mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 07:06   #1111
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

muffinko-cieszę się,ze chociaż Ty się wyspałaś
ja zjadłam kanapulki z powidłami śliwkowymi,ale przed wyjściem zjem jeszcze kanapeczki z pomidorem-tzn o ile dam radę umyć głowę i sie ogarnąć bo czuję sie nienajlepiejoby no spa podziałala

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 07:06   #1112
muffinka90
Zakorzenienie

Pluusia gratuluje coreczki

zwierzaki jak zwykle sliczne to moze moj tez sie pokaze

glam ciesz sie, bo moze juz dluuuugo nie bedziesz mogla tak sie ponudzic

goldiko nie przejmuj sie, moj tez zasuwa takie serie, a jak wlacze nagrywanie to cisza, wredota mala, chyba po tatusiu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_1192.jpg (192,2 KB, 3 załadowań)

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 07:16   #1113
goldika
Zakorzenienie

Mi gin powiedzial, ze moj syn w showbiznesie kariery nie zrobi wiec cos w tym jest bo na usg tez sie chowal ostatnio.

Sliczne psisko! Moja spi wlasnie obok mojego lozka
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 07:18   #1114
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
muffinko-cieszę się,ze chociaż Ty się wyspałaś
ja zjadłam kanapulki z powidłami śliwkowymi,ale przed wyjściem zjem jeszcze kanapeczki z pomidorem-tzn o ile dam radę umyć głowę i sie ogarnąć bo czuję sie nienajlepiejoby no spa podziałala
ja tez sie wyspalam od 21 do 5.50- i chyba nawet do kibelka nie wstawalam, nie pamietam

a ja jadlam chlebek slonecznikowy z maslem orzechowym (ponoc calkiem dobre zrodlo bialka )
a na drugie sniadanie mam grahamke paste tunczykowa i pomidorka jak juz jestesmy przy jadlospisach
a wczoraj na kolacje tez jadlam tunczyka z puszki z ogorkiem kiszonym, cebulka i papryka- taka salatka. cos mnie ostatnio na rybki wzielo, czyzby twixy jakies niedobory mialy?
a na obiad nalesniki z nutella a dzis mam kurczaka w sosie z ryzem
moge wam jeszcze wyliczyc co jadlam w niedziele

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Mi gin powiedzial, ze moj syn w showbiznesie kariery nie zrobi wiec cos w tym jest bo na usg tez sie chowal ostatnio.

Sliczne psisko! Moja spi wlasnie obok mojego lozka
a moj syn ostatnio wygrazal ginowi piescia na USG chamidlo male mi rosnie
ale to smiesznie brzmi- moj syn
Stary 2011-07-26, 07:23   #1115
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Mi gin powiedzial, ze moj syn w showbiznesie kariery nie zrobi

mi sie udalo jedego mega kopa nagrac, dobre i to pokaze mu kiedys jak matke maltretowal

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-07-26, 07:27   #1116
goldika
Zakorzenienie

moj Tz zajada sie tunczykiem z ryzem i kukurydza. Ale to ma mu cos tam dac przy cwiczeniach na silowni

Mój syn - tak dostojnie to brzmi

Powinnam zlozyc pismo o przeniesienie ze studiow dziennych na zaoczne ale ciagle mi szkoda

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Muffinko no wlasnie ja tez chce miec dowody na to co mi wyprawial chociaz ja kocham te kopniaki

A jestem ciekawe czy Olek slyszy swinki morskie jak trzymam je na brzuchu bo zawsze kwicza sobie radosnie jak je drapie po pleckach.
Sie okaze po porodzie ze bardziej bedzie rozpoznawal kwik swin niz glos matki
Stary 2011-07-26, 07:37   #1117
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
moj Tz zajada sie tunczykiem z ryzem i kukurydza. Ale to ma mu cos tam dac przy cwiczeniach na silowni

Mój syn - tak dostojnie to brzmi

A jestem ciekawe czy Olek slyszy swinki morskie jak trzymam je na brzuchu bo zawsze kwicza sobie radosnie jak je drapie po pleckach.
Sie okaze po porodzie ze bardziej bedzie rozpoznawal kwik swin niz glos matki
beda swinki mu kolysanki kwiczaly

ja tez jestem ciekawa- bo moja corcia tez duuzo do "dzieciuskow" gada i sie z nimi bawi..czy beda rozpoznawaly glos siostry
wiem na bank ze Sonia po porodzie rozpoznawala bujanie na pilce i ja bardzo uspokajalo

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2011-07-26 o 07:38
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-26, 07:38   #1118
muffinka90
Zakorzenienie

Goldiko ja tez to uwielbiam, chociaz tak marudze wszystko jest cudne, oprocz kopniakow w watrobe

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-07-26, 07:41   #1119
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

mi sie udalo jedego mega kopa nagrac, dobre i to pokaze mu kiedys jak matke maltretowal
ja gdzies mam video jak SOnia miala czkawke i brzuch podskakiwal- i jak sie juz pod koniec przesuwala pod skora i wrecz bylo widac taka wypuklosc poruszajaca sie...
sobie pomyslcie ja mam te wszystkie kopniaki zdwojone...i chlopaki sie chyba miedzy soba tluka jak to chlopaki wlasnie zaczeli zapodawac- raz u gory raz na dole a ja co i rusz na krzesle podskakuje tak im sie uda trafic w pecherz lub zoladek
Stary 2011-07-26, 07:47   #1120
Aniolina
Rozeznanie

Czesc dziewczyny, fajne macie gryzonie, ja jak mialam jakos 12 lat mialam swinke morska, niestety dosc krotki zywot miala, ale to bylo moje pierwsze swiadome zwierzatko.

Czytalam na raty i teraz juz zapomnialam co mialam pisac ;/

Aniu wszytskiego najlepszego z okazji urodzina, w wszystkim Aniom z okazji imienin (ja tez Ania

MOj Tz tez ze mna nie chodzi na wizyty, raz byl, ale mowil, ze sie krepowal wiec go nie bede zmuszac, troszke szkoda, mam nadzieje, ze na szkole rodzenia sie mocniej zaktywizuje na razie zostaje mi cytryna, choc glukoza dopiero po pod koniec sierpnia

Ja teraz w ciazy codziennie jem jakies owoce z jogurtem i musli, mniam. Kiedys jadlam musli, az sie przejadlam i teraz wrocilam do niego po kilku latach.

Robilam dzis znow jagodzianki, teraz rosna i dokoncze po powrocie z pracy, 4 raz w przeciagu 2 tygodni, ale jak chec jest to chec trzeba zaspokoic

Bylam wczoraj na pedi, ale dostalam rozowy lakier do frencha i tak choro moje stopy wygladaja. az musialam sobie poplakac rano z tego powodu, ach te hormony. Moglam w zasadzie cos powiedziec ale juz nie chcialo mi sie czekac na jeszcze jedno malowanie no i ja nigdy nic nie mowie, a potem sie denerwuje.

Bylam tez wczoraj w kinie na festiwalu filmowych nowe horyzonty ,mkiedys chodzialma na 2 filmy pod rzad a nawet na noce filmowe, a teraz ciezko mi na 1 filmie usiedziec niestety. Pewnie bedzie jeszcze gorzej, wiec musze korzystac.

Ja teraz wole ogladac kupowac ciuszki niz cos dla siebie, zdecydowanie. Na dalsze zakupy czekam jednak do kolejnej wyplaty.

Pozdrawiam i milego dnia
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 07:49   #1121
muffinka90
Zakorzenienie

glam tak wlasnie wczoraj z TZ gadalam, co to by bylo, jakby dwa taki ADHD mnie koplaly biedne twoje wnetrznosci...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-07-26, 08:15   #1122
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluusia21 Pokaż wiadomość
Dziewczynki mamy śliczną i zdrową dziewczynkę
Przedstawiam Wam moją ślicznotkę.

Gratuluje a obstawialam chlopca

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 08:20   #1123
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

plusia gratki że znasz już płeć. Kolejna dziewczynka super.
ja właśnie wcinam śniadanko kakao + chałka

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
Ja teraz wole ogladac kupowac ciuszki niz cos dla siebie, zdecydowanie. Na dalsze zakupy czekam jednak do kolejnej wyplaty.
Ja mam podobnie

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 08:21   #1124
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

witam
my u rodzicow siedzimy, nie wiem do kiedy

glam juz ci wysylam...podaj prosze ile kaski, policz cos za te rzeczy!!!
jutro mam 3d , ale sie ciesze
a pozniej w lodzi spotkanie z watku oliwkowego
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 08:22   #1125
ania21_21
Zadomowienie

Dzień dobry mamuśki
Kurczę dziewczyny ja też mam problem ze spaniem wstaję po 3 -4razy w nocy do łazienki dzisiaj jeszcze zasnąć po takim wstaniu nie mogłam było mi za gorąco i w ogóle wszystko mi przeszkadzało

Plusia gratuluję córeczki już dopisałam na listę

Dorwałam się do komputera stacjonarnego tu mam więcej zdjęć starszych może dzisiaj wrzucę

I też życzę naszym wszystkim Aniom wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Stary 2011-07-26, 08:24   #1126
pluusia21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Gratuluje a obstawialam chlopca
dziekuję dziewczyny

Większość obstawiała chłopca bo mam szpiczasty brzuch, ale jest niunia i gin nie miał nawet wątpliwości więc super bo dla niuni mam kilka imion upatrzonych a dla chłopca nie miałam żadnego. Tylko dziadziuś niewzruszony bo 2 raz został "mężem babci". Ale pocieszamy go że musi jeszcze poczekać na następną kolejkę

21 tydzień - 422 g.

32 tydzień - 1968 g.

36 tydzień - 2550 g.
40 tydzień - 2890g.

uwielbiam czuć twój każdy ruch

jeszcze Cię nie znam a już Cię kocham

pluusia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 08:26   #1127
goldika
Zakorzenienie

wszystkiego najlepszego drogie Aneczki

plusia gratuluje coreczki!
Stary 2011-07-26, 08:32   #1128
glamourous
Zakorzenienie

no tak- dalaczam sie do zyczen

dziewczynki ktoras pisala o kremie Mamamil- jaka on ma konsystencje, bardzo gesty? jak sie wchlania?
Stary 2011-07-26, 08:33   #1129
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

no właśnie najlepszego

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-26, 08:35   #1130
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
no tak- dalaczam sie do zyczen

dziewczynki ktoras pisala o kremie Mamamil- jaka on ma konsystencje, bardzo gesty? jak sie wchlania?
ja nie wiem która pisała,ale w razie co to w superpharmie jest w promcji razem z olejkiem za 30 zł przy czym sam krem bez olejku jest chyba droższy.

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 08:38   #1131
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuję dziewczyny

Większość obstawiała chłopca bo mam szpiczasty brzuch, ale jest niunia i gin nie miał nawet wątpliwości więc super bo dla niuni mam kilka imion upatrzonych a dla chłopca nie miałam żadnego. Tylko dziadziuś niewzruszony bo 2 raz został "mężem babci". Ale pocieszamy go że musi jeszcze poczekać na następną kolejkę

Mój teściu tez ma 2 wnuczki i teraz będzie dopiero prawdziwym dziadkiem

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-07-26, 08:41   #1132
elf27
Zadomowienie

Mamusie na L4- jak u Was z wynagrodzeniem a raczej zasiłkiem? ZUS wypłaca regularnie? ja zastanawiam się jak teraz dostanę, bo część zwolnienia lipcowego to jeszcze pracodawca miał płacić (do 33 dnia na l4) a resztę ZUS a l4 mam do 29go.
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 08:44   #1133
Tottie1984
Rozeznanie

Cytat:
najbardziej lubię jak tż kładzie dłoń na brzuchu i uda mu się wyczuć ruchchoć zwykle Malutka kopie mnie tak,że tylko ja to czuję.albo jak byliśmy na usg-ten usmiech na jego twarzy
Mój Adaś przestaje sięruszać kiedy mąż kładzie mi rękę na brzuchu. Jak tylko mały bombarduje mnie kopniakami to wołam męża... ten kładzie rękę i Adaś przestaje się ruszać mąż zabiera rękę Adaś nadal kopie
hehe nie wiem czemu tak jest ale najwidoczniej nie lubi jak ktoś dotyka brzuchola jego mamusi

Cytat:
wiecie co mnie najbardziej wkurza... porównywanie brzucha i stwierdzenia "jaki mały"

wczoraj teście przegięli. W "ich" rodzinie jest tę przyszła mamusia co jest 2 tygodnie w tył za mną ale ma "ponoć" taaaki duży brzuch. Na dodatek odwiedzil nas jeszcze brat i siostra cioteczni męża którzy są rodzeństwem z tą przyszłą mamusią i dalej to samo.
I ja nie wiem jak się w takiej sytuacji zachować. Nie mam wcale małego brzucha, jestem szczupła i może dlatego, ale tak mnie denerwuje to że szok...

Co to jakieś zawody : kto ma większy brzuch? Przecież chyba nie o to tu chodzi. Wkurzyłam sie na maxa mamy wesele u nich we wrzesniu i napewno nie pójde. A po co? Po to żeby mnie znowu porównywali.

I jeszcze jej stwierdzenie: Który to miesiąc? Ja na to: 5. A ona: to musi być coś nie tak, bo za mały, za mały. I tak jęczała.
To naprawde może człowieka wyprowadzić z równowagi.
Też tego nie lubię. Sama mam dość mały brzuszek i jakoś się tym nie przejmuje. Dopóki gin mówi że wszsytko jest oki to musi tak być Czasami sama się dziwię gdzie w tym małym brzuszku chowa się chłopczyk o wadze 750gram (tyle miał tydzień temu na badaniach w 24tc)
Jak będę miała czas to wstawie fotkę brzuchola

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Co do wizyt u lekarza to mój TŻ chodzi prawie na każdą, tzn. bywa tak że nie może wziąć wolnego w pracy to wtedy idę sama. pamiętam jak pierwszy raz zobaczył maleństwo Mówił że to nie samowite wrażenie, cieszył się bardzo Moja doktor pozwala być TŻ na każdej wizycie od samego początku.
[/B]
Mój chodzi ze mną od 12tc i był do tej pory na każdej wizycie ale tylko na czas usg zapraszałam go do gabinetu Wizyty mam popołudniami i mąż ze względu na głupi dojazd do gabinetu mnie tam zawozi. Skoro i tak jest tam ze mną to czemu nie miałabym go zapraszać do środka. Zauważyłam że dziewczyny od razu wchodzą z TŻtami do gina więc zastanawiam się czy na kolejnej wizycie po prostu go ze sobą od razu nie zabrać zamiast do badaniu na krzesle wzywać go na usg. W końcu i tak jest parawan i nic nie zauważy Pamiętam że w 12tc jak lekarz powiedział że widzi siusiaka to maż miał łzy w oczach ta kakiego twardziela zawsze zgrywa :P Teraz jak wchodzi do gabientu to od razu z uśmiechem mówi "Dzień dobry, przyszedłem zobaczyc czy siusiak nie odpadł "

Cytat:
Dziewczyny czy wy tez tak macie że tylko siedzicie na ciuszkach dla maluszka ??? To jest normalnie silniejsze odemnie buuu
Nie tylko na ciuszkach na matach, karuzelkach, łóżeczkach, pościeli itp. też A praca inż. sama się pisze...
Zaczęłam kupować ciuszki dla maleństwa i tak naprawdę z rozpędu kupiłam mu ciuchy pratycznie na 9 m-cy życia... takie śliczne były nieraz na aukcjach ogrodniczki i tak mnie wciągnęło w wir zakupów... jak się urodzi dziewczynka to będzie chodziła najwyżej w męskich ciuszkach przez rok życia
Na pierwsze 3m-ce życia kupiłam chyba za duuużo ciuszków z rozpędu... tłumaczę to sobie tym że jak dzidzi będzie się ulewało po każdym posiłku to wykorzystam wszystkie b0 prać będę raz na 7-10 dni

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was pytanie bo macie (mieliście) gryzonie. Już dwa razy naszemu się ułamał ząb przedni dobrze że mu odrósł ale nie chce wapnia ani nic i nie wiem co robić szczerze
Aniu nie masz sie co marwić.. gryzonie szarpiąc zębami klatkę bardzo często zęby łamią. Ale w ich przypadku zęby zawsze odrastają.
A wapno nie jest po to by gryzoń miał mocniejsze zęby ale po to by je równo ścierał... wiem bo jak byłam w podstawówce i w LO to chodowałam chomiki i duuużo wtedy o nich czytałam. Potem miałam świnkę morską po to by po studiach kupić sobie fretki W ich przypadku ułamanie zęba wiąże się z jego wyrwaniem na stałe bo często taki ząb sie psuje :/ dlatego dbam o paszcze swojego zwierzyńca.

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Super ubranka. My wróciliśmy od lekarza. Olivia jest nadal Olivią. Wyniki badań w normie,ciśnienie też także super. Na kolejną wizytę glukoza 75g.
Malutka waży już 700g
Mój maluszek w 24tc ważył podobnie... usg pokazało wagę 750gram

Anie: Wszystkiego naj naj lepszego z okazji imienin!!!!

Cytat:
Wrzucam fotke Antoniny ( w domu zwana Susłem). Tak słodko spi sobie na hamaczku zazwyczaj pol dnia
Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
widzę że goldika dodała swoją świnkę morską jest boska
A to nasz chomik "nygus"
rozwalony domek to jego sprawka nie chciał mu się zmieścić wafelek
Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
oto mój kiciuś za słonecznych dni- obserwator ptaków (kiepska fota, bo aparat kiepski w fonie)
Śliczne macie futerka
To ja też się pochwalę tym co w domu trzymam
Po kolei: kotka Flaszka, fretki: Myszka, Szmatka i Toffik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg flaszka.jpg (68,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg myszka.jpg (22,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szmatka.jpg (19,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tofik.jpg (19,4 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-07-26, 08:52   #1134
goldika
Zakorzenienie

Tottie masz fretki strasznie mi sie podobaja! Ale one to potrzebuja pewnie gigantycznej klatki albo wiecznego biegania po mieszkaniu
Stary 2011-07-26, 09:01   #1135
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dziewczyny czy wy tez tak macie jak nie krocze mnie bolało to teraz kosc ogonowa ze siedziec ichodzic sie nie da bo czuje ból. Masakra jakaś.

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Pampersy w TESCO bedą po 47,99

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-07-26, 09:09   #1136
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie wiem która pisała,ale w razie co to w superpharmie jest w promcji razem z olejkiem za 30 zł przy czym sam krem bez olejku jest chyba droższy.
ooo super wiedziec siostra bedzie jechala do gdanska to ja zgwalce zeby mi kupila
Stary 2011-07-26, 09:10   #1137
Tottie1984
Rozeznanie

Cytat:
Tottie masz fretki strasznie mi sie podobaja! Ale one to potrzebuja pewnie gigantycznej klatki albo wiecznego biegania po mieszkaniu
hehe jakiej tam gigantycznej Moja ma TYLKO 100x55x75 zawsze mam problem gdzie ja schować żeby się w oczy nie rzucała... obecnie jest w kuchni pod blatem Gdy pracuję biegaja po mieszkaniu godzinę rano i dwie wieczorem lub mają klatkę otwartą gdy jestem w domu.
Stary 2011-07-26, 09:10   #1138
glamourous
Zakorzenienie

fajne macie zwierzaczki dziewczyny

pamietam ze Sonia tez wstydliwa byla i jak ktos kladl reke na brzuchu to przestawala sie ruszac
Stary 2011-07-26, 09:11   #1139
Tottie1984
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny czy wy tez tak macie jak nie krocze mnie bolało to teraz kosc ogonowa ze siedziec ichodzic sie nie da bo czuje ból. Masakra jakaś.
Tak ja tez tak mam z tą kością ogonową... czasami to nie wiem jak usiąść albo jak się położyć żeby nie bolało... :/
Stary 2011-07-26, 09:11   #1140
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy wy tez tak macie jak nie krocze mnie bolało to teraz kosc ogonowa ze siedziec ichodzic sie nie da bo czuje ból. Masakra jakaś.[COLOR="Silver"]
mnie od paru dni w pachwinie prawej boli caly czas, pewnie maluchy jakis nerw uciskaja

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości