![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.X
Cześć Dziewczyny
![]() Chciałam sie przywitać i przeprosić już na wstępie za ewentualne gafy które popełnię- stawiam dopiero pierwsze kroki na Waszym forum ![]() ![]() A pytanie i prośbę mam ogromne- mój ślub zaklepany jest na 28.07.2012 i mam już zamówioną salę i zespół, ale sen z powiek spędza mi fotograf- czy oni naprawdę muszą być tak koszmarni drodzy? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |||
Zakorzenienie
|
Witam kochane Żonki i Panienki!
Już od 3 tygodni zalegam z relacją, mam nadzieję, że zechce się Wam ją jeszcze przeczytać. A zanim relacja to jeszcze tylko chwilkę sobie z Wami pogadam (właśnie nadrabiałam cały nowy wątek) Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No dobra oto i moje wypociny (pisane podczas podróży poślubnej ![]() Usługodawcy: Dom Królewski: Lokal bardzo godny polecenia. W tej cenie trudno o podobną jakość zarówno obslugi jak i jedzenia. Współpraca z właścicielami bardzo dobra, poza kilkoma wpadkami. (np. Rozładowany telefon wlascielki w piątek i przymus odebrania ciast od kierowcy z cukiernii na dworze, w deszczu. Kolejna rzecz: na samym weselu okazało się, że obsługa nie pozwoliła gościom połozyć dzieci spać w sali na górze, mimo, że w umowie mieliśmy zaznaczoną zgodę lokalu na korzystanie z tego miejsca. Po wyjaśnieniach, udało się dzieci spokojnie położyć spać.) Obsługa bardzo pomocna, uwijali się ze wszystkim jak tylko mogli. Bardzo dużo jedzenia, nie do przejedzenia. Wszyscy goście chwalili, że pyszne. Osoby bardziej zainteresowane lokalem zapraszam na priv, bo dużo mogłabym tutaj pisać ![]() Zespół Avangard Świetnie poprowadzili imprezę. Muzyka była bardzo różnorodna, ale wszystko w fajnych aranżacjach. Poza standardowymi instrumentami, mają przeróżne bębny, grzechotki, harmonijkę – dodawało to świetnego efektu. Mają w swej ofercie też inne atrakcje (np błogosławieństwo pary młodej przez anioła na szczudłach zrobione na kabaret, które u nas nie mogly się pojawić ze względu na obcojęzycznych gości, ale gdybym brała ślub z Polakiem, to na pewno bym chciała coś takiego na weselu). Jedyne ich wpadki to: notoryczne nazywanie mnie Gosią, a nie Asią w czasie oczepin (moja druhna miała na imię Gosia, widocznie bardzo zapadła w serce prowadzącemu ![]() Fotograf Kamil Bartoś Zdjęć jeszcze nie mamy, więc trudno się wypowiedzieć, ale współpraca z nim na weselu była bardzo pozytywna. Został nawet dłużej, bo czekaliśmy na dobry moment na puszczenie lampionów – z resztą namawiał nas, byśmy się na nie zdecydowali, mimo pogody - i miał rację. Cukiernia Tadek Bardzo przyjemna współpraca, a ciasta wspaniałe. Nie miałam okazji zjeść zbyt dużo, ale to co sprobowałam bardzo mi smakowało. Goście tez bardzo chwalili. Cukiernia Jacek Zamawialiśmy tam tort, który został pięknie udekorowany żywymi kwiatami, tymi samymi, które miałam w bukiecie. Był przepyszny. Żałuję, że zjedliśmy z mężem tylko jeden kawałek na spółkę. To co zostalo kelnerzy zapakowali w goścince (za moim pozwoleniem),a na drugi dzień najbardziej miałam na niego ochotę ![]() Krawcowa Lucyna Bat Dość osobliwa kobieta, ale nie o tym trzeba nam mówić. Świetnie przerobiła używaną suknię. Była do mnie idealnie dopasowana, nie zsuwała się, było mi w niej bardzo wygodnie i czułam się wyjatkowo. Jedyne co mogę jej zarzucić to kategoryczne odradzanie mi skrócenia sukni – była troszeczkę za długa z tylu i po bokach i bardzo przeszkadzało mi to w tańcu – ostatecznie, trzeba było ją