Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 20:55   #571
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
A ja mówiłam że chu.jowy dzień będzie??? no i mam, najpierw mnie w✂✂✂✂iła pielęgniarka w przychodni: pojechałam z małym po receptę na infarix, albo zapytać czy mają na stanie i będzie na piątek, weszłam do poradni dla zdrowych dzieci tam gdzie szczepienia i bilanse i mówię mendzie w okienku o co mi chodzi, a ona mi karze na stronę dla chorych przyjść, widzi że mam dziecko na ręce, więc jej mówię (bo może ślepa), że dziecko mam, a ona mi na to, że trzeba było bez dziecka wejść...to ja na to gdzie mam go do słupa przywiązać pod przychodnią do jasnej cholery?? a ona mi na to, że w samochodzie trzeba było zostawić, skoro wjechałam już na parking dla lekarzy swoją kolumbryną...jak mnie wpieniła, zaczęłam jej robić awanturę, gdzie mam kur.wa stanąć, jak cały parking i ulica zastawiona jak zwykle bo ludzie stawiają i na zakupy do miasta idą...a ona mi na to, że piechotą też można dojść...no to ja do niej, że proszę mi powiedzieć gdzie jest dyrektor przychodni?? nie chciała powiedzieć! Poszłam więc do mojej lekarki na tą chorą stronę, dała mi receptę i z✂✂✂a.ła że weszłam tam, na co ja jej, że tej mendzie z okienka się dupy ruszyć nie chciało no i że chcę się widzieć z dyrektorem, ta mi powiedziała gdzie, wyszła opieprzyć tą w okienku a ja poszłam do dyrektora - naskarżyłam, została wezwana na konfrontację i przy mnie dostała UPOMNIENIE z wpisem do akt! baba w płacz a ja jej na to, że dobrze jej tak, niech się nauczy ludzi szanować, a jak jej nie pasuje to brudne ulice czekają na takie jak ona! no i sobie poszłam zadowolona ze mną się nie zadziera a mój Kubuś dzielnie i cicho siedział mi na ręce przez cały czas teraz śpi uffff alem się upisała
jesteś za✂✂✂ista
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 21:04   #572
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

u nas w aquaparku ma taki brodzik dla maluszków z małą zjezdzalnią, mój najbardziej lubi zjezdzalnię, i w dużym basenie rwacą rzekę, jak go trzymam przed sobą i tak idąc lekko podskakuję ze po brode albo i wyżej zanurzony. Zabawek nie zabieram, bo tylko by leżały. Ale muszą mu kupić coś żeby trzymało go w wodzie bo chce wszystko sam, i myśli że sam tez będzie pływał

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 21:14   #573
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
Pop ja bym chętnie zaopiekowała się takim dniem bez przygód bez kłótni z teściem < no dobra to juz nie mój teściu tak wczoraj powiedział :P żebym do niego nie mówiła teść tylko PAN to ja mu na to że na PANA to trzeba sobie zasłużyć a dla mnie to może być WY czyli bezo osobowo :P > taki normalny zwykły szary dzień gdzie by nic się nie wydarzyło chcesz się zamienić na jeden dzień :P

Tylkooliwka pocieszam się tym że po każdej burzy wyjdzie słonko i ze inni mają gorzej < chyba >

teraz siedzę i próbuję napisać pismo do wodociągów o podłączenie przyłącza wody zimnej do naszej kamienicy tylko nie wiem czy mam iść z tym jeszcze do gminy czy od razu do wodociągów jechać i czy muszę dołączyć odpis mapki topograficznej terenu czy oni sami sobie to wyciągną i czy musi sie pod tym podpisać całą wspólnota czy mogę ja tylko sama zanieść ? któraś wie może coś o tym
juz nie długo będziecie mieli spokój

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Byliśmy na kontroli, Misiek zdrowy tylko mu wysypka została...
super bardzo sie cieszę że już mu przeszło wychodzi na to że 3 dniówka was dopadła

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Bao - z Tobą to lepiej nie zadzierać. Ale Ty wredna baba jesteś. Oj nic dziwnego że teść nie może sie z Toba dogadać.
hihihihi dobra jest
20-12-14 10 tc
Stary 2011-07-26, 21:20   #574
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Dusiaka, Tylkooliwka jak dla mnie w Manu idealnie
Aniu ja bede do siebie dzwonila jak tylko wyjde od lekarza, tak jak ostatnio pod kinem????
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 21:46   #575
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia jaki macie basen? Taki płytki dla maluszków czy normalny? Zabierasz jakieś zabawki?
Nikt mi nie odp ile po chorobie poczekać z basenem, tydzień wystarczy?

Walczę z zaprawianiem ogórków
Misiek padł przed 19 Jakiś taki niedospany dziś, pewnie dlatego że wczoraj szalał do północy
Tydzień styknie
Ja zabawek żadnych nie biorę
Stary 2011-07-26, 21:56   #576
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Oliwka jedziesz Ty do tego Mielenka?? Nie bądź wiśnia
Gmyrelka- ja nie Oliwka, ale jadę - w czwartek - do następnej soboty
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Dusiaka, Tylkooliwka jak dla mnie w Manu idealnie
Aniu ja bede do siebie dzwonila jak tylko wyjde od lekarza, tak jak ostatnio pod kinem????
Darusiaaa- jasne, ja będę pewnie trochę wcześniej, więc pokręcę się z małą po Rynku. Jesteśmy więc umówione pod kinem

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:35   #577
mloda1989
Zakorzenienie

drcron podaj mi adres zebym mogla ci te ciuchy wyslac:P bo co kolo paczkomatow jestem to mi sie to dopiero przypomina:P
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 06:02   #578
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
aneczkkaa, ale mieliście przygodę..nudno nie było, ale nie zazdraszczam

drcron, ale z niego mega giga dziad i z tą woda maskara, a niby XXI wiek mamy.....

ana, witaj zgubo i takie głupoty gadasz, że się wkręcić nie możesz-ty ówczesne pierwsze miejsce w ilości pisanych postów

przykro mi z powodu tej kradzież....a zwierzaki sobie widocznie przekazują gdzie warto sie stołować

bao, ogromne brawa dla ciebie! jestem z ciebie dumna
współczuję usypiania kubusia

ja nie tylko myślałam juz o kombinezonie, ale mam chyvba ze 2, spodnie na szelkach i chyba ze 4 kurtki-wszystko z lumpków oczywiście. Bo ja jak kupuję to nawet na 5 latek rzeczy jak fajne są....i tych za dużych mam już ogromny karton w komórce i sobie co jakiś czas donoszę

madzia, a jakiego aparatu poszukujesz?
kurde jak wy macie fajnie z tymi lumpkami...u mnie to takie badziewie że szkoda wchodzić no to jak widzę, większość już coś ma na zimę, muszę polować więc za kombinezonem, jak się nie uda to pewnie znowu na wójciku postanie
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
evitka najbardziej szukam Fuji S200exr ewentualnie S100FS. Ale patrze tez na inne typu hybryda czyli że bez wymiennego obiektywu a z ręcznym ustawianiem ostrości, i z nagrywaniem filmów.

Byłam z chłopakami na basenie. Po ostatnim razie co mały się przekonał i pierwszy raz nie ryczał, było po prostu super Cały czas ciągnął do wody, wogle się nie boi co chwilami jest wadą, bo chce sam chodzić w wodzie. Jest na basenie taka zjeżdzalnia słoń, to przez 30 min, tylko wlaził i zjezdzał, nawet jak się gdzieś walnął, to się śmiał. A ratownik to tylko skomentował jak obok niego przechodziłam, co ten malec cały czas tak piszczy, że on szuka wtedy topiących się panienek W drodze powrotnej standart zestawy z Mca, Eryk coś zjadł, Erwin popatrzył, ale chłopaki mają każdy po nowym autku
dobiłam się z samego rana jak ja Maca uwielbiam basenu zazdroszczę, u nas syfilis na miejskim, z dzieckiem nie ma co iść

Ja już na nogach, mały jeszcze śpi, a ja się pouczę biznesu troszkę, ostatnio całkiem sobie język odpuściłam i czuję, że się cofam

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 08:30   #579
P0P70
Zakorzenienie

witajcie w ten piękny deszzowy poranek.

Ja ja siedzę w Wawie to nawet się ciesze że taka deszczowa pochmurna pogoda.

lindsley - mi sie też wydaje że tydzień to wystarczający czas kwarantanny.
A jeżeli chodzi o zabawki na basen to my braliśmy taką pływającą kaczuszkę ale tak naprawdę to chyba nie są potrzebne. Ja brałam bardziej po to że jak Oliwka trzyma coś w rękach to nie pakuje palca do buzi.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 09:07   #580
aneczkkaa
Zakorzenienie

U nas jeszcze nie pada ale chmurzyska nadchodzą straszliwe
20-12-14 10 tc
Stary 2011-07-27, 09:25   #581
drcron
Zakorzenienie

Ana to mieliście przygodę z kradzieżą współczuję ale jakaś pomyslowa z tymi podpaskami hehe mój szwagier kiedyś ściągnął swoja koszulkę na lotnisku jak wracaliśmy z Turcji bo siostra zapomniała z lotniska torę z rzeczami małego wsadzili worek w środek i Hakanek dotrwał przez całą odprawę

Gmyrelka ale mój kurier 6 zeta kosztuje :P ale w biedronce są po 24 złote

a ja dzisiaj załatwiłam gminę i wodociągi Pan się zdziwił jak mnie zobaczył że ja z czyms takim ale mnie pocieszyl że na to trzea czekać do 6 miesięcy a na pytanie co mam robić przez 3 miesiące jak zamkną spółdzielnie odpowiedzial modlic o cud by nie odcieli od razu wody albo dzwonic po beczkowóz codziennie
oszaleję

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Młoda wysłałam smskiem napisz tylko ile do przesyłki trzea dopłacić i jak byś jeszcze coś brała to ja bym chętnie sie dolączyła

a ja ostatnio byłam z Julka na basenie i chyba jakąś bakterie załapała w moczu dzisiaj popołudniu do lekarza idziemy i siuśki na adanie oddać muszę bo zanim się wysika to lapie sie za brzuszek i płacze i krzyczy aua aua i od 2 dni malutko sika bardzo malutko

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 09:52   #582
ania p
Zakorzenienie

KUrde i znowu leje no szału można normalnie dostać
Stary 2011-07-27, 09:56   #583
Darusiaaaa
Zakorzenienie

poodbnymi slowami zaczynalas dzien ostatnio:P
nic nowego, jutro znowu ma byc ladnie;D
A.Camus
Stary 2011-07-27, 10:00   #584
megi-megi
Zakorzenienie

To Warszawa - jak i kiedy i gdzie się spotykamy?

Gmyrelka - http://www.bemowo.waw.pl/dzieci_i_ml...rcie_bema,787/

widzisz? zacytuje: "Plac zabaw przy Forcie Bema...
Największy w Warszawie
Ponad 2 hektary powierzchni"

Edytowane przez megi-megi
Czas edycji: 2011-07-27 o 10:07
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:15   #585
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja uciekam, mloda wstala wiec czas na zabawe;P
A.Camus
Stary 2011-07-27, 10:24   #586
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
ana no nareszcie Jednego fasonu po prostu jakoś wolałam mniejszy rozmiar i tak wyszły dwa różne rozmiary Nie mniej jednak żal mi że tak "płasko" wyglądam na golasa Chyba jutro pojadę popatrzeć tam na stroje...

!
Pieprzysz jak potłuczona.Aż tak płasko tam nie masz,bo ja też nie mam,a mamy identyczny rozmiarWięc nie jęcz baboSą bardziej płaskie od nasTeż miałam w poniedziałek tam wejść zobaczyć co zostało,ale tż zaczął jęczęć,że znowu ma pod sklepem na mnie czekać jak palant to odpuściłam
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Gmyrelka napewno kalosze i coś od deszczu bo z tą pogodą to widzisz jaka lipa , apteczkę jakąs , ten namiot , parawan . dla mnie chyba wsio .

Ana to wam się trafiło dobrze że młoda jakoś przetrwała bidulka .
Ja w Szwecji kupiłam małej komplet kalosze,pelerynka plus portki na deszcz za 40 zeta tylko-przecena była ofcorse.Fajny taki,bo u nas to sama pelerynka z 50zł kosztuje.

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
przykro mi z powodu tej kradzież....a zwierzaki sobie widocznie przekazują gdzie warto sie stołować

ja nie tylko myślałam juz o kombinezonie, ale mam chyvba ze 2, spodnie na szelkach i chyba ze 4 kurtki-wszystko z lumpków oczywiście. Bo ja jak kupuję to nawet na 5 latek rzeczy jak fajne są....i tych za dużych mam już ogromny karton w komórce i sobie co jakiś czas donoszę

madzia, a jakiego aparatu poszukujesz?
Ja też tak robięJuż dwa takie mam kombinezony-super są,nic niezniszczone,wyglądają jak nowe.Mój tata dostał od gościa mega bogacza u którego miał zlecenie taką wielką pakę ubrań po córci.3/4 z metkami.Tak to ja lubię
A u mnie w super lumpie ostatnio masakra jakaś.Wyszłam dosłownie bez niczegoA byłam od razu po dostawie.

A co do zwierzaków to oczywiście tego malucha wczoraj nakarmiłam,oczy wymyłam,wytuliłam maluszka.A tż też zmiękł,bo posłanie mu na tarasie zrobił i wieczorem jak szliśmy spać to sypnął mu karmę mówiąć do mnie,że to pierwszy i ostatni raz-akuratOn taki sam jak i ja tylko musi się nagadać.

A swoją kocice długowłosą przywiozłam od fryzjera i patrzeć na nią nie mogę.Kazałam ją obciąć najkrócej jak się da i ogon ma jak żmija,łysy bez sierści i jak nim rusza to tylko się modle,żeby jej odrosła szybko ta sierść.Pózniej jak się sfotografować to wam pokaże kota perskiego-łysegoBiedna jakby wiedziała jak wygląda to by padła na zawał,a mi by oczy wydrapała
Cytat:
Walczę z zaprawianiem ogórków
Misiek padł przed 19 Jakiś taki niedospany dziś, pewnie dlatego że wczoraj szalał do północy
Mnie też to wczoraj czekało,ale zebrać się nie mogłam-babcia przyszła,wzięła torbe ogówków do domu i dzisiaj wszystko gotowe dostałam
Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Ana to mieliście przygodę z kradzieżą współczuję ale jakaś pomyslowa z tymi podpaskami hehe mój szwagier kiedyś ściągnął swoja koszulkę na lotnisku jak wracaliśmy z Turcji bo siostra zapomniała z lotniska torę z rzeczami małego wsadzili worek w środek i Hakanek dotrwał przez całą odprawę
Ja mało,że podpaski żebrałam to jeszcze od duńczyków wyprosiłam pastę do zębów,bo w sklepie szczoteczki kupiliśmy,ale pasty nie było.Jak rumun tam chodziłam

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:50   #587
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:

Oliwka jedziesz Ty do tego Mielenka?? Nie bądź wiśnia
!
myślę

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Gmyrelka- ja nie Oliwka, ale jadę - w czwartek - do następnej soboty

Darusiaaa- jasne, ja będę pewnie trochę wcześniej, więc pokręcę się z małą po Rynku. Jesteśmy więc umówione pod kinem
Dusia jak leje!!!!!!oszaleje,najwyż ej w środku się spotkamy,zadzwonie jak będę wyjeżdżała z domu

Ana ale mieliście żeby mu/jej chociaż jeden palec zgnił
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:55   #588
mloda1989
Zakorzenienie

dziewczyny co w okolice mielna jada - ryba taniej http://citeam.pl/oferty/cala-polska-...lus-2011-07-27
Stary 2011-07-27, 10:59   #589
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Mnie też to wczoraj czekało,ale zebrać się nie mogłam-babcia przyszła,wzięła torbe ogówków do domu i dzisiaj wszystko gotowe dostałam
Fajna taka babcia... U mnie niestety Sama walczę i jeszcze fasolkę szparagową zrobiłam Siostra i mama wrzucają mi do bagażnika warzywka to trzeba sobie zapasy zrobić

U mnie też leje od rana. Ciekawe jak tam dziewczyny nad morzem mają. Zaraz do Asiulka skrobnę...

A ciuszka mi zamknęli na miesiąc z powodu remontu drogi i braku klientów przez to. A za miesiąc może raz w tygodniu będę sobie tam dorabiać także sobie coś częściej wynajdę

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 11:04   #590
mloda1989
Zakorzenienie

pogoda okropna, jak ja sie ciesze ze nam sie ten tydzien udal nad morzem.....fuks jak nie wiem..
Stary 2011-07-27, 11:28   #591
lindsley
Zakorzenienie

Asiulek napisała że u nich pogoda ok, że jeszcze nie padało... No i mała znośna - a tak się bała

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

W zasadzie to się smażą, dziś też bezchmurnie... w dowód mam fotkę z Wercią w baseniku Asiulek pewnie wstawi jak wróci

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 11:34   #592
drcron
Zakorzenienie

u nas tez leje a ja załapałam lenia i zamiast ciężko pracowac siedzę na laptopie i bąki zbijam z tej nudy poszperałam w necie i zastanawiam sie czy nie przedłużyć włosów bo moje mysie ogonki mnie denerwuja a 6 idziemy na wesele więc by był pretekst by ładnie wyglądać

Plmadzia czy jak te rzęsy doklejane odpadają to one wypadają razem z moimi ? bo po ostatniej wizycie na przedłużaniu rzęs moje oczy wyglądaja na wybrakowane

Stary 2011-07-27, 11:37   #593
mloda1989
Zakorzenienie

no podopno jak twoja konczy zycie to wypada razem ze sztuczna
Stary 2011-07-27, 11:42   #594
drcron
Zakorzenienie

to co jak zrobie nastepnym razem to bedę łysa bo tamte mi nie odrastają

Stary 2011-07-27, 12:14   #595
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Plmadzia czy jak te rzęsy doklejane odpadają to one wypadają razem z moimi ? bo po ostatniej wizycie na przedłużaniu rzęs moje oczy wyglądaja na wybrakowane
Jak masz dobrze przyklejane, to powinna wypadać razem z twoją, i wcale ich mniej nie będziesz miała, tylko takie wrażenie, ze byly długie i geste a potem sa krótkie i mniej ich, ale to tylko złudzenie.rzesa maxymalnie żyje 100 dni, a jak tobie ją przyklejają to nie do takiej krótkiej tylko takiej dłuższej, to pożyje z tą sztuczną max do 8 tyg. Ja moim klientka robię co 1,5mc nowe, i czasami kilka zostaje.

Kupiłam sobie wkońcu strój kąpielowy, heh i jak nie lubię różowego, to pani mnie przekonała do różu z brązemAle chyba fajnie w nim wyglądam, choć musze poćwiczyć brzuszki

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:20   #596
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Dusia jak leje!!!!!!oszaleje,najwyż ej w środku się spotkamy,zadzwonie jak będę wyjeżdżała z domu
Oliwka- w środku Manu, przed Leroy i Tchibo jest taki placyk zabaw dla dzieci. Moja tam nigdy nie była, a miejsce chyba w sam raz dla naszych maluchów. Może tam się spotkamy? Na pewno przyjade z Olą bo dziś przez ten deszcz nie byłyśmy na spacerku.
Pod "ręka" będziemy miały np. Tchibo - kawka/ coś słodkiego
A Darusię zgarnę spod kina, jak zadzwoni, że już jest.

Cytat:
U mnie też leje od rana. Ciekawe jak tam dziewczyny nad morzem mają. Zaraz do Asiulka skrobnę...
Cytat:
Asiulek napisała że u nich pogoda ok, że jeszcze nie padało... No i mała znośna - a tak się bała

W zasadzie to się smażą, dziś też bezchmurnie... w dowód mam fotkę z Wercią w baseniku Asiulek pewnie wstawi jak wróci
Przedwczoraj rozmawiałam z Asiulkiem - też mówiła, że mają ładną pogodę - a u nas wtedy tez nie było za ciekawie, przelotnie padało.
Niech więc nad morzem (chociaż w Mielenku )tak ładnie zostanie bo o świcie tam ruszamy

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:27   #597
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
dziewczyny co w okolice mielna jada - ryba taniej http://citeam.pl/oferty/cala-polska-...lus-2011-07-27
Mloda dzięki już 2 razy z Twojego polecenia coś kupuję
na tej stronie jeszcze nie bylam kupuję te rybki i tam jest fryzjerek dla dzieci w ofercie a to jest bliziutko mojego domu za 15 zyla
fajnie w środku bo sa zdjęcia mnóstwo zabawek dla dzieci i fotele samochodziki-super
a moze cos będziesz miała z polecenia jakis bonus to daj linka,poleć mnie a ja się zarekestruje i kupię te vochery

Gmyrelka na 95% jedziemy do Mielenka
Gmyrelka kupcie rybke to razem na obiadek pojedziemy

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-07-27 o 12:34
Stary 2011-07-27, 12:32   #598
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

u mnie też leje i do tego jest 14 stopni!!!
Kubuś zasnął a ja sie obżeram patisonami w cieście naleśnikowym

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:32   #599
mloda1989
Zakorzenienie

oooo to zaraz to mozna tak zrobic ale przez facebooka zeby cos na moje konto poszlo albo przez email jak jeszcze nie kupilas to moge wyslac tak
Stary 2011-07-27, 12:36   #600
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
oooo to zaraz to mozna tak zrobic ale przez facebooka zeby cos na moje konto poszlo albo przez email jak jeszcze nie kupilas to moge wyslac tak
PW
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości