Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 14:33   #3841
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
efonka chyba o to Ci chodzilo tylko mam małe zdjęcie
nooo dokładnie to samo kiedyś wam pokazałam i wiem ze ty sobie skopiowałaś margolka i ardillka chyba jeszcze
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 15:19   #3842
efonka
Zadomowienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Super Ja mam wiecej dni, ale tez panikuje.
Wszystko juz gotowe???
nie wszytko, ale staramy sie jak mozemy

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
ja mam dwa zdjecia z deko w kształcie serca
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja nie wstawiałam ale znalazłam takie
dzieki , ale to nie to

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
efonka nie znalazłam usunęłam wszystko ale sama możesz sobie kupić takie "główki" margaretek na taśmie
wklejam przykładowy link:
http://www.sklep.partypro.pl/index.p...ki-przyklejane

lub: (tu chyba taniej wychodzi)

http://www.balony.krakow.pl/pl_,skle...7&id1=0&id2=43
dzieki ale nie chcemy sztucznych, twardo TŻ chce zywe i naprawde trudno te zywe przymocowac do auta :/

Cytat:
efonka chyba o to Ci chodzilo tylko mam małe zdjęcie
to chyba było to - nie moge tego otworzyc cos pokombinuje dziekuje ja chce takie serdyszko na masce ale tylko obdód serca dziekuje
Stary 2011-07-26, 15:23   #3843
diablica071086
Zadomowienie

a moze na żywe kwiatki na drucik i do przylepców i powinny się trzymać, do pewnych prędkości auta

gdzies na youtubie widziałam jak przebijała kwiaciarka główki kwiatków drucikiem w kształcie wsuwki kokówki więc były sztywne i sie trzymały

Edytowane przez diablica071086
Czas edycji: 2011-07-26 o 15:25
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 15:32   #3844
happy2gether
Wtajemniczenie

Ależ jestem dziś śpiąca a zaraz muszę być zwarta i gotowa na drugą część sesji narzeczeńskiej. Może barszczyk postawi mnie na nogi, bo właśnie szykuję go dla TŻ
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 15:35   #3845
diablica071086
Zadomowienie

zmykam papap do jutra, jade po zdjęcia z sesji
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 16:50   #3846
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
eej fajny ten windows movie maker tylko nie wiem jak zrobić, żeby się zdjęcia wolniej pojawiały? ...
Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
probowalam dojsc do tego, jak zrobic zeby napisy na zdjeciach pokazywaly sie dluzej, ale nie udalo mi sie a samych zdjec nie wydluzalam i tez nie wiem,,, jak byscie wiedzialy, albo udalo Wam sie dojsc do tego to chetnie sie dowiem

Hmm, nie jestem pewna, ale powinna byc taka opcja, ze ustawiasz sobie ile czasu kazde zdjecie sie pojawia na ekranie i tez z jaka czestotliwoscia sie zmieniaja. Sprawdze w domu dokladnie

Najgorsze jest to, ze jak sie wciagniesz w robienie prezentacji to oderwac sie nie mozna
Stary 2011-07-26, 17:13   #3847
margolka1986
Zakorzenienie

Dziewczyny w podpisie mam link bardzo Was prosze o zagłosowanie na 5 gwiazdek jesli któras tego nie zrobiła - będę bardzo wdzięczna.

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 17:51   #3848
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
Tez bym była zla, o takich rzeczach trzeba sobie mówic, nie mozna miec przed soba tajemnic :/

popieram

kiedys ktos ustwiał na forum takie sliczne zdjecie dekoracji samochodu. był to kształt serca z samych głowek chyba margaretek bardzo prosze jesli ktos je jeszcze ma to niech wstawi ja chce taka dekoracje ale pani w kwiaciarni patrzy na mnie jak na UFO ;P
Cytat:
Dziewczyny w podpisie mam link bardzo Was prosze o zagłosowanie na 5 gwiazdek jesli któras tego nie zrobiła - będę bardzo wdzięczna.
Zagłosowane.

Zgadzam się z Wami dziewczyny. Też się zaczynam teraz zastanawiać jakie jeszcze rewelacje mnie czekają i co ciekawego mi jeszcze powie, albo się dowiem na Jego temat. Mogł powiedzieć...Nie chodzi mi o Jego długi, ale o same powiedzenie tego. dalibyśmy jakoś radę...a tak...moje zaufanie jest nadszarpnięte do Niego, On jeszcze nie rozumie pewnie o co chodzi. Heh...jeszcze z pracy nie wrócił, więc nie było okazji pogadać, ja się zdrzemnęłam, żeby problem przespać.
Nawet nie mam ochoty robić dla Niego obiadu
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:09   #3849
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
co się dzieje Kochana?
troche nam się świat zawalił szkoda gadać, ale nawet wrogowi nie życzę takiej sytuacji przed ślubem
Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Zagłosowane.

Zgadzam się z Wami dziewczyny. Też się zaczynam teraz zastanawiać jakie jeszcze rewelacje mnie czekają i co ciekawego mi jeszcze powie, albo się dowiem na Jego temat. Mogł powiedzieć...Nie chodzi mi o Jego długi, ale o same powiedzenie tego. dalibyśmy jakoś radę...a tak...moje zaufanie jest nadszarpnięte do Niego, On jeszcze nie rozumie pewnie o co chodzi. Heh...jeszcze z pracy nie wrócił, więc nie było okazji pogadać, ja się zdrzemnęłam, żeby problem przespać.
chyba coś przegapiłam bo nie wiem o co chodzi, ale trzymaj się kochana

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:28   #3850
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Byłam u gina, dostałam plik skierowań na badania
Wypiłam kawe ze świadkowa i ide pomóc tacie w malowaniu

Leje i leje

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:29   #3851
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
sesje 'morska' robilismy w miedzyzdrojach, ale na takiej ustronnej plażyczce gdzie krecilo sie baaaardzo malo ludzi takze moglismy hasac po piachu i wodzie bez problemu a w pewnym momencie gdy siedzielismy na brzegu podeszla do mnie taka ok 7 letnia dziewczynka i powiedziala ze wygladam przeslicznie i zyczy nam duzo szczescia i dała białe piórko takie to bylo slodkie i tak milo nam sie zrobilo
a oprocz sesji nad morzem robilismy tez na polu ze snopkami zboża i w szczecinie na zamku i na wałach i w studio a i jeszcze na jakims boisku szkolnym na tle grafitti
bo mnie zaczyna brać na morską sesję, choć zawsze chciałam w górach; to nic, że do morza muszę przejechać całą Polskę ale tak kombinuje, że może na kilka dni wyskoczylibyśmy sobie nad morze i wtedy ta sesja

Cytat:
Napisane przez wielbicielka_stokrotek Pokaż wiadomość
farsz: szpinak (nie oszczędzam na nim kupuję brykiet z Kwidzyna bądź Bonduelle) przesmażam na odrobinie masła, aż całkowicie odparuje. dodaję ser feta i smażę nadal, aż połączy się ze szpinakiem przeciskam czosnek i odrobinę gałki muszkatołowej. przesmażam i gotowe. pamiętaj żeby nie solić bo ser sam w sobie jest słony. oczywiście można pieprzem doprawić.
a do nadziania takich muszelek napewno super. ja go robię do naleśników też albo poprostu do spagetti
dzieki

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
my mamy zwykłe i sa bardzo wygodne, mysle ze jak by była bardziej miekkie to nie siedziałao by sie az tak wygodnie, wkoncu to hokery a nie fotel prze tv, my okolo 3cm vralismy wyzsze od standardu bo nam barek wyszedł wyzej
dzieki

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:30   #3852
ardillka
Zadomowienie

Witam... Troszkę mnie nie było, niestety nie nadrabiam - wybaczcie.

Kurcze.... Napisałam już maila i na gg do fotografa;/ A się nie odezwał. Troszkę mnie to martwi/wkurza. Poszukam nr telefonu do niego.

Dzwoniłam w sprawie przymiarki sukni, ale nie było tej mojej "konsultantki", więc jutro do mnie oddzwoni i się omówię na przymiarkę. Już się doczekać nie mogę :P:P

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:53   #3853
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
U Ciebie też remoncik?!? Mojego fathera namawialiśmy od stycznia na malowanie dużego pokoju... Rychło w czas się zdecydował... Dobrze, że nie na początku września
A właśnie siedzę i szukam jakiegoś fajnego dywanu- chcę zrobić rodzicom prezencik, bo sami sobie nie kupią, bo będzie im szkoda wywalić ten staroć i kupić nowy...

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
bo mnie zaczyna brać na morską sesję, choć zawsze chciałam w górach; to nic, że do morza muszę przejechać całą Polskę ale tak kombinuje, że może na kilka dni wyskoczylibyśmy sobie nad morze i wtedy ta sesja
Ja też chcę wodną sesję. Ostatnio wymyśliłam sobie gdyński klif- jak dla mnie przecudne miejsce. Fotograf przekabacony, gorzej z leniwym TŻ'tem.

Cytat:
farsz: szpinak (nie oszczędzam na nim kupuję brykiet z Kwidzyna bądź Bonduelle) przesmażam na odrobinie masła, aż całkowicie odparuje. dodaję ser feta i smażę nadal, aż połączy się ze szpinakiem przeciskam czosnek i odrobinę gałki muszkatołowej. przesmażam i gotowe. pamiętaj żeby nie solić bo ser sam w sobie jest słony. oczywiście można pieprzem doprawić.
a do nadziania takich muszelek napewno super. ja go robię do naleśników też albo poprostu do spagetti
Brzmi smakowicie. Na pewno wypróbuję

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 19:07   #3854
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Super Ja mam wiecej dni, ale tez panikuje.
Wszystko juz gotowe???

ale chociaz szczerzy byli

Pochwalisz sie zdjeciami? Tak dawno nikt zadnych zdjec nie pokazywal

Ja tez w kosciele zawsze ziewam i wlasnie tego sie obawiam Ale pocieszylas mnie, ze u Ciebie tak sie nie dzialo podczas slubu

Napewno beda super zdjecia Pochwalisz sie????

Wogole to czesc, bo nie przywitalam sie dzisiaj
Wczoraj rozpracowalam wstepny plan usadzenia gosci..... zeszlo mi 1,5 godziny a i tak nie jestem do konca zadowolona. No nie da sie, zeby wszyscy byli zadowoleni, no po prostu sie nie da
Oj zgadzam się...
Tego właśnie się boję, chciałabym żeby było jak najlepiej...
Większość gości to już ciotki i im naprawdę jest wszystko jedno...ale mam
Jedną dziewczynę w rodzinie od tŻ, która ma wielkie parcie na ślub, bo na dziecko go już złapała i ona główny komentator, wszystko lepsze będzie miała...no tak mi dziw... działa na nerwy, że nie macie pojęcia:brzydal

Cytat:
Ależ jestem dziś śpiąca a zaraz muszę być zwarta i gotowa na drugą część sesji narzeczeńskiej. Może barszczyk postawi mnie na nogi, bo właśnie szykuję go dla TŻ
Barszczyk
Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że się pochwalisz
Cytat:
Ja już dawno oddałam
Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Zagłosowane.

Jak wróci, to porozmawiajcie o tym...nie można tego tematu tak zbyć
Cytat:

Leje i leje
Jakie badania?Coś nie tak?Co malujecie z tatą?
Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Witam... Troszkę mnie nie było, niestety nie nadrabiam - wybaczcie.

Kurcze.... Napisałam już maila i na gg do fotografa;/ A się nie odezwał. Troszkę mnie to martwi/wkurza. Poszukam nr telefonu do niego.

Dzwoniłam w sprawie przymiarki sukni, ale nie było tej mojej "konsultantki", więc jutro do mnie oddzwoni i się omówię na przymiarkę. Już się doczekać nie mogę :P:P
Ale fajnieCzekamy na relację z przymiarki

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Apropo tamtej, co mi działa na nerwy, to oni są narzeczeństwem,mieszkają razem, mają dwuletnie dziecko...mieszkają 5 dni u jego rodziców, weekend u jej mamy i tak jeżdzą...
Ona nie pracuje, wielka gwiazda, on zarabia...
Ona ma podstawowe, do pracy i szkoły się nie garnie...Bo po co?
I jak zaniesliśmy im zaproszenie na ślub, to napisałam jej nazwisko i jego i dziecka...to spytała, czy nie mogłam od razu ich wspólnego nazwiska napisać.
A ja, że nie, bo nie są małżeństwem...no i temat się rozpłynął, a ja wieczorem wracam do domu, a nk na jego profilu (ona nie ma, bo nie ma znajomych, nikt jej nie lubi)
Zmiana ustawień na jego imię, ich dziecka, jej i jego nazwisko...
Jak ją nastepnym razem zobaczyłam to spytałam, czy wzięli cichy ślub, skoro juz nosi jego nazwisko
A ona mi na to, a co nie można?
Bauahaha

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Kretynka oczywiście główny komentator weselny
Oni zrobią lepsze, większe...ona ma na to straszne parcie
Np siedzieliśmy kiedyś w 5 , ona, on, ich bobo i ja z tż i ona do niego mówi, żeby chociaż cywilny wzięli, a on na to , że raz a dobrze się ożeni i tylko kościelny, na co ona foszek, że co on sobie myśli, że ona do końca życia stara panną zostanie?
My z tż na siebie i brecha w duchu...

Edytowane przez madziares25
Czas edycji: 2011-07-26 o 19:53
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 19:09   #3855
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje że się pochwalisz
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 19:10   #3856
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość

Ale fajnieCzekamy na relację z przymiarki

[/COLOR]Apropo tamtej, co mi działa na nerwy, to oni są narzeczeństwem,mieszkają razem, mają dwuletnie dziecko...mieszkają 5 dni u jego rodziców, weekend u jej mamy i tak jeżdzą...
Ona nie pracuje, wielka gwiazda, on zarabia...
Ona ma podstawowe, do pracy i szkoły się nie garnie...Bo po co?
I jak zaniesliśmy im zaproszenie na ślub, to napisałam jej nazwisko i jego i dziecka...to spytała, czy nie mogłam od razu ich wspólnego nazwiska napisać.
A ja, że nie, bo nie są małżeństwem...no i temat się rozpłynął, a ja wieczorem wracam do domu, a nk na jego profilu (ona nie ma, bo nie ma znajomych, nikt jej nie lubi)
Zmiana ustawień na jego imię, ich dziecka, jej i jego nazwisko...
Jak ją nastepnym razem zobaczyłam to spytałam, czy wzięli cichy ślub, skoro juz nosi jego nazwisko
A ona mi na to, a co nie można?
Bauahaha

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Kretynka oczywiście główny komentator weselny
Oni zrobią lepsze, większe...ona ma na to straszne parcie
Np siedzieliśmy kiedyś w 5 , ona, on, ih bobo i ja z tż i ona do niego mówi, żeby chociaż cywilny wzięli, a on na to , że raz a dobrze się ożeni i tylko kościelny, na co ona foszek, że co on sobie myśli, że ona do końca życia stara panną zostanie?
My z tż na siebie i brecha w duchu...
Jak będzie przymiarka i zdjęcia z niej, to wkleję

A Panna z opisu jest boska....

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 19:54   #3857
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Jak będzie przymiarka i zdjęcia z niej, to wkleję

A Panna z opisu jest boska....
Super
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 20:11   #3858
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
U Ciebie też remoncik?!? Mojego fathera namawialiśmy od stycznia na malowanie dużego pokoju... Rychło w czas się zdecydował... Dobrze, że nie na początku września
A właśnie siedzę i szukam jakiegoś fajnego dywanu- chcę zrobić rodzicom prezencik, bo sami sobie nie kupią, bo będzie im szkoda wywalić ten staroć i kupić nowy...
No taki mały trzeba coś zrobic przed slubem
Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Jakie badania?Coś nie tak?Co malujecie z tatą?
Nie USC i badania wątrobowe, cholesterol. Co roku muszę się przebadac jak biorę tabletki.
Malujemy drzwi, parapety i progi

- 25 kg
Stary 2011-07-26, 20:18   #3859
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Nie USC i badania wątrobowe, cholesterol. Co roku muszę się przebadac jak biorę tabletki.
Malujemy drzwi, parapety i progi
ach te śluby

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 20:19   #3860
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ach te śluby
No właśnie miało być USG

- 25 kg
Stary 2011-07-26, 20:50   #3861
lipus89
Rozeznanie

witam witam ja Was podczytuję w pracy chociażby bo na pisanie nie mam czasu
koleżanka na urlopie i jestem po 10h w pracy i wszystko na mojej głowie, dziwnie się tak przestawić jak chodzi się na 4 godziny normalnie :|
ale na szczeście zostały mi tylko 4 dni z 12 męczarni
ktoś pytał o ramkę cyfrową, jak dostałam od Tż i jestem zadowolona
mam do Was pytanie, co będzie w bukiecie pasowało do białych lilii ? frezje czy nie wiem może goździki ? oczywiście granatowe

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 21:33   #3862
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
mam do Was pytanie, co będzie w bukiecie pasowało do białych lilii ? frezje czy nie wiem może goździki ? oczywiście granatowe
Wydaje mi sie ze z lilią lepiej współgrają frezje i np eustoma

- 25 kg
Stary 2011-07-26, 22:02   #3863
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:

ja jak wczoraj u swjego byłam zapytac co z tabletkami przez ten zabieg itp to sie ze mnie smial ze baby to sobie mnoza problemy :P

3majcie jutro za mnie kciuki- denerwuje sie jak cholera jeśli mam byc szczera ale dam rade !

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 22:06   #3864
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
ja jak wczoraj u swjego byłam zapytac co z tabletkami przez ten zabieg itp to sie ze mnie smial ze baby to sobie mnoza problemy :P

3majcie jutro za mnie kciuki- denerwuje sie jak cholera jeśli mam byc szczera ale dam rade !
Moze dla niego to jest problem a ty po prostu chcesz miec spokojną głowe

Margola bedziemy myślami z tobą, wszystko pójdzie szybko i sprawnie
Denerwujesz sie to normalne, każda z nas by sie denerwowała ale trzeba mysleć pozytywnie

- 25 kg
Stary 2011-07-26, 22:29   #3865
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:

poszłam do banku PKO zapytać o kredytoprocento wanie jak w prowidencie mają

Zobacz w Skoku, jeśli nie chcesz bardzo dużej kwoty to polecam. Przy naprawdę dużych kwotach przeszkadza ograniczenie ilości rat - pożyczka musi być spłacona w 5 lat. My braliśmy w skoku pożyczkę na działkę, w zwykłych bankach wychodziło dobre 2 razy drożej niż u nich.

Cytat:
Będzie dobrze

Coś mnie użarło w nogę Mam spuchniętą łydkę, wielki, twardy czerwony plac na nodze o wielkości grejpfruta, swędzi to, boli, ledwo chodzę, wycieka z ranki coś jak rozrzedzona ropa. Smaruję fenistilem i piję wapno, jeśli do jutra nie przejdzie, to idę do lekarza, bo już kostki przy lewej stopie nie mam, a użarło mnie gdzieś na środku wysokości łydki Dotknąć nie mogę, bo boli jak cholera.
Jutro może kupię stanik pod kieckę ślubną

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:00   #3866
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
troche nam się świat zawalił szkoda gadać, ale nawet wrogowi nie życzę takiej sytuacji przed ślubem
ludzie ...jakoś niepokojąco to brzmi Nie chcę Cię ciągnąć za język ale martwię się jak czytam takie posty

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość

Coś mnie użarło w nogę Mam spuchniętą łydkę, wielki, twardy czerwony plac na nodze o wielkości grejpfruta, swędzi to, boli, ledwo chodzę, wycieka z ranki coś jak rozrzedzona ropa. Smaruję fenistilem i piję wapno, jeśli do jutra nie przejdzie, to idę do lekarza, bo już kostki przy lewej stopie nie mam, a użarło mnie gdzieś na środku wysokości łydki Dotknąć nie mogę, bo boli jak cholera.
Jutro może kupię stanik pod kieckę ślubną

hahahaha fajnie się czyta ten cały opis o spuchniętej nodze a na końcu od razu jednym tchem zdanie o staniku

siemka
Stary 2011-07-26, 23:13   #3867
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
hahahaha fajnie się czyta ten cały opis o spuchniętej nodze a na końcu od razu jednym tchem zdanie o staniku

siemka
W domu mnie czasem wyzywają, że tak niespodziewanie zmieniam tematy, że nadążyć za mną nie idzie
Teraz już mam problem, żeby nogę w ogóle ruszyć (jak zgięta - problem z wyprostowaniem, na odwrót też problem ), jutro zamiast nogi będę miała upasioną golonkę TŻowi zapowiedziałam, że ma w nocy czuwać, czy mu czasem nie umieram, jeśli mam jakąś alergię

Stary 2011-07-26, 23:19   #3868
happy2gether
Wtajemniczenie

kurcze nie wygląda to za dobrze...
zmykam spać
kolorowych
Stary 2011-07-26, 23:38   #3869
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Dobranoc

Stary 2011-07-26, 23:43   #3870
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
ludzie ...jakoś niepokojąco to brzmi Nie chcę Cię ciągnąć za język ale martwię się jak czytam takie posty
teraz już rozumiem czym są poważne problemy dorosłych

Dobranoc

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości