|
|
#2071 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
Dostałam od was zaproszenie do Klubu, ale nie umiem się tam dostać, jakieś wskazówki??
|
#2072 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dziś cała obolała jestem ![]() Owinięta na szyi szalikiem celem uszytwnienia...mam dyskopatię szyjną i bardzo mnie boli szyja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Ardillka : https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=922 |
||||
|
|
|
#2073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Głupek ze mnie
|
|
#2074 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Śliczne, bardzo mi się podoba, że nie są identyczne, ale różnią się wyrazem twarzy czy kolorem ubranka Fajny pomysł, żeby jednocześnie były winietkami Cytat:
Mało widoczne to jest jednak ![]() Cytat:
|
|
#2075 |
|
Zadomowienie
|
thea2 No to lepiej mi, ż enie tylko ja miałam problem z tym.... Faktycznie mogli to dać na środku, a nie gdzieś z boku za reklamą...
|
#2076 |
|
Raczkowanie
|
No tych pach to i ja jestem ciekawa!
aniołki suuuuper ![]() w czwartek jedziemy potwierdzic menu i dogadać szczegóły sali spowiedź też mnie stresuje, odwlekam jak tylko mogę ![]() my panieńskeigo i kawalerskiego wieczoru nie robimy, zrobimy posiadówę ze znajomymi, winko jakaś dobra pasza i będzie ok a tymczasem zmykam bo jutro czeka mnie obrona! trzymajcie kciuki o 13:00
|
|
|
|
#2077 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Aniołki przesłodkie tylko winietek nie będzie widać z daleka ale co tam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2078 |
|
Raczkowanie
|
Miałam się zająć klubem ale niestety nie dam rady same problemy
![]() Po pierwsze: TŻ zadzwonił do mnie wczoraj z tekstem TYLKO SIĘ NIE DENERWUJ WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE, WBIŁ MI SIĘ DRUT W NOGE NIE MOGE CHODZIC BO USZKODZIŁ MIĘŚNIE ALE DO WESELA SIĘ ZAGOI. myslalam ze go uduszę. Pojechaliśmy do szpitala jest OK ale za bardzo nie może chodzić mam nadzieje ze do 6 będzie dobrze bo inaczej pierwszy taniec zatańczę z bratem. Po drugie: Byłam juz umowiona z panią od tortu dzisiaj zadzwoniłam żeby dogadać szczegóły itp a ona mi mówi że idzie na urlop i mi tego tortu nie zrobi a mi tam odpowiadał i stelaz i cena, gdzie ja na prawie tydzień przed ślubem znajdę wymarzony i pyszny tort. Po trzecie: w kościele w którym bierzemy ślub jest Pani od wystroju rozmawiałam z nią wcześniej ale kazała mi sie kontaktować po 25 lipca. więc ja dzwonie dzisiaj do niej bo wczoraj nie mialam jak a ona mi tłumaczy że ona tylko rozstawia kwiaty w kościele a bukiety musze sama sobie w kwiaciarni zamówić. a parę miesiecy temu nie mogła mi tego powiedzieć. Po prostu jestem wściekła, jedyna rzecz jaka mi dzisiaj wyszła to umówiłam się na czwartek z fotografem i kamerzystą na dogadanie szczegółów. a tak jestem załamana i wykończona. |
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tego wszystkiego najgorsza jest ta noga TŻ, bo zdrowie to podstawa, reszta to tylko dodatek- ale nie martw się, zagoi się, jest jeszcze trochę czasu! A co do kwiaciarki i tortu- ja nie wiem, jak można być takim nieodpowiedzialnym! Kwiaty załatwisz na pewno i to takie, jak chcesz. Tort myślę, że też- a nawet gdy nie będzie to ten wymarzony, to nie warto się takimi rzeczami przejmować, bo ważne, żeby tort był. Ja też mam wiele rzeczy nie takich jak sobie wymarzyłam, bo niestety nie zawsze się tak da i czasem marzenia trzeba odłożyć niestety na dalszy plan. Głowa do góry!
|
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie nie potrzebnie denerwowałam się spowiedzią, ale dlatego, że trafiłam na naszego proboszcza i wszystko poszło sprawnie
bo mamy też niezbyt ciekawego księdza w parafii... to co on potrafi odstawic przy konfesjonale to masakra... najbardziej bałam się chyba tego, że tylko on będzie spowiadał ![]() Anetka - na pewno wszystko będzie dobrze, wszystkie sprawy pozałatwiasz, a najwazniejsze zeby TŻ się szybko wykurował!
|
|
|
|
#2082 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
dawno mnie nie było .. staram się na bieżąco nadrabiać zaległości na forum ale ciężko idzie. Dziś się załamałam kilku gości jeszcze nie potwierdzili czy będą na weselu ( a jak do nich się dzwoni to mówią że jeszcze nie wiedzą że potrzebują kilku dni a w przyszłym tygodniu jedziemy umówić menu i musimy podać liczbę gości). Nie mogę w ogóle skontaktować się z moją kosmetyczką - ciągle jest poza zasięgiem a jak idę do niej do biura to ciągle zamknięte i wisi kartka "zaraz wracam" a można czekać i czekać i jakoś nie wraca ![]() Od kilku dni się nie wysypiam bo śnią mi się koszmary ślubne chyba zbyt wszystkim się przejmuję ![]() Jedyne co mnie cieszy to gotowy i opanowany układ na pierwszy taniec ![]() Anetka111 - na pewno twojemu TŻ przejdzie do wesela - życze szybkiego powrotu do zdrowia dla niego
Edytowane przez pati1750 Czas edycji: 2011-07-26 o 22:04 |
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
anetka111, pati1750 trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło
|
|
|
|
#2084 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
powodzeniaFaktycznie niewesoło. Ale dasz radę. A TŻta porządnie zwyprzytulaj, to szybciej się wygoi. Jak to mówią, do wesela się zawsze goi
|
|||
|
|
|
#2085 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie, że już z głowy Cytat:
Dziś tylko miesiąc do ślubu Nareszcie i my, ostatnie sierpniówki, doczekałyśmy się miesiąca ![]()
|
|
#2087 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
10 dni do ślubu
![]() Idziemy dzisiaj płacić za gości, ale sama dokładnie nie wiem ile będzie w sumie osób, z mojej strony 55 - to wiem na pewnoi
|
|
|
|
#2089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
Moja lista rzecz do załatwienia ![]() - Strój Młodej: pończochy - Strój Młodego: buty - winietki - podziękowania dla rodziców (zamówione fotoksiązki, jakiś alkohol dobry dla tatusiów jeszcze) - pomyśleć nad oczepinami - pocwiczyc tanczenie - Alkohol: piwo na poprawiny - dekoracja: kościoła, - impreza panieńska/kawalerska - kielichy (już kupione, TŻ kończy projekt, wytnie na ploterze i w nastęonym tygodniu damy do piaskowania) - zawieszki na alkohol - spowiedź przedślubna (moja pierwsza już jest) - pudełka na koperty i na kotyliony - potwierdzić ostateczną liczbę osób cateringowi i chyba tyle... mam nadzieję ![]() za miesiąc o tej porze bedę zbierać się do fryzjerki ![]() |
|
|
|
#2091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
No Pani z kośioła i ta druga od tortu to faktycznie poleciały. Ja zamawiam tort w cukierni, chociaż moja chrzesna chciała właśnie żeby ktos tam piekł ale się nie zgodziłam. Co do kwiatów to u mnie w kościele zajmuje sie tym siostra, która naprawdę ma talent do tego, no i trzeba tylko pieniąż ki dać na kwiaty. No i jeszcze na koniec zdjęcie mojej firanki na które czekałam 2 tygodnie
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9hyjkcm7lm.png 22.05.2008 14.08.2011Edytowane przez Ifwka Czas edycji: 2011-07-27 o 08:10 |
||
|
|
|
#2093 |
|
Zadomowienie
|
Ifwka - myślałam o podobnych
ale u mnie problematyczne jest wyjscie na balkon i TŻ nie lubi takiej obfitości materiału...
|
|
|
|
#2094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rano powstała moja lista: - wizyta w USC (czwartek/piątek) - spowiedź (pierwsza w piątek) - ostatnia wizyta w poradni (pani była na urlopie) - dograć wystrój kościoła (czekam na wiadomości od drugiej pary jakie koszty zostały wyliczone) oraz samochodu - ustalić co z bukietem (co z anemonami) - zamówić tuby, zawieszki na alkohol i pudełka na ciasto - zamknąć listę gości i rozpocząć tworzenie winietek oraz zaplanować kto gdzie siedzi - wybrać menu weselne oraz na drugi dzień - kupić szampana - może poćwiczyć pierwszy taniec - ostatnie spotkanie z orkiestrą i fotografem (plan dnia) - potwierdzić o której wyrusza bus z miejscowości TŻ do mnie - podziękowania dla rodziców (brak weny, a to co wymyśle nie pasuje TŻowi). W połowie miesiąca powinno zostać może dwie, trzy sprawy z tej listy ![]() |
|
|
|
|
#2095 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
życze Tz dużo zdrówka i oby się wszystko szybko zagoiło. A babka od tortu jak mozna tak zrobić. Najpierw się z kimś omówić, a później powiedzieć sorry.Cytat:
![]() doszliśmy do wniosku z G ze chyba nie pojedziemy z pdróż do Hiszpanii. trzeba bedzie trochę zacisnąć pasa, zeby później mieć kase na remont. myslę, ze wybierzemy się nad morze
|
|
#2096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja jak zwykle na nic nie mam czasu
|
|
#2097 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już tak mało Wam zostało Cytat:
Ja za miesiąc o tej porze (prawie 10.00) będę wracać od fryzjerki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No ale niestety ta piękna firaneczka nie jest moja ![]() Nad morzem też jest super, tylko ja mam strasznie daleko ![]() Dziewczynki, dzwoniłam do pani kwiaciarki i o dziwo dziś była baaaaaaardzo miła, więc daję jej jeszcze jedną szansę i łaskawie zamówię u niej kwiaty ![]()
|
|
#2098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu i na nas przyszła pora szkoda tylko, że tyle rzeczy jeszcze do zrobienia ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech, zazdroszczę trochę dziewczynom z początku sierpnia bo przy Waszych 10 dniach, nasz miesiąc wydaje się bardzo odległy
|
|
|
|
|
#2100 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
udało mi się w końcu skontaktować z kosmetyczką i umówić dokładnie co i jak i nawet dostałam gratis makijaż próbny za który wcześniej chciała 40 zł za miesiące i wszystkie załatwione sprawyIfwka firanki superowe ![]()
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

TŻ pewnie pójdzie u siebie w parafii w przyszłym tygodniu 

powodzenia
22.05.2008

a ja jak zwykle na nic nie mam czasu