etorebka.pl cz. 29 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 09:54   #3571
charal
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Podoba mi się ,wreszcie zrobię porządek z tymi klamotami , kliknę
Kliknij i zdaj potem relację, też by mi się coś takiego przydało
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:30   #3572
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzień doberek

D
Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
ja już czuję ten trzepot myśli w głowie- a może bym i ja coś zamówiła:hah aha:

albo i nie ukoi- chrupkość placków ziemniaczanych jest niezastąpiona

bardzo masz restrykcyjna dietkę?

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

hm to nie jest taki zupełnie normalny objaw........... rozumiem plusy sytuacji, ale..
zjedz rosół! bulion! mniam mniam
aj tam aż taka nie jest restrykcyjna ale nie jem na razie nic smażonego Taka mam diete że wczoraj mój tż zabrał mnie na pifko ale dzisiaj znowu post
Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość

odezwij sie do osob, ktore ja maja (przez katalog) - moze ktos chce sie pozbyc

nie gadajcie o jedzeniu, bo od 3 dni na jego widok mnie mdli (nie jestem w ciazy). wczoraj nic nie zjadlam, a dzisiaj na sile wcisnelam jednego nalesnika
oj co się dzieje
Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość

Zaglądam tu cały czas, ale się nie odzywam bo jestem w jakimś szale zakupowym Cały czas siedze na allegro i sklepach internetowych, obłęd. No nie mogę się powstrzymać

Maggie pisałaś, że Twój piesek biega "przez sen"- mój też tak robi I szczeka, warczy. A później pochrapuje
oooo i co tam ciekawego wyszperałaś?

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Popieram

Mnie obecnie kuszą te chanelki
moja koleżanka ma czerwona i jest boska a ile kosztuje i gdzie ja znalazłaś?

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:44   #3573
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
autografy mogę rozdawać, ha!

no prawda, że sierota? ja ogólnie zakręcona jestem, ale on sierota do potęgi entej .

ja z kolei o swoich postanowieniach zawsze...zapominam . ale teraz muszę się postarać, nooo

mooooże

nieeeeeee
czy to nie jest chore? śnimy sobie nawzajem... mi dziś śnił się przystojniak . ten taki co na imprezie byłam u niego kiedyś i na wakacjach byliśmy razem. ehhhhhh

oooooooooo

ja dziś byłam na zakupach. i kupiłam 2 pary spodni. teraz mam tyle par spodni, że na długo mi wystarczą . no ale czarne proste spodnie i ciemne jeansy ładnie leżące przydadzą się zawsze, prawda?
za to bluzki i sweterki muszę sobie pokupować teraz.
czarne i ciemne spodnie muszą być w szafie nie wiesz kiedy będa potrzebne a sweterki i bluzeczki .... nigdy dość a pokażesz jakie zakupiłaś? To ja tylko zakupiła skromnie bluzeczkę i spódniczkę

Stary 2011-07-27, 10:54   #3574
iza251
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: etorebka.pl cz. 29

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Kliknij i zdaj potem relację, też by mi się coś takiego przydało
My to takie towarzystwo wzajemnego zakupocholicznegoo nakręcania się na tym wątku
Jasne,że dam znać
Stary 2011-07-27, 10:58   #3575
dor1kaaaa
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1311750021

dziewczyny czarne czy karmelek mam dylemat
dziewczyna zamawia na sigmie a ja nie wiem które

Stary 2011-07-27, 11:01   #3576
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość

karmel
Stary 2011-07-27, 11:02   #3577
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:

Zależy jakieś masz ubrania Ja bym wzięła czarne, bo karmel by mi do niczego nie pasował ( w sensie do żadnego okrycia wierzchniego ).

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 11:12   #3578
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/szkatulka-na-bizut...733281047.html

kliknę chyba to pudło,bo mi się biżu już nie mieści w tych pudełeczkach porozrzucanych po całych domu
co myślicie,nie za wielkie to to choć takie mi właściwie potrzebne
Ja uważam że jest idealna na biżuterię ja też mam tego wszystkiego bardzo dużo i mam 2 pudełeczka ale wolałabym żeby było jedno i naprawdę mi sie podoba

Charalku fajny kolorek czekamy na zdjęcie w oryginale

U mnie też pada

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Zależy jakieś masz ubrania Ja bym wzięła czarne, bo karmel by mi do niczego nie pasował ( w sensie do żadnego okrycia wierzchniego ).
Cytat:
karmel
karmel i sie podoba ale wiem że czarne są bardziej praktyczniejsze kurcze masakra

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez strilinga Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,

co słychać? Ja się zakochałam w czarnej Jill, jest świetna. Na dodatek świeci się, bo używam takiego olejku z drobinkami z sephory i ostatnio byliśmy w kinie i położyłam ją sobie na kolanach i teraz nie dość, że jest świetna to jeszcze błyszczy w sztucznym świetle, co jest moim zdaniem genialne i oczywiście tymczasowe

Tak poza tym to nadal nie napisałam pracy magisterskiej, tzn nie zaczęłam na serio pisać, a mam już tylko 4.5 tygodnia. Nie rozumiem swojego postępowania. Jutro na pewno zacznę. Tak.

Byłam chora przez 2 dni, ale już jest lepiej. Sądzę, że w wyzdrowieniu pomógł mi ebay, dzięki któremu nie musiałam wychodzić z łóżka i się wygrzewałam. Polecam serdecznie ;P
Hej kurcze nie mogę sobie skojarzyć jaka to jest czarna Jill
To marsz do pisania pracy przecież juz mało czasu zostało Jak juz zaczniesz pójdzie jak z górki zobaczysz

Stary 2011-07-27, 11:14   #3579
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Nika,dobrze,że cię widzę
Pytanie odnośnie budowy,kto Ci projektował łazienki,wynajęliście projektanta wnętrz czy sama sobie wymyśliłaś ?A kuchnię mieliście projekt od projektanta czy od razu z salonu tak,gdzie kupowaliście robili wizualke?

Izuś my zamawialiśmy projekt on-line, wszystko "projektujemy" sami w łazience- wiedziałam, że chcę mieć ściankę zamiast kabiny, miałam marzenie odnośnie takiej półokrągłej, z małych kamieni jakby antycznych, niestety- koszta nas przerosły. Także mam wypłytkowaną ścianę dość długą, mam nadzieję, że obejdzie się bez drzwi szklanych Wczoraj dostałam do męża w prezencie- baterię z natryskiem z bajerami, więc w sumie mam już wszystko. Pozostaje wymiana lustra, kupiłam zwykłe, proste w leroyu, teraz zakochałam się w pięknym czarnym w ramie- jakby obraz z Ikei, także pojadę wymiankę przeprowadzić

Kuchnia, która mi się marzyła- wyniosłaby nas ok 17tyś złotych, także kupiliśmy gotowe szafki, powymierzaliśmy oczywiście najpierw wszystko- mąż będzie je sam składał (szafki). Blat dokupuję sama, bo ten mi się nie podobał. Nie jest to kuchnia z tych najtańszych, ale nie jest też drożyzną, a co miesiąc mąż będzie mi coś w niej usprawniał- jakieś relingi, inne bajery, żeby była mocniejsza.
Co do koszy w szafkach, o których pisałyście, to ja jestem zwolennikiem tego okrągłego w szafce narożnikowej, bo jest bardzo wygodny

Mój pomysł na wnętrze przeszedł przemianę, teraz do fuksji będzie caffe latte i tapeta w panterkę, kupiłam już też lampę do kuchni, a z drzwiami i panelami do salonu wstrzymujemy się do 3 -4 sierpnia, bo będzie w leroyu akcja- drzwi i panele i mają być fajne promocje
Cytat:
Dziewczyny doradźcie mi, niedługo mam wesele, i nie mam butów, sukienkę mam taką ciemno śliwkową, prawie bakłażan, jakie mam buty kupić? tylko żadne nude, nie chcę nudów, chcę jakiś kontrastowy kolor, ale do tej śliwy to niewiele co pasuje, nie chcę czarnych dodatków, bo za smutno będzie, kurde w końcu wezmę i kupię inną sukienkę

Jak dla mnie, najbardziej złoty miałam taką sukienkę na mamy weselu, wysokie buciki na szpilce czarne, a reszta dodatków złota, ale złote szpilki też by świetnie wyglądały, mi było szkoda kasy na jednorazowe wyjście, żeby takowe zakupić.
Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość

ale fajna tytka???????

ale gdzie w takim razie mail z danymi
Świetna, będę zaglądać do tej sprzedającej, bom się zauroczyła w TH
Wieczorkiem podeślę dane,dziś już powinna być u Ciem
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 11:19   #3580
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dziękuję ślicznie za skorzystanie z mojego kodu i za zasilenie mojego konta niech torebka przyjdzie bez wad

Stary 2011-07-27, 11:20   #3581
roxana222
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Hmm wydaje mi się, że niecałe 50zł
Ja znalazłam tylko takie za 50 parę

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Ok to skończyłam póki co Rabbit Hole które wczoraj zaczęłam ale usnęłam bo oglądałam ok 2:00 Bardzo fajny film o ludzkich emocjach, o tym jak ważne jest wsparcie w partnerze i o tym w jak różny sposób ludzie szukają ukojenia bólu i gra Kidman faktycznie świetna teraz poleci albo Unknown albo Green lantern .. albo Bad Teacher
aaaa a wczoraj oglądałam jeszcze wodę dla słoni ... i film byłby fajny ... gdyby nie Pattison jego mina jak srający na pustyni kot przez cały film niesamowicie mnie drażniła .. teraz będę musiała przeczytać książkę żeby zmyć ten obraz z pamięci (bez urazy dla wszystkich jego fanek ... ale nie cierpię go )
Dziękuję za recenzję

Ja mogę tylko polecić film "Super 8", na którym byłam niedawno w kinie. Według mnie świetny film, super się oglądało

Cytat:

moja koleżanka ma czerwona i jest boska a ile kosztuje i gdzie ja znalazłaś?
Zaraz Ci podeślę linka na PW

Cytat:

Według mnie karmel
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:00   #3582
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Dziękuję za recenzję

Ja mogę tylko polecić film "Super 8", na którym byłam niedawno w kinie. Według mnie świetny film, super się oglądało

Według mnie karmel
Dziękuję tyle kaski zapłaciła za nią koleżanka fajna jest taka wieksza Zapisałam się na oba kolorki zobaczymy co bedzie dalej

Stary 2011-07-27, 12:07   #3583
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję tyle kaski zapłaciła za nią koleżanka fajna jest taka wieksza Zapisałam się na oba kolorki zobaczymy co bedzie dalej

Normalnie tak mnie korci, żeby coś kliknąć, że to jakiś totalny obłęd... Przed chwilą zrobiłam sobie wish listę, sporo tego

I ciągle zastanawiam się nad tą bordową Giną, i jeszcze jakąś godzinę temu pod uwagę wzięłam również średnią fuksjową Kristy, a wcześniej nie zwracałam na nią uwagi
Stary 2011-07-27, 12:13   #3584
farfalla
Zakorzenienie

BUENOS DIAS
Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

ja przelotem

nadrobiłam pobieżnie tylko, widzę, że wątek się rozkręcił

Wszystkim Aniom spóźnione najlepsze życzenia

No i dostałam się na studia

Dobranoc
Gratulacjeeeeeee no to pijemy z tejże okazyji

Cytat:
Hello,helllo

Boszeee znów pada...

