|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Są chwile
gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym się Tobą dzielić nie nie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych które są dla nas zagrożeniem Do pracy nie mogę puścić Cię nie nie Tam tyle kobiet każda w myślach gwałci Cię Złotą klatkę sprawię Ci będę karmić owocami a do nogi przymocuję złotą kulę z diamentami http://twojanuta.pl/mp3,l5l9,hey-zazdrosc.html dzisiaj rano Tomkowi zaśpiewałam to na gitarce tuż przed pracą haha mam wam przekazać info od Tomka " następnym razem wam ją nagram abycie zobaczyły jaka z niej walnięta wariatka " hahaha . ;D
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-25 o 13:20 |
|
|
|
#2372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2373 | ||
|
Rozeznanie
|
dobry!!
łomatko!!! nadrobiłam Was - przez weekend mnie nie było a tyle na skrobałyście ale fajnie bo lubię Was czytaćmiałam "ciężki" weekend w sobotę z rana zakupy z siostrą i jej córciami (7 miesięczną i 2,5 letnią) i moim Tżem, który woził nas po sklepach samochodem bo tak lało a kupowałyśmy a właściwie siostra kupowała dziewczynkom ubrania a ja byłam do pomocy przy ogarnięciu dziewczynek - ta starsza to potrafiła nam uciec i sama sobie rzeczy oglądać, tak więc ja i tak nic sobie nie kupiłam i prawie nic nie obejrzałam, a mój Tż był mega zły bo się długo zeszło ... a potem siostrę z dziewczynkami i jej zakupami przywieźliśmy do mnie bo wieczorem zrobiliśmy grilla z okazji imienin mojego Tżta (bo się wypogodziło ale zimno było, chociaż potem wódeczka nas rozgrzała) )) po imprezie nawet posprzątałam od razu i pozmywałam i jak się kładłam spać to była prawie 3 na osi i oczywiście pobudka 0 8 bo dziewczynki wstają zwykle o takiej godzinie i nie mogłam sobie pospać bo ciocia Kasia to ciocia Kasia tamto ... całą niedziele mnie głowa bolała i położyłam się nawet na moment jak mniejsza usnęła a starszą zajęła się mama i się "odczepiła" ode mnie ale to nic nie dało i musiałam wziąć tabletkę to mi dopiero trochę przeszło (nie wiem czy to na pogodę, czy że krótko spałam, czy może "kac") ...a dziś jest poniedziałek, nie chciało mi się wstać, jeszcze na dodatek jak otworzyłam oczy to cały czas do tej pory leje jak z cebra !!!! masakra!!!! a w pracy tyle pracy jak nigdy przy poniedziałku więc dopiero teraz Was nadgoniłam ![]() ja też się mocno maluje (znaczy wyraźnie widać, że jestem umalowana) i nie przeszkadza to, nawet kiedyś była na ten temat rozmowa, że bez makijażu czy ze słabszym wyglądam jak nie ja jaka laska!!! Cytat:
kocham obcasy ja rzadko śpię za długo, albo sama się budzę albo mama mnie zgania z łóżka, że to nie wypada tak długo "gnić" także wyśpię się chyba po śmierci ![]() Cytat:
![]() ja też jestem z Wami myślami, wszystko będzie dobrze
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-07-25 o 13:32 |
||
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2375 |
|
Rozeznanie
|
Ale chyba ciężko jest powstrzymać się niektórym matkom od "dobrych rad" jak mieszkają z córkami.
Ja też miałam spokój dopiero jak się wyprowadziłam I jak pomyślę,że teraz ok roku mam mieszkać znowu z rodzicami to się zastanawiam, gdzie hurtowo się zaopatrywać w melisę hehe ![]() Musso, Ty mieszkasz z mamą w domu, tak? Musisz mieć bardzo dobry kontakt z mamą,że dajecie radę
|
|
|
|
#2376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze, że pracuje bo chyba całe dnie bym się kłóciła z moimi rodzicami, nie rozumieją, że jestem dorosła i nie chcą mnie słuchać, gdybym tylko miała możliwość wyprowadzić się to dawno bym to zrobiła, nie dość, że mi nie dają "żyć" po swojemu w ich domu to jeszcze nie pozwalają mi nic pomóc ani powiedzieć jak oni powinni zrobić, jestem przecież już na takim etapie, że chciałabym im pomóc bo wiem że źle robią niektóre rzeczy i mówię im że powinni zrobić inaczej to wcale nie chcą mnie słuchać i czekam tylko, żeby nadarzyła się okazja to się wyprowadzę bo nie mogę patrzeć jak nie pozwalają sobie pomóc a mi mówią jak mam "żyć"
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, ale u mnie zrobiło się duszo
Chyba szykuje się jakaś paskudna burza
|
|
|
|
#2379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my mamy malutki i swój pokój na dodatek dzielę z 18-letnim bratem, wyobraźcie sobie, jak ciężko jest nie tylko mieć w tym pokoju "po swojemu" ale nawet utrzymać porządek ...
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ten drugi większy jest jeszcze nie wyszykowany, póki co mieszkamy w mniejszym, czasami trochę ciasno, część domu zajmuje moja pracownia
|
|
|
|
|
#2381 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie moment wyprowadzki był najlepszym momentem w życiu
Mam lepsze stosunki z mamą odkąd razem nie mieszkamy ![]() I jak pomyślę,że teraz mam u nich mieszkać ze swoją rodzinką przez taki długi okres czasu to aż się boję
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2383 |
|
Rozeznanie
|
Bo jesteśmy w trakcie sprzedaży mieszkania (wyprowadzamy się do 1,5tygodnia)i budowy domu.Musimy gdzieś przeczekać
Ja jestem również z mamą związana zawodowo,co również nie ułatwia naszych relacji...
|
|
|
|
#2384 |
|
Rozeznanie
|
moja siostra też się lepiej dogaduje z naszą mamą odkąd się właśnie wyprowadziła, zazdroszczę jej, ma swoje mieszkanie, nikt jej nie mówi jak ma robić, nikt się jej do niczego nie wtrąca, a jeśli nawet to ona ma to w nosie bo jest jej łatwiej na swoim "terytorium" bronić swoich racji...
a tak się martwiłyśmy jak sobie poradzi, bo zaszła w ciążę, więc szybko ślub i na swoje... też czasami mam myśli żeby skoczyć na głęboką wodę, jak będzie przymus to się to życie jakoś ułoży ale mój Tż nawet nie chce słuchać, on chce żeby było wszystko przygotowane, po kolei, najpierw musimy mieć gdzie mieszkać, potem ślub, dzieci itd... mam czasami wyrzuty sumienia bo gdybym nie studiowała to te pieniądze mogłabym przeznaczyć na przykład na mieszkanie a tak to mój Tż twierdzi, że "musimy" czekać aż skończę studia, czyli dopiero w przyszłym roku gdzieś w lipcu będziemy "myśleć" o dalszej przyszłości
|
|
|
#2385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A studia to dobra inwestycja Ale mimo wszystko rozumiem,że jest Ci obecnie ciężko.
|
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
kurde ... młody ma straszą traumę po szpitalu ...
nie pisałam, ale jak byli na wizycie kontrolnej, to darł się wniebogłosy, ze nie chce ... a wcześniej był taki grzeczny, a teraz jazda bez trzymanki .... no i miał iść dziś do fryzjera; dopóki go czesała grzebieniem to było ok, ale jak zobaczył nożyczki to koniec!! on nie chce "ała" i płacz niemiłosierny na nic zdaje się tłumaczenie, że to nie boli ....już się boję jakiejkolwiek wizyty w przychodni będie jazda ....przejdzie mu to kiedyś? zapomni choć troszkę??
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-07-25 o 14:55 |
|
|
|
#2387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no tak jeszcze rok, cztery lata już jakoś wytrzymałam ale jest coraz ciężej... no liczę na to, że po studiach uda mi się dostać etat tu gdzie obecnie pracuję, a jak mnie nie "przyjmą" to mnie mój Tż chyba pogryzie, już teraz mi mówi, że się uczepiłam tego miejsca jak rzep, bo powinnam już dawno lepiej płatnej pracy szukać ale mam takie odczucia że mnie "tu" chcą, jak rozmawiam z kierowniczką to ona jest bardzo za mną ale nad nią jest jeszcze jedna osoba, która decyduje o tym, czy będę tu pracować...
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po powrocie do pl, przez 3 miesiące mieszkałam z rodzicami i myslałam, ze zwariuję... Mama ok, ale ojciec... Po jednej kłotni jak stałam, tak pow, ze mnie już w tym domu nie zobaczy... tego samego dnia wynajelismy mieszkanie Przez rok z nim nie gadałam, teraz juz ok
|
|
|
|
|
#2389 |
|
Rozeznanie
|
no to ja zmykam zaraz do domku, bo o 15.30 kończę pracę, może wieczorem uda mi się do Was zajrzeć i zobaczyć co naskrobałyście a jak nie to do jutra!! trzymajcie się
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, wiecie może ile kosztuje kawa na bp?
|
|
|
|
#2391 |
|
Rozeznanie
|
Jutro musze załatwić wymeldowanie, w środę notariusza a mój Mały się właśnie z gorączką obudził
Ja kupuję tylko cappucino w MD Okropne to co się stało w Norwegii...
|
|
|
|
#2392 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
Cytat:
najważniejsze Dokia że wypoczęłaś,wracaj kiedy tylko chcesz,bo to prawda że w domu najlepiejCytat:
dzięki za info o musie,we środę jadę do Douglasa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za✂✂✂iaszcza sukienka,masz taki gust chyba jak ja Też se musze Allegro zablokować ![]() Cytat:
oczywiście w pozytywnym trgo słowa znaczeniu |
|||||
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Sarunieczka;2834307 5
Za✂✂✂iaszcza sukienka,masz taki gust chyba jak ja Też se musze Allegro zablokować ![]() [/QUOTE] Ona jest taka sama jak ta w paski Gdybym wiedziała przy zakupie tej w paski, że jest cała czarna, to tamtą bym sobie odpuściła Nie lubię białego - dla mnie jest niepraktyczny![]() Jakoś koło 20-ego sierpnia mają otworzyć h&m w Ck. Nie mogę się już doczekać |
|
|
|
#2394 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2395 | |
|
|
No...dzis jeszcze oglądałam wywiad z polakiem który to przeżył,okropne jak opowiadał
![]() Cytat:
![]() Zaraz idę do swojego fata,wczoraj zaczęliśmy oglądać super film z Nicolasem Cage,o czarownicach,obejrzeliśmy pół,dziś druga część
|
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyżby "polowanie na czarownice"?
|
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy od dnia, nastroju itp.
|
|
|
|
|
#2398 | |
|
|
tak![]() Cytat:
szafir tez lubię jedeynie w różu się nie czuję dobrze,w pomarańczu i żółtym tez niespecjalnie
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Rozeznanie
|
Też widziałam ten wywiad z tym chłopakiem co przeżył...
![]() Ja nie potrafię się przekonać do koloru czerwonego, musztardowego i butelkowej zieleni a tak to wszystko lubię, szczególnie róż,fiolet i turkus ![]() Mam dostawę pudełek - pakowania ciąg dalszy
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
sarunieczka - tak jak już resscue pisała 15,99zł
jolkag78 w załączniku fotki dla Ciebie ![]() ![]() to jest topper 02 - circus confetti ![]() są jeszcze inne - taki zwykłe brokatowe jednokolorowe, ale kupiłam ten, bo był zachwalany
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

Sorki, że Wam tak tu zaśmiecam, ale jakoś tak normalniej sie czuję wyrzucając to z siebie.. Wmuszam sniadanie, bo znowu zapomniałam o jedzeniu... A potem pomaluję pazurki
łomatko!!! nadrobiłam Was - przez weekend mnie nie było a tyle na skrobałyście
ale fajnie bo lubię Was czytać
ostatnio próbuję przyzwyczajać się do płaskich,ale bolą mnie strasznie łydki,zwłaszcza jak idę pod górę
także wyśpię się chyba po śmierci 
ja też jestem z Wami myślami, wszystko będzie dobrze
i mama o tym wie
ale ja też staram się nie rządzić jej co ma robić