|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Hej
![]() Jestem z Wami caly czas duchem, ale malo pisze, bo tz ma wolne ![]() Maly wczoraj mial mega spiacy dzien. balam sie, ze w nocy mi nie bedzie spal, ale przebudzil sie na kapiel i na jedzonko i potem padl i spal do 6 Teraz sobie kima na brzuszku na matce i tak patrze na niego i wciaz nie moge uwierzyc jakie szczescie mnie spotkalo, ze go mam. Jest dla mnie najwazniejszy na swiecie. Kocham go tak mocno. Myslalam, ze bardziej nie mozna, ale... moooozna i to jeszcze jak!!! Kupilam nowe pampki active baby 3 sa od 9-11 kg chyba. I sa sliczne fioletowe ![]() Wczoraj chcialam zrobic SPA mojemu synkowi i przetrzymalam go w kapieli co skonczylo sie kupa w wannie ![]() Antropia mialam Ci wczoraj odpisac, ale nie mialam kiedy! Twoj Piotrus wcale nie jest gruby!!! Wyglada super slodko i bardzo zdrowo. Widac, ze silny chlopczyk... ja sie martwilam o to samo, bo moj jest na 91 centylu. Baaaardzo duzo iu szybko przybiera, ale nie jest spasiony. Duzy po prostu. Aga_pe Norbi w stroju marynarza... cudo!!! ![]() Siasiek, Grazin chlopaki wygladaja bossssko Jak bede w Tychach to sie koniecznie z Wami musimy spotkac z Antosiem ![]() Ania2631 Twoja malutka przeslodka, a Ty masz booooskie loki Ewesko spoznione, ale szczere zyczenia dla Blizniakow z okazji 3 miesiecy Wszystkim Aniom najlepsze zyczenia Dziewczonko wszytskiego najlepszego z okazji urodzin
|
#2642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2643 |
|
Wtajemniczenie
|
paulizia
Kochana to cos podobne do loków... SZczerze mówiac to sie tego dnia nawet nie czesałam ,a wiadomo jak sie przykłada głowe do poduszki to fryzura zepsuta .....DZiekuje w imieniu Alicji
|
#2644 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2645 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry!
![]() Aneczki i Haneczki NAJLEPSZEGO! Dziewczonka dużo zdrówka i sto lat życia z okazji urodzin! ![]() Dziewczynki ja tak na szybko z zapytaniem do użytkowniczek pasa/gorsetu pociążowego polecanego kiedyś przez eweskę, o ten chodzi: Tummy Trimmer Czy jesteście z niego zadowolone? Bo w opiniach czytałam, że się roluje? Jeśli tak, to czy to jest na tyle uciążliwe, że żałujecie zakupu? Czy jego zadanie polega na tym, że ma spłaszczać/maskować brzuch czy działa trochę jak pas neoprenowy ? Czy szybko się go zakłada? Czy nosicie go każdego dnia, cały dzień czy tylko wtedy gdy chcecie ukryć brzuszek? Czy nie widać go pod bluzką? Będę bardzo wdzięczna za opinie Mam pas neoprenowy ale mi się rozwarstwił i nie wiem czy mam kupić nowy czy właśnie ten gorset ![]() aga_pe skoro Norbi sam się wyrywa do podnoszenia, to wg mnie wszystko jest ok i nie musisz się tym martwić
|
#2646 |
|
Rozeznanie
|
Super
Agnieszka_pe mój Lumi też próbował sobie przywłaszczyć matę Antosia, ale na szczęście wszedł na nią tylko 2 razy i udało mi się go tego oduczyć. Teraz jak Antoś leży na macie, to Lumi jest obok na kocyku (zdjęcie poniżej, pies troszkę zarośnięty-musimy się do fryzjera wybrać ). Za to nie możemy używać piszczących zabawek, bo jest szał i Lumi chce aportować Drogie Anny i Hanny - wszystkiego najlepszego Dziewczonka, a dla ciebie oczywiście podwójne życzenia wszystkiego dobrego Aguś87 za bioderka.Ja idę dzisiaj na 14:30 do lekarza, ale ze sobą, bo dalej mnie boli ucho i jeszcze mi coś spuchło za uchem, tak jakby jego wnętrze z boku (ale opis ) Mam nadzieję, że mi coś lekarz pomoże bez odsyłania do laryngologa
|
|
|
|
#2647 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,a ja sie tak zastanawiam,która pierwsza przekaze nam nowine,ze jest znowu w ciazy
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
halo
czy ktorej laseczki dzieciątko mające 3 miechy ma ciuchy na 68 i są na styk? bo ja nie mam prawie nic na 74 moja córka rośnie w zastraszającym tempie ![]() chociaz wczorj jej kupilam 2 pajace w tesco na 68 cm i sa lekko luzne no i sweterek na 68 cm tez fajniutki i tez lekko wiekszy wiec mam nadzieje, ze chociaz do konca sierpnia styknie
|
|
|
|
#2649 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A za uchem pewnie masz powiększony węzeł chłonny najprawdopodobniej od ucha - nic strasznego
|
|
|
#2650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() FAJOSKI piesek
|
|
#2651 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ten sam mialam po domi i nosilam,bylo ok a teraz mam za maly,zle dobrany, oluje sie, jestem w nim kwadratowa, widac go i goracoooooo mialam go raz i lezy sobie a co to ten neopranowy? jakie ma zadanie? Cytat:
uuuu daj znac co ci powie lekarz agus norbi juz jakis czas nosi 74, 68-wyglada jak parowa i sie ciagnie, tez mam malo takich duzych lece na szczepienie
Edytowane przez agnieszka_pe25 Czas edycji: 2011-07-26 o 12:07 |
|||
|
|
|
#2652 |
|
Rozeznanie
|
Moria ja akurat nie mam tego pasa, który pokazywałaś, tylko jakiś Teresa, ale go nie noszę, bo mnie wkurza ... roluje się i zamiast jednego wałka robią się 4 i do tego tak zaciska te fałdki
czasem bolało Później kupiłam sobie takie majtki Elite III http://www.pieknamama.pl/figi-elite-iii.html jestem z nich zadowolona, bo ładnie wciskają flaczek i nie widać ich pod ubraniem, tylko czasami jak się kilka razy pod rząd schylę, to się rolują z góry. Mam jeszcze super talia http://www.sklep.mitex.pl/product/card/id/20 i one chyba są najlepsze, ale czasem czułam się zbyt sztywno. Nie wiem, jakoś w ogóle średnio się to u mnie sprawdziło wszystko (nosiłam przez jakieś 1,5 miesiąca, a zaczęłam od razu po wyjściu ze szpitala), czasem miałam wrażenie, że gorzej w tym wyglądam niż bez tego. Teraz wszystkie leżą w szafie, a mąż się wkurza po co to kupowałam.---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Agnieszka_pe trzymam za szczepienie.
Edytowane przez Agnieszka.M Czas edycji: 2011-07-26 o 12:12 |
|
|
|
#2653 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To na pewno nie będę ja ![]() Cytat:
![]() Moja Aluśka ma 2miesiace i tydzień i też już jej zakładam wiele rzeczy na 68, bo 62 to dosłownie na styk i wygląda jak parówa ![]() My po wizycie położnej - ostatniej na szczęście ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- za szczepienie
|
|
|
#2654 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A my już po spacerku, pogoda przecudna
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Moje nowe buty...
Na wesele... Ciekawe, czy się w nich nie zabiję...
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak króciutko do Agi_Pe: byłam, zabieg testowy wykonują na twarzy
Pozostaje bez zmian: 10 RF/10EMS/10 bodyshape - zabiegi 1x w tyg. Muszę się telefonicznie umówić od razu na wszystkie. Koszt pozostał bez zmian - pierwsza rata 60% przy pierwszym zabiegu, kolejne 40% przy piątym. Pani zapewniła mnie, że zawsze jest efekt Teraz może coś nadrobię, o ile Iza pozwoli... Znowu się zepsuła . Dzisiejszej nocy zasnęła po 2 . Ale nic jej nie dolegało, postanowiła sobie 'gadać' i się śmiaćAle też jakaś taka niespokojna jest ![]() No dobrze, spróbuję coś poczytać... |
|
|
|
#2657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A na co dzień nie chodzisz na obcasach? Ja jestem tak przyzwyczajona do szpilek, że w płaskich butach się potykam Zapomniałam wcześniej napisać - kwiaty piękne |
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
stworzyłam pierwszy album zdjęcia nie są mega jakości bo ze mnie nie żaden fotograf i niestety są one robione telefonem ale jak ktoś ma ochotę to zapraszam
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
matall fajne buty, ale ja nie umiem w takich chodzić
![]() nuuuuuuuuda
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale biorę płaskie na zmianę ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Ja chodzić umiem/doskonalę się w tym, bo muszę je rozchodzić trochę. Pytanie jak długo w nich wytrzymam...
|
|
|
#2661 |
|
Zadomowienie
|
Jezusicku, myślałam ze was nigdy nie nadgonię...
We czwartek jedziemy do moich rodziców do Bielska wiec pewnie bede miała 2 tyg do nadrobienia ![]() Czy cukinie zaliczamy do warzyw wzdymających? matall buty fajne. Najwyżej sie zabijesz...:P tylko przynajmniej do 21-szej sie nie zabijaj bop pójdzie fama ze karmiąca popiła
|
|
|
|
#2662 |
|
Wtajemniczenie
|
Moria ja mam TAKIE tylko na tej stronce strasznie drogie. Ja zaplacilam w TkMaxx 8 funtow, ale jestem mega zadowolona z tych gaci. Nic sie nie roluje, brzuch trzyma, ze nawet wygladam plasko mimo moich 26 kilo nadwagi
i maja odpiecie jak w bodach zeby szybko mozna bylo siusiu zrobic nie odpinajac calego gorsetu ![]() Matall boskie buty Agus za bioderka!Listopadowa80, a co to za zabiegi? musialo mi umknac
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
supernie nadrobie Was ![]() nocka straszna kupki brzydkie na 15.30 idziemy do lekarza i prosimy cioteczki o kciuki
|
|
|
|
#2664 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich An i Han ![]() U nas jak zwykle, kolka od rana, teraz drzemka godzinna, a co bedzie pozniej to pelna improwizacja. Odpisuje wiec na szybko. Cytat:
![]() (Na pewno nie bede to ja, bo drugiego dziecka nie planujemy )Cytat:
Ja swoj nosze w tyg. jak sobie przypomne na kilka godzin, ale przydaje sie szczegolnie jak ide "do ludzi", brzuch jest wtedy prawie plaski i pod ubraniem go nie widac (no chyba, ze bym zalozyla cos przezroczystego ).Cytat:
No ja bym sie na bank zabila (nie jestem przyzwyczajona do tak wysokich obcasow), ale Ty mozesz jeszcze potrenowac przed .Gusia, kciuki trzymam
|
|||
|
|
|
#2665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam podobne ![]() Cytat:
![]() cioteczki dziekuje za kciuki z bioderkami wszystko dobrze juz nie musimy jezdzic ![]()
|
||
|
|
|
#2666 |
|
Zadomowienie
|
...zrobiłam mu herbatkę a on zasną...dostanie zimną! za kare!
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
rozmawialam dzisiaj z babkami na poczekalni, bo tak sie zlozylo, ze wiekszosc jest na MM
i rozmawialy ze swoimi pediatrami, ze jak sie karmi tylko modyfikowanym to wszystkie sloiczki i inne rzeczy od 4msc'a mozna dawac od 3 trzeba tylko patrzec na reakcje i nie od raazu caly sloik ![]() wylecze olenke z wysypki i jazda z papkami ![]() w lodowce juz jabluszko czeka
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
NIE, można jeść do woli
![]() po obiedzie ... Gabulek na macie fika osa wleciała nam do domu ! |
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Paulizia, to zabiegi ujędrniające skórę brzucha. Niby brzuch wygląda dobrze po ponad 2 m-cach po porodzie (nawet kobieta z tego centrum była zdziwona, że nawet nie minęły 3 miechy)- jest praktycznie płaski - ale skóra jest zwiotczała (pamiątka po pierwszej ciąży, przez 6 lat ćwiczyłam, masowałam, wcierałam różne specyfiki i niestety sam brzuch wyglądał ok, ale wiotkiej skóry nad pępkiem się nie pozbyłam - a druga ciąża już tylko dorobiła swoje).
To będzie połączenie: 10 zabiegów przy użyciu fal radiowych - odbudowa kolagenu 10 zabiegów elektrostymulacji mięśni 10 zabiegów bodyshape - to drenaż limfatyczny Zabiegi będą wykonywane w brzuchu i boczkach. Resztę ciała mam zamiar wyćwiczyć Aguś, super z bioderkami ![]() Uciekam. Pa. Miłego dnia |
|
|
|
#2670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiec ja po hamulcach! Na przystanek! Awaryjne! i lece wyganiać! Troszke dziwnie ludzie patrzyli ale mam to w nosie. Mam tez schizo na temat komarów! Chyba bym zwariowało gdyby mi dziecko ugryzł komar! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

SZczerze mówiac to sie tego dnia nawet nie czesałam
Czekamy na Ciebie fasolko
Mam pas neoprenowy ale mi się rozwarstwił i nie wiem czy mam kupić nowy czy właśnie ten gorset 
za bioderka.

Później kupiłam sobie takie majtki Elite III 
. Dzisiejszej nocy zasnęła po 2