|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
bywam w Sul. to mogłabym sie kiedyś wybrać... NIGDY nie byłam u kosmetyczki - tylko w wieku 5 czy 6 lat na przekłuwaniu uszu. :P ![]() Cytat:
O jaaaaa! Niezła agentka jesteś ![]() Effie też ;> ![]() ![]() Ale w burze to bym się bała... A ojcowie to często obrażalscy są jak widze ![]() Cytat:
![]() ![]() wstyd, ile ja śpię... Ale jeśli jutro dopisze pogoda, to pojedziemy na tę wycieczkę Dziś muszę wyjść po chleb (chyba wezmę wyliczone pieniądze bo znowu mnie coś skusi.....) i ugotować obiad - zaplanowałam zupę brokułową. Kupiliśmy 2 brokuły po 1 zł. Będzie na dziś i jutro po powrocie. I chyba trochę poczytam, bo to wstyd, ile ja siedzę przed kompem... |
|||
|
|
|
#4172 |
|
zawsze mam racje
|
mi ciężko wymienić fajnych, znanych facetów, bo zawsze bardziej zwracam uwagę na kobiety
![]() Ale podoba mi się np george clooney - tzn wiadomo dużo za stary i dotknąć to pewnie tylko kijem od szczotki, ale jest męski i za 20 lat takiego mogę chcieć ![]() I Javier Bardem (w serialu chirurdzy mi się podobał, ale na zdjęciach jakoś nie prezentuje się do końca) A jak widzę modę na takie justiny bibery i inne to coś mi się dzieje. W młodości zawsze marzyłam oglądając kalendarze cosmo o takich wysportowanych i umięśnionych(nie absach oczywiście tylko takich trochę) szkoda tylko, że się nie skapnęłam, że ciężej się do tego tuli, bo przecież mięśnie twardsze 500 razy niż tłuszcz.No i wzrost to podstawa. Kiedyś miałam faceta wyższego 31 cm, a dodam, że sama mam 175
|
#4173 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Ja nie znałam faceta niższego ode mnie, mam ułatwione zadanie Dla mnie wszyscy są wysocy
|
|
|
#4174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobra agentka z Ciebie była ![]() Ja dopiero od jakiegoś miesiąca czuję, że żyję ... Poznałam faceta, który potrafi mnie docenić. Zawsze był tyko R., żałuję że byłam aż tak ślepo w niego zapatrzona ... |
|
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny znacie jakiś fajny przepis na bułki drożdzowe, takie z serem, krszonką, dżemem itd ??
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() to były przykłady o których chcę pamiętać ... ale była raz akcja, jak ok. 28 letni, zakochany we mnie koleś nie mógł znieść odrzucenia i razem z kolegami opił się i wymyślili, że puszczą plotkę, że przeze mnie się powiesił (że napisał w liście, że nie może beze mnie żyć ) i ta plotka oczywiście do mnie doszła ...
|
|
|
#4176 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bardzo miło wspominam pobyt w Darłówku, byłam tam na koloniach ![]() Życzę Ci przyjemnego pobytu i przede wszystkim dobrej pogody, żeby chociaż nie padało, bo z tego co widzę od lipcowej pogody nie można zbyt dużo wymagać ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
Chyba muszę jednak zajrzeć do tego Tesco. Ciekawe czy ta promocja będzie jeszcze w piątek, bo dzisiaj i jutro chyba nie dam rady. Lili a ten tuńczyk jest dostępny tylko w oleju czy również z sosie własnym albo w wodzie ? ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
Nie dziwię Ci, że jesteś wkurzona skoro ma takie humory ... I bardzo dobrze mu powiedziałaś ![]() To Ty masz prawo do zmiennych nastrojów, ale nie on ![]() Niestety faceci zachowują się czasem gorzej od dzieci. Zazdroszczę Ci tego relaksu w łóżeczku ![]() Ja musiałam wstać jak zwykle o 6 i wyjść na tą ulewę ... |
|||
|
|
|
#4177 |
|
zawsze mam racje
|
Jaka największa różnica wieku dzieliła was z facetem?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-07-27 o 11:28 |
|
|
|
#4178 |
|
Rozeznanie
|
U mnie tak z 25 cm maksymalnie i bardzo mi to przeszkadzało. Ja nie lubię, aż tak wysokich facetów. Musi być wysoki, ale bez przesady. Mój jest idealny, bo ma 180cm wzrostu.