poupinać agrafkami. Makijaż Berta Stępkowska I tu mam najbardziej mieszane uczucia. Nie podobał mi się mój makijaż w ogóle. Trudno mi bylo stwierdzić co w nim było nie tak, zaraz po umalowaniu. Poprosiłam o korektę, ale to wciąż nie było to, choć podobałam się sobie jak patrzylam do góry, kiedy nie było widać jak są pomalowane powieki. Widząc tylko taki efekt, pomyślałam, że może być. Dopiero na zdjęciach, następnego dnia zobaczyłam, że mam oczy jakoś tak strasznie osadzone w głowie, maleńkie, pomalowane na czarno (tak do wyglada na zdjęciach). Wyglądałam jak źle umalowana mała dziewczynka. Niestety dzień po slubie już było za późno na rozpaczanie. Powinnam była zdecydować się na próbny... Nie wiem na ile to moja wina, na ile Berty (swoją drogą bardzo sympatyczna kobieta, która pięknie pomałowała moją siostrę cioteczną), grunt, że całą niedzielę przepłakałam, z powodu tego nieszczęsnego makijażu. Fryzjer Michał Koziarski Chłopak miał do mnie anielską cierpliwość. Miałam 2 próbne, a na ślub i tak zarządałam innego uczesania. Wszystkie były piękne, choć to ostateczne najbardziej mi się podobało. Jedyne co bym zmieniła, to lepiej przymocowała diadem. Oboje z Michałem zapomnieliśmy o nim i zamiast od początku wkomponowywać go we fryzurę dodany został na końcu i nie trzymał się zbyt dobrze. Musiałam go przypiąć poźniej wsuwkami, które nie dodawały fryzurze uroku. Poza tym rewelacja. Michał czesał mnie i 4 inne osoby z mojego wesela, trzem również robił makijaż. Panie wyglądały bosko. Zaproszenia, winietki, plan stolów, pudełeczka z podarkiem dla Gości – nasi przyjaciele Ela i Daniel Gawryl. Mimo, że była to przyjacielska przysługa, a raczej ich prezent dla nas – wszystko zostało wykonane profesjonalnie. W razie czego służę kontaktem do nich, a zdjęcia wstawię jak tylko będę miała. Kwiaty Magda Janczak Mój bukiet, bukiety dla 4 druhen, 5 kwiatków do butonierek, dekoracja samochodu oraz 10 bukietow na stoły. Aż tyle się tego nazbierało.Wszystko było piękne i wedle moich zyczeń. Nie dogadałyśmy się jedynie co do bukietów na stoły i Magda zrobiła je dużo większe i strojniejsze niż ja chciałam, ale i tak wyszlo pięknie. Jeśli interesuje was kontakt do niej piszcie na pw. Buty taneczne Merengo na ul. Parysa Buty bardzo ładne. Zrobione według mojego projektu, z materiału, który sama wybrałam. I tu kończą się ich zalety. Pani nie zmierzyła mojej stopy tylko dała mi but w rozmiarze 36 i stwierdziła, że skoro pasuje, to nie ma po co mierzyć. W efekcie, buty były dużo za wąskie (bo szyłam inny model niż ten mierzony) i trzeba było je poszerzać. I nawet potem wraz mnie piłowaly. Mimo kupna butów tanecznych, ok 2. w nocy tak mnie bolały nogi, że musiałam je zdjąć. ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Relacja Cały tydzień starałam się tak wszystko robić, by w dzień przed ślubem (moje urodziny) uciec gdzieś tylko z Tżem i schować się przed światem. Do samego końca mialam nadzieję, że się uda. Oczywiście nie udało się. W piątek mieliśmy trochę przebojów w cukernią i salą,a także z zakupem owoców. Do tego musieliśmy polegać na koledze z samochodem, bo sami nie posiadamy. Kolega miał tego dnia wolne, ale wraz musiał pare rzeczy załatwić. Ostatecznie wyszło tak, że ok 21.00 wróciliśmy do domu, bardzo zmęczeni, więc odprawiłam Tża, żeby jechał zabawiać rodzinę, a sama wpakowałam się pod prysznic i do łóżka. Następnego dnia obudziłam się o 7 (godzinę przed budzikiem), wstałam, pokrzątałam się, zjadłam śniadanie i rozdzwonił się telefon: a to TŻ mówiąc, że jego siostra źle się czuje i rezygnuje z wizyty u fryzjera, a to moja przyjaciółka, która miała odebrać tort, że coś tam nie idzie tak jak powinno, a to moja ciocia i kuzynka z zapytaniem czy mogą zostawić samochody przed miejscem noclegu i wiele wiele innych. Już to nie przysporzyło mi dobrego humoru. Zdecydowałam, że pojadę wczesniej do fryzjera, skoro jedna osoba wypadła z listy. Michał zgodził się z moją koncepcją zmiany fryzury (miały być loki, ale w obawie przed deszczem chciałam coś innego) i przystapił ochoczo do pracy. Wyszło super. Na 13. Była umówiona Berta, malować mnie i kuzynkę, zjawiła się o czasie i przystapiła do dzieła. O rezultatach napisałam w ocenie usługodawców. Ok 14.30 przybył Kamil Bartoś, porobił mi trochę zdjęć podczas szykowania się (wcześniej był u TŻ-a) Na 15.30 mieli zjawić się rodzice i TŻ na błogoslawienstwo. O 15.00 dzwoni mój tata, mówiąc, że się spóźnią, bo moja mama jeszcze się wybiera (dla wyjasnienia: na ten czas przed ślubem zatrzymałam się u cioci, bo u moich rodziców nie miałabym gdzie, tam też (u cioci) odbyło się błogosławieństwo). Dodatkowo mnie to podirytowało, że nawet w takim dniu nie mogę na nich liczyć. Wiele bylo takich sytuacji między mną, a moimi rodzicami podczas przygotowań do ślubu i całego wesela. Powiem Wam kochane, że jeżeli macie rodziców, którzy pomagają Wam w organizacji tego dnia i są dla was wsparciem to jesteście ogromnymi szcześciarami i bądźcie im wdzięczne. Mi bardzo zabrakło wsparacia rodziców, wzięcia na siebie części moich obowiązków. Rodzice TŻ-a, choć wspaniali z nich ludzie, nie znają ani polskich zwyczajów, ani języka, więc nie mogłam wymagać od nich, żeby zajeli miejsce moich. Z resztą moi rodzice nie znają tych obyczajów dużo lepiej, jak się okazało. I przy blogosławieństwie i przy przywitaniu chlebem musiałam im podpowiadać co mają robić. No nic, koniec tej tyrady na temat relacji rodzinnych, przejdzmy dalej. Okazało się, że zarowno moi rodzice jak i rodzice Tża wyrobili się na ta 15.30. Po błogosławieństwie, przy którym było więcej śmiechu niż powagi – trzeba było wyjasnić tradycję, potem każdy błogoslawił nas na swój sposób. Ale liczy się to co w sercu, więc dobrze wspominam tą chwilę. Do kościoła zajechaliśmy na mniej więcej 16.30. TŻ łapał starszych i rozdawał im krawaty w kolorze sukienek druhen. Ja nie wychodziłam z samochodu, bo bylo przeraźliwie zimno, tlumaczyłam mamie obrząd witania Młodych chlebem i solą, żeby nie dała plamy ![]() Na sali zostaliśmy przywitani przez rodziców i wypiliśmy szampana – ja zapomniałam zupełnie, że zaraz za nami zaparkowany był nasz samochód i zbiłam na nim kieliszek. Na szczeście nie zostawił śladu. TŻ przeniósł mnie przez próg i zaczeło się wesele. Musze wam powiedzieć, że wiele z niego nie pamiętam. Głownie niestety momenty, kiedy kelnerzy, zespół czy fotograf pytali o dyspozycje co do różnych rzeczy. Tu również bardzo odczułam brak wsparcia rodziców, bo ze wszystkim zgłaszano się do mnie. Czasem miałam jak radzić się Tża, a czasem nie. Bardzo pomagały mi moje druhny, ale wciąż dużo na mnie spoczywało. To sprawiło, że nie mogłam się do końca rozluźnić i wydawało mi się, że na nic nie mam czasu. Goście na szczęście bawili się świetnie, na parkiecie wciąż ktoś tańczył. Zespół wszystkim odpowiadał. Jedynie przeszkadzał nam dym, który mimo zwracania uwagi zespół wciąż puszczał. Impreza była super i szkoda tylko, że miałam tyle na głowie (później jeszcze doszło rozdawanie goscińców wychodzącym