurczak - pierwsza podróż małego Kogucika ![]() Miłego dnia... |
|
|
|
|
#4640 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho podróżniczki
![]() Mww ja się dopiero wybieram do kolegi, choć chyba jednak nie w tym tygodniu, bo dopadł mnie okres ponad tydzień wcześniej i jakoś nie bawi mnie cierpienie poza domem. Goście pojechali wczoraj. Jak tylko pojechali zaczęło tak lać, że w ciągu 3,5h spadło 25litrów/metr kw. Stan nawodnienia pola i sadu - bagniste jeziorko. Alicja chyba miała traumę po zmywaniu z so na nd bo wczoraj unikała zbliżania się do kuchni jak tylko można, byle by nie zostać zapędzoną do jakichkolwiek przygotowań obiadu. Edyta -jej siostra chciała wmanewrować ją wczoraj w obieranie ziemniaków, ale się nie udało. Niech nie myśli, że zawsze będzie na prawach gościa. Weszła do rodziny to status, przyjemności i obowiązki się zmieniają. E. powiedziała mi, że zdenerwowało ją, że i A i mój brat, jak tylko kończył się jakiś posiłek, a ja wstawałam od stołu to rzucali tekstami "O zmywarka się aktywuje". A już coś ją trafiło jak wczoraj wrócili z kościoła, ja zmywałam po części śniadania i E zaproponowała, że pomoże, a A rzuciła "No co ty, toż Olka już w zawodowym żywiole". Na odjezdnym przykazała żeby gonić A do roboty jak się tylko da, żeby nie rżnęła królewny. Równa z niej babka. Wczoraj na tą pogodę tak bolały mnie kości, że tylko spałam na stojąco. przespałam się po obiedzie godzinę. Wstałam, pochodziłam, 45 min i znowu padłam. Wstałam zjadłam, pooglądałam godzinę tv i padłam, do 6 rano. Nadal mnie wszystko boli, na szczeście już nie tak. Mama pojechała do szpitala na zabieg wypalania [chyba wypalania] przerośniętego endometrium. Dzisiaj wróci, ale przynajmniej 3 dni dom pod moimi rządami. Właśnie idę sprzątać po śniadaniu i robić obiad. Buziaki Wam wszystkim
|
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
) zamierzam się opie...przać wczoraj miałam jakiś dziwny dzień, chyba przez pogodę (deszcz, grad, wiatr i czarne chmury ). dziś też pochmurno, ale przebija się słonko.Badymka dobrze, że już po gościach.. swoją drogą to podziwiam tupet brata i bratowej (dziwię się, że brat nie reaguje), wszystko wszystkim, ale jakby trochę pomogła to by jej rączki nie odpadły. dobrze, że przynajmniej te gary zmyła. Mww fajnie, że wyjazd się udał, mimo nie najlepszej pogody. w mielnie byłam dwa razy, ale nie zachwyca mnie jakoś szczególnie. dla mnie nad morzem to prawie wszędzie tak samo , marzy mi się wyjazd w góry, chociaż krótki... ![]()
|
|
#4642 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
|
#4643 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jazda z koleżanką na stopa, zupełnie w ciemno, by spotkać (oczywiście się nie udało) ludzi poznanych na Łutstoku ![]() Szkoda, że Tobie też w sobotę się brzydka trafiła, jakoś to lato już nie rozpieszcza...Pewnie było ładnie do rozpoczęcia sezonów urlopowych Co do TŻa - czas spędzony bardzo miło ![]() Cytat:
gonić leniuchów do roboty, w końcu masz sprzymierzeńca Szkoda, że okres pokrzyżował Ci plany. Przydałoby się takie weekendowe urwanie się z domu Cytat:
|
|
|
|
#4644 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie
I znów leje co to za pogoda po 10 dniowej kuracji antybiotykiem dostałam zapalenia oskrzeli i znów na lekach nie cierpie takich po których ścina mnie z nóg nigdy tak nie reagowałam na leki a tu nawet po dipheran odpadam.Wszystkim urlopujacym i tym w domkach duzo słonka życze Jescze 6 dni i szanowny małż wraca do domku ![]() J
|
|
#4645 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dipheran czy diphergan?
|
|
|
#4646 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A my we 3 co? zapier...dol. Wrócili na gotowe. Takie akcje i teksty już nie pierwszy raz, pod względem złośliwości dobrali się idealnie. O ile jeszcze jak jesteśmy sami rodzina tylko nasza to się odgryzam, ale przy gościach już nie chciałam dymu robić. Chociaż się należało. Nie tylko Edyta zauważyła, że Konrad i Alicja jak są w domu razem to migają się od pomagania strasznie. Trochę innych osób też, tak przy okazji innych imprez. Jedna z ciotek już zapowiedziała, że przy następnej imprezie zrobi takie manewry Alicji, że dziewczyna się w końcu nauczy sama proponować, że coś zrobi. Niestety mama traktuje ją nadal jak świętą krowę, chociaż jak ich nie ma to sama narzeka, że śpią do późna, osobno jedzą potem nawet po sobie nie pozmywają, że A nawet do głowy nie przyjdzie pomóc jak się jej nie poprosi. Ja nie wiem może to my jesteśmy dziwne a ona normalna. Ja od małego byłam wychowywana tak żeby pomagać innym. Nie potrafię pojechać do kogoś z gębą na pączki i przeleżeć cały pobyt kiedy w koło mnie wszyscy coś robią. Niektórzy moi znajomi strasznie się buntują, ale ja jestem nauczona tak, że jak nie przygotowywałam i nie nastałam się przy garach, to chociaż odciążę tych którzy już się nastali i pozmywam. Cytat:
Zdrowiej
|
|
|
|
#4647 | |
|
Raczkowanie
|
Mallamasz racje to ja pokreciłam nazwe diphergan
Cytat:
![]() Przespalam sie ide robic placuszki z cukini. Na sobote wypróbuje rybe po japońsku
|
|
|
#4648 |
|
Nie depcze krokusów
|
takajb - podziwiam Twoją siłę, że masz jej jeszcze tyle, by myśleć o obiadach...
|
|
|
#4649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam jeszcze 3 kabaczki w domu 3 na polu musze cos z nimi robić zeby nie zgniły bo szkoda
|
|
|
#4650 |
|
Wtajemniczenie
|
Takajb my wiemy, że to kochasz, ale jeśli o siebie nie zadbasz to nie będziesz miała sił by to robić.
Czeka w kolejce do łazienki, żeby nareszcie się umyć. Jak zwykle jestem ostatnia, bo gdzie ja się niby pobrudziłam?? To już wiem dlaczego taka płaczliwa ostatnio byłam.. to durne plemię indiańskie jest z miesiąca na miesiąc coraz gorsze. Coraz poważniej zastanawiam się nad powrotem do prochów anty, bo samej ze sobą trudno mi wytrzymać. Przyjaciółka rzuciła mi tekstem.. zajdź w ciąże, pozbędziesz się go na minimum 10 msc.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

Musiałam TŻowi wyjaśnić, że chciałabym więcej rzeczy robić z nim (bo chyba zapomniał w tym wirze pracy itd
).
, bo metro działało tylko z rana i wznawiają kursowanie dopiero po południu.

dziś wieczorem idę się napić
coś ostatnio za dużo zastanawiam się nad moim życiem i nie wiem, co zrobić w kilku kwestiach. nigdy nie byłam dobra w podejmowaniu ważnych decyzji 

nic tylko zatrzasnąć się w trumnie i nie wychylać się przez następnych kilka dni. Ja w dodatku lekko podziębiona. Siorbie nosem, kicham, prycham - musiałam się wczoraj rochę zdezynfekować alkoholem 
...

). dziś też pochmurno, ale przebija się słonko.