|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
z chęcią poczytam
|
|
#2462 |
|
Rozeznanie
|
no my już jesteśmy na takim etapie, że chcielibyśmy jak najwięcej czasu ze sobą spędzać ale nie jesteśmy w stanie, bo póki co jeszcze każde z nas ma "swoje osobne życie"... nie potrafię tego wytłumaczyć ...
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyłączam się do życzeń! Gwiazdki z nieba Kochane ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Robimy dziś z Mamuśką słonecznikowca Mamy problem z mąką... Nie mamy jej I muszę dziś pogonić klientki, bo strasznie nie lubię jak zamawiają w ostatniej chwili Kiedyś miałam taki przypadek, że położyłam się do łóżka i za jakieś 30minut przyszedł sms z zamówieniem i musiałam wstać Rano w ogóle nie miałam czasu, bo musiałam się doturlać na szkolenie. Ale się wtedy w✂✂✂✂iłam
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Rozeznanie
|
witamy
![]() również składam najlepsze życzenia wszystkim Solenizantkom Ostatnio mało tu piszę, ale czytam wszystko Dziś idę do lekarza i trochę się stresuję, w sumie nie wiem, czy jest czym, ale zawsze mnie stres dopada :/ Ale chociaż na poprawę humoru, trochę się słoneczko przedziera Jeśli chodzi o uzależnienia, to oczywiście net czekolada herbata zakupy nawet nie tak bardzo, tylko jak mam jakąś fazę, zazwyczaj jednak idę po rozum do głowy i nie kupuję zbędnych rzeczy Podkreślam słowo "zazwyczaj" ![]() Musso - dopiero teraz przetestowałam Twój przepis na jabłecznik sypany, mąż się zajada |
|
|
|
#2465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
hej miśki
jestem w szpitalu
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
|
#2470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurka! no i ja to jestem młoda a on już nie bardzo - bynajmniej sam tak o sobie mówi ![]() co się stało ?
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Kurcze od rana strasznie się stresuję bo od dzisiaj zaczynam kurs na prawo jazdy, niby nic strasznego bo to tylko pierwsze wykłady i w ogóle, ale ja już tak mam Nie mam pojęcia jak poradzę sobie z egzaminem praktycznym kiedy ktoś będzie siedział obok mnie i oceniał moją jazdę .---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Co się stało? |
|
|
|
#2472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u nas są 4 lata różnicy ale o wieku nigdy nie rozmawiamy. Ani że jestem za młoda dla niego ani on za stary dla mnie. Jakoś nie odczuwam tak bardzo tej różnicy. Może dlatego, że często to on zachowuje się jak ekhm delikatnie mówiąc dzieciak. Ale i tak go uwielbiam. Mimo, że właśnie jesteśmy skłóceni od piątku.
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co się w piątek wydarzyło? jeśli mogę spytać (p.s. widzę, że mamy wspólny temat więc się z Tobą nad nim rozwodzę )
|
|
|
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 |
|
Rozeznanie
|
Resscue kochana trzymam kciuki &&&&&&&&
Witam i tu dziewczynki ![]() Ja już po wyjazdach. Mój G po urlopie wrócił do pracy i to pełną parą I tez mimo, że mieszkamy razem nie będziemy się widywać Na dodatek jest mi przykro, bo miał być świadkiem u mojej przyjaciółki. Ślub za 1,5 tygodnia, a 3 dni temu zadzwonił manager Grześka, ze w tym dniu gra koncert i to nad morzem- w Łebie. Zastrzegaliśmy ten termin, ale niestety tam jest festiwal i kasa. G nie chciał tego robić zespołowi, zwłaszcza, że jest związany kontraktem...Przykre, ale cóż... Pisałyście o kłótniach....my się praktycznie nie kłócimy. A żeby było śmieszniej, to kłóciliśmy się na początku. Zanim doprowadziłam go do ładu i wbiłam do głowy, że jeśli ma wracać do mojego domu i mojej córki po koncertach to w drzwiach musi zrobić przykładną jaskółkę Dało się??Dało Ja rzucam tyłkiem tylko jak on jest daleko :P Co do prawka to az wstyd się przyznać, ze nie mam
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie tak
ale nie mam pojęcia jak nawet jak egzaminator powiedział że zdałam to kazałam mu powtórzyć I dopóki nie miałam w łapce plastiku nie wierzyłam. |
|
|
|
#2478 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zdałam za drugim razem testy za pierwszym prawko mam już 14 lat
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Też zdałam za drugim
I też nie mogłam uwierzyć, że mi się udało Zwłaszcza, że już pod koniec miałam zaparkować auto na terenie ośrodka i kłóciłam się z egzaminatorem, bo ja chciałam inaczej ustawić samochód
|
|
|
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
Resscue - co się dzieje?
Trzymam kciuki za Maluszka! My się z mężem kłócimy. Kłóciliśmy,kłócimy i kłócić będziemy Takie charaktery Ale odkąd urodziłam syna i tak kłócimy się mniej Ja naprawdę uważam,że stosunki damsko-męskie są skomplikowane to sztuka dopasować się do drugiej,odrębnej osoby. A co dopiero jeżeli tak jak mnie i męża łączy miłość i syn, nic poza tym Inne charaktery,zainteresowani a, itd itp.Jeszcze łączy nas brak romantyzmu hehe ![]() Co do uzależenienia, to tak jak mam w podpisie: książki, gazety,Avon. Powinno jeszcze być ,pepsi,biżuteria,torebki, szale/apaszki Tylko u mnie to jest tak,że zmienia się natężenie uzależnienia. Np. kupuję po 15 książek w zamówieniu,potem długo nic, w jednym miesiącu kupię 10 gazet, w drugim tylko 1 ![]() Jakoś mi się ciągnię ten czas do paczki z katalogu 11
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- ale się rozpisałam. No i zapomniałam wspomieć, że u niego to notoryczne 'nie zdążyłem napisać, przed chwilą wyszedłem', a ja że względu na to że raczej pije w święta albo przy nim jak gdzieś jesteśmy to nic mu nie pisze bo on o tym wie. Aa i jeszcze coś. Wczoraj na stronie mojego miasta czytałam, że w okolicy jego wsi był śmiertelny wypadek (właśnie w piątek). Wczoraj wieczorem wiecie co mi napisał ? Że jego daleki wujek zmarł w piątek. Pijany szedł środkiem drogi w nocy i auto go potrąciło :sciana: . U mnie powrót do domu to były 2 kamienice, u niego pół wsi do przejścia. Jak się dowiedziałam o tym wypadku i przyrównałam że właśnie dlatego chce wiedzieć kiedy i gdzie jest.
|
|
#2485 |
|
Raczkowanie
|
A co do tych uzależnień to u mnie: Książki, czekolada, książki, avon, książki i to chyba tyle
Wspominałam o książkach? :P
|
|
|
|
#2486 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Piszę tak, bo sama mam trochę spraw i naprawdę ciężko jest wszystko ogarnąć i mój chuop to rozumie, nie oczekuje pisaniny tylko po prostu dzwoni jak chce mnie usłyszeć. |
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wszystkim razem i każdej z Was kochane z osobna za życzenia
Ja dziś zaszalałam imieninkowo, zrobiłam na obiad pizze i zupę wiśniową To drugie pierwszy raz w życiu!!! |
|
|
|
#2488 |
|
Rozeznanie
|
Resscue napisała mi na GG, ze zemdlała dzis rano. Na szczęście mąż był w domu, więc jak padła koło łazienki tak ocknęła się w szpitalu. Poleży kilka dni aż dojdzie do siebie. Pewnie dadzą jej kilka kroplówek. Zawsze powtarzam (i Resscue też to pisałam), że ciąża przerzygana i przespana to zdrowa ciąża. Będzie ok
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a już się bałam, że coś nie teges
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28363709]weź pod uwagę, że rzeczywiście tak jest.
Piszę tak, bo sama mam trochę spraw i naprawdę ciężko jest wszystko ogarnąć i mój chuop to rozumie, nie oczekuje pisaniny tylko po prostu dzwoni jak chce mnie usłyszeć.[/QUOTE] Tzn wiesz co, ja nie twierdzę że on kłamie ale troszkę kręci. Bo zazwyczaj go 'przyłapuje' jak już tam jest. Czasem przed chwilą to u niego 2min a czasem 'jedno piwo temu'. A do przejścia ma sporo więc napisanie jednego esa czy zadzwonienie długo by mu nie zajęło. Nie ważne czy w drodze już czy zanim swoją furtkę otworzy. Bo widzisz proszę żeby napisał to on czasu nie ma, koledzy mówią chodź to biegnie...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

własnie gdybam czy bloga kosmetyczno pielęgnacyjno kolorówkowego nie założyć 

Kiedyś miałam taki przypadek, że położyłam się do łóżka i za jakieś 30minut przyszedł sms z zamówieniem i musiałam wstać
jestem w szpitalu