![]() |
#2491 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Malutka jak zupa wyszła? Ostatnio tak mnie wzięło na wiśnie, że zjadłabym taką ;] ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28364093]bo jak owoc zakazany to pociąga bardziej.[/QUOTE] Kurcze. Ja to rozumiem i dlatego od początku mu mówiłam, że ja nie mam nic przeciwko. Po tym ile pracuje to należy mu się. (Gorzej gdyby leżał do góry brzuchem cały tydzień, ale to nie mój typ faceta.) Tylko jak mówiłam jedno słowo. Kurde w piątek to aż mi się przykro zrobiło. Nie pisał cały dzień to stwierdziłam, że ma bardzo dużo pracy. I szczerze wierzyłam, jak dzwoniłam, że będzie już spał. A tu takie coś..
![]() |
#2493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz mój przepis jakby co ![]() 1,5 kg wiśni 2,5 litra wody cukier wg uznania kisiel wiśniowy Wiśnie gotować w wodzie ok 1,5 godziny. (można krócej, ale ja gotowałam długo żeby wisienki byly jak najbardziej ugotowane). Dosłodzić wg uznania , ja dalam 8 łyżek cukru i wyszła slodka z lekko kwaśną nutką. Kisiel (ja miałam duży z delecty na 750 ml wody) rozmieszać w połowie szklanki wody i wlać do zupy. Pogotwać kilka minut i gotowe ![]() Pyszna zarówno na zimno jak i na ciepło. Ja jadlam na ciepło, ale jak tylko wyjełam z lodówki to spróbowałam zimnej i też fajowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pattku Ty sobie z nim lepiej o tym "pogadaj" zmykam do domku, zajrzę do Was wieczorem - jak dam radę ![]()
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze proszę mamę,że jak gdzieś dojedzie to ma dać znać...Za każdym razem jak dzwonię, to mówi,że właśnie miała do mnie dzwonić ![]() ![]() ![]() Ja szybko zaczęłam pomieszkiwać z mężem, właśnie m.in. żeby mieć wspólne życie,żeby wiedzieć co i jak. I niedawno się dowiedziałam,że nadzieja matką głupich i trochę się i tak mijał z prawdą. No ale młody był ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Wszytkim Aniom wszystkiego NAJ,spełnienia Marzeń
![]() ![]() Resscue wracaj do zdrowia!!! ale się zmartwiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć Ziarenko,Ciebie też pozdrawiamy ![]() Cytat:
![]() Też nie mam prawka,bo się boję jeździć ![]() Siedzę w necie i ściągam fryzury bo za jakieś 2 tyg.idę do fryzjerki,i chcę jej pokazać jaki kolor chcę mieć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też miałam ambicje,że mój związek będzie inny,lepszy, tzn bez kłótni itd ale życie wszystko zweryfikowało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wracaj do zdrowia Rescue ![]()
![]() |
#2501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może dlatego się nie kłócicie, że nie mieszkacie razem. Ja już kiedyś pisałam jak to jest u nas, że tylko ja się kłócę, a im dłuzej T. pomieszkuje u mnie i im więcej mam pracy, tym bardziej na niego krzyczę o głupoty. Wczoraj nawyzywałam go za nieumyty kubek ![]()
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() No to mi ulżyło z tą Kochaną Resscue...bardzo często na Patologię Ciąży trafiają dziewczyny po omdleniu...mam nadzieję, że dostanie kroplówę i do domku ![]() Dziękuję za życzenia w imieniu mojej coreczki...piękne imię Ania...baaardzo mi się podoba i też Życzę Wszystkim Anulkom Wszystkiego Naj ![]() Wydaje mi się, że w przypadku Sarunieczki jest podobnie jak ze mną...mój mąż jest taki spokojny i stonowany, że nie da się z nim pokłócić...bardzo to sobie cenię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Zakorzenienie
|
kurde pociągjechał do mnie 40 minut (a zawsze jest to 13 minut), a że czekałam z niecierpliwością wieści o resscue to buszowałam na wizażu w pociągu przez komórkę
![]() tak więc wszystko już wiem i justynie oraz jej maluszkowi w brzuszku życzę dużo zdrówka ![]() ![]()
#2506 |
Zakorzenienie
|
Co do Waszych wcześniejszych rozmów to czytałam ostatnio że najczęściej używane kłamstwo to:"Właśnie miałam(-em)dzwonić..."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, mój mąż też z tych spokojnych, ale nawet z takich można się pokłócić, tylkojakby w inny sposób hehe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze z temacie kłotni - ja już kiedyś gdzieś pisałam, jakie miałam przeboje z moim obecnym mężem ... byliśmy razem, nie byliśmy, byliśmy, nie byliśmy i tak w kółko
![]() ![]() potem była wielka wielka kłótnia (mieszkaliśmy chwilę u moich rodziców, bo czekaliśmy na nasze mieszkanko) i się rozstaliśmy ... jednak bez siebie nie potrafiliśmy żyć chyba ![]() ![]() ![]() ale rodzicom nie powiedziałam, zę się z nim znowu spotykam dopóki nie dowiedziałąm się o ciąży ... rodzice byli w szoku ![]() a w ogóle jak zrobiłam test, któy wyszedł pozytywnie to już nie byliśmy razem ![]() jak się łatwo domyślić, skoro piszę, że to mój mąż - jesteśmy nadal razem i od kiedy jesteśmy małżęństwem, a właściwie od kiedy dowiedzieliśmy się o ciąży to się nie kłócimy ![]() ![]() ![]() teraz jest super ![]() ![]() tak więc do dziewczyn mających problemy z teżetami - jak jest Wam pisane to będziecie razem ![]() ![]() takie jest moje zdanie ![]() i jeszcze dodam, że dobrze mi i mężowi zrobiła ta kilkudniowa rozłąka ![]() ![]() dziś też mówił, ze już tęskni ![]() wieć polecam takie "nie widzenie" się z mężami/teżetami ![]() ![]() ![]() ale się wymądrzam ![]()
#2509 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Malutka - na pewno przepis wypróbuje. Jeszcze nie wiem kiedy ale jak najszybciej ![]() Sarunieczka po przeczytaniu Twojej wypowiedzi pomyślałam trochę że jestem jakas inna. Ale widzę że sama nie jestem he he. U nas jest tak, że mój T. czasem lubi coś przemilczeć żeby rozeszło się po kościach. Ja natomiast mam zadługi jęzor, w różnych sytuacjach miałam wyrzuty że się w niego nie ugryzłam. Ale wolę postawić sprawę jasno i rozwiązać to, niż potem rozpętac jedną wielką wojnę i sobie wypominac. Chociaż często jest tak, że ja gadam i gadam a on przytakuje (albo nie) , a na koniec wszystko wykręca tak, że to moja wina. No a do tego już nerwowo podchodzę.
![]() |
#2510 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój mąż też często tak obraca sprawę,że na końcu chce mi wmówić,że to moja wina... Mój poprzedni partner też miał takie skłonności... Nie wiem dlaczego niektórzy faceci tak mają... Edytowane przez Czarindia Czas edycji: 2011-07-26 o 16:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
Kochane nie martwcie się , z dzidziusiem już wszystko okej , po prostu za dużo wymiotywałam i nic nie jadłam bo nie umiałam , dlatego zemdlałam . Leże sobie teraz kulturalnie pod kroplówką , tomcio przyniósł mi laptopa wiec mogę z wami poklachać
![]() pattku - nie sądzisz że za bardzo naciskać na swojego faceta ? z tym sms czy coś , mówisz że dajesz mu czas wolną rękę ale mimo wszystko trzymasz nad nim jedną wielką łapę. Kiedyś zachowywałam się i miałam takie problemy jak Ty , im bardziej napierałam na niego , tłumaczyłam tym bardziej on to miał gdzieś i nie dostosowywał się do moich próśb ![]() ![]() Co do kłotni hmmm moim zdaniem ludzie którzy kłocą się czasem ze sobą zwiastuje to że jeszcze nam na sobie zależy i interesujemy się sobą na wzajem . My z moim Tomkiem kłociliśmy się ze sobą w pierwszy rok ze sobą , to była istna masakra . Kiedy wzieliśmy ślub i zamieszkaliśmy razem kłotnie nie zdarzają się tak często , aczkolwiek czasem mamy odmienne zdania i lubimy na siebie głos podnieść , wtedy z reguły każdy z nas siedzi w osobnym pokoju i odpoczywamy od siebie po paru godzinach wszystko wraca do normy ![]() Poza tym myśle że prawdziwe problemy niwelują te błachostki i śmieszne kłotnie ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-26 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Moja Mamuśka również dziękuje za życzenia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko bądź grzeczna i nie sprowadzaj innych przyszłych mam na złą drogę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Wtajemniczenie
|
My tu sobie chyba musimy z Twoim TŻem pogadać! Jak ja ostatnio miałam problemy z żołądkiem i nic nie mogłam i nie chciałam jeść, to mój mi zrobił kaszkę mannę. I karmił mnie łychą jak dziecko, chociaż zupełnie jak dziecko się wyrywałam i krzyczałam, że nie będę jeść.
#2516 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() kiedy ocknełam się w szpitalu powiedziałam do niego " widzisz a jakby ciebie nie było ? nawet nie wiesz jak cię teraz potrzebuje " Mój mąż dzisiaj się porządnie wystraszył mam nadzieje że dojdzie w koncu do niego myśl iż żona w ciąży czasem powinna być ważniejsza niż praca . ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() I przepraszam nie chciałam was tak zmartwić ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() Mój Tomek to mi od zawsze powtarzał jak chce komuś na chama w chodzić do dupy , wychowywać , mega kontrolowac to mam sobie psa kupić a nie mieć faceta .
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |
Zakorzenienie
|
Może jutro będę miała dla was kolejną ( niespodziewaną ) niespodziankę
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- ja też za drugim , a prawko mam od 3 lat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() jak wyjdę ze szpitala to chciałabym iść na to http://www.groupon.pl/deals/rybnik?s...sk=-1364988930 - ten zabieg z użyciem kawioru ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-26 o 16:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z czasem pewnie zmienię myślenie. Ale (teraz już się zmieniam w sumie) wcześniej chciałam wiedzieć czy jest z kolegami, bo nie wiem czy mu zawracam głowę czy nie. A pisałam do niego bardzooo dużo. Teraz już coraz mniej. On nie ma czasu to ja nie pisze i czekam aż sam się odezwie. Z tymi wyjściami to nic mu nie mówię, na ile może iść, z kim, ile wypić itp. Chce tylko wiedzieć że wyszedł gdzieś. Tym bardziej, że mój Tomek po wypiciu ma czasem głupie pomysły. A jakby nie daj Boże coś się stało (tfu tfu), raczej dowiedziałabym się ostatnia.
![]() |
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-26 o 16:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.