|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Cytat:
|
|
|
#2942 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I oczywiście wszystkiego naj na nowej drodze życia ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
Witaj więc po przerwie Jak było za granicą? |
||
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dość, że źle się czuje to jeszcze przypadkowo się na nk natknęłam na zdjęcie byłego byłego z tą brzydulą, dla której mnie zdradzal z nią, tym paszczydłem
![]() Idę się okąpać i spać. Dobrej nocy
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz tŻ , na bycie żoną przyjdzie czas Zobacz , ja miałam być żoną i co za chwilę rozwódką? Uff..
|
|
#2945 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skończył na razie jako krem do rąk/stóp, ewentualnie jako kosmetyk 3 w jednym jak gdzieś wyjeżdżam (krem do rąk, krem do stóp, balsam do ciała). Do mojej buzi on się zupełnie nie nadaje, ale dla Ciebie może być OK---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
tak trzymaj ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2946 |
|
Wtajemniczenie
|
party_girl7 dziękuje za odpowiedz
ja nie prostuję włosów, już od paru ładnych lat a co do suszarki to suszę tylko chłodnym nawiewem. Nie wiem co spowodawało taką ich zmianę przed użyciem tej farby z palette miałam normalne włosy a teraz robi się z nich koszmar...
|
#2947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
U mnie sprawdza się maska WAX (ta zagraniczna) i BINGO z algami i masłem shea. Mimo, że zkatowałam je w tamte wakacje rozjaśnianiem i prostownicą to dzięki tym maskom mam w miarę normalne włosy. Piszę w miarę, bo jak umyję je szamponem to są straszne, wyraźnie czuć gdzie kończą się naturalne a zaczynają farbowane(nie farbuję od roku), jak nie dam odżywki byle jakiej to mogę zapomnieć o rozczesaniu (wcześniej mogłam myć włosy ziołowym szamponem, nie dać odżywki i włosy były rozczesane bez grzebienia mimo, że mam kręcone), ale jak dam jakąś odżywkę to są już w stanie idealnym. Końcówki mam zdrowe, tylko na mokro bez odżywki wydają się przesuszone. Nie rozdwajają mi się. Od jakiegoś roku używam naprzemiennie właśnie tych dwóch masek o których wcześniej pisałam. Na temat olei i nafty się nie wypowiem, bo co prawda próbowałam używać, ale kończyło się po tygodniu, maks dwóch.
|
|
|
|
#2949 |
|
Wtajemniczenie
|
Lenka_1987 dziękuje za odpisanie na moje pytanie. Powiedz a gdzie ja dostanę tą maskę bingo?? na internecie czy w jakiejś drogeri? Bo szczerze mówiąc nie słyszałam o niej jeszcze.
|
#2950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś zaszłam do takiego jednego niedaleko mnie (po spinkę do włosów) zobaczyłam bardzo duży wybór kosmetyków BINGO. Chwilę pogadałam z ekspedientką i ona powiedziała mi, że te kosmetyki bardzo dobrze jej schodzą, klientki je chwalą, ona też używa i jest zadowolona. Ja używałam tylko maski do włosów i maseczki do twarzy i z jednej i drugiej jestem zadowolona |
|
|
|
|
#2951 |
|
Wtajemniczenie
|
śmigam spać, dobranoc
|
#2952 |
|
Wtajemniczenie
|
Lenka_1987 w takim razie dziekuję za informację, poszukam u siebie tej maski . Być może widziałam ją w sklepie po 5 zł ale nie jestem pewna
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Czekoladowa1 dobranoc
|
#2953 |
|
Zadomowienie
|
Ja też już uciekam do łóżeczka
Dobrej nocki
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Ramoncia, nie wiem co doradzic, bo Ty wiesz, ze my tutaj ciagle to samo uzywamy
sama znami dbalas o wlosy, wiec jak oleje, maski nie pomagaja, to pozostaja nozyczki... ostatnio znowu zmienialas kolor z brazu na blond. nie zawsze efekty uboczne wychodza od razu, tylko z czasem, moze w tym przypadku tak jest...a suplementy bierzesz jakies? moze diete ostatnio zaniedbalas? jaki kociak swietny ja dzisiaj swoje obfotografowalam ale to bym zasmiecila niezle forum 6kotami
|
#2955 |
|
Wtajemniczenie
|
caate własnie w ostatnim czasie zrobiły mi się takie włosy. Wcześniej gdy udzielałam się regularnie na wątku miałam ok włosy, i nawet po przejściu z brązu na blond też nie było zniszczeń , tylko teraz gdy 2 tyg temu pofarbowałam się palett A10 , i od tego farbowania się zmieniło w kondycji włosów. Ja już nie wiem co z nimi nie tak, innne dziewczyny farbują, prostują, oraz suszą suszarką włosy i mają je piekne, a ja mam ciągle jakiegoś pecha i nie używam prostownicy i suszę chłodnym nawiewem.
A co do suplementów brałam ostatnio belissę, ale nie zauważyłam spektakularnych efektów po niej. Już powoli myslę żeby ściąć to blond holersto na jeża i niech rośnie nowe naturalne włosie. Teraz potrzebuję czegoś co prządnie mi je podratuje, tylko nie wiem co wybrać.
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do ostatniego plukania dodaje lyzke octu jablkowego, dla zmiekszenia twardosci wody ![]() inni maja piekne, ale to duza zasluga genow lub diety... dieta tutaj ma wielkie znaczenie, tak samo jak chronienie wlosow przed sloncem o tej porze. efekty suplementow mozna ocenic po min.3miesiacach lykania ich. nie wiem co Ci doradzic ![]() tzn wiem, rekonstrukcja Joico w dobrym salonie fryzjerskim, ale to sa koooszty
|
|
#2957 |
|
Wtajemniczenie
|
caate no własnie wiele zależy od genów, a ja pamiętam jak w dzieciństwie miałam zawsze piękne długie włosy tylko teraz od 2 lat mam z nimi takie problemy i nie wiem co zrobić.
Może powinnam kupić waxa, tylko który spełnił by rolę jakiej pożądam?
|
#2958 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ramoncia ja bym stawiała przede wszystkim na podcięciu końcówek i później intensywne olejowanie, jak najmniej farbowania/ suszenia/ prostowania włosów i łykanie jakiś witaminek ![]() to chyba najbardziej pomogłoby twoim włosom
|
#2959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Właśnie wystawiłam swoją pierwszą aukcję na all zobaczymy czy się sprzeda
|
#2961 | |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
I jestem zła bo 3 inne osoby się o tą książkę pytały ale on pierwszy kupił, gdyby nie to to już dawno może miałabym pieniądze i książka byłaby wysłana. ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- A ta pogoda jest dzisiaj taka muląca że nic się nie chcę. |
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2835659 5]Hej
![]() Ja w czwartek sprzedałam książkę a pieniędzy facet mi do dzisiaj nie wpłacił a kontaktu też z nim nie ma. I jestem zła bo 3 inne osoby się o tą książkę pytały ale on pierwszy kupił, gdyby nie to to już dawno może miałabym pieniądze i książka byłaby wysłana.[/QUOTE] Ja wystawiłam neonowe rybaczki (teraz moda na takie więc może ktoś się skusi ) no i nie pojmuję tego wypłacania kasy. Zaznaczyłam "automatycznie" więc to znaczy, że ręcznie nie będę mogła wcale?Żeby nie robić ot-u to powiem, że ten szampon z Garniera jest straszliwie niewydajny myłam włosy nim jakieś 3x a już 1/3 prawie nie ma z 400ml
|
#2963 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2835666 3]Możesz ręcznie, musisz tylko zaznaczyć opcje na żądanie i wtedy każdą kwotę w dowolnej chwili możesz wypłacić, bo automatycznie wypłacisz jak masz powyżej 20 zł.[/QUOTE]
To najwyżej zmienię za chwilę na ręcznie
|
#2965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myję rano, a wieczorem mam tłuste Pracę o 21 kończę i wracam z pracy z tłustymi strąkami |
|
|
|
|
#2966 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może wieczorem. Niewyspana jestem, okres dostałam a mam jeszcze dzisiaj jazdę i tak mi się nie chce
|
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak umyłam w poniedziałek to przetłuszczenie było widoczne dopiero w piątek ale ja zazwyczaj myję włosy 2 razy w tygodniu ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2835673 6]Skąd ja to znam.Ja ze swoimi też bym musiała zrobić porządek ale jakoś nie mam ochoty. Może wieczorem. Niewyspana jestem, okres dostałam a mam jeszcze dzisiaj jazdę i tak mi się nie chce [/QUOTE]Ja ostatnio okres mam tak nieregularnie, że głowa mała Ostatnio dostałam 2tygodnie wcześniejJutro się wreszcie kończy niezbędnikowy konkurs
|
|
#2968 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dopóki nie brałam tabletek też tak miałam. Zawszę jak gdzieś jechałam czy miałam jakąś imprezę i nie chciałam mieć wtedy okresu to albo był wcześniej albo się spóźniał. Beznadziejny był ten konkurs, poprzednie były dużo lepsze. |
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2835688 3]Ale to zawszę jest tak że wypada w najmniej odpowiednim momencie.
Dopóki nie brałam tabletek też tak miałam. Zawszę jak gdzieś jechałam czy miałam jakąś imprezę i nie chciałam mieć wtedy okresu to albo był wcześniej albo się spóźniał. Beznadziejny był ten konkurs, poprzednie były dużo lepsze. [/QUOTE] Ja od tabletek trzymam się z daleka, nie chcę mieć później problemów ze zdrowiem, tyciem itp. A z TŻem dajemy sobie jakoś radę z anty ![]() ![]() Pewnie mu powiem "Kochanie wyjedziemy dopiero jak mi się skończy okres (czyli jakieś 5-6dni męki ) ![]()
|
#2970 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam opory zanim zaczełam brać a teraz do same plusy widzę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

jestem po kapieli, ale glowa mnie cos boli... dobranoc

Niby były poprawiny, ale to już nie to samo 
tak trzymaj
i Tż przywiózł mi kociaka nazywa się Zgrywus
przydałaby się podpórkaka na laptop żebym mogła przy okazji na wizażu siedzieć