|
|
#3331 | |
|
Zasiedzenie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
toz to tyle czasu
|
|
#3332 | ||
|
Zakorzenienie
|
o proszę
http://etorebka.pl/s03.php?f=0269 Cytat:
![]() o dziękuję za info no właśnie właśnie ale co miałaś w zamian tej blokady- ostrzykiwanie tymi.. takimi.. ..zapomniałam jakimi hm może na pw się przeniosę bo tak Cię wypytuję tutaj publicznie pózniej napiszę ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
tez bym już coś chciała
|
||
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
helllołłłłłłłł
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic większego się nie szykuje Ale za to niedługo idę pośmigać trochę na desce i rolkach ze znajomą ![]() Cytat:
Może jeszcze uda Ci się dowiedzieć kto to i od kogo dostał Twój numer ![]() Jak się czujesz ? Lepiej już ?
|
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
wypuścili Cię z wakacji do domku i komputerka!!!! Cytat:
tez tego nie lubiłam- chociaz z drugiej str dobrze na chwile zmienić otoczenie- bardzo lubię lato w mieście jak o tym myslę to słyszę piosenkę cocker summer in the citya rowerek??? ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- aaa roxi a jak jazdy ??? |
|
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama nie wiem... serce troche opanowałam ale mięsnie dalej mi doskwierają... z tego co czytałam to niedobór minerałów się długo uzupełnia:/ łokieć mi wciąż doskwiera, mieśnie czasem też ale dzisiaj troche mniej...
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie jeździłam na żadne kolonie. Byłam parę razy w sanatorium, ale nigdy na żadnych koloniach czy wypadach ze znajomymi. Zawsze spędzałam (i chyba bardziej mi to odpowiadało) wakacje z rodzicami Rowerek leży i się kurzy. Jutro (o ile nie będzie padać) muszę go chyba w końcu przewietrzyć ![]() Zostało mi tylko 5 h !! W sierpniu będę miała egzamin praktyczny, a już niedługo teoretyczny (znam termin, ale powiem Wam jak zdam ). Dzisiaj już rozwiązałam 5 testów, a muszę jeszcze parę zrobić, ale to jak wrócę.
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
powracam do świata żywych po weselu Idę Was poczytać.
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martwię się
|
|
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
byłam 3 razy:P... wyniki dobre, leki jakieś mam i tyle
![]()
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Monia
no wypuścili jak w sobotę rano zastała nas temperatura jedyne +12 stopni i nie przestawało lać to wzięliśmy nogi za pas i uciekliśmy do domu póki co nadal cieszę się urlopem jeszcze jedziemy nad jezioro(jutro), może będzie lepiej niż nad morzem trzymajcie kciuki za pogodę w wielkopolsce widzę, że etorebka daje i odbiera i oddaje i jutro dostanę madarę niebieską na imieniny miałam brać jeszcze ginę ale stchórzyłam (przez lak i możliwe bardzo marne wykończenie) choć wciąż myślę o niej i pewnie prędzej czy później kliknę
|
#3342 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fashion zobacz i pomyśl- cy to nie to Cię gnębi Cytat:
![]() ja na kolonie też nie jeździłam i też głównie z rodzicami do pewnego wieku ale to minęło zaraz masz egzaminy! biedny rowerek ![]() Cytat:
jak było ??? Cytat:
obiecaj, ze jej nie sprzedasz![]() ja też myślę o ginie, ale coś nie mam pewności i chyba jednak nie a madara to przynajmniej pewniak jeśli idzie o jakość a jak Ty zrobisz zdjęcia nad jeziorem??? trzymam kciuki za pogodę |
||||
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
o tak faktycznie Madara się spisuje
|
#3344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
raczej jej nie zabiorę nad jezioro, ale jak się kurier postara i przyjedzie wcześnie to może zdążę przed wyjazdem fotki wrzucić - planujemy wyjazd około 14-15 dzięki postaram się jej nie sprzedać w najbliższym czasie
http://cozazapach.blogspot.com/ Edytowane przez ankhax1 Czas edycji: 2011-07-25 o 19:43 |
||
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3346 | ||
|
BAN stały
|
hej hej
. wiecie....zakwasy mam. chyba od tego tańcowania Cytat:
chorych psychicznie osób na świecie jest baaaaaaardzo dużo ![]() jak byłam u kolezanki, to wieczorem sobie gadałyśmy. była gdzieś tak 3 w nocy i nagle dzwoni jej telefon, nieznany numer. odbiera: Koleżanka: halo? ktoś: podobno chcesz się ze mną umówic koleżanka: eee....kto mówi? ktoś: Zygmunt Chajzer i się rozłączył ![]() ![]() Cytat:
. ogólnie nad morzem pogoda bywa bardziej kapryśna i nieprzewidywalna, ale bez przesady, no nie? ![]() ![]() nad jeziorkiem na pewno będzie lepiej, no i woda cieplejsza
Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2011-07-25 o 20:24 Powód: strasznie dużo literówek;) |
||
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no patrz- ja zdiagnozowałam ostatnio tę dolegliwość i woda sodowa mi uderzyła do głowy to dobrze, że nie to |
|
|
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale się umordowałam. Cała spocona i padnięta
![]() Mam nadzieję, że szybko przejdzie Cytat:
![]() Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć Teraz deska i rolki odżyją
|
|
|
|
|
#3349 |
|
BAN stały
|
Roxi, a co z tym wyjazdem z koleżanką? Nie wypaliło jednak? szkoda
|
|
|
|
#3350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Anka
Cytat:
ew od kogo ma nr żeby móc opitolić z góry na dół tę osobę za rozdawanie od tak mojego nr ![]() Cytat:
Cytat:
Zygmunt chciał się umówić z twoją koleżanką .. no no no .. (a w sumei ona z nim
|
|
|
#3351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nooo. Na takiego to z pałką ![]()
|
||
|
|
|
#3352 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
było super!! Jednak moja rodzina jest nie do zdarcia Cytat:
Cytat:
Z tym Zygmuntem to się uśmiałam
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór!!
![]() mało bywam ale nie mam czasu wyprowadzka to ciążka sprawa......ale powoli wychodzimy na prostą!! ![]()
|
#3354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale wyprowadzacie się na swoje w końcu czyż to nie piękne ?
|
|
|
#3355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko mu uchodzi na sucho .. choć wiem ze to też do czasu ![]() ![]() Ulgę to mało powiedziane... Cytat:
![]() No już powolutku, choć jeszcze sobie popłakuję ![]() ![]() Szkoda Pewnie z Mango co? Cytat:
Aniu - dziś doszły nasze zegarki! Postaram się wysłać jak najszybciej! ![]()
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Farr ![]() ja się już przeprowadziłam.....;] drugi tydzień leci jak siedzę u siebie.....ale mam dosyć tego układania, rozpakowywania, mycia itd ma sa kra ![]() jest fajnie, to fakt ![]() Kali jak dzisiaj Tż??? już wcześniej pisałam że cieszę się że wszystko skończyło się tak jak się skończyło a nie gorzej...ma chłop szczęście noo...... pozdrów
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2011-07-25 o 21:51 |
|
|
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
hej robaczki
Nadal jestem u Tż dlatego nie miałam jak do was zajrzeć w ciągu dnia ale teraz was nadrobię Doczytałam się ze kali Tż miał wypadek przykro mi i całe szczęscie że wszystko można tak powiedzieć jest ok
|
#3359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a my byśmy nie chciały się umówić z Zygmuntem ![]() może by i do nas zadzwonił ![]() to teraz z powrotem remoncik ![]() Cytat:
Cytat:
stresik jak ta lala kali- nie- z asosa właśnie odpisali mi, że tylko w granicach Anglii ten "item" dziady jedne ![]() |
|||
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz radę jeszce trochę i nie będzie kartonów
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

chyba październik- ja to tak dobrze nie wiem mały staż mam etorebkowy
toz to tyle czasu

Ale za to niedługo idę pośmigać trochę na desce i rolkach ze znajomą 
więc zrezygnował i stwierdził że nie ma szans na rozmowę ze mną .. ile można w końcu pisać smsy bez odzewu
i z jakiej paki rozdaje mój nr bez mojej zgody 

W sierpniu będę miała egzamin praktyczny, a już niedługo teoretyczny (znam termin, ale powiem Wam jak zdam 

Martwię się

obiecaj, ze jej nie sprzedasz
. ogólnie nad morzem pogoda bywa bardziej kapryśna i nieprzewidywalna, ale bez przesady, no nie? 

Zamówiłam z Asosa zegarek, dostałam w mailu od nich info że zostanie dostarczony 25 lipca lub przed tą datą ... No i mamy 25 lipca dzisiaj a zegarka niet
dasz radę