|
|
#3751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Brak zaufania nic innego - On się boi ,że znowu Go zostawisz,stąd te huśtawki,uczucia mu się raczej nie zmieniły,z tego co opisujesz. |
|
|
|
|
#3752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może jeszcze dopiszę, że te gesty wypływały od niego. Ja jeśli nie wiem na czym stoję to nie pozwalam sobie na takie czułości. Ja mam 22 lata, on 24. Nie jesteśmy już dziećmi. Nad zaufaniem chyba można popracować i je odbudować prawda?
Nigdzie nie jesteśmy bardziej samotni, niż leżąc w łóżku, z naszymi tajemnicami i wewnętrznym głosem, którym żegnamy lub przeklinamy mijający dzień. Edytowane przez skaz Czas edycji: 2011-07-26 o 15:23 |
|
|
|
|
#3753 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie wiem jak jest w przypadku tego Twojego faceta, ale...spróbuj przemyśleć na spokojnie (tak, wiem, BARDZO trudne do zrealizowania), czego trzeba, żeby ten związek wypalił...i czy jesteś w stanie zrobić to, czego trzeba. Bo wiesz, błahostki błahostkami...ale z nich się składa codzienność...i jak szwankują, to ciężko żyć. ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- A to już zależy od człowieka. Ja nie potrafię. Mam anielską cierpliwość, ale jak już się posypie, to na amen. Musicie po prostu siąść i pogadać jak na dorosłych, dojrzałych ludzi przystało.
|
|
|
#3754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lepiej zastanów się nad sobą,jak się jest w związku,to chyba nie ma ,,raz Go kocham,a raz nie",bo może Ty go nie kochasz tak naprawdę? |
|
|
|
|
#3755 |
|
Zadomowienie
|
ricca166
pisząc, że ja Go nie zawsze kochałam, miałam na myśli że on pokochał mnie od początku naszego związku a mi trochę czasu to zajęło. Kocham Go. I chyba dlatego teraz tak cierpię. Jakby mi nie zależało to nie walczyłabym o Niego bo to w ogóle nie w moim stylu. Zastanowiłam się nad sobą, wszystko mu powiedziłam o tym że znam swoje błędy (i chcę nad nimi pracować). Powiedziałam mu wczoraj wszystko to co chciałam i mogłam. Mówiłam przez łzy, bo wiedziałam że jak to nic nie da to ja już nic nie mogę zrobić... Dziękuję za odpowiedzi. Przemyślę to i poczekam też na dalszy ciąg wydarzeń. I prawdopodobnie zwrócę się znów do Was bo ja już nie potrafię racjonalnie o tym myśleć.
Nigdzie nie jesteśmy bardziej samotni, niż leżąc w łóżku, z naszymi tajemnicami i wewnętrznym głosem, którym żegnamy lub przeklinamy mijający dzień. Edytowane przez skaz Czas edycji: 2011-07-26 o 15:35 |
|
|
|
#3756 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ano właśnie.
|
|
#3757 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bo całowanie i przytulanie jest przyjemne, a brak uczuć nie.
|
|
#3758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie proszę o spotkanie. Nie odzywam się. Chcę mu dać czas na spokojne zastanowienie się czego chce. |
|
|
|
|
#3759 |
|
Zadomowienie
|
kurde tęsknie za nim, za jego uśmiechem, oczami, ustami, dotykiem...
obżeram się już 6 kawałkiem rolady z bitą śmietaną :| mam dzisiaj gorszy dzień... Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-07-26 o 18:17 |
|
|
|
#3760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo narobiłaś mi ochoty na byłego i na bitą śmietanę... a może nawet 2 w 1 och ja głupiaTrzeba jakieś czary chyba zastosować żeby odpędzić takie myśli, bo inne sposoby nic nie dają |
|
|
|
|
#3761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj mam gorszy dzień, ogólnie się trzymam. A dzisiaj bez powodu łzy mi leciały 3 razy w ciągu dnia :| |
|
|
|
|
#3762 |
|
Dolce vita
|
A ja......rozsiadłam się, zjadłam [sukces], zaczęłam się użalać......i postanowiłam dołączyć do koleżanki i jadę na 2 godzinny koncert. Bluesowy [łeee ] ale co mam robić? leżeć i płakać?
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze robisz ![]() ja ciągle coś robię, biegam, chodzę na spacery, gotuję, czytam mnóstwo książek. A dzisiaj naszedł mnie dół, rozkmina, może dlatego że on ma dzisiaj urodziny i opycham się i płaczę... Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-07-26 o 18:55 |
|
|
|
|
#3764 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
Ja tak bardzo cierpię....i tak nienawidzę zakochanych par.....i tych, którzy nie przeżyli nigdy tego co ja!!!! Nienawidzę jego, za to, że to kawał cwela, że tak mnie nabrał... A na siebie jestem zła!!! bo jestem mądra, dojrzała, ładna [do cholery!] a taka naiwna.... tak sie dalam wpuscic w maliny. On BYŁ całym moim światem, ale juz go NIE MA. Więc muszę to uporządkować....Sper***ił mi trochę z życia...i muszę wstać, otrzepać się z kurzu....jak to było napisane wcześniej.... i ŻYĆ.... Nie chcę cierpieć....bo tracę z życia.... Mam weekend bez planów....wtedy ciekawe czy będę taka mądra
|
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze, że za tydzień wyjeżdżam do Francji na miesiąc, ochłonę trochę. |
|
|
|
|
#3766 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To, że przeprosił za to, co powiedział nie znaczy, że odwołał swoje słowa. Zapewne przeprosił, bo to chamskie tak walnąć w taki sposób. Gdyby Cię kochał, nie przeszłoby mu przez gardło, że nie...
|
|
|
#3767 |
|
Zadomowienie
|
Mam takie pytanie czytałyście książkę N. Sparks'a Pamiętnik ( The Notebook ) ?
Ja właśnie skończyłam i jestem pod wrażeniem, lepsza niż film, oddaje więcej emocji. Zaraz zaczynam list w butelce. Jednak kurs szybkiego czytania się przydał. Książka w niecałe 90 min. |
|
|
|
#3768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
polecam bieganie ![]() rozładowuje niepotrzebne emocje i człowiek staje się rześki, pełen energii i przede wszystkim spala kalorie
|
|
|
|
|
#3770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi jakoś książki Sparks'a nie podeszly.. Wiecie co mój ex to palant jakich mało, wydzwania, grozi, wyzywa od najgorszych, straszy policją i ojcem, bo nie chce mu oddać narzędzi, bo to zastaw aż on odda to co popsuł mojemu ojcu. Dzisiaj ma przyjechać i będzie piekło.. A ja mimo wszystko jestem twarda i nawet nie płacze po dupku.
|
|
#3771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jesteś silna ![]() ja chyba zacznę pisać jakiś esej, jeśli dobrze mi pójdzie może jakieś opowiadanie. Mam dużo wolnego czasu w szczególności weekendami gdy nie ma pracy.
|
|
|
|
|
#3772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3773 |
|
Rozeznanie
|
mój eks mnie nie kochał i nie potrafił tego powiedzieć.
dzisiaj przeraziłam się, tym jak długo po rozstaniu nadal myślimy o eksach (pół roku, rok).oni już dawno życie sobie poukładali, a my ciągle myślimy, łapiemy doły, rozkminiamy. chole**a 5 miesięcy to już stanowczo za długo. szkoda czasu na takie rozczulanie!!! dlatego ogłaszam akcję niemyślenia o eksach ![]() sorry dziewczyny, ale to takie moje dzisiejsze niezbyt błyskotliwe przemyślenie (choć mam zamiar się do niego stosować)
|
|
|
|
#3774 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3775 | |||
|
Raczkowanie
|
A ja się coraz częściej zastanawiam, czy nie tęsknię za kimś, za czyimś uśmiechem, oczami, ustami, dotykiem...
O co to to nie! Wiem po sobie, im bardziej się czymś zajmuję, tym mniej leżę i płaczę! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą znam facetów, moich dobrych kumpli, którzy po rozstaniach też cierpieli rok, a nawet dłużej, więc chyba nie zawsze są tacy twardzi, jak myślimy... |
|||
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3777 |
|
Zadomowienie
|
siala, nie są źli...
Mój przyjaciel skakał kiedyś z kwiatka na kwiatek, lecz jest wartościowym człowiekiem. Teraz jest z dziewczyną ponad pół roku, diametralnie się zmienił widzę tą różnicę, są w sobie tak zakochani, że aż widać z daleka, jest w stanie zrobić dla niej wszystko, wstać o 5ej jechać na drugą część miasta ze śniadaniem dla niej, powiedzieć że ją kocha i wrócić gdzie ma do pracy na 7. Nie zwraca na żadną uwagi, a niekiedy Ola ( tak ma na imię jego kobieta ) pisze mi, że jest za idealnie i stara się go podpuścić, wkurzyć... ehhh ![]()
|
|
|
|
#3778 |
|
Nie depcze krokusów
|
Howdoi - słodkie
|
|
#3779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3780 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

bo narobiłaś mi ochoty na byłego i na bitą śmietanę... a może nawet 2 w 1
[/CENTER]