gościom. Fajnie jeśli macie kogoś, kto to dla Was bedzie robił, np mama a do was należeć będzie jedynie pożegnanie się z gośćmi.) Po oczepinach, które były dość oryginalne i fajne (poza jedną zabawą, podczas ktorej mój brat się mocno potłukł) za namową fotografa zdecydowaliśmy się puścić lampiony. Mimo wiatru i delikatnej mżawki poleciały do góry. Wyglądały pięknie i goście byli zachwyceni ![]() Zabawa skończyła się około 5, kiedy autokar zabrał ostatnich gości a my i czworo naszych przyjaciół zbieraliśmy resztę jedzenia i rozmontowaliśmy dekoracje. Wyjechaliśmy przed 7, zawieźliśmy jedzenie do moich rodziców, a sami udaliśmy się do hotelu i aż wstyd się przyznać – zasnęliśmy od razu, noc poślubna musiała poczekać na powrót naszych sił. Dziewczyny, ta noc mija w zastraszającym tempie. Zadbajcie o to, by obowiązki były odpowiednio rozdelegowane, abyście Wy i Wasi Tżowie mogli cieszyć się każdą chwilą. A wszystkim lipcowym Pannom Młodym gratuluję serdecznie wstąpienia w związki małżeńskie! Witajcie w naszej bajce ![]() Edytowane przez Ashyshqa Czas edycji: 2011-07-25 o 19:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ashyshqa, dziękujemy za obszerną relację! ![]() Życzę Ci samych wspaniałych dni na małżeńskiej drodze życia i dużo oparcia w zaślubionym sobie mężczyźnie, Droga Żonko! ![]()
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No nareszcie doczekalam sie Twojej relacji ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() my dziś byliśmy w kancelarii zapytać się jak to jest po kolei zapowiedzi, licencja, protokół ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie zachowanie tego fotografa to jakiś żart, tak bym to potraktowała ![]() moniczkar_ - GRATULACJE!!! ![]() Cytat:
![]() Odnośnie rodziców w zupełności to rozumiem, z mamą mojego TŻ jest to samo. Jeszcze raz gratulacje dla Was! ![]() Edytowane przez kffiatusheq Czas edycji: 2011-07-26 o 08:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że mimo tylu starań nie wszystko wyszło tak idealnie, ale jak widać nie jesteśmy w stanie przewidzieć każdej sytuacji. Cudownie, że mimo tego makijazu, nerwów związanych z transportem gości, rodzicami udało Wam się wykorzystać maksymalnie ten piekny czas. Jeszcze raz życzę Tobie i Twojemu mężowi wszystkiego co najlepsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja bym bardzo chętnie poleciła Ci świetnych fotografów z Lublina, niestety Twój termin mają już zajęty - u mnie ![]() Pochwal się, którą salę wybraliście ![]() Ashyshqa, świetna relacja! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ashyshqa, super wyczerpująca relacja i tak szczera - dobrze, że mimo małych niedociągnięć jestes zadowolona i szczęśliwa
![]() a ja ide jutro do szpitala na usuwanie kamieni z pęcherzyka żołciowego.. ich atak wyjął mi z zycia noc z nd na pon i wczorajszy dzien spędzony w szpitalu. 3majcie kciuki zebym do slubu byla juz jak nowa bo niebezpieczeństwo ataku w przeddzień ślubu lub w sam dzien jest jednak za duże zeby to zostawić... |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Już jestem szczesliwa męzatka ![]() Wstałam o 7 rano,wyjrzałam przez okno a tam taka brzydka pogoda wiec najpierw się zasmuciłam. Pozniej musiałam pojechac na sale bo zle usadziłam 4 pary wiec musiałam zrobic poprawke. Na 11:00 pojechalam do fryzjera-upiecie rewelacja!!!Wróciłam do domu,była już swiadkowa zaraz przyjechala z Marta Banach i Marcin Kantoch z asystentką i się zaczęło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nagle stanął w drzwiach mój Tomus z dwoma dziewczynami pod reke, strasznie nie mogłam doczekac się tej chwili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Następnie sto lat,szampan-slicznie wyglądały truskawki szampanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak będę miala zdjęcia w czwartek to oczywiście wstawie ![]() ![]() Edytowane przez moniczkar_ Czas edycji: 2011-07-26 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Ashyshqa i moniczkar_ - relacje full wypas
![]() wzruszyłam się ![]() Gratluję Wam raz jeszcze bardzo serdecznie i życzę wszystkiego naj naj naj ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. czekam na fotki, fotki i raz jeszcze fotki ![]() margolka1986, trzymam kciuki, będzie dobrze. Masz rację, lepiej teraz, niż zostawić na ostatnią chwilę i nie mieć pewności, czy coś nie wyskoczy tuż przed ślubem albo w dzień ślubu, co gorsza... Chatka, wiesz faceci chyba tak mają. Dzisiaj uświadomiłam mojego tatę, że to już tak blisko, sam się zdziwił ![]() ![]() ![]() ![]() Miss Anna, witamy ![]() ![]()
http://www.weselinka.pl/suwaczek/16/2011-9-10.png http://s10.suwaczek.com/20110910580113.png http://www.suwaczek.pl/cache/0593c73754.png *** Aktualna lista PM 2011 i 2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3130 W kwestii aktualizacji wpisów, zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetna relacja ![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]()
![]() |
#133 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wesele mamy w 'Sovivie' w Świdniku bo ja jestem ze Świdnika i zadecydowało że najbliżej domu i słyszałam same dobre opinie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Odradzam Wam wybór kwiaciarni Niezapominajka na ul.Piłsudskiego.
#136 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane, bardzo dziękuję wam za miłe słowa.
Rzeczywiście dość mocno podkreśliłam wpadki, ale tak naprawdę to nie są one aż tak dla mnie ważne. Oczywiście fajnie, jeśli da się ich uniknąć (stąd moje dla Was przestrogi ![]() ![]() Nie mamy jeszcze zdjęć profesjonalnych, ale podzielę się z Wami kilkoma jakie dostaliśmy od znajomych - za jakość przepraszam. Moniczkar - dziękuję bardzo za relację i gratuluję wspaniałego wesela ![]() ![]() Margolka - trzymaj się dzielnie! Oby do wesela się wszyściutko zagoiło! Edytowane przez Ashyshqa Czas edycji: 2011-07-26 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego dla świeżo upieczonych żonek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam jeszcze raz za życzenia i zazdroszcze że macie Wasz ślub jeszcze przed sobą
![]() ![]() ![]() Fotograf Marcin Kańtoch i Agnieszka-rewelacyjna para ![]() Kwiaciarnia Floristic-polecam polecam i jeszcze raz polecam!! Jestem starsznei wymagająca a Panie w 100% spełniły moje oczekiwania ![]() Kamerzysta Andrzej Marzec- też był wszędzie ![]() Ciastkania Alicja Nasutów- tu już nie musze opisywać bo wiele osób ją zna ![]() Suknia ślubna Paris daylice- zrobiła furrore na weselu ![]() Upięcie P. Irenka od Karola Brzyskiego-super fryzura,trzymała się rewelacyjnie ![]() ![]() Makijaż Marta Banach- tu również nie muszę nic pisac, poprostu SUPER!! Zespół Spike- nie zamieniłabym go na żaden inny!! Dali chłopaki czadu ![]() Sala weselna Paradis-mnóstwo jedzenia i bardzo pyszne!! Panokcie Fantazja-bardzo ładne,delikatna koronka z pyłkiem mieniącym się.Ładny kształt,cienutkie,zgrabne i to chyba na tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |||
Raczkowanie
|
moniczkar_ super relacja, dzięki!!
![]() margolka1986 - trzymam kciuki- na pewno wszystko będzie dobrze, to rutynowy zabieg ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kolejny raz napiszę, że jesteś śliczna! Super wyglądałaś, idealnie dobrana do Twojej figury suknia, wow! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Moniczkar kolejna super relacja - naprawde wyglądałas super - a we fryzurze to mialas troche włosy zebrane do tyłu i skrecone w taki ala lok jeden duży ? i ta forma welonu mi się strasznie podobala
![]() myślicie dziewczyny ze po takim zabiegu 20 nie będę juz miala az tylu ograniczen i bez problemu sie wybawie na weselisku ? jakoś się tego boję.. |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny,
rzadko się udzielam ale podczytuję Wasze forum, można naprawdę dowiedzieć się wielu konkretnych rzeczy. Czy któraś z Was zamawiała suknie ślubną z salonu passion? otóż wychodzę za mąż 6 sierpnia czyli za półtorej tygodnia a sukni jak nie było tak nie ma... jestem przerażona, nie mam pojęcia co robić dzwoniłam wczoraj do salonu- pani odpowiedziała, że nie ukrywa że są opóźnienia jednak zapewniła mnie, że suknia na pewno dojedzie. ja już nie wiem co o tym wszystkim sądzić, miałyście może taką sytuację?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Przyznaje się bylam - ślicznie wyglądałas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ashyshqa, świetnie wyglądaliście ![]() ![]() a ten szal z broszką, po prostu REWELACJA ![]() ![]() Czekam na więcej fotek ![]()
http://www.weselinka.pl/suwaczek/16/2011-9-10.png http://s10.suwaczek.com/20110910580113.png http://www.suwaczek.pl/cache/0593c73754.png *** Aktualna lista PM 2011 i 2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3130 W kwestii aktualizacji wpisów, zapraszam na PW ![]() Edytowane przez iovaa Czas edycji: 2011-07-26 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() piękne zdjęcia, wyglądałaś cudownie, do makijażu też nie ma jak się przyczepić moim zdaniem ![]() ![]() my dzisiaj zamówiliśmy obrączki u jubilera na Kunickiego z polecenia ciotki TZ, która tam swoja biżuterię robi, będę go polecać jak już zobaczymy jak wyjdą ![]() ![]() byliśmy też w katedrze i wreszcie otrzymaliśmy jasne info co i jak po kolei załatwiać ![]() poza tym kontynuujemy zapraszanie i końca nie widać... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mój Tż dziś oświadczył, że zgubił to kartkę od księdza z prośbą o wygłoszenie zapowiedzi i musimy iść do kancelarii jeszcze raz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Ashyshqa, moniczkar gratulacje i wszystkiego najlepszego raz jeszcze
![]() ![]() Ashyshqa ja sie uśmiecham po jakieś szczegóły odnośnie Domu Królewskiego, bo już za półtora tyg ślub ![]() i jeszcze mam pytanie do dziewczyn, które zarezerwowały już podróż poslubną albo które już z niej wróciły. Jakie biuro podróży wybrałyście/polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.