![]() Na pewno nie przeszedł by u mnie niższy facet, to już w ogóle odpada.
|
#4179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kurna najbardziej mnie ten mój tata wkurzyl bo widzial jaka była pogoda itd a teraz lezy na kaapie obrażony Cytat:
chodzi o cm? kg ale jestem głodna a wczoraj wszytsko pozjadałam co by się nie popsuło
|
||||
|
|
|
#4180 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
idę sprzątać, a potem za pracę zabieram
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie 10 lat ...z owym wspomnianym 28 latkiem...ale to była krótka znajomość, której nie wspominam mile ...
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właśnie zamierzam się wziąć za czytanie jego książek ![]() Wypożyczyłam właśnie "Pamiętnik" ![]() Ostatnio zaniedbałam się w tej kwestii ... Kiedyś książki chłonęłam tonami. Ale odkąd pracuje nie mam już tak dużo czasu. |
|
|
|
|
#4185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poprzednio pisałaś o wzroście i dlatego...U mnie największa różnica to 6 lat. Mój Tż jest o tyle ode mnie starszy i tak jest ok. ![]() Lili Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-07-27 o 11:41 |
|
|
|
|
#4186 |
|
Wtajemniczenie
|
Najwięcej chyba 6 lat. A z Tżtem jesteśmy równi, on jest starszy 3 dni.
Kurde zamiast kupic gorący kubek serowy kupilam zieloną cebulke bleee, ide wylać i robie ogórkową Lili najlepszego!!!!
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-07-27 o 11:42 |
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Wiek moich "chłopaków" z których właściwie tylko 2 miałam "poważniejszych" wahał się o rok maksymalnie. tylko jeden był starszy. :P Najmłodszy byl prawie 2 lata młodszy. Lollll... Od obecnego TŻa też jestem starsza o parę miesięcy. Za to on jest wyższy
O 20 cm. |
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tego Pamiętnika nie oglądałam ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- ![]() ![]() w Tesco i Aldiku wydałam w sumie prawie 200stówy. w Aldi były ziemniaki po 30 gr/kg, wzięłam chyba z 10 kg ogólnie kupiłam składniki na tort, pieluchy, 2 mleka małej,4 tuńczyki, ziemniaki, 3 wody, 2 kukurydze, makaron, 2 sosy serowe, 2 chleby, mleko, żel do mycia, ser, szynkę, chusteczki dla małej , czekolady do torta, bitą smietanę, spody, jogurt truskawkowy , 2 margaryny do smażenie, delmę, czosnek, prażoną cebulę , olej roślinny, 2śmietanytrochę w Tesco, trochę w Aldiku, paragon z Tesco był taaaaaaaaaki długi, ledwo się uwlekłam
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-27 o 11:50 |
|
|
|
|
#4189 |
|
Rozeznanie
|
Tak w ogóle to chyba nie powiedziałam jeszcze Dzień Dobry
![]() Czy u Was też jest takie oberwanie chmury ? Leje już kilka godzin ... Ludzie dzwonią, że ulice pozalewane, woda dostaje się do piwnic. Mogło by już przestać, ile można ... Ja mimo tej pogody mam dobry humor, bo jadę dziś do Łodzi Z facetem, którego poznałam w pracy. Wracam jutro. Zaplanowane jest kino, kolacja i impreza ![]() Żeby tylko przestało padać. Dawno takiej ulewy nie było. Lili Spełnienia Najskrytszych Marzeń ! Edytowane przez Martita88 Czas edycji: 2011-07-27 o 11:47 |
|
|
|
#4190 |
|
kobieta za ladą
|
10 lat był starszy nie polecam
![]() teraz mam 6 lat młodszego męża i sobie chwale
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
mój obecny jest o 2 lata starszy
ale mi się nicc nie chce ...
|
|
#4192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo wiesz co? Bo w "Chirurgach" grał Jeffrey Dean Morgan, a nie Javier![]() Fakt, że są podobni, wręcz identyczni prawie![]() Z męskich typów uwielbiam Christiana Bale'a, Michaela C. Halle'a, i pana który gra doktora Hunta w rzeczonych Chirurgach A co do wzrostu to mój TŻet jest ode mnie wyższy o 20 centymetrów i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że ja mam 183 cm wzrostu. Na zdjęciach z wakacji dopiero zobaczyłam jak nisko przy Nim wyglądam. ![]() ![]() A tak w ogóle to dzień doberek!
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
11lat
teraz jest 6 lat i jest ok lili wszystkiego najlepszego Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-07-27 o 11:51 |
|
|
|
#4194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie 4 ![]() startował do mnie kiedys 15 lat starszy , ale miałam 15 lat i posłałam go w diabły nie no przesadziłam chyba z 12 lat starszy doliczyć się już nie mogę, bo wydarzenie było dla mnie absolutnie nieistotne
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-27 o 11:53 |
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Lili wszystkiego dobrego
![]() Osiak szybko tutaj zdjęcia dawaj z wakacji
|
|
|
|
#4197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lili jak ty sie z tym zabrałaś?? W spacerówce?? Ja wózkiem to najwyżej zabiore 2 wody i jedną siatkę zakupów, chleb juz upycham za siedzenie wózka i jeszcze biore zawsze torbe od wozka też cos tam upchne Martita sory, że pytam ale nowego Tzta masz?? Bo troche się zagubiłam w akcji
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-07-27 o 11:56 |
|
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Lili wszystkiego naj naj
niezły sobie prezencik sprawiłaś na tych zakupach :PP Mam nadzieję, ze chociąz torby pełne! Taka jesteś silna?;>
|
|
|
|
#4200 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubię ją ale dla mnie to abstrakcja takie porównanie.Cytat:
![]() Cytat:
znaczy się nie żebym go zmuszała do depilacji, po prostu jedną z wieeelu rzeczy które mi się u niego tak spodobały było właśnie to miałam okazję pooglądać go nawet w ręczniku i bez ja podobno też, ale zależy kto patrzy, bo opinie są podzielone. charakter pół na pół ale więcej z taty mam to że jestem wścikus nerwus i choleryk ![]() jak lało całą noc dziewczyny ma sa kra. ten deszcz się kiedyś skończy? bo mam wrażenie, że ktoś sobie odkręcił kurek i zapomniał zakręcić. do tej pory myslałam, ze to jest najcieplejsze i najsłoneczniejsze miejsce w całej Pl a tu sie okazuje, że nigdzie nie pada tyle co u mnie w doopie mam taką pogodę. wiecznie zimowo-jesienna. grzyb mi wylazł nad oknem od tej wilgoci mam dzień na nie. odwaliłam wczoraj kawał papierkowej roboty i dziś sie okazało, że na darmo. pan swoje, papiery swoje. czyje na wierzchu? pana. po co siedziałam pół dnia? chyba dla własnej satysfakcji i wiedzy ale na co mi to
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

Bikini 30, nogi całe 45 ale zazwyczaj robię za kolana to bierze 30zł
Tylko, że ja wynalazłam właśnie ten gabinecik a przy nim fryzjera i naprawdę wychodzę stamtąd usatysfakcjonowana a ceny mają naprawdę niskie szczególnie fryzjer.
bywam w Sul. to mogłabym sie kiedyś wybrać... NIGDY nie byłam u kosmetyczki - tylko w wieku 5 czy 6 lat na przekłuwaniu uszu. :P 
a niedawno dowiedziałam się, całkiem przez przypadek, że byłam kochanką !! Spotykałam się z kolesiem, który był rok po ślubie ( ja o tym nie wiedziałam... czasami dziwnie się zachowywał, ale bardziej brałam pod uwagę, że prowadzi jakieś ciemne interesy ... )
ale zasuwacie 

doliczyć się już nie mogę, bo wydarzenie było dla mnie absolutnie nieistotne