|
|
#2521 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2523 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Owszem,nie mieszkamy razem,ale jestem u niego prawie codziennie od 11 lat (wolimy u Niego się spotykać,jakoś tak lepiej,u mnie więcej ludzi i ciasno) i znam Jego nawyki,przyzwyczajenia... nie mowię że nic mnie nie drażni,bo to by było niemożliwe,ale od upomnienia do kłótni droga dalekaCytat:
Nie znoszę krzyków i nie wyobrażam sobie żyć z kimś kto na mnie podnosi głos![]() |
||
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie sprawdzam mojemu telefonu, maili, gg, nie kontroluję go co 5 minut gdzie i z kim jest. Moje znajome nie potrafią tego zrozumieć, bo uważają, że para nie powinna mieć przed sobą tajemnic i mam prawo "włamać" mu się na pocztą. A ja jestem zdania, że związek powinno opierać się na zaufaniu. Chociaż jak wraca z pokazu, to zawsze wysyła mi sms, że jest cały i zdrowy Sama go tego nauczyłam Ja jestem spokojniejsza wtedy i on wie, że to mnie uspokaja
|
|
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tomaszek to pisze mi eska jak się ma spóźnić do domciu , bo spotkał kumpla po drodze czy coś amen
|
|
#2527 |
|
Raczkowanie
|
W porządku nie gniewam się
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko że u nas jest tak że mamy do utrzymania siebie , mieszkanie kredyt , rachunki i jeszcze dzidzi które będzie Dlatego nie odzywam sie kiedy za dużo pracuje ![]() Z drugiej strony musze przyznać że ciut cię rozumie , bo tęsknota też robi swoje
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-26 o 18:10 |
|
|
|
|
#2529 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ja po prostu zamiast prawie czarnych włosów chcę mieć brązowe,z jasnymi brązowymi(nie blond)refleksami Myślę że 3-4 wizyty i będę mieć włosy jakie chcę Z czasem chcę farbować się sama,na jasny brąz,złocisty brąz,nugatCytat:
opowiem w skróvie jak kiedyś mi się przytrafiło Więc chodziłam ze swoim facetem niecały rok,i jak na weekend pojechał na wieś,umówiłam się na kawę/piwko z kolegą.A że ten kolega się troszkę upił,zaczął się do mnie dobierać ja się wyrywałam,odpędzałam,a on był bardzo natarczywy i udało mu się mnie cmoknąć w usta Oczywiście dostał po gębie Nie powiedziałam nic o tym swojemu facetowi bo nie chciałam go denerwować,ale pech chciał,że mój kolega miał potem wyrzuty sumienia,i napisał mi takiego sms-a:"przepraszam za to co się wczoraj stało,mimo że Ty tego nie chciałaś" " A mój facet odczytał tego sms-a jak się kąpałam Wtedy omal nie zerwaliśmy ze sobą,nie chciał mi uwierzyć że do niczego nie doszło,myślał że Go zdradziłam...calutką noc mu tłumaczyłam i chyba mi w końcu uwierzył...dziś się śmieje że nawet nie chce dotykac mojego telefonu
|
||
|
|
|
#2530 |
|
Rozeznanie
|
Ja ze swoim facetem jestem od 3 lat. Na początku byłam zazdrosna o wszystko co się rusza - ale miałam powody
Chciałam go kontrolować, wiedzieć co robi itp. Z czasem się to zmieniło. Teraz on pracuje od pon do soboty do 18, czasami wyjeżdża na tygodniową delegację, ale nie wariuje Ja mu ufam. Nie sprawdzam jego mejli, smsów, nie węszę z kim się spotyka. U mnie to on jest tą osobą która dzowni ciągle, pisze, chce się spotkać nawet po męczącej pracy. Nie terroryzuje go nie robię wymówek, no może czasami Ja trzymam się zasady, że szpiegowanie nic nie da. Tak samo jak patrzy się na inne laski, mówi, że ta ładna itp. Jak chce to zdradzi, odejdzie - ja nic nie poradzę na to, a tym bardziej trzymać go na siłę i urządzać dramaty, żeby tylko był ze mną. Nie chciałabym być w takim związku. Inni uważają, że on jest mi obojętny dlatego mam takie myślenie. A i też jak się kłóciliśmy to nigdy się nie rozstaliśmy przez te 3 lata. U nas to jest raczej ostra wymiana zdań, gniewanie się przechodzi tego samego dnia jeszcze
Edytowane przez damngirl90 Czas edycji: 2011-07-26 o 18:31 |
|
|
|
#2531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój jak na razie mieszka z rodzicami i `tylko` dokłada się do domowych wydatków i rachunków. Ale ma fioła na punkcie samochodów. Jedno nie dawno kupił chce odpicować, sprzedać i jeszcze inne kupić. No ale co jak to jego pasja. I wole to, że ma swoje pieniądze i jak czegoś potrzebuję to idzie i kupuje. Bo ma takiego cudownego kolegę, który pracuję u mnie w mieście na budowie i pieniądze starczają mu na dwa góra trzy tygodnie. Zdarza mu się przyjść do mojego i pożyczyć, ale złego słowa nie można powiedzieć, bo dostając wypłatę pierwsze co, to oddaje pieniądze. ![]() Sarunieczko - chyba już wspominałaś, że te panie ze zdjęcia Ci się podobają ? Coś mi tak się wbiło, bo mi też wpadły w oko z tych zdjęć ![]() Ja farbowałam od uuu 3 lat Joanną Czarnym Bzem, a ta farba się nie zmywa nie ma opcji. Najtańsza chyba, ale z moimi włosami nic złego nie robi, no a smrodek jak smrodek Aaa ja Wam chyba nie pisałam co zrobiłam. W związku z powyższym chciałam mieć brązowe włoski. Smigłam do hurtowni po rozjaśniacz i jazda. Wiedziałam, że nie ma siły, żeby były super efekty. Ale chciałam się przekonać co zrobi z włosami. Rozjaśnił mi ostatnie może 2-3 farbowania i były stopniowo od skóry głowy od blondu, rude i czarne. Wcześniej zamówiłam sobie naszą farbę Ciemny brąz. Długo nie czekałam. Dwa dni po rozjaśnianiu pofarbowałam. Kolor na początku bardzo mi się podobał jak wiadomo, czarnych bardzo nie ruszył była tylko poświata ale już teraz prawie niewidoczna. Natomiast od razu po rozjaśnianiu nałożyłam balsam dyscyplinujący i serum na końcówki w sporej ilości, potem nasza farba i po sianie z rozjaśniacza ani śladu Niestety tam gdzie były rozjaśnione kolor się trochę zmył, ale to było nieuniknione raczej. No chyba że dłużej bym poczekała, ale w takim stanie jaki miałam nie wyszłabym z domu
Edytowane przez pattku Czas edycji: 2011-07-26 o 18:52 |
|
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to kompletna głupot:/ Planują ślub. Nie wiem jak ona sobie to wyobraża - co miesiąc papiery rozwodowe Najlepsze jest to, że zawsze idzie o jakąś głupotę. Kiedyś kupił tylko poczka dla siebie, więc z nim zerwa i przez tydzień się nie odzywała...Sarunieczko pasemka najbardziej podobają mi się na środkowej fotce (Penelope) |
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczko ja pasemkami z czarnych doszłam do takich(zdj. poniżej) podobały mi się...może jeszcze kiedyś się skuszę
|
|
|
|
#2534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam, że się wtrące, ale bardzo ładnie Ci w nich. A ile czasu zajęło ?
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
zalotniczko kochana - ale ty masz sympatyczną buziunkę
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
ohhh dostałam dwa zastrzyki w dupcie
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-26 o 19:27 |
|
|
|
|
#2536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co pamiętam 2lub 3 wizyty u fryzjerki...w pół roku zeszłam z czarnego na taki.---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Raczkowanie
|
ojjć, na co one ? Tomasz będzie miał powody, żeby się Tobą porządnie zaopiekować, a raczej wymasować ![]() Cytat:
no to ładnie, bo masz tam już dosyć jasne włoski, a bardzo miałaś zniszczone ?
|
|
#2540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
wiecie ile schudłam ? nie całe 4 kg
|
|
#2541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak o fryzurach rozmowa to wkleje Wam fajne zdjęcie
|
|
|
|
#2543 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
) mam dylemat z grzywką, na zmianę tnę ją tak jak właśnie na fotce potem zapuszczam do szyi, później znów ciacham na taki mały skos. o jeeej ale słodziaaki z was
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hii he he pierwszy raz jestem do kogoś porównana
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Kuzynka w pierwszej ciąży miała identyczny problem i po " kuracji szpitalnej" już normalnie tyła a dzidziuś miał 4750g
ale w drugiej jadła od samego początku i "maleństwo" miało 5050g
Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2011-07-26 o 20:11 |
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kobitki co myślicie o piciu witaminek musujących typu plusz czy coś takiego?
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-26 o 20:21 |
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
na blog wrzuciłam zdjęcia z makijażu robionego drugą paletką, którą kupiłam - oh so special
![]() i tu też Wam coś wkleję
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak dopatrzałam , nie masz troszkę za jasnego podkładu ?
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-26 o 20:27 |
|
|
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Anulki Kochane Wszystkiego Najlepszego z Okazji Imienin Resscue21 trzymam kciuki za Was jamapi rozumiem, ze ten całus to dla mnie
![]() Edytowane przez Tygrysek17 Czas edycji: 2011-07-26 o 20:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

Od serca radzę Ci wyluzuj bo zostaniesz sama 

Ale on to przyjął z właściwym sobie stoickim spokojem.
No ale znam Was dziewczynki tylko z neta, więc jeśli się mylę to wybacz Sarunieczka

nie będziesz robić 
Oczywiście dostał po gębie
A mój facet odczytał tego sms-a jak się kąpałam

Najlepsze jest to, że zawsze idzie o jakąś głupotę. Kiedyś kupił tylko poczka dla siebie, więc z nim zerwa i przez tydzień się nie odzywała...