|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
A Cookie to juz napewno, bo to przecież chudzina. Jedz Cookie - na zdrówko ![]() TOTO_ A tak wogóle to kiedy teścik robisz? |
|
|
|
|
#1322 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Witam.
Ja tam mam trzykołowca i jestem z niego zadowolona, w dodatku jest w super stanie i nie zamierzam zmieniać. Tak jak Toto pisze - można jedna reką prowadzić. Ale to pewnie zalez tez od firmy. Toto- ale kusisz drożdżówkami. Dziewczyny, nie smutajcie się tymi terminami porodów, macie w brzuszku maluszki o które trzeba dbać Koniec kropka. Nie rozczulać się, co maja powiedzieć te dziewczyny co się starają i im nie wychodzi... Musimy byc dla nich przykładem i wsparciem.Ja zaraz idę do sklepu ciążowego, musze jakieś portki kupić bo nie mam w czym chodzić. |
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, źle się czuję, w żołądku mi się kotłuje, leżałam trochę i mi zimno... mam nadzieję, że nic mnie nie bierze
![]() ![]() a trzeba się spakować, coś zjeść i ruszać bo teściowie dojeżdżają. jakby co bierzemy laptopa więc net będzie, ale pewnie wieczorkiem i tyle na ile tż pozwoli ![]() kupiłam ![]() woooowww z czereśniami poproszę ![]() Kasiorek - ja nie mogę, ale się nastałaś ![]() |
|
|
|
#1324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj tam oj tam, juz zaraz chudzina wspolczuje tego czekania.... Znam to, u nas do chirurga ciezko w szpitalu. W marcu mialam problem z przeskakujacym biodrem. A te babcie to kolejke mialy zajeta do rejestracji juz na dworze zanim otwarta przychodnia byla szok........
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Wtajemniczenie
|
Cookie24 - też kiedyś byłam taka szczuplutka jak Ty. Zanim zaszłam wciąże z moja Melą. Nie jedz za dwoje, tyle ile masz ochotę to zachowasz sylwetkę
![]() Ja się objadałam i zostały mi kilogramy ![]() Dobra, lece do tego sklepu. |
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
TOTO = ja tez bym przekąsiła taką drożdzóweczkę
oj bedziesz musiala zrobic jeszcze kilka |
|
|
|
#1328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, też kolejeczkę sobie zajęłam za jedną z babć i poszłam do samochodu poczekać do 7-ej.Odzwyczaiłam się od takiego czekania Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2011-07-26 o 12:23 |
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1331 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a towarzyszylas mi dzielnie slonce, gdyby nie ty to bym w bialych kaftanikach juz byla Cytat:
jedz na zdrowko!nie robie w tym miesiacu moooze sie machne jakos 2-3 dni po @ o ile nie przelezie.. przez Ramadan moze mi sie cykl pomerdac. ale w tym miesiacu luzik. sie nie nakrecam.Niech sie dzieje wola nieba laaaaaaaaaaaaaaaaaaaap ![]() Cytat:
![]() wiecie co?? smutki mam..... moj TZ chce jechac w nast tyg do Egiptowa... na 8-9 dni.... i zostane sama.. buuuuu nie chce jechac. boje sie. bo bratu mala dzidzia sie urodzila. a mieszkaja nad tesciowa... serce by mi peklo jakbym miala takiego okruszka na rece wziasc... a nie chce scen robic... wiec chyba zostaje. maz nie pocieszony. ja nie pocieszona...ehhhhhh |
|||
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1333 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz to raczej sie zmuszam przez te mdlosci. Tylko wiem, ze bede miala problm ze skora na brzuchu po ciazy.... bylam plaska i na pewno mi sie duzo rozciagnie kasiorek dobrze, ze jak poszlas to Cie nie wykluczyli z kolejki hihih ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaaaa, nie zrobisz testu, akurat! Napewno zobisz, teraz tylko tak cwaniakujesz. To jak, kiedy nie przyjdzie@? A wyjazd? No cóż, sama wiesz, że ja też się ukrywam . A mówiłaś mu dlaczego nie chcesz jechać? Nie może wyprawa zaczekać na chociaż II?
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1338 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wyprawa nie moze czekac bo chlopie musi wrocic przed 15stym bo drugi pan z pracy na urlop jedzie.. czyli to ostatni dzwonek... Cytat:
i moze chojrak ze mnie ale tylko tutaj... jestescie jedynymi osobami z ktorymi moge o tym rozmawiac.. w realu mi nie idzie nic a nic. zaraz becze jak glupia... |
||
|
|
|
#1339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(hi hi hi, sama mam męża przyjezdnego).Pasuje mi tu tekścik Neski, ze "mam chwiejność"
|
|
|
|
|
#1340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja mam między 9 a 19 listopada
![]() Sofcia super że wszystko dobrze, co do płci jeszcze poznasz i zdążysz się nacieszyć ![]() Ania Ania 23 witaj kochana, czekamy na zdjęcia z wczasów. Mam nadzieje, że szybko u Ciebie miną kłopoty Basiu witaj, czekamy na zdjęcia z dzieciątkiem na pewno wszystko dobrze agatka cieszę się, że trafiłaś do lekarza, który mam nadzieje, że szybko ci pomoże Cytat:
mój termin też się zbliża, boję się tego dnia ![]() Wy o wózkach już myślicie ulala. Ja mogę się pochwalić pierwszym większym zakupem dla mojego syneczka właśnie przyjechałam z miasta kupiłam zapas pampersów ![]() Ja powoli rozglądam się za ubrankami i łóżeczkiem a wózek dla mnie jest czarną magią ale powoli zaczynam się orientować w tych bajerach wszystkich.Cytat:
bedziemy się wspólnie wspierać w ten dzień. U mnie najgorsze, że 2 dni później mam 2 rocznicę ślubu, myślałam, że bedziemy już w domu w 3 w ten dzień. W końcu was doczytałam i po odpisywałam zajęło mi godzinę, wystarczy wieczorem wyjść na plotki ( wróciłam o 24 mąż był już w łóżku więc nie było opcji wskoczyć na wizaż ) rano przyjechał kurier z albumami potem zakupy, a wy tyleż napisałyście. a Toto niezła akcja ze strażakami , prosiłabym o drożdżówkę żurawinową jeśli jeszcze taką masz .
|
|
|
#1341 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie tego sie obawiam.. wzielabym na rece.. i co? i pomyslalabym ze moglby byc moj...eee do dupy to wszystko!!
|
|
|
|
#1342 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
A tak nawiązując do terinów porodów, to mogę Wam powiedzieć, że mi jakoś lżej po tej dacie. Fakt - tego dnia jak się obudziłam to jak by mnie ktoś w łeb strzelił. Ale zaplanowałam sobie tak dzień, żeby nie mieć na nic czasu i jakoś przeszedł. Myśli nie udało się odpędzić ale dałam radę, chociaż fasolki nie mam jeszcze. Wy też dacie radę. Pozwólcie sobie na mały smuteczek, ale tylko taki malutki
Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2011-07-26 o 13:05 |
||
|
|
|
#1343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i mysle ze rozumiesz moja "chwiejnosc"hahah |
|
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Sofcia widziałam ten wózek w nd w realu, nawet sprawnie się nim jeździ
mojemu mężulkowi najbardziej spodobał się uchwyt na kubek <LOL>
|
|
#1346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Zadomowienie
|
4-tego kurna jego mac!!
mam nadzieje ze bilety beda kosmicznie drogie bo to pocz Ramadanu ![]() ale ja tak nie lubie byc sama.. a od slubu sie nie rozstawalismy...ani na dzien.. przylepka ze mnie okropna! odbiegajac od tematu - potrzebuje pomocy!!! wysyfilo mi plecy! ale masakrycznie. w takie male kropki.. nigdy nie mialam czegos takiego.. co robic??? |
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Toto, Kasiorek..... nawet nie mogę sobie wyobrazić co musicie czuć. Miałyście w końcu bardzo rozwinięte dzieciaczki, gdy trafiły do nieba
Ja mojego nawet nie widziałam, bo odszedł na początku ciąży... I chyba dlatego tak szybko uporałam się z tą stratą. gdyby teraz coś się stało, to znienawidziłabym wszystkie ciężarne i matki z małymi dziećmi ![]() Trzymajcie się Toto, jeśli nie czujesz się na siłach, by mieć kontakt z takim maluchem, to nie jedź. Chociaż taki wyjazd mógł by by fajny... A nie ma możliwości "minięcia się" z bratem i jego dzieckiem? |
|
|
|
#1349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi pomaga słoneczko lub solarium, al Ty pewnie nie korzystasz z takich dobroci... Chociaż może na tarasie? Tylko skąd Ty słoneczko weźmiesz??? Drugim sposobem jest TŻ - dostaje gąbeczkę i robi codziennie myju, myju plecków. Po kilku dniach takiego pucowania pory się oczyszczają i syfków jest stanowczo mniej. |
|
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

pulpeciki i kopytka 

z czereśniami poproszę 

no chyba, że Lusesitka ma na nią chrapkę to jej akurat mogę ustąpić
Ahmed 10.05.2011

przypomniłam sobie ze dzisiaj powinno sie urodzic moje dziecko i nie umiałam sobie z tym poradzić
mój termin też się zbliża, boję się tego dnia