Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-25, 22:46   #2941
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
przesliczny:l ove:

znam to... ciezko bywa czasami...

ide spac, mam gruba warstwe kremu na noc na stopach jestem po kapieli, ale glowa mnie cos boli... dobranoc
Już pal licho, ze o 20:50 przyszli na mega zakupy, to nic, że wiedzą, że do 21 sklep jest czynny, to nic, że było z nimi o późnej porze dziecko w wieku moze 6-7 lat, to nic jak ta babka była ubrana, ale o takiej porze być z paromiesięcznym niemowlakiem na rękach to już przesada

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 23:01   #2942
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nie było mnie ostatnio, ale same wiecie

Dziękuję Wam za wszystkie słowa otuchy i życzenia Na prawdę bardzo miło się czyta coś takiego

Nie mogę uwierzyć, że ta noc tak szybko się skończyła Niby były poprawiny, ale to już nie to samo Biała suknia i przykuwanie uwagi Było cudownie (z jednym wyjątkiem). Zespół był super i to pod względem grania, jak i jako osoby- świetnie się z nimi gadało, fotograf też świetny gość To był na prawdę najpiękniejszy dzień w moim życiu
Cieszę się razem z Tobą, że wszystko się udało i ten dzień był dla Ciebie taki piękny
I oczywiście wszystkiego naj na nowej drodze życia

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny wczoraj wróciłam do Polski także jak obiecałam że wróce, tak wracam niestety pewnie Was nie nadrobię ale postaram się być na bierząco teraz.
Nareszcie wróciłaś
Witaj więc po przerwie
Jak było za granicą?
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 23:02   #2943
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Nie dość, że źle się czuje to jeszcze przypadkowo się na nk natknęłam na zdjęcie byłego byłego z tą brzydulą, dla której mnie zdradzal z nią, tym paszczydłem a ja dalej w miejscu stoję, nikt na tyle mnie nie kocha i raczej nie będę nigdy niczyją żoną
Idę się okąpać i spać. Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 23:05   #2944
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Nie dość, że źle się czuje to jeszcze przypadkowo się na nk natknęłam na zdjęcie byłego byłego z tą brzydulą, dla której mnie zdradzal z nią, tym paszczydłem a ja dalej w miejscu stoję, nikt na tyle mnie nie kocha i raczej nie będę nigdy niczyją żoną
Idę się okąpać i spać. Dobrej nocy
Weź przestań.
Masz tŻ , na bycie żoną przyjdzie czas
Zobacz , ja miałam być żoną i co za chwilę rozwódką? Uff..
Stary 2011-07-25, 23:16   #2945
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Kupilam krem Babydream o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ja.html&next=1 zobaczymy czy sie sprawdzi
Też kupiłam ten krem jakiś czas temu i u mnie się całkowicie nie sprawdził Skończył na razie jako krem do rąk/stóp, ewentualnie jako kosmetyk 3 w jednym jak gdzieś wyjeżdżam (krem do rąk, krem do stóp, balsam do ciała). Do mojej buzi on się zupełnie nie nadaje, ale dla Ciebie może być OK

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Loluska witaj

Był po swoje rzeczy SAM. Byłam twarda, odpowiadałam olewczo i powiedziałam mu, że cieszę się, że teraz przekonałam się o tym jakim jest chamem niż miałoby to nastąpić później.
I wiecie co mi powiedział "Nic na to nie poradzę , że inna mnie chciała" Zaśmiałam się i pożyczyłam szczęścia, mówiąc , że i tak przekona się jaki jest.

Tata mi powiedział, że trzymałam się dzielnie
tak trzymaj

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam pokazać mojego nowego kociaka jakiś czas temu zaginęła mi kicia i Tż przywiózł mi kociaka nazywa się Zgrywus
Stary 2011-07-25, 23:17   #2946
ramoncia217
Wtajemniczenie

party_girl7 dziękuje za odpowiedz ja nie prostuję włosów, już od paru ładnych lat a co do suszarki to suszę tylko chłodnym nawiewem. Nie wiem co spowodawało taką ich zmianę przed użyciem tej farby z palette miałam normalne włosy a teraz robi się z nich koszmar...
Stary 2011-07-25, 23:18   #2947
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Ale mi wulkan wyskoczył na czole muszę go czymś potraktować
W sobotę jadę poszukać dla siebie rowerek stacjonarny i bedę pedałować przed telewizorem przydałaby się podpórkaka na laptop żebym mogła przy okazji na wizażu siedzieć
Zapomniałam Wam pokazać mojego nowego kociaka jakiś czas temu zaginęła mi kicia i Tż przywiózł mi kociaka nazywa się Zgrywus
jaki słodziaaaak

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 23:28   #2948
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
party_girl7 dziękuje za odpowiedz ja nie prostuję włosów, już od paru ładnych lat a co do suszarki to suszę tylko chłodnym nawiewem. Nie wiem co spowodawało taką ich zmianę przed użyciem tej farby z palette miałam normalne włosy a teraz robi się z nich koszmar...
U mnie sprawdza się maska WAX (ta zagraniczna) i BINGO z algami i masłem shea. Mimo, że zkatowałam je w tamte wakacje rozjaśnianiem i prostownicą to dzięki tym maskom mam w miarę normalne włosy. Piszę w miarę, bo jak umyję je szamponem to są straszne, wyraźnie czuć gdzie kończą się naturalne a zaczynają farbowane(nie farbuję od roku), jak nie dam odżywki byle jakiej to mogę zapomnieć o rozczesaniu (wcześniej mogłam myć włosy ziołowym szamponem, nie dać odżywki i włosy były rozczesane bez grzebienia mimo, że mam kręcone), ale jak dam jakąś odżywkę to są już w stanie idealnym. Końcówki mam zdrowe, tylko na mokro bez odżywki wydają się przesuszone. Nie rozdwajają mi się. Od jakiegoś roku używam naprzemiennie właśnie tych dwóch masek o których wcześniej pisałam. Na temat olei i nafty się nie wypowiem, bo co prawda próbowałam używać, ale kończyło się po tygodniu, maks dwóch.
Stary 2011-07-25, 23:37   #2949
ramoncia217
Wtajemniczenie

Lenka_1987 dziękuje za odpisanie na moje pytanie. Powiedz a gdzie ja dostanę tą maskę bingo?? na internecie czy w jakiejś drogeri? Bo szczerze mówiąc nie słyszałam o niej jeszcze.
Stary 2011-07-25, 23:44   #2950
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Lenka_1987 dziękuje za odpisanie na moje pytanie. Powiedz a gdzie ja dostanę tą maskę bingo?? na internecie czy w jakiejś drogeri? Bo szczerze mówiąc nie słyszałam o niej jeszcze.
Ja ją w tesco kupuję (500 ml za 7,49 zł), widziałam też w sklepach typu "wszystko po 2,50", ale tam to ponad 15 zł kosztowała, ale za to wybór był dużo większy.

Kiedyś zaszłam do takiego jednego niedaleko mnie (po spinkę do włosów) zobaczyłam bardzo duży wybór kosmetyków BINGO. Chwilę pogadałam z ekspedientką i ona powiedziała mi, że te kosmetyki bardzo dobrze jej schodzą, klientki je chwalą, ona też używa i jest zadowolona. Ja używałam tylko maski do włosów i maseczki do twarzy i z jednej i drugiej jestem zadowolona
Stary 2011-07-25, 23:50   #2951
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

śmigam spać, dobranoc

Stary 2011-07-25, 23:51   #2952
ramoncia217
Wtajemniczenie

Lenka_1987 w takim razie dziekuję za informację, poszukam u siebie tej maski . Być może widziałam ją w sklepie po 5 zł ale nie jestem pewna

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Czekoladowa1 dobranoc
Stary 2011-07-25, 23:53   #2953
Lenka_1987
Zadomowienie

Ja też już uciekam do łóżeczka
Dobrej nocki
Stary 2011-07-25, 23:56   #2954
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Ramoncia, nie wiem co doradzic, bo Ty wiesz, ze my tutaj ciagle to samo uzywamy sama znami dbalas o wlosy, wiec jak oleje, maski nie pomagaja, to pozostaja nozyczki... ostatnio znowu zmienialas kolor z brazu na blond. nie zawsze efekty uboczne wychodza od razu, tylko z czasem, moze w tym przypadku tak jest...
a suplementy bierzesz jakies? moze diete ostatnio zaniedbalas?

jaki kociak swietny

ja dzisiaj swoje obfotografowalam ale to bym zasmiecila niezle forum 6kotami
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 00:04   #2955
ramoncia217
Wtajemniczenie

caate własnie w ostatnim czasie zrobiły mi się takie włosy. Wcześniej gdy udzielałam się regularnie na wątku miałam ok włosy, i nawet po przejściu z brązu na blond też nie było zniszczeń , tylko teraz gdy 2 tyg temu pofarbowałam się palett A10 , i od tego farbowania się zmieniło w kondycji włosów. Ja już nie wiem co z nimi nie tak, innne dziewczyny farbują, prostują, oraz suszą suszarką włosy i mają je piekne, a ja mam ciągle jakiegoś pecha i nie używam prostownicy i suszę chłodnym nawiewem.
A co do suplementów brałam ostatnio belissę, ale nie zauważyłam spektakularnych efektów po niej. Już powoli myslę żeby ściąć to blond holersto na jeża i niech rośnie nowe naturalne włosie.
Teraz potrzebuję czegoś co prządnie mi je podratuje, tylko nie wiem co wybrać.
Stary 2011-07-26, 00:09   #2956
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate własnie w ostatnim czasie zrobiły mi się takie włosy. Wcześniej gdy udzielałam się regularnie na wątku miałam ok włosy, i nawet po przejściu z brązu na blond też nie było zniszczeń , tylko teraz gdy 2 tyg temu pofarbowałam się palett A10 , i od tego farbowania się zmieniło w kondycji włosów. Ja już nie wiem co z nimi nie tak, innne dziewczyny farbują, prostują, oraz suszą suszarką włosy i mają je piekne, a ja mam ciągle jakiegoś pecha i nie używam prostownicy i suszę chłodnym nawiewem.
A co do suplementów brałam ostatnio belissę, ale nie zauważyłam spektakularnych efektów po niej. Już powoli myslę żeby ściąć to blond holersto na jeża i niech rośnie nowe naturalne włosie.
Teraz potrzebuję czegoś co prządnie mi je podratuje, tylko nie wiem co wybrać.
moze zmiana wody w kranie?
ja do ostatniego plukania dodaje lyzke octu jablkowego, dla zmiekszenia twardosci wody

inni maja piekne, ale to duza zasluga genow lub diety... dieta tutaj ma wielkie znaczenie, tak samo jak chronienie wlosow przed sloncem o tej porze. efekty suplementow mozna ocenic po min.3miesiacach lykania ich.

nie wiem co Ci doradzic

tzn wiem, rekonstrukcja Joico w dobrym salonie fryzjerskim, ale to sa koooszty
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 00:13   #2957
ramoncia217
Wtajemniczenie

caate no własnie wiele zależy od genów, a ja pamiętam jak w dzieciństwie miałam zawsze piękne długie włosy tylko teraz od 2 lat mam z nimi takie problemy i nie wiem co zrobić.
Może powinnam kupić waxa, tylko który spełnił by rolę jakiej pożądam?
Stary 2011-07-26, 09:28   #2958
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej

ramoncia ja bym stawiała przede wszystkim na podcięciu końcówek i później intensywne olejowanie, jak najmniej farbowania/ suszenia/ prostowania włosów i łykanie jakiś witaminek to chyba najbardziej pomogłoby twoim włosom na cud niestety nie masz co liczyć

Stary 2011-07-26, 09:31   #2959
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Ramoncia, nie wiem co doradzic, bo Ty wiesz, ze my tutaj ciagle to samo uzywamy sama znami dbalas o wlosy, wiec jak oleje, maski nie pomagaja, to pozostaja nozyczki... ostatnio znowu zmienialas kolor z brazu na blond. nie zawsze efekty uboczne wychodza od razu, tylko z czasem, moze w tym przypadku tak jest...
a suplementy bierzesz jakies? moze diete ostatnio zaniedbalas?
W moim przypadku tak było Ostatni raz farbowałam pod koniec sierpnia, a efekty uboczne pojawiły się na przełomie grudnia i stycznia, już po świętach, i pojawiły się z dnia na dzień. Jednego dnia były zdrowe, a następnego zaczął mi się robić kołtun podczas mycia. Wtedy tego kołtuna nie mogłam rozczesać nawet jak dałam duuużo odżywki do spłukiwania i dołożyłam mnóstwo odżywki bez spłukiwania. Mycie wcześniej po samym szamponie moje włosy były "rozczesane", nie plątały się wcale. Jak włosy wyschły były znów ładne i wyglądały zdrowo. I tak co mycie, więc zaczęłam używać WAXa regularnie, a nie od czasu do czasu jak mi się przypomni, dodałam do tego maskę BINGO, na wiosnę bawiłam się w odżywki+miód na całą noc pod folię (joanna naturia bez spłukiwania, lub bingo + miód) Na chwilę obecną moje włosy są w stanie zadowalającym, ale do ideału jeszcze im brakuje... Chyba będę musiała ściąć całe farbowanie i wtedy dopiero będą mnie w pełni zadowalać
Stary 2011-07-26, 09:44   #2960
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Właśnie wystawiłam swoją pierwszą aukcję na all zobaczymy czy się sprzeda
Stary 2011-07-26, 09:49   #2961
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Hej

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Właśnie wystawiłam swoją pierwszą aukcję na all zobaczymy czy się sprzeda
Ja w czwartek sprzedałam książkę a pieniędzy facet mi do dzisiaj nie wpłacił a kontaktu też z nim nie ma.
I jestem zła bo 3 inne osoby się o tą książkę pytały ale on pierwszy kupił, gdyby nie to to już dawno może miałabym pieniądze i książka byłaby wysłana.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

A ta pogoda jest dzisiaj taka muląca że nic się nie chcę.
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 09:51   #2962
LeejdiNaati
Zakorzenienie

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2835659 5]Hej

Ja w czwartek sprzedałam książkę a pieniędzy facet mi do dzisiaj nie wpłacił a kontaktu też z nim nie ma.
I jestem zła bo 3 inne osoby się o tą książkę pytały ale on pierwszy kupił, gdyby nie to to już dawno może miałabym pieniądze i książka byłaby wysłana.[/QUOTE]
Ja wystawiłam neonowe rybaczki (teraz moda na takie więc może ktoś się skusi ) no i nie pojmuję tego wypłacania kasy. Zaznaczyłam "automatycznie" więc to znaczy, że ręcznie nie będę mogła wcale?

Żeby nie robić ot-u to powiem, że ten szampon z Garniera jest straszliwie niewydajny myłam włosy nim jakieś 3x a już 1/3 prawie nie ma z 400ml
Stary 2011-07-26, 09:53   #2963
Konto usunięte

Cytat:
Ja wystawiłam neonowe rybaczki (teraz moda na takie więc może ktoś się skusi ) no i nie pojmuję tego wypłacania kasy. Zaznaczyłam "automatycznie" więc to znaczy, że ręcznie nie będę mogła wcale?

Żeby nie robić ot-u to powiem, że ten szampon z Garniera jest straszliwie niewydajny myłam włosy nim jakieś 3x a już 1/3 prawie nie ma z 400ml
Możesz ręcznie, musisz tylko zaznaczyć opcje na żądanie i wtedy każdą kwotę w dowolnej chwili możesz wypłacić, bo automatycznie wypłacisz jak masz powyżej 20 zł.
Stary 2011-07-26, 09:54   #2964
LeejdiNaati
Zakorzenienie

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2835666 3]Możesz ręcznie, musisz tylko zaznaczyć opcje na żądanie i wtedy każdą kwotę w dowolnej chwili możesz wypłacić, bo automatycznie wypłacisz jak masz powyżej 20 zł.[/QUOTE]
To najwyżej zmienię za chwilę na ręcznie miałam dziś regulować brwi ale kurde mi się tak nie chce
Stary 2011-07-26, 09:57   #2965
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Chodzi Ci o ten co pisałaś, że umyłaś nim a później miałaś dużo dłużej świeże włosy? Napisz mi jeszcze raz jaki to szampon, bo musiałam przeoczyć, a przydałby mi się szampon po którym moje włosy będą choć dzień dłużej świeże, bo to, co teraz z nimi się dzieje to masakra Myję rano, a wieczorem mam tłuste Pracę o 21 kończę i wracam z pracy z tłustymi strąkami
Stary 2011-07-26, 09:57   #2966
Konto usunięte

Cytat:
To najwyżej zmienię za chwilę na ręcznie miałam dziś regulować brwi ale kurde mi się tak nie chce
Skąd ja to znam.Ja ze swoimi też bym musiała zrobić porządek ale jakoś nie mam ochoty.
Może wieczorem.

Niewyspana jestem, okres dostałam a mam jeszcze dzisiaj jazdę i tak mi się nie chce
Stary 2011-07-26, 10:01   #2967
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o ten co pisałaś, że umyłaś nim a później miałaś dużo dłużej świeże włosy? Napisz mi jeszcze raz jaki to szampon, bo musiałam przeoczyć, a przydałby mi się szampon po którym moje włosy będą choć dzień dłużej świeże, bo to, co teraz z nimi się dzieje to masakra Myję rano, a wieczorem mam tłuste Pracę o 21 kończę i wracam z pracy z tłustymi strąkami
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...t-grenade.html to ten jak umyłam w poniedziałek to przetłuszczenie było widoczne dopiero w piątek ale ja zazwyczaj myję włosy 2 razy w tygodniu choć zawsze jak myłam w poniedziałek to w czwartek już miałam istny koszmar (przy innym szamponie)

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2835673 6]Skąd ja to znam.Ja ze swoimi też bym musiała zrobić porządek ale jakoś nie mam ochoty.
Może wieczorem.

Niewyspana jestem, okres dostałam a mam jeszcze dzisiaj jazdę i tak mi się nie chce[/QUOTE]
Ja ostatnio okres mam tak nieregularnie, że głowa mała Boję się, że jak wyjedziemy z TŻem w sierpniu na parę dni pod namioty to akurat wtedy dostanę. I co wtedy zrobię?! Ostatnio dostałam 2tygodnie wcześniej

Jutro się wreszcie kończy niezbędnikowy konkurs
Stary 2011-07-26, 10:06   #2968
Konto usunięte

Cytat:
Ja ostatnio okres mam tak nieregularnie, że głowa mała Boję się, że jak wyjedziemy z TŻem w sierpniu na parę dni pod namioty to akurat wtedy dostanę. I co wtedy zrobię?! Ostatnio dostałam 2tygodnie wcześniej

Jutro się wreszcie kończy niezbędnikowy konkurs
Ale to zawszę jest tak że wypada w najmniej odpowiednim momencie.
Dopóki nie brałam tabletek też tak miałam. Zawszę jak gdzieś jechałam czy miałam jakąś imprezę i nie chciałam mieć wtedy okresu to albo był wcześniej albo się spóźniał.

Beznadziejny był ten konkurs, poprzednie były dużo lepsze.
Stary 2011-07-26, 10:09   #2969
LeejdiNaati
Zakorzenienie

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2835688 3]Ale to zawszę jest tak że wypada w najmniej odpowiednim momencie.
Dopóki nie brałam tabletek też tak miałam. Zawszę jak gdzieś jechałam czy miałam jakąś imprezę i nie chciałam mieć wtedy okresu to albo był wcześniej albo się spóźniał.

Beznadziejny był ten konkurs, poprzednie były dużo lepsze. [/QUOTE]
Ja od tabletek trzymam się z daleka, nie chcę mieć później problemów ze zdrowiem, tyciem itp. A z TŻem dajemy sobie jakoś radę z anty
Pewnie mu powiem "Kochanie wyjedziemy dopiero jak mi się skończy okres (czyli jakieś 5-6dni męki )
Stary 2011-07-26, 10:11   #2970
Konto usunięte

Cytat:
Ja od tabletek trzymam się z daleka, nie chcę mieć później problemów ze zdrowiem, tyciem itp. A z TŻem dajemy sobie jakoś radę z anty
Pewnie mu powiem "Kochanie wyjedziemy dopiero jak mi się skończy okres (czyli jakieś 5-6dni męki )
Ja miałam opory zanim zaczełam brać a teraz do same plusy widzę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości