![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC NIE ZNAM REGULAMINU Guess Seductive Wild Summer, P.Poison, J.Pozo, Mirag
To ja byłabym chętna
![]()
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC NIE ZNAM REGULAMINU Guess Seductive Wild Summer, P.Poison, J.Pozo, Mirag
Cytat:
to ja byłabym chętna pure poison obiecany juz ![]() ok!!! Czyli mój pure poison 40/50ml (właściwiejest trochę więcej jak 40ml) za Flowerbomb 25/50ml? A dorzuciłabyś John Frieda Frizz-Ease Heat Defeat - spray 150 ml TAKI ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dorzucę
![]() Zapraszam na PW.
![]() |
#64 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
MP Elixir kupilam w czerwcu i wtedy to pierwszy raz byly odkręcane, wiec nie mialy kiedy "zwietrzec" - cokolwiek mialas na mysli
![]() Niestety bardziej zależalo ma PP... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wydobyłam butelkę Flowerbomb i po oględzinach muszę sprostować, że nie ma w niej równej połowy, na moje oko jest jakieś 22 ml.
Nie mogę niestety w tej chwili zamieścić zdjęcia - aparat na wakacjach, ale gdybyś zerknęła na jakieś zdjęcia 50 ml edt w necie - to w mojej but. poziom płynu jest dokładnie pomiędzy napisami na blaszce, pośrodku.
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to niespecjalnie mi się to opłaca, szukałam cenowo tego wszystkiego, ale nie mogę znaleźć sklepów na necie z bombką i pure poison rownoczesnie, by jakos ceny porownac. może wolisz dolce vite? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
tak, tylko widzisz, pp jest 40 moze nawet 45 ml
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
hmm.. to za samą bombkę i szampon się nie wymienię.Może masz jakąś resztkę we flakonie z interesujących mnie zapachów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Niestety, z tego co poszukujesz żadnej resztki nie posiadam. Mogłabym sprawdzić tego Eisenberga - moja koleżanka ma zdaje się flakon, ale w grę wchodzić mogłaby tylko odlewka.
Ewentualnie mam jeszcze jakieś miniaturki poza wątkiem .
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Ok. skoro PP jest więcej niż MP, to mam pytanie z innej beczki... jakie perfumy posiadasz z tych co poszukuję?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam the one, słonia kenzo, ale w niedzielę sprawdzę ile. ile masz diora poison klasyka? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
a jak ten IM ma sie do oryginalu jesli mozna spytac ?
![]()
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Hi.Zanim zadam konkretne pytanie to chcialam sie dowiedziec czy podobalo by ci sie cos u mnie w watku??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
właśnie wczoraj wieczorem ją przywiozłam, dzisiaj będę dokładanie oglądać.
nie znam orygunału. Ten zapach jest kobiecy, nienarzucający się, trwały... ciężko go określić, jest śliczny, ale ja już mam ich zbyt wiele. gucci by gucci, ale nie jest to moja wish, po prostu lubię : i jaime, których nie znam, a ciekawie brzmi opis Edytowane przez Marei Czas edycji: 2011-08-01 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Na podstawie badania organoleptycznego stwierdzam, że jest minimum 60ml. Flakon nieprzeźroczysty, ale na podstawie "chlupania" perfum przy potrząsaniu, myślę, że płyn jest na poziomie minimum niebieskiego paska z nazwą CSP
![]() Edytowane przez Marei Czas edycji: 2011-08-02 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
gdzies tam wyczytalam ze masz The One D&G ale skoro to nie twoje zapachy z wish to pewnie nie mam co marzyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
hmm.... a moze masz cos, co ja chce, a oddalabys to za CSP?
no niestety. D&G nie oddam łatwo, nawet nie wystawiłam je na straganiku, bo je lubię i czasami używam. Oddam je za coś z wish |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guess Seductive Wild Summer, P.Poison, J.Pozo, Mirage.
Mon, Midnight Poison zostało ok 5ml? Masz może jakieś jeszcze perfumy o podobnej pojemności? Mam coś w stylu jadore, a w tym momencie najbardziej mi się chce ange ou demon edp givenchy i eisenberg le peche. Za któreś z nich oddam pure p.
Dziewczyny trochę zagubiłam się w wątkach i nie wiem już co z kim.... jeśli nie odpowiedziałam komuś to proszę o przypomnienie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
około 30ml zostało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
o matko, a ja doczytałam 45ml ubytku, no piękna matematyka.
a nie znajdziesz coś innego? bo pp mam ok 45ml moze powyzej 40, a mp chciałam na zapas. chyba, że masz np ange ou demon? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Byłaś zainteresowana w moim wątku Givenchy. Niestety chyba się nie ma szans na Hermes'a, a z Twoich propozycji wpadł mi w oko Pure Poison (to ulubiony zapach mojej mamy). Jeśli nadal jest aktualny to byłabym zainteresowana. Fotki zrobię jutro w świetle dziennym, nie mam już niestety kartonika. Mogłabym oczywiście coś jeszcze dorzucić. Czekam na wieści ![]() blue ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Witaj. Może oddasz Pure Poison?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.