Eeee, nie czaju właśnie ... Ja mam nadzieję,że obecna TU młodzież nas nauczy

No ,dostałam meila wczoraj,że mój wysłany - WRESZCIE

Ooo mój zegarek
fajny ten twój zegarek kurcze kusicie tymi zegarkami i kusicie .. a ja przecież nie nosze zegarków a przez was mi się podobają
Cytat:
http://allegro.pl/szkatulka-na-bizut...733281047.html

kliknę chyba to pudło,bo mi się biżu już nie mieści w tych pudełeczkach porozrzucanych po całych domu
co myślicie,nie za wielkie to to choć takie mi właściwie potrzebne
Ładna i wcale nie będzie aż taka duża jak Ci się wydaje, śmiało klikaj
Cytat:

hmmm karmelek wbrew pozorom do wielu rzeczy będzie pasował a ciekawszy
Cytat:
Dzień dobry

Dziękuję za recenzję

Według mnie karmel
Ja wczoraj oglądałam Green Lantern jeszcze ... i baaaardzo średni :/ od taka kolejna jakaś adaptacja komiksu czy czegoś .. nie porwał mnie ani troche ale co kto lubi
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2011-07-27 o 12:15
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:16   #3585
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:

Normalnie tak mnie korci, żeby coś kliknąć, że to jakiś totalny obłęd... Przed chwilą zrobiłam sobie wish listę, sporo tego

I ciągle zastanawiam się nad tą bordową Giną, i jeszcze jakąś godzinę temu pod uwagę wzięłam również średnią fuksjową Kristy, a wcześniej nie zwracałam na nią uwagi
Jak ja Cię rozumiem.
W tej chwili oglądam kosmetyki z elfa, a przecież ja mało kolorowych kosmetyków używam, po co mi to
Jeśli o mnie chodzi to to wszystko chyba od nadmiaru wolnego czasu, w piątek skończyłam praktyki i teraz mam sporo wolnego i siedzę na tych wszystkich stronkach i klikam tylko

Kurcze, potrzebna mi opinia kogoś kto ma kristy tą płócienną, granatowo-beżową. Korci mnie żeby ją kliknąć i tak się wstrzymuje od jakiegoś czasu.

Edytowane przez nebya
Czas edycji: 2011-07-27 o 12:18
Stary 2011-07-27, 12:32   #3586
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja Cię rozumiem.
W tej chwili oglądam kosmetyki z elfa, a przecież ja mało kolorowych kosmetyków używam, po co mi to
Jeśli o mnie chodzi to to wszystko chyba od nadmiaru wolnego czasu, w piątek skończyłam praktyki i teraz mam sporo wolnego i siedzę na tych wszystkich stronkach i klikam tylko

Kurcze, potrzebna mi opinia kogoś kto ma kristy tą płócienną, granatowo-beżową. Korci mnie żeby ją kliknąć i tak się wstrzymuje od jakiegoś czasu.
Charal jej przypadkiem nie ma ?
Stary 2011-07-27, 12:32   #3587
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj oglądałam Green Lantern jeszcze ... i baaaardzo średni :/ od taka kolejna jakaś adaptacja komiksu czy czegoś .. nie porwał mnie ani troche ale co kto lubi
Takich filmów nie lubię

Cytat:
Jak ja Cię rozumiem.

Ja weszłam na elfa, nie mogłam się za bardzo połapać i wyszłam. Mój portfel przynajmniej nie ucierpi

Mam wakacje i to też chyba przed namiar wolnego czasu. Nie ma co robić to się łazi po tych wszystkich stronach ze sklepami online
Stary 2011-07-27, 12:36   #3588
charal
Zakorzenienie

Dziewczyny pokażę Wam tą torebeczkę i kieckę na wesele, sukienka jest bardziej śliwkowa i tak sie aż nie świeci, jak to razem wygląda? musze za butami się rozejrzeć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdj1 001.jpg (42,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj1 002.jpg (56,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj1 003.jpg (38,5 KB, 27 załadowań)
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:36   #3589
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Takich filmów nie lubię

Ja weszłam na elfa, nie mogłam się za bardzo połapać i wyszłam. Mój portfel przynajmniej nie ucierpi

Mam wakacje i to też chyba przed namiar wolnego czasu. Nie ma co robić to się łazi po tych wszystkich stronach ze sklepami online
Ja w ogóle nie lubię Sci-Fi ... i wyjdę na ignorantkę pewnie, ale takich filmów jak Star Wars czy Władca Pierścieni nie oglądałam bo po 10 minutach mnie nudziły
/A.H/
Stary 2011-07-27, 12:36   #3590
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Charal jej przypadkiem nie ma ?
Być może, ktoś mi już pisał kiedyś, że ma ją jakaś wizażanka ale ja nie zapamiętałam i zdjęć też nie mogłam znaleźć Więc Charal jeśli masz płócienną kristy to się odezwij

Cytat:

Mi się już trzy rzeczy z elfa spodobały Kusi, oj kusi.
Moja mama zawsze mi mówi, że jak się nie ma co robić to głupoty do głowy przychodzą

Stary 2011-07-27, 12:36   #3591
roxana222
Zakorzenienie

Co sądzicie o tej Krysi w kolorze fuksji ? Z czym byście ją nosiły ? Jakie stroje/kolory ?
Stary 2011-07-27, 12:38   #3592
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny pokażę Wam tą torebeczkę i kieckę na wesele, sukienka jest bardziej śliwkowa i tak sie aż nie świeci, jak to razem wygląda? musze za butami się rozejrzeć
Wygląda tak, że wow

Stary 2011-07-27, 12:40   #3593
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładnie

Dobrałabym teraz tylko buty w kolorze torebki

Cytat:
Ja w ogóle nie lubię Sci-Fi ... i wyjdę na ignorantkę pewnie, ale takich filmów jak Star Wars czy Władca Pierścieni nie oglądałam bo po 10 minutach mnie nudziły
Władcę Pierścienie obejrzałam, wszystkie części, ale za to nigdy ani jednej Piratów z Karaibów

Cytat:

Mi się już trzy rzeczy z elfa spodobały Kusi, oj kusi.
Moja mama zawsze mi mówi, że jak się nie ma co robić to głupoty do głowy przychodzą
A co Ci się spodobało ?

Dokładnie
Stary 2011-07-27, 12:46   #3594
lemoniadowo
Raczkowanie

Orientujecie się kiedy jakaś nowa kolekcja ma być?

lemoniadowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:47   #3595
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:

A co Ci się spodobało ?

Dokładnie
http://www.eyeslipsface.com/studio/l...atte_lip_color
http://www.eyeslipsface.com/elf/lips...ossy_lip_shine
http://www.eyeslipsface.com/studio/f...inition_powder

Stary 2011-07-27, 12:50   #3596
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładnie

Dobrałabym teraz tylko buty w kolorze torebki

Władcę Pierścienie obejrzałam, wszystkie części, ale za to nigdy ani jednej Piratów z Karaibów

A co Ci się spodobało ?

Dokładnie
a ja odwrotnie

kurde ale lipna pogoda ... aż się nie chce z domu wychodzić .. a miałam na jakieś zakupy wpaść bo jutro nie dam rady a w pt praca ... ehhh ja i te moje "ambitne" dylematy ... ciężkie jest życie kobiety ...
/A.H/
Stary 2011-07-27, 12:54   #3597
iza251
Zakorzenienie

Char,śliczna ta torebunia,kolor bajkowy
Stary 2011-07-27, 12:59   #3598
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
czy ta sukienka jest z Orsaya ?? ... moja mama ma identyczną czarną, świetnie wygląda

a torebka pewnie z SH ? ... sliczna

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2011-07-27 o 13:02
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:59   #3599
roxana222
Zakorzenienie

Do czego dokładnie służy ten biały puder ?

Cytat:
a ja odwrotnie

kurde ale lipna pogoda ... aż się nie chce z domu wychodzić .. a miałam na jakieś zakupy wpaść bo jutro nie dam rady a w pt praca ... ehhh ja i te moje "ambitne" dylematy ... ciężkie jest życie kobiety ...
No i bomba

Ja robotnika pilnuję
Stary 2011-07-27, 13:05   #3600
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Do czego dokładnie służy ten biały puder ?
Ten puder jest transparentny, fajnie matuje skórę

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości