Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-25, 23:34   #1561
surrealplace
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
W listopadzie by było 2 lata. Ale znając jego to będzie żałował swojej decyzji, kilka dni i się odezwie, tym bardziej że mam urodziny jutro. Nie pierwsza taka sytuacja. Jest mi przykro , wiadomo. Sama już nie wiem, czy znowu wracać do tego wszystkiego, już mnie dołują ciągłe kłótnie o byle co.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Eh To mi się udał buziak... Ściskam w każdym razie mocno!
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 23:34   #1562
miqqa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
witamy nie będziesz już wstrętną babą, która wykrada nam rzeczy jak się ujawniłaś
no i co ja poradzę że one wszystkie mi się tak podobają, mam objawy jednej przesympatycznej zaromaniaczki "ja też chcę"
na swoje usprawiedliwienie dodam, że nic a nic nie wędruje na allegro, kolekcja znajduje miejsce w szafie, gniecie się i czeka na mega garderobę (na szczęście to już niedługo)
wdrażam się - i nawet po uzyskaniu odpowiedniego statusu (zaromaniak wtajemniczenie poziom x) mogę stać się pożyteczna jak widzę, z racji wykształcenia
miqqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 23:43   #1563
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Nowy tulipan się na all pojawił
http://allegro.pl/zara-sukienka-rozm-s-i1737220557.html
S i tylko 230 zł
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 23:49   #1564
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
super wyglądasz ! kurteczka też miodzio
Estee- masz się pokazać w kurteczce i sukience jak dojdą, bo jak nie to
Cytat:
tak, tak. wiem sukienka ode mnie leci do Estee

widzę, że nie jestem samotna z tym dzisiejszym dołem.
a ja rozstałam się dzisiaj z facetem. można powiedzieć, że on ze mną..
Na pewno sie pokaze strasznie mi przykro mam nadzieje ze sie trzymasz
Stary 2011-07-26, 00:08   #1565
endorfina123
Wtajemniczenie

jestem smutna, wczoraj wieczorem wróciłam z Niemiec i pierwsze co, to dziś uderzyłam do Zary z nadzieją, że odnajdę gdzieś karmelową skórę z Woman... no i niestety czy może któraś z Was wie, w której warszawskiej Zarze uchowała się Ska? (chodzi mi o tę za 459 zł).
kupiłam za to legginsy z przeceny za 49.90 i bluzkę z nowej kolekcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7507111800_1_1_3.jpg (14,3 KB, 11 załadowań)

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 00:15   #1566
Iwonalodz
Zakorzenienie

Budgetko - świetnie w tej sukience wyglądasz! i nie wygląda na zbyt krótka, bo masz kryjące rajstopy. Aż się sama chyba za nią rozejrzę
Piesek

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 00:26   #1567
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
o bosheeeeeeeee toz to jednorazowki byly

nie daj sie im!!

ja je czesto widuje, ale niestety w fatalnym stanie, cale pozaciagane

i wklejam fotki w kiecy, ale zdecydowanie za krotka, jak sie schylilam do psa, to cala na wierzchu, akurat mama mnie podeszla od tylu

i troche pokusze czerwona ramoneska trf dla estee (przepraszam za brudne drzwi, ale remont.... same rozumiecie )

Kasiu slicznie wygladasz, widze ,ze masz "moja" kurteczke z h&m. Fajna jest, ja ja sprzedaje niestety bo potrzebuje kasy
Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Kasiaaaaaaaaaa stylizacja bomba nie oddawaj
i moja kurtka jest megaaaaaaaaaa oszalałam
Sliczna ta kurtka, sa w browarze?

Oj dziewczyny mam bo tez mi sie nie uklada w spr. sercowych. Ja to zawsze pogodna dusza jestem,ale czasami tez mnie lapia doly
Na dodatek spakowalam dzis 2 duze walizki na wyjazd do domu, zmachalam sie strasznie i okazalo sie,ze zapomnialam 1 bluzki ktora ktos kupil ode mnie Przez to musze wracac do Poznania
No i z takich mniej waznych rzeczy to nie moge znalezc jednego tshirtu z zary i jeansow, a sa mi niezbedne na wyjazd...
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 00:34   #1568
lotuus
Zadomowienie

Dziewczyny, potrzebuję szybkiej pomocy! Czy chabrowy tulipanek nie będzie za krótki dla osoby mającej 171cm?
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 01:01   #1569
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Jak patrzę na zdjęcia z bloga od nowego tulipana, ale te starsze - marzy mi się prosta grzywka... Jak tu

Załącznik 4111841
miałam taką grzywkę, kochałam ją...a co tam, pokażę Wam się... a teraz mam krótkie włosy bez grzywki nie wiem co mnie pokusiło

Cytat:

Cytat:
W listopadzie by było 2 lata. Ale znając jego to będzie żałował swojej decyzji, kilka dni i się odezwie, tym bardziej że mam urodziny jutro. Nie pierwsza taka sytuacja. Jest mi przykro , wiadomo. Sama już nie wiem, czy znowu wracać do tego wszystkiego, już mnie dołują ciągłe kłótnie o byle co.
będzie żałował...ale ja jestem zdania, że się 2 razy do tej samej wody nie wchodzi...trzymaj się i bądź silna

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny mam bo tez mi sie nie uklada w spr. sercowych. Ja to zawsze pogodna dusza jestem,ale czasami tez mnie lapia doly
Na dodatek spakowalam dzis 2 duze walizki na wyjazd do domu, zmachalam sie strasznie i okazalo sie,ze zapomnialam 1 bluzki ktora ktos kupil ode mnie Przez to musze wracac do Poznania
No i z takich mniej waznych rzeczy to nie moge znalezc jednego tshirtu z zary i jeansow, a sa mi niezbedne na wyjazd...
mi się też nie układa...jakieś 5 lat albo i więcej... ale jakoś daję radę

a z tym powrotem do Poznania.. nie masz kogo poprosić, żeby wysłał za Ciebie, albo się dogadać z kupującą jakoś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10957n.jpg (53,3 KB, 149 załadowań)

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-07-26 o 01:03
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 01:09   #1570
paryzanka202
Zakorzenienie

wisienko no nie bardzo, bo ja w poznaniu bede dopiero 15 sierpnia bez sensu zeby ktos czekal prawie 3 tyg
No nic, pojade i poszukam tych jeansow wstretnych i tshirtu co sie pewnie chowa przede mna!!! nie chca cwaniaczki na wakacje ze mna jechac

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

fajna grzywa tez kiedys mialam,ale juz drugi raz tego bledu nie powtorze
Stary 2011-07-26, 01:15   #1571
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
wisienko no nie bardzo, bo ja w poznaniu bede dopiero 15 sierpnia bez sensu zeby ktos czekal prawie 3 tyg
No nic, pojade i poszukam tych jeansow wstretnych i tshirtu co sie pewnie chowa przede mna!!! nie chca cwaniaczki na wakacje ze mna jechac

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

fajna grzywa tez kiedys mialam,ale juz drugi raz tego bledu nie powtorze
a no to rzeczywiście... 3tyg to sporo czasu... a ja grzywe kochałam dopóki mówili na mnie Gaga....a jak już zaczęli mówić Rodowicz to się grzywki pozbyłam (w między czasie strasznie przytyłam i to dlatego)
Stary 2011-07-26, 01:23   #1572
paryzanka202
Zakorzenienie

Kto tak na Ciebie mowil? ale swintuchy z tych ludzi!!!
Stary 2011-07-26, 01:23   #1573
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Chwalę się Okularki mają więcej lat niż ja A sukienkę wrzucę kiedyś, bo muszę się poradzić czy nosić, a tera u mnie ciemno już
Wszystko śliczne Ale Ci się trafiło.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 01:29   #1574
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Kto tak na Ciebie mowil? ale swintuchy z tych ludzi!!!
a no trafiło się kilka osób... ale luzik, rodowiczka też się nieźle trzyma ja tam wyczulona nie jestem, więc się z tego śmieję... nigdy nie byłam szczupła więc się przyzwyczaiłam... i szczerze mnie to grzeje, ze mam z 10kg nadwagi...zacznę się martwić jak mi samej zacznie to przeszkadzać

budgetka widziałam, że zwinęłaś z all granatową bluzkę z zipem, pochwal sie jak doleci

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-07-26 o 01:52
Stary 2011-07-26, 01:35   #1575
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
z playstation przechodzilam to samo , ale z mojej winy bo ja kupiłam mu move ( tą różdzkę )
nie rzymianko , on poprostu tak ma od 3 lat . o ile wczesniej byłam młodsza , zakochana i wystarczalo mi samo jego towarzystwo to teraz mi to przeszkadza , chcę czegoś więcej ... mam już dość , właśnie wyłączyłam tel i nie mam zamiarugo właczac przez najblizsze pare dni
co z tym domem samotnych miłośniczek zary , chętnie dołączę
A rozmawiałaś z nim o tym? Bo wiesz... faceci są mega niedomyślni. Mój np myślał, że oglądanie razem po raz setny Shreka to super zabawa. Też woli siedzieć w domu, a urlop najchętniej by spędził na tarasie. Wolny czas organizuję nam ja, tak samo wszelkie pomysły na urlop to moja inicjatywa. A nie, raz wpadł na to, żeby do Zakopanego pojechać. Za to jak już go gdzieś wyciągnę, to jest zadowolony. Ja się już przyzwyczaiłam i w sumie widzę też zalety. Takie zachowanie nie musi świadczyć o tym, że się nie stara.

Edytowane przez Yavanna84
Czas edycji: 2011-07-26 o 01:36
Stary 2011-07-26, 01:41   #1576
kissmyname
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Jeśli nosisz go z workiem, to jeszcze nie jest źle Można go jakoś z czasem ogarnąć Ja do pracy jeżdżę z laptopem i zazwyczaj odpinam worek, żeby wsadzić go razem z pokrowcem i wtedy to dopiero robi się problem ze znalezieniem czegokolwiek Telefon obowiązkowo w etui, żeby się nie porysował w tym bałaganie, a klucze kładę albo w oddzielnym pokrowcu albo gdzieś z boku

Czy te rzeczy pojawiły się już w warszawskich sklepach?

Od dłuuuugiego czasu czytuję Twe posty i w tylu kwestiach się zgadzam z Tobą, że szok Czasem jak coś czytam to jakbyś mi to wyjmowała z ust A teraz wrzuciłaś zdjęcia rzeczy z pytaniem czy są w Zarze i to są właśnie te rzeczy, które mi również wpadły w oko- a zwłaszcza ten płaszcz! Jest cudowny, idealny, zakochałam się w jego prostocie i elegancji. Oprócz tych rzeczy oczekuję pewnej sukienki, spódnicy i sweterka .

A kopertówka wspaniała- idealne uzupełnienie. Pozdrawiam .

Pisałaś, że kolory fluo w jesiennej aurze będą raczej wyglądać tandetnie- mam takie samo odczucie dlatego od dłuższego czasu zastanawiam się czy nie oddać pomarańczowo- czerwonego żakietu(który Ty masz w wersji białej- czego Ci bardzo zazdroszczę -.- i czarnej) On jest niby w nowej kolekcji ale wciąż mi się wydaje, że nie będę się dobrze w nim czuła kiedy będę go zakładać w jesienne dni, chmm...

Edytowane przez kissmyname
Czas edycji: 2011-07-26 o 01:43
kissmyname jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 01:53   #1577
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Ale sa az tak konserwatywni, ze moga Ci kogos wcisnac? Przeciez (z tego co kojarze, nie wiem czy dobrze) konczysz studia prawnicze, wiec bedziesz niezalezna. Chyba nie moga Ci kogos wcisnac bez Twojej zgody? Napewno zrozumieja...Dziwi mnie postawa TŻ. Tym bardziej powinno mu zalezec! Gdzies w jakiejs gazecie byl artykul ( nie czytalam ale wiem o co chodzi mniej wiecej. Znajde go potem) o udawanej zdradzie. Kobiety udawaly ze ktos do nich pisze smsy,. wydzwania, wychodzily na spotkania itd po to zeby wzbudzic zainteresowanie swoich facetow. Podobno dziala

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Moj przyjaciel hiszpan niedlugo jedzie na wakacje do domu do hiszpanii- chyba dostanie zlecenie hehe
Przerażające, serio. Jak już trzeba tak kłamać, żeby zwrócić na siebie uwagę, to znaczy że kiepsko ze związkiem. Ja wyznaję zasadę, że albo jesteśmy ze sobą 100% szczerzy, albo się rozchodzimy. Takie udawanie może pomóc chwilowo, ale problemu nie rozwiąże.

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ----------

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Na całe szczęście ten mi się nie podoba.

---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję szybkiej pomocy! Czy chabrowy tulipanek nie będzie za krótki dla osoby mającej 171cm?
Ja mam 174cm i jest dobry. Ale to już zależy w jakiej długości czujesz się komfortowo.

---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ----------

Cytat:
a no to rzeczywiście... 3tyg to sporo czasu... a ja grzywe kochałam dopóki mówili na mnie Gaga....a jak już zaczęli mówić Rodowicz to się grzywki pozbyłam (w między czasie strasznie przytyłam i to dlatego)
Niektórzy ludzie są beznadziejni. Grzywa super i jakie Ty masz fajne jaśniutkie włosy.

Stary 2011-07-26, 01:56   #1578
kissmyname
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
taaak awantura , jechalam do mojego tża prawie godzine bo dość daleko mieszkamy od siebie , wystroiłam się robiłam fajna fryzure. myślalamm ze gdzieś wyskoczymy . a my siezieliśmy w domu i leciało w tv " trudne sprawy " wzięlam toreebke założyłam moje szpilki i trzasnęłam drzwiami ...
po 5 latach bycia razem tż w ogóle sie nie stara o mnie
wszystkoo stoi w miejcu , ja czuje sie niespełniona i niedowartościowana

Budgetka nie oddawaj sukienki , jest fajna
to Ty jesteś na miniaturce? jeśli tak to- jesteś piękna zazdroszczę typu urody i włosów.
co do Twojej sytuacji miałam bardzo podobnie... początki, ach bajeczne początki... po 5 latach odwiedził nas nieproszony gość- rutyna. Mój chłopak w ogóle się o mnie nie starał, czułam się strasznie, miałam kompleksy, chodziłam przygnębiona i nic mnie nie cieszyło. Skończyło się. Teraz leczę się z samotności... ciekawe ile? Może kolejne pare lat?
Spróbujcie spojrzeć na siebie jako na kogoś nowego, nie myślcie w kategorii- wiem, już o niej/ o nim wszystko, znam każdy milimetr jego ciała- już nic mnie nie zaskoczy. Spróbujcie dostrzegać nowe cechy, zaskakiwać się... U mnie nawet to się nie sprawdziło. Trudno, żeby się coś sprawdziło jak tylko jedna osoba chce, prawda? Powodzenia
Stary 2011-07-26, 02:05   #1579
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
a no trafiło się kilka osób... ale luzik, rodowiczka też się nieźle trzyma ja tam wyczulona nie jestem, więc się z tego śmieję... nigdy nie byłam szczupła więc się przyzwyczaiłam... i szczerze mnie to grzeje, ze mam z 10kg nadwagi...zacznę się martwić jak mi samej zacznie to przeszkadzać

budgetka widziałam, że zwinęłaś z all granatową bluzkę z zipem, pochwal sie jak doleci

A mnie to strasznie irytuje!!! Ludzie nawet nie mysla jak takimi slowami krzywdza druga osobe. Szczerze to ja jesli nie jestem z kims w mega dobrych relacjach to nigdy nie wyrazam zdania na temat wygladu tej osoby. Jak mnie ktos spyta to oczywiscie szczerze odpowiem,ale tak zeby nie urazic. Nie rozumiem osob ktore mowia " jejku piekna fryzura" a za plecami sie smieja.
W ogole nie rozumiem co kogo obchodzi jakie ktos inny ma wlosy, wage, palce u stop czy cokolwiek innego Ja tam sie nie interesuje innymi, no chyba,ze ktos mi sie bardzo podoba z wygladu. To obserwuje i probuje to wykorzystac u mnie
Stary 2011-07-26, 02:07   #1580
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Niektórzy ludzie są beznadziejni. Grzywa super i jakie Ty masz fajne jaśniutkie włosy.
oj tam, beznadziejni.... czasami mówią prawdę ja się nie gniewam, tym bardziej, że to wyszło żartem i przypadkiem, a że wszyscy podłapali to tak zostało...ale nie powiem, że miło się czułam jak mówili, że jest z nami "Marylka' zdecydowanie lepiej brzmiała Gaga, a nawet nie Gaga tylko dokładnie Lady Dżaga a włosków już takich nie mam niestety ale był to mój ukochany kolor, fryzura chyba też... i będę dążyć do powrotu, choć łatwo nie będzie z moimi włosami do brody
Stary 2011-07-26, 02:09   #1581
paryzanka202
Zakorzenienie

Tak samo mnie wkurza jak ktos mowi " Ale jestes niska, loo" Kurcze,na moj rozum 162-164 (nie wiem ile mam dokladnie) nie jest jakims mega karlowatym wzrostem zeby wzbudzac jakakolwiek sensacje. Przeciez tego juz nie zmienie. Co mam jechac do Tajlandii wydluzac nogi aby zyskac te 3 cm i zadowolic Iksinskiego?

---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ----------

Cytat:
oj tam, beznadziejni.... czasami mówią prawdę ja się nie gniewam, tym bardziej, że to wyszło żartem i przypadkiem, a że wszyscy podłapali to tak zostało...ale nie powiem, że miło się czułam jak mówili, że jest z nami "Marylka' zdecydowanie lepiej brzmiała Gaga, a nawet nie Gaga tylko dokładnie Lady Dżaga a włosków już takich nie mam niestety ale był to mój ukochany kolor, fryzura chyba też... i będę dążyć do powrotu, choć łatwo nie będzie z moimi włosami do brody

Ja raz jedyny palnelam do wspollokatorki po paru drinkach na imprezie : "Wygladasz jakbys wyszla z ogrodka"
Wypomniala mi to ostatnio

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2011-07-26 o 02:08
Stary 2011-07-26, 02:12   #1582
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
A mnie to strasznie irytuje!!! Ludzie nawet nie mysla jak takimi slowami krzywdza druga osobe. Szczerze to ja jesli nie jestem z kims w mega dobrych relacjach to nigdy nie wyrazam zdania na temat wygladu tej osoby. Jak mnie ktos spyta to oczywiscie szczerze odpowiem,ale tak zeby nie urazic. Nie rozumiem osob ktore mowia " jejku piekna fryzura" a za plecami sie smieja.
W ogole nie rozumiem co kogo obchodzi jakie ktos inny ma wlosy, wage, palce u stop czy cokolwiek innego Ja tam sie nie interesuje innymi, no chyba,ze ktos mi sie bardzo podoba z wygladu. To obserwuje i probuje to wykorzystac u mnie
no fakt, miłe to nie jest mimo, że cała reszta towarzystwa ma ubaw... ja też satram się być ostrożna...co innego wśród przyjaciół...wtedy mówię wprost, ale jeśli sprawa nie dotyczy tych najbliższych też staram się znaleźć zawsze te dobre cechy...taka natura...nie lubię krytykować, za to kocham chwalić...zresztą każdy ma w sobie coś, za co można go pochwalić i powiedzieć dobre słowo...czy to się tyczy wyglądu czy charakteru
Stary 2011-07-26, 02:14   #1583
paryzanka202
Zakorzenienie

Wlasnie Polacy za malo chwala innych. To pewnie z powodu wiecznej zazdrosci o kazda drobnostke.
Ja juz tak mam,ze jak cos mi sie spodoba to od razu chwale. Czasami potrafie do kogos na ulicy powiedziec "swietnie wygladasz" Nawet tego nie przemysle,tak juz mam
Stary 2011-07-26, 02:18   #1584
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak samo mnie wkurza jak ktos mowi " Ale jestes niska, loo" Kurcze,na moj rozum 162-164 (nie wiem ile mam dokladnie) nie jest jakims mega karlowatym wzrostem zeby wzbudzac jakakolwiek sensacje. Przeciez tego juz nie zmienie. Co mam jechac do Tajlandii wydluzac nogi aby zyskac te 3 cm i zadowolic Iksinskiego?

Ja raz jedyny palnelam do wspollokatorki po paru drinkach na imprezie : "Wygladasz jakbys wyszla z ogrodka"
Wypomniala mi to ostatnio
hahahaha dobre ja mam 158, nie przejmuj się jedyne co mnie wkurza, że mój wzrost przekreśla zawód, który chciałabym wykonywać ale nikt nigdy nie powiedział mi, że jestem mała z pogardą czy czymkolwiek....raczej na zasadzie "zaopiekuję się Tobą, jakie to słodkie"... Ja też ostatnio skrytykowałam zdjęcia przyjaciółki z sesji zdjęciowej... ale tylko dlatego, że wystylizowali ją poprosu koszmarnie i sama ma 100x lepszy gust, o czym też jej powiedziałam.... I żeby się nie słuchała tej Pani, co to ją tak ubrała, bo to koszmar i na zdjęciach z imprezy wygląda lepiej...Troszkę mi było głupio potem, ale to tak właściwie była krytyka "stylistki"

---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ----------

Cytat:
Wlasnie Polacy za malo chwala innych. To pewnie z powodu wiecznej zazdrosci o kazda drobnostke.
Ja juz tak mam,ze jak cos mi sie spodoba to od razu chwale. Czasami potrafie do kogos na ulicy powiedziec "swietnie wygladasz" Nawet tego nie przemysle,tak juz mam
też to mam a ludzie obcy dziwnie reagują na takie pochwały...ostatnio jak powiedziałam nieznajomej, ze ma swietne buty i fajnie wygląda to zrobiła taką minę jakbym jej chciała te buty zabrać
Stary 2011-07-26, 02:22   #1585
paryzanka202
Zakorzenienie

Ale to przyjaciolka Nie wyobrazam sobie podejsc do kogos z kim sie nie trzymam i walnac " offfuuu ale masz trapery na nogach,wstyd"

Oj mezczyzni mowia,ze lubia wysokie, dlugonogie dziewczyny i oczywiscie to prawda! Ale jak trafi im sie ladna, niska to na pewno jej nie odpuszcza
Ja mialam zawsze wysokich facetow. Nie mam wiekszych wymogow odnosnie wygladu oprocz wzrostu. Wiem,wiem... sama jestem niska a innych dyskryminuje, no coz.. juz sie nie zmienie Nie spotkam sie z mezczyzna ponizej 178 chociaz to i tak dla mnie za malo. Idealny wzrost to od 186- 194 :P Lubie sie czuc taka malutka

Pochwale sie jeszcze przed snem, dostalam wlasnie zwrot podatku , bede miala na shoppera!!!!

---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ----------

Cytat:
hahahaha dobre ja mam 158, nie przejmuj się jedyne co mnie wkurza, że mój wzrost przekreśla zawód, który chciałabym wykonywać ale nikt nigdy nie powiedział mi, że jestem mała z pogardą czy czymkolwiek....raczej na zasadzie "zaopiekuję się Tobą, jakie to słodkie"... Ja też ostatnio skrytykowałam zdjęcia przyjaciółki z sesji zdjęciowej... ale tylko dlatego, że wystylizowali ją poprosu koszmarnie i sama ma 100x lepszy gust, o czym też jej powiedziałam.... I żeby się nie słuchała tej Pani, co to ją tak ubrała, bo to koszmar i na zdjęciach z imprezy wygląda lepiej...Troszkę mi było głupio potem, ale to tak właściwie była krytyka "stylistki"

---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ----------

też to mam a ludzie obcy dziwnie reagują na takie pochwały...ostatnio jak powiedziałam nieznajomej, ze ma swietne buty i fajnie wygląda to zrobiła taką minę jakbym jej chciała te buty zabrać

Ja mam jeszcze slabosc do Panow starej daty, takich eleganckich. Moj Śp dziadek taki byl,a ze zmarl kiedy mialam 6 lat to teraz rozgladam sie za innymi Uwielbiam rowniez starsze Panie ktore nadal sa eleganckie i dbaja o siebie. Czasami widuje takie Panie po 70 i maja nadal takie piekne rysy, jak pomysle sobie jak wygladaly w mlodosci to...
Stary 2011-07-26, 02:32   #1586
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale to przyjaciolka Nie wyobrazam sobie podejsc do kogos z kim sie nie trzymam i walnac " offfuuu ale masz trapery na nogach,wstyd"

Oj mezczyzni mowia,ze lubia wysokie, dlugonogie dziewczyny i oczywiscie to prawda! Ale jak trafi im sie ladna, niska to na pewno jej nie odpuszcza
Ja mialam zawsze wysokich facetow. Nie mam wiekszych wymogow odnosnie wygladu oprocz wzrostu. Wiem,wiem... sama jestem niska a innych dyskryminuje, no coz.. juz sie nie zmienie Nie spotkam sie z mezczyzna ponizej 178 chociaz to i tak dla mnie za malo. Idealny wzrost to od 186- 194 :P Lubie sie czuc taka malutka

Pochwale sie jeszcze przed snem, dostalam wlasnie zwrot podatku , bede miala na shoppera!!!!

---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ----------

Ja mam jeszcze slabosc do Panow starej daty, takich eleganckich. Moj Śp dziadek taki byl,a ze zmarl kiedy mialam 6 lat to teraz rozgladam sie za innymi Uwielbiam rowniez starsze Panie ktore nadal sa eleganckie i dbaja o siebie. Czasami widuje takie Panie po 70 i maja nadal takie piekne rysy, jak pomysle sobie jak wygladaly w mlodosci to...
zazdroszczę zwrotu podatku i przyszłego shoppera
też lubię wysokich, ale niekoniecznie...
mój pierwszy najdłuższy (chodzi o staż związku) miał 187... i zawsze nam wszyscy mówili, że powinien mnie chować w kieszonce, i że tak słodko wyglądamy razem potem miałam już niższych... ale mi wzrost w zasadzie obojętny jest... różni się przewinęli... ale nie powiem...rozmiar buta i wzrost ma chyba jednak jakieś odzwierciedlenie
Stary 2011-07-26, 02:43   #1587
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znoszę takiego bezmyślnego wbijania szpili. Fajne żarty są wtedy, gry równie dobrze bawią się obie strony.

A co do włosków, to urosną. Ja też rozpoczynam zapuszczanie, bo niestety sporo mi spadło z długości, a miałam już prawie do pasa.

---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 02:33 ----------

Cytat:
Ja mam odwrotnie, często do mnie ludzie zagadują ot tak. Zimą furrorę robił mój amarantowy płaszcz. Nawet kobieta tak po 60-tce mnie zaczepiła i stwierdziła, że wreszcie widzi młodą osobę ubraną tak kolorowo. Bo zimą większość przywdziewa brązy i czernie.

A tak to jeśli już ktoś ma zapytać o drogę, czy godzinę to najczęściej z tłumu wyławia mnie. I później mi głupio, bo Warszawy aż tak dobrze nie znam. Tzn wiem gdzie są strategiczne punkty, jak Zara.

---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 02:41 ----------

Cytat:
Super. Shopper cudny.

Stary 2011-07-26, 07:12   #1588
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Tak w innych torebkach miewam podobny bajzel, a kształt jest tak piękny że rekompensuje wszystko. No i ta pojemność

Mam już liste zakupową na po powrocie Ten nowy tulipan, musztradowa mała torebka i może MacBook Air
A dopiero co mówiła, że oszczędza Taa, chyba na nową kolekcję

Cytat:
tak, tak. wiem sukienka ode mnie leci do Estee

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Wszystko śliczne Ale Ci się trafiło.
Jak ślepej kurze ziarno

Ogłoszenie

Będę oddawać bluzkę z załącznika - rozmiar S - kupiona za 49,90zł. Nie do twarzy mi w tym kolorze Jeśli jest któraś z Was chętna to pisać, będę dopiero późnym popołudniem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2344124622_1_1_3.jpg (18,3 KB, 22 załadowań)

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 07:20   #1589
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
To u mnie jest odwrotnie, ilekroc nazywam siebie krasnalem, wszyscy zgodnie odpowiadają 'wcale, nie !!! przecież jesteś wysoka '

ps. Też mam słabosc do wysokich facetów

Budgetko koniecznie zostaw sukienkę, wyglądasz w niej za✂✂✂iście

Dziewczyny, które mają problemy z TŻ, nie dołujcie się, czas jest lekarstwem na wszystko

Coś słabo z dzisiejszym dyżurem nikogo nie ma na posterunku

Dziś wielki dzień nastał, idę na zakupy

Malwinko fajowe okulary, jestem nałogowcem okularowym, bardziej niż zegarkowym

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho

Edytowane przez pralinkax
Czas edycji: 2011-07-26 o 07:24
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 07:31   #1590
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
To u mnie jest odwrotnie, ilekroc nazywam siebie krasnalem, wszyscy zgodnie odpowiadają 'wcale, nie !!! przecież jesteś wysoka '

ps. Też mam słabosc do wysokich facetów

Budgetko koniecznie zostaw sukienkę, wyglądasz w niej za✂✂✂iście

Dziewczyny, które mają problemy z TŻ, nie dołujcie się, czas jest lekarstwem na wszystko

Coś słabo z dzisiejszym dyżurem nikogo nie ma na posterunku

Dziś wielki dzień nastał, idę na zakupy

Malwinko fajowe okulary, jestem nałogowcem okularowym, bardziej niż zegarkowym
Jak to ja czuwam przecież między malowaniem się a ubieraniem I zaraz pewnie Strachulec przybędzie

I ja lubię wysokich facetów, mój najwyższy chłopak miał 196cm

Kochane, kto jak nie wy mi pomoże Polecicie mi jakiegoś fajnego netbooka?

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości