|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
jagodziu wiem co to zawistna siostra tylko w moim przypadku moja mama jest po mojej stronie i to jest plus. Eh 3maj się maleńka
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra 9idę po ten papier i ładowarkę... umówiłam sie z kuzynką idzie ze mną...
może mnie nie zagryzą do spisania później
|
#2853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam na stronie papier, który wczoraj kupiliśmy http://www.topstylepaper.com/pl/products. nasz papier to
Metallic- perłowy |
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witaj kwietniowa PM
|
|
#2858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też wczoraj dołączyłam do Dziewczyn - gwarantuję Ci, że to bardzo przyjemne grono ![]() Ja wczoraj musiałam pisać jaka mam fizję ślubu, co już przygotowane, jakie były zaręczyny więc teraz Twoja kolej ;-)
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze kupiłam tą sukienke wszystko cacy tylko w domu okazało sie że jest trochę prześwitująca mnie to tam nie przeszkadza ale TŻcik stwierdził że mogę ją ubierać tylko w jego obecności
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2861 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś więcej? Hmmm...
Jestem studentką, studiuję sobie historię i (teoretycznie a mój Luby skończył studia 3 lata temu i pracuje ![]() Jestem audiofilką i nie potrafię żyć bez muzyki poza tym śpiewam również w chórze ![]() Zaręczyliśmy się w sylwestra 2010/2011 w Rotterdamie, gdzie wspólnie i z grupką znajomych przebywaliśmy na Europejskim Spotkaniu Młodych Taize Na kilka minut przed północą usłyszałam to cudowne pytanie... ![]() Przygotowania wrą mamy już zarezerwowaną salę, kamerzystę, fotografa i zespół, a ja tydzień temu zamówiłam wymarzoną suknię ślubną ![]() A pierścionkiem się pochwalę jak tylko dorwę jakiś aparat
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
eetam nie aż tak bardzo
troszkę bielizna prześwituję tyci tyci(zalezy od koloru) on ma chyba jakiegoś hopla na tym punkcie---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
|
|
#2864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I bardzo ciekawe zaręczyny mieliście ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Śliczna jest. Taka delikatna. A ile za nią dałaś jeśli można zapytać??
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
jak wrócę do domu to cyknę fotkę bo aktualnie siędzę u TŻ bo on śpi
verumka suknia bardzo ładna aczkolwiek nie jestem fanką rękawków ale ważne że znalazłaś tą jedną jedyną
|
#2866 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka Lachoniki kochane!
Jestem lekko zdechła dzisiaj,a sprawcą jest @ Bleee ![]() Cytat:
Cytat:
Tatry po słowackiej stronie są o niebo lepsze niż u nas, a to dlatego, że jest mniej ludzi. Ehhh musimy powtórzyć z TŻcikiem nasz słowacki taterkowy wypadzik, ale to może na wiosnę, bo we Wrześniu będzie Tyrol ![]() Cytat:
Bądź fighterką ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To już dużo rzeczy macie załatwionych a kiedy ślub?
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 7 rano nie spałam tak mnie brzuch bolał ![]() wczoraj miałam problemy tzw "kiblowe" cały dzień mnie czyściło przez to że napiłam się kawy z mleczkiem a dzisiaj okres
|
|
#2869 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co Ci napisać..... Jestem w szoku!! Powiem Ci, że nawet dobrze, że się wyprowadziłaś, niech wszyscy ochłoną a Twoja mama i siostra niech zobaczą, że bez Ciebie będzie im ciężko. docenią wtedy Twoją obecność w domu, Twoją pomoc. Jesteś silna i dasz sobie rady!! Cytat:
![]() śliczna! taka delikatna i elegancka! ![]() Cytat:
![]() trzymaj się
|
|||
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę pic tylko mleko prosto od krowy dobrze że tż rodzinka ma krówki to czasem mi przywiozą za darmoszkę
|
|
#2872 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie i szczerze powiem, że to dla mnie najtrudniejsza decyzja/wybór w całych weselnych przygotowaniach. Serio. TŻ też się jakoś niespecjalnie przejmuje tym, że trzeba kogoś wybrać, więc nie wiem kiedy to nastąpi. Chciałabym, żebyśmy do końca roku się zdecydowali, bo to ostatni dzwonek, żeby potencjalnych świadków o świadkowanie poprosić. jagata, przykro mi, że tak się Twoi rodzice zachowują. Ja bym chyba jednak kasę przeznaczoną na auto wydała na wesele i podziękowała rodzicom za pomoc, natomiast po weselu kupiła auto z prezentów. Nam też nasze Mamy pomagają w pewnej części sfinansować wesele, ale mamy wolną rękę przy każdym wyborze. A co do ograniczania gości na sali, to trochę mnie dziwi, że nie zrobiliście listy gości zanim wynajęliście lokal... My szukaliśmy lokalu pod konkretną ilość osób, tak żeby nie trzeba było nikogo skreślać z listy, tylko dlatego, że lokal jest za mały. Może poszukajcie większego? jagodzia, ehh, współczuję Ci tych jazd w domu, ale po tym, co się stało to teraz może być już tylko lepiej. Trzymaj się, Kochana! Cytat:
Cytat:
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skąd jesteście? Gdzie macie salę? |
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, powielocytowałam sobie w pracy Wasze posty, ale musiałam wychodzić i nie zdążyłam odpisać... Więc teraz jestem już w domu i spróbuję odpisać na to, co pisałyście.
Witam nowe PMki verumka, piękna suknia ja też jestem audiofilką, bez muzyki to jak bez ręki ![]() Cytat:
Ta Twoja Siostra ma strasznie nasrane w głowie, ale lej na to, grunt, że masz gdzie mieszkać i nie musisz się z Nimi użerać. I super, że się poprawiło w Twoim lokalu jedzenie, może kiedyś było gorzej, ale teraz już widzisz wszystko jest ok ![]() kicia, te fotki pary zimowej, które wrzuciłam to ślub Syna najlepszej Przyjaciółki mojej Mamy... Mieliśmy być na tym weselu (marry in a hurry, bo takie stare konie, a wpadli), ale że było w Święta BN, to nie mogliśmy jechać. Mieli wesele w naszym Pełczynie i tam moi Rodzice właśnie byli pierwszy raz w tym lokalu i w sumie dzięki temu weselu wiedzieliśmy, żeby tam pojechać i że to dobry lokal. niestety w małżeństwie tym nie wiedzie się dobrze, Adrian ma zdaje się problem z alko i wcale nie powinni się chajtać moim zdaniem, bo teraz Ona się wyprowadziła z dzieckiem, a On, no cóż, bez komentarza. Możecie sobie wyobrazić, jak Ciocia (jego Mama) to przeżywa, eh, kolejny przykład na to, że wpadka nie powinna być nigdy powodem ślubu, bez względu na wiek (Oni oboje są po 30tce). jagata, przeczytałam o Twoich problemach z Rodzicami i strasznie mi przykro Musicie być twardzi w kontaktach z Nimi, pokazać Im, że nie dacie sobie w kaszę dmuchać, bo jesteście dorośli i wszystkie Wasze decyzje to Wasza sprawa. Nie można dać sobie wchodzić na głowę, bo jak teraz ulegniecie, to potem będzie tyko gorzej... 3mam kciuki, żeby wszystko było dobrze! ![]() arletka, zdjęcia w studio są nudne! Nawet zimą można zrobic fajne fotki, część na zewnątrz, część w jakichś ciekawych wnętrzach, pomyślcie, pokombinujcie, można w jakichś zameczkach, pałacykach, na basenie, w kopalni, w fabryce, gdzie tylko sobie zamarzycie! Albo poczekać do wiosny i już cudny plener wśród natury ![]() Nie pamiętam, co tam jeszcze było, aaa pozdrawiam fanki moich warkoczyków Jakbym coś przeoczyła, któraś mnie o coś pytała wcześniej, albo po prostu chciałaby, żebym powiedziała jej coś miłego, to dawajcie A póki co trzeba zrobić jakiś obiadek, bo za 2 godzinki mamy seans HP
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-07-25 o 17:47 |
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko chemicznie preparowane. Niektórzy tak właśnie reagują. Moja kuzynka tez nie może pić mleka, po prostu jej nie służy. Bo wszystkie badania miała robione, i nic nie wykazało.
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślub chyba byl w 2009 roku?? bo na blogu wstawione w styczniu 2010 a skoro mówisz że to było w BN.... Ale tak to niestety jest jak się bierze ślub przez dziecko. Ja tą sesję zapamiętałam bo to blog naszych fotografów i to jedyna zimowa sesja jaką pokazali
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie podoba mi się to i tez nie będziemy mieli w studiu. Jak ktoś takie woli - proszę bardzo, każdy lubi co innego
|
||
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() że też to musiało to trafic na mnie.. ja kocham mleko pod wszelką postacią a tylko czasem sobie mogę na nie pozwolic jak wujek tżta przywiezie
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodziu, strasznie mi przykro z powodu jazd z rodzinką. Ale może to lepiej, że sie wyprowadziłaś. Źle się tam u Ciebie działo nie od soboty, teraz odpoczniesz, staniesz na nogi i pokażesz im jaka jesteś za✂✂✂i*ta babka! Głowa do góry!
![]() Witam wszystkie nowe PM 2012 Nie wiem co miałam jeszcze napisać.. Skleroza. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

może mnie nie zagryzą
do spisania później
18.08.2010 - zaręczyny

mnie to tam nie przeszkadza ale TŻcik stwierdził że mogę ją ubierać tylko w jego obecności 

od 7 rano nie spałam tak mnie brzuch bolał 
Nie wiem co Ci napisać..... Jestem w szoku!! Powiem Ci, że nawet dobrze, że się wyprowadziłaś, niech wszyscy ochłoną a Twoja mama i siostra niech zobaczą, że bez Ciebie będzie im ciężko. docenią wtedy Twoją obecność w domu, Twoją pomoc.
trzymaj się