Mielone maj lov - kotleciary w końcu u siebie, offtopowo o YT - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-25, 09:43   #1081
malina333
Zakorzenienie

Dot.: Mielone maj lov - kotleciary w końcu u siebie, offtopowo o YT

Cytat:
Napisane przez Rico22 Pokaż wiadomość
wydaje się ciekawy! który masz kolor?

co do tego z essence to nie będzie dla mnie za ciemny gdy włosy mam w kolorze.. hm... ciemny/średni blond?
022
bez promocji kosztuje ok. 26zł

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:43   #1082
Mitsukki
Naczelny Hipster

Ja do tej pory pamiętam zdanie "Lucjusz jęknął kiedy Snape w niego wszedł"
Jak to przeczytałam to myślałam, że z krzesła spadnę xD

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:45   #1083
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
może jakiś mejkap z nim?
Niestety mogę tylko pokazac recenzje u mnie na blogu http://ewwwa-makeup.blogspot.com/201...ing-blush.html

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
ja polecam Rimmel
w promocji kupiłam za 14zł
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-kamieniu.html
O Ktory masz numer? Bo zawsze te bronzery wydawaly mi sie jakies takie ceglaste?
Stary 2011-07-25, 09:45   #1084
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Bronzer to nie farba, nie patrz na wlosy, patrz na swoja skore, ciemna czy jasna?

W ogole uwazam, ze kladzenie bronzera na jasna skore to blad, zawsze daje efekt maski i sie odcina. To jest dobre do podkreslenia juz istniejacej opalenizny.
O, tu się zgadzam. Bo ja jestem straszny bladzioch, ledwo się opalam i bronzer na mnie wygląda jakbym była brudna, więc zazwyczaj maziam nim po cyckach jak już jestem trochę opalona, żeby dekolt mi ładnie wyglądał

Cytat:
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Stary 2011-07-25, 09:49   #1085
Rico22
Zadomowienie

raczej jasna

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
022
bez promocji kosztuje ok. 26zł
dzięki

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Niestety mogę tylko pokazac recenzje u mnie na blogu http://ewwwa-makeup.blogspot.com/201...ing-blush.html
jeszcze wybadam w sklepie, bo nie wiem na który się zdecydować, a jutro będę kupować

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
O, tu się zgadzam. Bo ja jestem straszny bladzioch, ledwo się opalam i bronzer na mnie wygląda jakbym była brudna, więc zazwyczaj maziam nim po cyckach jak już jestem trochę opalona, żeby dekolt mi ładnie wyglądał
boję się, że na mnie też tak będzie ale ja aż taka blada chyba nie jestem
Rico22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:51   #1086
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam ciemna karnacje i bronzery uwielbiam! Różu moge nie miec ale bronzer byc musi

Wiadomo że bronzer dobiera do odcienia skory Wydaje mi się ze po prostu chodzi o to ze dla blondynek-do jasnej, dla brunetek-do ciemnej. Ja nigdy nie sugeruje sie nazwami czy to jest dla blondynki, brunetki, jasnej, ciemnej karnacji. Patrze na odcien
Stary 2011-07-25, 09:54   #1087
Mitsukki
Naczelny Hipster

Moja bladość jest taka, że przy kupowaniu przeciętnego podkładu, najjaśniejszy kolor był na mnie za ciemny. Co ciekawe nie dotyczyło to dream matte mousse, gdzie mogłam mieć nawet ze dwa czy trzy pierwsze kolory xD
Z Misshy biorę 21 czyli środkowy, bo zupełnie biała też nie jestem
Poza tym do mnie pasują raczej chłodne odcienie, a taki ciepły bronzer to niestety nie xD

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Ewa, ja odwrotnie, kocham róże, muszę mieć zawsze

Cytat:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 09:57   #1088
Rico22
Zadomowienie

ja bym się chętnie zaptała jakiejś babki w drogerii żeby mi jakiś kolor dobrała ale pewnie po 1. dobierze mi jakiś drogi po 2. nie wiem jak zareaguje na siksę, która chce bronzer

nie mam zamiaru tego zawsze używać, chciałam wypróbować
Stary 2011-07-25, 09:59   #1089
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Moja bladość jest taka, że przy kupowaniu przeciętnego podkładu, najjaśniejszy kolor był na mnie za ciemny. Co ciekawe nie dotyczyło to dream matte mousse, gdzie mogłam mieć nawet ze dwa czy trzy pierwsze kolory xD
Z Misshy biorę 21 czyli środkowy, bo zupełnie biała też nie jestem
Poza tym do mnie pasują raczej chłodne odcienie, a taki ciepły bronzer to niestety nie xD

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Ewa, ja odwrotnie, kocham róże, muszę mieć zawsze
Hehe Właśnie czaje się na nowy bronzer-mam na razie dwa: ten brunetkowy Essence i Estee Lauder z drobinkami. Kusi mnie ta czekoladka z burżua, taki nowy z Oriflame no i od jakiejs minuty ten z Rimmel (dzieki siostra)

A i do mnie niestety bladość nie pasuje! muszę mieć zawsze nieco przyciemniona skore bo lepiej mi z opalenizna
Stary 2011-07-25, 10:01   #1090
201604250941
Konto usunięte

Unhappy Dot.: Mielone maj lov - kotleciary w końcu u siebie, offtopowo o YT

Bellatrix ściszył swój kaptur wolniej. Będę (...) go uczył… być kopalnią. Gromadzili Śmierć Jabłka Deserowe, wiesz.
Tak, wszystkie te zabezpieczenia na wypadek intruzów, Horacy... oni są za Śmiercią Jabłka Deserowe' korzyść, albo kopalnia?
Lucius Malfoy jest otwarciem inkrustowanym ze srebrnym pudłem, niespodziewanie wielki, drewniany młotek i zwala go ze szczotki!

To juz wrzucalam, ale dla przypomnienia xDDD elita fanficow HP

Korzyść albo kopalnia? - to sie nadaje na tytul drugiej czesci watku, brzmi tak wzniosle

Cytat:
Ja bym wygladala jakbym sie w blocie tarzala.

Cytat:
Ja mam ciemna karnacje i bronzery uwielbiam! Różu moge nie miec ale bronzer byc musi

Wiadomo że bronzer dobiera do odcienia skory Wydaje mi się ze po prostu chodzi o to ze dla blondynek-do jasnej, dla brunetek-do ciemnej. Ja nigdy nie sugeruje sie nazwami czy to jest dla blondynki, brunetki, jasnej, ciemnej karnacji. Patrze na odcien
Mam wrazenie ze wlasnie blondynki glownie sa opalone a brunetki czesto maja blada skore zeby sie nie zlewalo, wiec srednio to jest trafione. No ale teoretycznie wiadomo o co producentwoi chodzi.

Raz mialam w reku benefit dallas, cos pieknego tylko nie wiem do czego bym to miala uzyc XD
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 10:04   #1091
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe Właśnie czaje się na nowy bronzer-mam na razie dwa: ten brunetkowy Essence i Estee Lauder z drobinkami. Kusi mnie ta czekoladka z burżua, taki nowy z Oriflame no i od jakiejs minuty ten z Rimmel (dzieki siostra)

A i do mnie niestety bladość nie pasuje! muszę mieć zawsze nieco przyciemniona skore bo lepiej mi z opalenizna
mnie na szczęście nie kusi już żaden bo bym tego nie zużyła. Od roku mam ten z Rimmel a jeszcze widać wzorek. Do tego pasiak z Essence i ten z limitowanki ITW

Rośnijcie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 10:04   #1092
Rico22
Zadomowienie

przed chwilą oglądam filmik BH o nakładaniu bronzera i strasznie mnie zdziwiło to nakładanie bronzera na skronie sprytna bestia
Stary 2011-07-25, 10:06   #1093
201604250941
Konto usunięte

Kiedys nakladalam szminke na oczy ale to nie jest zbyt dobry pomysl, klei sie. A bronzery sie tak wiele nie roznia od przecietnych cieni do oczu.
Stary 2011-07-25, 10:10   #1094
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
mnie na szczęście nie kusi już żaden bo bym tego nie zużyła. Od roku mam ten z Rimmel a jeszcze widać wzorek. Do tego pasiak z Essence i ten z limitowanki ITW
A na mnie znowu bronzery, cienie i szminki działają najbardziej
Cytat:
przed chwilą oglądam filmik BH o nakładaniu bronzera i strasznie mnie zdziwiło to nakładanie bronzera na skronie sprytna bestia
Też nakłądam broner na skronie. Obejrzyj sobie filmik pixi2woo o bronzerze i rozswietlaczu http://www.youtube.com/watch?v=OUoLiaVfGRw
Stary 2011-07-25, 10:10   #1095
Mitsukki
Naczelny Hipster

Ja mam jeszcze taki duży z Yves Rocher, ale on to już jest na mnie super pomarańczowy. Użyłam go chyba ze dwa razy w życiu i nie wiem co z nim zrobić -.-'

Cytat:
Stary 2011-07-25, 12:31   #1096
Hermit
Zadomowienie

hej dziewczyny
teraz patrze, ze są dwa wątki o YT nie wiadomo w ktorym pisac
ten jest plotkowy, a tamten oficjalny, czy jak?
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 12:34   #1097
justynalenka
Zadomowienie

Ja chyba jakaś ślepa jestem, bo nie widze różnicy przed i po użyciu bronzera
Może to przez mój częściowy daltonizm?:roll eyes:

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 12:34   #1098
201604250941
Konto usunięte

Tak ale tam tez sie robi offtop. Z braku filmikow gadalysmy na cz. V o wszystkim i o niczym i niektorym to przeszkadzalo, wiec z zalozenia tamten ma byc czysto linkowo-komentarzowy.

Pogadanke o pogodzie radze przeniesc tutaj ;p Wiec leje, chodze w swetrze, nie ma slonca a zaraz Woodstock. Bedzie tragedia.
Stary 2011-07-25, 12:37   #1099
Hermit
Zadomowienie

apropo Harrego bylam wczoraj w kinie na harrym 3d
kurcze, az mi sie lezka w oku kręciła, ze to juz koniec opowieści niesamowicie mi sie podobal ogolnie pomysl tej ksiązki
fajnie się zakonczylo wszystko

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

ja jestem pelna nadziei i chyba wierze w cud, że do weekendu się wypogodzi

mi szczerze mowiac nie przeszkadza, ze na watku o YT są dyskusje o czym innym, skoro jest taka potrzeba, to dlaczego nie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 12:38   #1100
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justynalenka Pokaż wiadomość
Ja chyba jakaś ślepa jestem, bo nie widze różnicy przed i po użyciu bronzera
Może to przez mój częściowy daltonizm?:roll eyes:
Nie, nie, jakbys wyszla na slonce to by wszyscy go zauwazyli. To czesty przypadek, ktos sie smaruje i tego nie widzi a potem wyjdzie gdzies gdzie swiatla jest wiecej i wyglada conajmniej egzotycznie.

Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
apropo Harrego bylam wczoraj w kinie na harrym 3d
kurcze, az mi sie lezka w oku kręciła, ze to juz koniec opowieści niesamowicie mi sie podobal ogolnie pomysl tej ksiązki
fajnie się zakonczylo wszystko
Mi tez, 10 lat z zycia jak nie wiecej i teraz to naprawde koniec.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg doda i solarium.jpg (39,3 KB, 16 załadowań)
Stary 2011-07-25, 12:46   #1101
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz coo, ona tak opowiada o tej maczudze a pewnie ma jakiegos Azjate 150 cm na obcasie z wykalaczka ;p podpuuszcza nas zebysmy zazdrosne byly
Zazdrośnice jedne! Azjaci są niezbyt męscy
Cytat:
A pamiętacie fanfiction z Harrego Pottera? Wszystkie gejowskie ze Snapem i Lucjuszem w rolach głównych xD
Prowadziłam opowiadanie o Us5. Moim kochankiem był Michael.

Cytat:
ja bym się chętnie zaptała jakiejś babki w drogerii żeby mi jakiś kolor dobrała ale pewnie po 1. dobierze mi jakiś drogi po 2. nie wiem jak zareaguje na siksę, która chce bronzer

nie mam zamiaru tego zawsze używać, chciałam wypróbować
Ja próbowałam. Okazalo się, że jestem bardziej uświadomiona w temacie bronzerów niż specjalistka z douglasa. Wysmarowala mnie bronzerem jak róż i upierała się, że mi pasi. Jednak delikatnie pani powiedziałam, że jednak lepiej wyglądałam przed oddaniem się w jej rece. Biedna sie obraziła i więcej do mnie nie podeszla w duglasie.

Cytat:
Ja siebie też nie lubie jak jestem blada. Bronzer zawsze używam. W zime chociaż jak poszłam do douglada dobrac dobre kolor revlona to taka uprzejma pani (znająca się na rzeczy) zdziwiła się, że Buff do mnie pasuje. To jest drugi kolor.

Cytat:
Ja mam jeszcze taki duży z Yves Rocher, ale on to już jest na mnie super pomarańczowy. Użyłam go chyba ze dwa razy w życiu i nie wiem co z nim zrobić -.-'
Nie mam ciśnienia na broznery. Mam jeden z essence i daje rade Chociaz jest troszke za jasny, ale lata juz chyba nie bedzie. We wrzesniu walne sie na solarke.

A i tu dowód. Więcej Wam nie pokaże Moje ręce wyglądają jak parówki :/

Jestem padnieta totalnie

Edytowane przez nobodysperfect
Czas edycji: 2011-07-31 o 22:12
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 12:48   #1102
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Pogadanke o pogodzie radze przeniesc tutaj ;p Wiec leje, chodze w swetrze, nie ma slonca a zaraz Woodstock. Bedzie tragedia.
Mieszkasz w okolicach Kostrzyna?
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 12:51   #1103
201604250941
Konto usunięte

Oj
juz sie tak nie chwal

A te w daglasie... uuuh, jako sprzedawczynie to sa bardzo mile, ale kurde, jesli chodzi o makijaz to niewiele sie znaja. Napewno nie zachowuja podstawowych zasad higieny i maluja klientki testerami, no bol. Przynajmniej mnie scisnelo w dolku jak wziela testerowy blyszczyk i chciala mnie nim malowac. Cienie to tam jeszcze, tym sie zarazic nie da, pedzle jakos spryskala czyms, ale z tym blyszczykiem to przegrala. Wiecej tam na makijaz nie ide. A mam kilka karnetow ale nawet ich nie oddam komus bo zal mi kogos narazac.

Tak, mam swira na punkcie higieny kosmetykow.

Od Kostrzyna tak 2-2,5h pociagiem.
Stary 2011-07-25, 13:19   #1104
justynalenka
Zadomowienie

Kurde kusicielki...To teraz zacznę polować na jakiś bronzer, choć po wpadce z różem Lovely mam mały uraz do kombinowania...

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
Stary 2011-07-25, 13:23   #1105
201604250941
Konto usunięte

http://www.pudelek.pl/artykul/33946/...dynka_zdjecia/
Czy to wyglada na wlosy na ktore sie pracowalo 3 tygodnie?
Stary 2011-07-25, 13:35   #1106
Hermit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynalenka Pokaż wiadomość
Kurde kusicielki...To teraz zacznę polować na jakiś bronzer, choć po wpadce z różem Lovely mam mały uraz do kombinowania...
ja wczoraj powstrzymalam pokuse zakupów kosmetycznych
już macałam w Inglocie cienie i mialam na oku trójeczkę w sam raz do nowej paletki, ale udało mi się opamiętać i grzecznie odeszłam, ale coś mi się wydaje, że to tylko kwestia czasu kiedy będą moje są naprawdę fajne w konsystencji i te kolory
Cytat:
http://www.pudelek.pl/artykul/33946/...dynka_zdjecia/
Czy to wyglada na wlosy na ktore sie pracowalo 3 tygodnie?
nie to najgorszy z możliwych kolor - zrudziały blond... ale chociaż kiecke ma fajną sama bym chętnie w taką wskoczyła
Stary 2011-07-25, 13:41   #1107
201604250941
Konto usunięte

Hehe jak juz sie napalilas i zmacalas kolory, zobaczylas sie w nich oczyma wyobrazni to juz przepadlas jak kamien w wode. Zaraz beda na poleczce.
Tak samo jak dojde co za odcien szminki ma Emily w reklamie maybelline color sensational holographic to tez bedzie obok innych. Z karta lifestyle w superpharmie sa po 17 zl ;p
Stary 2011-07-25, 13:46   #1108
Pilar1899
keep calm and contour on

ja uważam,że każemu bronzer pasuje tylko trzeba umieć go nakładać. ja mam włosy wiadomo jakie, cerę baaaardzo jasną chociaż dekolt mam ciemniejszy od twarzy, bo twarzy nie opalam bo mi się piegi robią a dekolt nzawsze się trochę opali więc nawet jak mam za ciemny podkład to se szyję wysmaruję i nic nie widać. w każdym bądź razie bronzer zawsze używam bo to zmniejsza efekt pyzy. Nakładam go na boki twarzy, skronie, żuchwę,trochę na szyję, tam gdzie róż czyli pod kości policzkowe i na boki nosa. wg mnie dobrze to wygląda. a jak źle to przynajmniej ludzie się mogą trochę pośmiać ze mnie przy tej brzydkiej pogodzie

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.

Edytowane przez Pilar1899
Czas edycji: 2011-07-25 o 13:47
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 13:47   #1109
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hermit Pokaż wiadomość
ja wczoraj powstrzymalam pokuse zakupów kosmetycznych
Już macałam w inglocie cienie i mialam na oku trójeczkę w sam raz do nowej paletki, ale udało mi się opamiętać i grzecznie odeszłam, ale coś mi się wydaje, że to tylko kwestia czasu kiedy będą moje Są naprawdę fajne w konsystencji I te kolory

Nie To najgorszy z możliwych kolor - zrudziały blond... ale chociaż kiecke ma fajną :d sama bym chętnie w taką wskoczyła
:d

coś się buźka źle wstawiła :p

Rośnijcie
Stary 2011-07-25, 13:54   #1110
justynalenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
ja uważam,że każemu bronzer pasuje tylko trzeba umieć go nakładać. ja mam włosy wiadomo jakie, cerę baaaardzo jasną chociaż dekolt mam ciemniejszy od twarzy, bo twarzy nie opalam bo mi się piegi robią a dekolt nzawsze się trochę opali więc nawet jak mam za ciemny podkład to se szyję wysmaruję i nic nie widać. w każdym bądź razie bronzer zawsze używam bo to zmniejsza efekt pyzy. Nakładam go na boki twarzy, skronie, żuchwę,trochę na szyję, tam gdzie róż czyli pod kości policzkowe i na boki nosa. wg mnie dobrze to wygląda. a jak źle to przynajmniej ludzie się mogą trochę pośmiać ze mnie przy tej brzydkiej pogodzie
Hmmm tak się sobie przyglądam w lusterku właśnie (siedze w domu cały dzień więc bez makijażu) i ja chyba mam naturalnie ciemniejsze boki twarzy... I ogólnie pociągłą twarz. No i ciemną karnacje... Potrzebny mi więc jeszcze bronzer?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości