|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -
Ciasteczko Gratuluję
![]() ![]() klask i:![]() Ci całych sił, tak myślałam, że u Ciebie coś się święci. Super urodzinowy prezentKwiatuszku Gratuluję ![]() ![]() klask i:![]() zrób jutro drugi test i będziemy 100 % pewne, ale mi się wydaje że u Ciebie będą 2 grube kreseczki.Jak ja się cieszę, że na tym wątku już tyle niespodzianek A do mnie dziś wredna @ przyszła, więc kobitki ja zawieszam starania i na 6 miesięcy przechodzę do wspierających. Będę was podczytywać i prowadzić wasz wątek, bo się już tak przyzwyczaiłam do czytania was.
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2011-07-25 o 18:02 |
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -
Ale sie zle czuje
tragedia doslownie, boli mnie z lewej strony szyja chyba węzły ![]() Siedze w szaliku posmarowana amolem. I capie na odleglosc ![]() Zdrzemneło mi sie. Boze keidy ja ostatni raz zasnełam w dzien? To u mnie rzaaaaaaaaaadko spotykane. Mam troche doła, moj dziadzio jest ciezko chory.... mialam nadzieje ze dozyje slubu, a tu sie okazuje ze z Nim tak cięzko ... moze kwestia kilku dni... moze tygodni
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Płakać mi się chce....
Strasznie się zdenerwowałam aż się we mnie zagotowało - męża siostra mnie doprowadziła dzisiaj do ostatecznośc... Chciałam się wyluzować i weszłam na Wizaż a tu.... dwie podwójne kreski huuurrrraaaa.... Cieszę się Waszym szczęściem... i bardzo zazdroszczę.... Dbajcie o siebie dziewuszki i o wasze maleństwa
|
#1444 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez kwiatek23 Czas edycji: 2011-07-25 o 19:52 |
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kreska jest bladsza
|
|
#1446 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wogóle dziś między 20 a 21 przyjeżdża do nas stolarz i zrobi nam wizualizacje i wycene zabudowy w sypialni miebli w łazience i szafy w korytarzu ;] mam nadzieje, że nie zaśpiewa więcej niz 5000zł bo to znajomy a raczej dalsza rodzina bo jedne koleś zaśpiewal nam 6200zł
27cs, ostatnia @ 26.01.2012 "Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal http://enpr.pl/1508/47129 Edytowane przez kwiatek23 Czas edycji: 2011-07-25 o 19:36 |
|
|
|
|
#1447 |
|
Rozeznanie
|
tak mam 28 lat i na Imię Ania,cykle moje bywają różne ale raczej nie są to 28 dniowe ale dłuższe ale regularne raczej od 2 msc coś zaczynają sie wydłużac moze za dużo stresu,dodam jeszcze ze straciłam w grudnniu maleństwo za pierwszym razem , nieswiadomie,i teraz mój mąz mnie zaskoczył i zrobił to samo właśnie 15.07 i od zapłodnienia jeśli by doszło było by 10 dni
|
|
|
|
#1448 | ||
|
Rozeznanie
|
przykro z powodu dziadka ,napewno bedzie dobrze.
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przykro mi z powodu dziadzia ![]() Cytat:
nie daj się ![]() Ty będziesz następna Cytat:
uwielbiam Cię ale uważam, że to był cios poniżej pasa... Mnie nigdy żaden test nie oszukał, a mój pierwszy był dokładnie taki jak ciasteczka... Teraz mam rozgadanego, rozbrykanego 2latka. Owszem, życie bywa okrutne, ale nie można na starcie straszyć i pesymistycznie nastawiać nowe staraczki. Ciasteczko już się przestraszyła ![]() PRZESTAŃ O TYM MYSLEC !!! idź jutro na bete i bedzie wszystko jasne.*** zbieram się w końcu do domu... paaa Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-07-25 o 19:49 |
|||
|
|
|
#1450 | |
|
Rozeznanie
|
ostatnia @ miałam jakoś po 10 czerwca nie zwracałam na to uwagi bo niestarałam sie o dzidzie az do dnia 15.07 jak mąz w mojej nieswiadomości zrobił to i na całego poszedł,
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
n nie wiem co mam myślec o tym.
|
|
|
|
|
#1451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale tu już dziewczyny mi graTULUJĄ to ja chciałam tylko, żeby wiedziały że sie nie nastawiam bo raz już taką sytuację miałam i nie byłam zafasolkowana.Ja mam problemy zdroweotne z drogasmi rodnymi polipy, nadrzerki, mięsniaki torbiele ciągle krwawie od 1,5 roku a wy nie wieć u was sie taka sytuacja z testem jak u mnie nie zdaży. CIASTEK NA 100% JEST WCIĄŻY. Ja jutro rano zrobie test jak wyjdzie cien cienia to pojade szybko na bete. JUŻ WYKASOWAŁAM PRZEPRASZAM ;(
27cs, ostatnia @ 26.01.2012 "Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal http://enpr.pl/1508/47129 Edytowane przez kwiatek23 Czas edycji: 2011-07-25 o 19:53 |
|
|
|
|
#1452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedziesz tez w ciązy zobaczysz przesyłam Ci fluidka![]() a jak Pan zawola wiecej to powiedz ze go bede przesladowac po nocach ![]() No nie wiem czy dobrz ebedzie, jest strasznie ma raka ma całą głowe zniekształconą przez guzy, spuchniety ze niewidzi na oczy i jeszze dzis mama zadzownila ze jest jeszcze gorzej..... On chyba sam sie modli w glebi duszy o smierc... Widac jak sie męczy.... A całe zycie byl taki zdrowy... a tu takie cos sie w swieta wielkanocne zaczeło... Cytat:
Tylko zaczeły mnie bolec bardzo cycki(jeszcze rano nie biolały az tak) oby tylko @nie przyszła no chyba ze to na ciąze, to sobie moga bolec
|
|
#1453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do fasolki to trzymam kciuki ,ze napewno to fasolka która kwitnie
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Ciastuś i jak
Robiłaś test ![]() Już się nie mogę doczekać pomyślnych wiadomości ![]() ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- Podglądnęłam wykres
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobie jak nalezy jutro tak jak powinna byc @.Tempka moja dzis 37,2 ładnie skoczyla ale niewiem czy to nie przez chorobsko? Chociaz pod pacha nie mam tempki duzej... ![]() Czuje sie fatalnie. Ojjj bez kija dzis w pracy niech nie podchodzą ![]() ![]() a ktos mi wczoraj napisał ze czasami na poczatku ciazy objawy moga byc grypowe. To prawda? Moze u mnie tak jest? zastanawiam sie czy mogła bym wziac jakas tabletke na bol głowy chociaz?? Bo nie wyrobie w pracy ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- ide laseczki po tescik ciążowy Zebym jutro z ranka mogla zrobic![]() Mam nadzieje ze znajde najczulszy gdzies.
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka życzę... I czekam na pomyślne wieści testowe
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogarnełam sie zjadłam sniadanie przewietrzyłam sie i jakos NIBY czuje sie ciut lepiej. Poki co. Chociaz głowa dalej boli ale da sie wytrzymac wkurza mnie tylko ten katar. Bo jestem cała zapuchnieta . Kupiłam 2 testy. Kurde nigdzie nie maja tego od 10mlU/ml ![]() Kupiłam jakis pink test i jakis tani ktory ma od 20 mlU/ml Ten pierwszy wykrywa od 25. Zobaczymy
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu dzisiaj taka cisza
![]() puk puk jest tam ktoś ![]()
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem
i bede pewnie dzis cąły dzien bo w pracy jestem do 14 i bede sie nudziła wiec bede do Was zaglądac
|
#1460 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Powtórzyłm dziś test z porannych siusiów i kreska wyszła bladsza niż wczoraj, prawie aż niewidoczna. Więc to chyba znowu ten mięśniak mnie oszukuje. No nic w ciąży nie jesem a tu dowód. Bardzo mi przykro
i znowu ![]()
27cs, ostatnia @ 26.01.2012 "Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal http://enpr.pl/1508/47129 Edytowane przez kwiatek23 Czas edycji: 2011-07-26 o 08:39 |
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Badz dobrej mysli
|
|
#1462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziś jest tylko cień cienia mega nic nie ma chwila momen dostane @. jajniki coraz bardziej bolą a pierśni nie moge dotknąć. No nic może 24 się uda ;(
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób jeszcze za kilka dni.
|
|
#1464 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co tak się zastnawiam, bo biore ten duphaston do 26dc zeby nie krwawic w środku cyklu, a jak zajde w ciąże i test nie wykarze w 26dc ciąży a ja odstawie duphaston to znowu mogę zacząć krwawić i wtedy może być tak, że nie będę wiedziała, że byłam w ciąży?
Nie będę już robiła testu. Dzisiaj ziwne była mni mini kreska test wysechł a kreska siąkła i nie ma teraz kompletnie nic. No trudnokwestia przyzwyczajenia juz 18 cykli w plecy
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatek wyluzuj
Powtórz test w dniu spodziewanej @. Nie załamuj się
|
#1466 |
|
Rozeznanie
|
Łatwo mówić,,, uwierz mi, że po 18 miesiącach starań też byś się załamała. Nikomu nie życze takich długich męczarni
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja już w Pracy . kupiłam po drodze cytryny będę piła herbaty gorące z cytryna i 10 opakowań chusteczek
ale mam oczy jak bym Cpala dziś patrzę na swój test bo go zostawilam i dalej tak samo nie znikła więc mam wielką nadzieję na jutrzejsza mocniejsza kreche. ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
|
|
#1468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niektórzy to już dzisiaj ledwo wytrzymywali
|
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc kwiatek głowa do góry Pamiętaj, że każda z nas ma raczej pod górkę, ale trzeba się wspierać
|
|
#1470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak ja i zazdroszczę, że tak szyko Ci się udało.![]() A co do mnie to nadzieje umarły, ale da się z tym żyć.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

klask i:

też mam 2latka w domu 

uwielbiam Cię ale uważam, że to był cios poniżej pasa... 

i znowu