Krakowianki - wybiła część XII! - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 13:28   #3901
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
1. W podobnej sytuacji już 2x dzwoniłam na pogotowie i raz doniesiono mnie na rękach na SOR. Za każdym razem odmówiono udzielenia pomocy, bo:
a) nie miałam przy sobie papierów (chyba nie są świadomi, że można donieść później)
b) ból był rozlany, więc nie potrafiłam sprecyzować, co mnie boli, więc nie wiedzieli, gdzie mnie wysłać, to odesłali do domu.

2. Masakra! Co oni robili zapobiegawczo od ostatniej powodzi?
1. a)co do papierów to z jednej strony można to zrozumieć, a z drugiej nie. to nie wina lekarzy, że papierki są najważniejsze, a NFZtu, a pacjenci wyżywają się własnie na lekarzach. z pkt. widzenia pacjenta jest to dramat
b) no tak bo w domu to przestanie
na SORach lekarze nie lubią się długa i grzebać przy pacjencie, bo wychodzą z założenia, że ideą SORów jest nagła pomoc i to najlepiej w nieskomplikowanych przypadkach lub w bezpośrednim zagrożeniu życia, a to co nimi nie jest nadaje się do zwykłej kontroli.

2. Mall niewiele brzegi Wisły nieuregulowane, bo ekolodzy się nie zgadzają, wały niepodniesione, a jedynie w niektórych miejscach wzmocnione, a jeśli chodzi o wzgórza to problem cały czas wraca i oprócz wzgórza zamkowego, które wzmocnione było, a teraz spłynęło inne są nieruszone:/

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28384451]
1. Strzeliłam w kolano? Dlaczego? To, że mnie nie odpowiada nie oznacza że Tobie nie będzie. Chyba mamy różne rodzaje skóry, nieprawdaż?
2. Poza tym Ty pozbywasz się cieni, ponieważ chyba Ci nie pasują, prawda?
3. Chyba nie oczekujesz że oddam Ci coś co używam, lubię i z czego jestem zadowolona? [/QUOTE]

1. przeczytałam Twoją opinię i te na KWC, w większości każda stwierdziła, że
a) nie jest to podkład do krycia cery problemowej, którą ja mam
b) jest lepki, zbiera kurz itp.
c)ciemnieje na twarzy
chociażby dlatego poddaję w wątpliwość jego jakość. a poza tym na zdjęciu wydaje się że będzie za ciemny, co oczywiście nie przesądza o sprawie.
2. a jakie to ma znaczenie z jakiego powodu pozbywam się cieni? co to ma do rzeczy?
3. a czy ja powiedziałam, że czegoś takiego oczekuję?
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 13:34   #3902
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
1. przeczytałam Twoją opinię i te na KWC, w większości każda stwierdziła, że
a) nie jest to podkład do krycia cery problemowej, którą ja mam
b) jest lepki, zbiera kurz itp.
c)ciemnieje na twarzy
chociażby dlatego poddaję w wątpliwość jego jakość. a poza tym na zdjęciu wydaje się że będzie za ciemny, co oczywiście nie przesądza o sprawie.
2. a jakie to ma znaczenie z jakiego powodu pozbywam się cieni? co to ma do rzeczy?
3. a czy ja powiedziałam, że czegoś takiego oczekuję?
ad. 1 - Nie chodzi o jakość podkładu a o jego dopasowanie do Twojego typu skóry. Jakość sama w sobie zła nie jest, jest to jeden z lepszych podkładów Rimmela, jednak po prostu nie jest dla mnie. Tyle w temacie recenzji.
ad. 2 - znaczenie ma takie, że ja tak samo jak Ty pozbywam się rzeczy które mi nie podchodzą, co jej tak oczywiste jak malo co. stąd moje zdzwienie na Twój komentarz "strzał w kolano"...
ad. 3 - nie, nie poiwedziałaś, ale taki był ogólny wydzwięk Twoich wszystkich razem wziętych wypowiedzi
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 14:16   #3903
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
nie ma sprawy

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28385666]
ad. 1 - Nie chodzi o jakość podkładu a o jego dopasowanie do Twojego typu skóry. Jakość sama w sobie zła nie jest, jest to jeden z lepszych podkładów Rimmela, jednak po prostu nie jest dla mnie. Tyle w temacie recenzji.
ad. 2 - znaczenie ma takie, że ja tak samo jak Ty pozbywam się rzeczy które mi nie podchodzą, co jej tak oczywiste jak malo co. stąd moje zdzwienie na Twój komentarz "strzał w kolano"...
ad. 3 - nie, nie poiwedziałaś, ale taki był ogólny wydzwięk Twoich wszystkich razem wziętych wypowiedzi[/QUOTE]

1. zgadzam się
2. jest to dla mnie oczywiste, że pozbywasz się rzeczy, których nie używasz albo Ci się nie sprawdziły, a nie tych które lubisz i nie założyłam, że jest inaczej. a stwierdzenie "strzał w kolano" odnosił się do recenzji, w której negatywnie oceniłaś ten podkład, a co za tym idzie jeśli przy zakupach sugeruję się np. Twoim blogiem/KWC/opinią innych osób to siłą rzeczy to zniechęca choć biorę poprawkę na to że co złe dla innych nie znaczy że się nie sprawdzi u mnie
3. to źle zrozumiałaś moje słowa

2 dni studiowałam niczym matematyk stronki o soczewkach nie mogąc się zdecydować i co? zadzwoniłam do optilandu i w ciągu 5min facet rozwiał moje wątpliwości, a przy okazji okazało się że nie muszę kupować 6szt. tylko mogę 2 mogłam tak od razu

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

no to od 4.08 mamy droższe bilety
http://www.mpk.krakow.pl/pl/bilety2/...owych04082011/
.
Stary 2011-07-27, 14:17   #3904
Ineso
Matka Smoka

Dziś ogarnął mnie kryzys urlopowy - wcześniej jakoś się trzymałam, mimo tej paskudnej pogody, ale ileż można to znosić?! Mój pierwszy w życiu dwutygodniowy urlop - cały w deszczu Już mam dość czytania nicnierobienia - rano miałam kryzys z wstaniem z łóżka, bo po co?

Złapałam nikłego neta, więc poddałam się i trochę wizażuję - cośtam nadrobiłam, ale niewiele i będzie wyrywkowo:

hiper - dobrze, że wydłużasz pędzle - bo pewnie ja coś wezmę - tylko kartkę z nr. Hakuro, które ostatnio zanotowałam mam w domu, więc nie mogę się zorientować cenowo.

Cholerko - przecież ostatnio wspominałam o szydełkowaniu - z puszczeniem oka do Nojco
Jak rozumiem kredki z Sephory więcej nie szukałaś?

mmmm, ecrulo, ola - co do masek Stapiz, bo to moje zamówienie. Ręki sobie nie dam uciąć, bo to dawno było, ale znając moje podejście do organizacji zamówień - na pewno wyraźnie dałam znać w wątku, że dla ecrulo zostaje jeszcze jakaś część w dużym słoju. Na pewno nic nie ustalałam po kryjomu i wszystkie informacje były w klubie - ecrulo może to sprawdzić chyba? Ja wzięłam na 100% tylko 250ml, bo przelewałam do oryginalnego pojemnika po poprzednim Stapizie i w dodatku miałam do porównania drugie oryginalne 250ml Stapiza, bo ktoś takie brał - więc na pewno nie wzięłam więcej. Pamiętajcie, że opakowanie ma wskazaną pojemność tylko do określonej wysokości - nie całe (krem nigdy nie jest po brzeg). Może mmmmm odliczając dla oli i dla siebie odlała za dużo po prostu?
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 14:31   #3905
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Pamiętajcie, że opakowanie ma wskazaną pojemność tylko do określonej wysokości - nie całe (krem nigdy nie jest po brzeg). Może mmmmm odliczając dla oli i dla siebie odlała za dużo po prostu?
Wiem, ciężko sprawdzić w takim wiadrze ilość dokładnie. Oli odlewałyśmy z Kasiencją u Mju na szybko i nawet nie pamiętam do czego. A sobie na 100% nie odlałam za dużo bo mi zostało na końcu i mam najmniej z wszystkich, nawet nie 200 ml. Ale dla mnie nie ważne, nie ma dla mnie różnicy i tak zanim to zużyję to straci ważność

Mam zniżkę do Dziubeki ważną do dzisiaj jak ktoś ma ochotę to pisać

I wyjeżdżam Pa pa
Stary 2011-07-27, 14:36   #3906
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Dziś ogarnął mnie kryzys urlopowy - wcześniej jakoś się trzymałam, mimo tej paskudnej pogody, ale ileż można to znosić?! Mój pierwszy w życiu dwutygodniowy urlop - cały w deszczu Już mam dość czytania nicnierobienia - rano miałam kryzys z wstaniem z łóżka, bo po co?

Cholerko - przecież ostatnio wspominałam o szydełkowaniu - z puszczeniem oka do Nojco
Jak rozumiem kredki z Sephory więcej nie szukałaś?
Ja bym oddała dużo za urlop dwutygodniowy, nawet jakby miał być cały w deszczu . Ale potrafię Cię zrozumieć. A gdzie jesteś?

Pamiętam o szydełkowaniu ale się nie odzywałam, bo ja nie dam rady załatwić Wam tego za darmo - nie ja uczę tylko Pani Bogusia. Swoją drogą piekne cuda robi . Więc jak przeczytałam o czyjejś siostrze, to stwierdziłam, że pewnie skorzystacie z tej okazji. Ale jakby coś, to polecam się
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 14:42   #3907
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Ja chcę Sephorowy Powder Brush nr 48!
Obiecuję go przytulać, całować, pieścić jego sexowne włoski, gładzić po długiej czarnej rączce... kochać miłością bezwarunkową i dozgonną!
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:06   #3908
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
W podobnej sytuacji już 2x dzwoniłam na pogotowie i raz doniesiono mnie na rękach na SOR. Za każdym razem odmówiono udzielenia pomocy, bo:
a) nie miałam przy sobie papierów (chyba nie są świadomi, że można donieść później)
b) ból był rozlany, więc nie potrafiłam sprecyzować, co mnie boli, więc nie wiedzieli, gdzie mnie wysłać, to odesłali do domu.
Świetnie... jak ja dzwoniłam na pogotowie przy ataku kamieni w woreczku, to pierwsze pytanie czy zejdę na dół przed klatkę. Powiedziałam że nie, bo nie dam rady się nawet ubrać a co dopiero chodzić, na co mój się zaoferował że on mnie ubierze i sprowadzi na dół. I usłyszał że skoro jesteśmy w stanie sprowadzić mnie na dół to ma mnie wpakować do auta i przywieźć żeby nie musieli jechać

Cytat:
2. Mall niewiele brzegi Wisły nieuregulowane, bo ekolodzy się nie zgadzają, wały niepodniesione, a jedynie w niektórych miejscach wzmocnione, a jeśli chodzi o wzgórza to problem cały czas wraca i oprócz wzgórza zamkowego, które wzmocnione było, a teraz spłynęło inne są nieruszone:/
Ekologów to najchętniej bym wystrzelała jak kaczki
Stary 2011-07-27, 15:18   #3909
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Ekolodzy i rowerzyści - zakała społeczeństwa! Hahahahahaha

Nie-do-wiary.... to co się dzieje za oknem
Stary 2011-07-27, 15:20   #3910
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Ekolodzy i rowerzyści - zakała społeczeństwa! Hahahahahaha

Nie-do-wiary.... to co się dzieje za oknem

Rowerzyści to mnie denerwują tylko wtedy jak jadą środkiem drogi i nie idzie wyprzedzić Albo jak mi się lusterka trzymają czy czegokolwiek na aucie jak stoją.

Gorzej z motocyklistami. Zwłaszcza tymi na ścigaczach. Kanalie jedne!
Stary 2011-07-27, 15:21   #3911
Ineso
Matka Smoka

Nojco - ja nie miałam na myśli kursu darmowego, rozumiem, że Meli musi z czegoś żyć lalaith pisała już kiedyś o siostrze, ale jakoś nic z tego nie wyszło, poza tym mnie się nie wydaje, żeby jej się chciało z nami męczyć za darmo, ale może czegoś nie zrozumiałam A Ty z czego prowadzisz zajęcia?oprócz nordic Mnie się u Was bardzo podoba, poza tym wszystko co związane z rozwojem osobistym bardzo mnie interesuje - niestety trochę mi do Was nie po drodze na stałe zajęcia.
Ja spędziłam tydzień w Bieszczadach, teraz siedzę w dziurze pod Kr. Zależało mi na dużej odmianie codziennego życia.
Stary 2011-07-27, 15:21   #3912
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
ja też

Ineso- a gdzie jesteś? nie dziwię Ci się... ja tam miałam w zeszłym roku w Bieszczadach i był dramat. jeszcze było zimno w domu bo babka nie chciała palić. tylko że jak temp. w dzień jest do 10st, a w nocy ledwo koło 0, śpi się pod 2kołdrami to chyba by wypadało skoro bierze pieniądze...
ale nie ma co marudzić- zamiast się denerwować, zaopatrz się w piersióweczkę z jakąś naleweczką, kalosze, płaszcz i fruuuu na spacery

rady łątwo dawać tylko jak samemu wyjść w balerinkach jak tak leje? a moje piękne, cudowne kalosze stoją w domu. ehhh cóż, trzeba iść bo co jak co ale siedzenie po godzinach w pracy to niemal foux pas
.
Stary 2011-07-27, 15:27   #3913
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Rowerzyści to mnie denerwują tylko wtedy jak jadą środkiem drogi i nie idzie wyprzedzić Albo jak mi się lusterka trzymają czy czegokolwiek na aucie jak stoją.

Gorzej z motocyklistami. Zwłaszcza tymi na ścigaczach. Kanalie jedne!
Oni zawsze tak jadą!

A od motocyklistów to mi się odtenteguj jestem po ich stronie

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Nojco - ja nie miałam na myśli kursu darmowego, rozumiem, że Meli musi z czegoś żyć lalaith pisała już kiedyś o siostrze, ale jakoś nic z tego nie wyszło, poza tym mnie się nie wydaje, żeby jej się chciało z nami męczyć za darmo, ale może czegoś nie zrozumiałam A Ty z czego prowadzisz zajęcia?oprócz nordic Mnie się u Was bardzo podoba, poza tym wszystko co związane z rozwojem osobistym bardzo mnie interesuje - niestety trochę mi do Was nie po drodze na stałe zajęcia.
Ja spędziłam tydzień w Bieszczadach, teraz siedzę w dziurze pod Kr. Zależało mi na dużej odmianie codziennego życia.
Ha! No to masz odmianę
No na razie tylko Nordic prowadzę . Nie odnalazłam w sobie innych talentów, włącznie z pedagogocznymi . Ale mamy bardzo fajny, kompetentny i zapalony stuff .

No to tak, jak mówiłam - polecam się z kursem szydełka. Jakiś rabat się zawsze załatwi

Zauwazyłam, że strasznie często zaczynam zdanie od "no" . Moi wykładowcy z dziennikarstwa byliby dumni .

Edytowane przez noicojamamtuwpisac
Czas edycji: 2011-07-27 o 15:30
Stary 2011-07-27, 15:34   #3914
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Wiem, ciężko sprawdzić w takim wiadrze ilość dokładnie. Oli odlewałyśmy z Kasiencją u Mju na szybko i nawet nie pamiętam do czego. A sobie na 100% nie odlałam za dużo bo mi zostało na końcu i mam najmniej z wszystkich, nawet nie 200 ml. Ale dla mnie nie ważne, nie ma dla mnie różnicy i tak zanim to zużyję to straci ważność
(...)

I wyjeżdżam Pa pa
Szkoda, że to teraz dopiero wyszło, bo nie da się wyjaśnić. Mnie odlewałaś do dwóch dużych pojemniczków 200 ml i dwóch małych - po kremie 50 ml i i po maseczce do stóp 100 ml (tutaj dostałam oczywiście pół opakowania). Po brzegi raczej nie było, no ale po prostu nie pamiętam i nie mam jak sprawdzić A w ogóle to chodzi o Stapiza czy o water mask?

Udanego wyjazdu

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Zauwazyłam, że strasznie często zaczynam zdanie od "no" . Moi wykładowcy z dziennikarstwa byliby dumni .
Nicki też

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:36   #3915
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
1. a)co do papierów to z jednej strony można to zrozumieć, a z drugiej nie. to nie wina lekarzy, że papierki są najważniejsze, a NFZtu, a pacjenci wyżywają się własnie na lekarzach. z pkt. widzenia pacjenta jest to dramat
b) no tak bo w domu to przestanie
na SORach lekarze nie lubią się długa i grzebać przy pacjencie, bo wychodzą z założenia, że ideą SORów jest nagła pomoc i to najlepiej w nieskomplikowanych przypadkach lub w bezpośrednim zagrożeniu życia, a to co nimi nie jest nadaje się do zwykłej kontroli.
1. papierki można donieść później, przecież nie zawsze masz przy sobie RMUA na wszelki wypadek
2. tylko że ja nie byłam w stanie chodzić, to nie był zwykły ból. Zamiast skierować mnie na oddział, to odesłali do domu, bo nie wiedzieli, na który oddział, bo przecież jak brzuch boli, to może boleć wszystko...

Ekolodzy niech się do drzew przywiązują, a nie miasto zalewają...
Cytat:
2 dni studiowałam niczym matematyk stronki o soczewkach nie mogąc się zdecydować i co? zadzwoniłam do optilandu i w ciągu 5min facet rozwiał moje wątpliwości, a przy okazji okazało się że nie muszę kupować 6szt. tylko mogę 2 mogłam tak od razu
Optiland rządzi! Jakie bierzesz w końcu?
Stary 2011-07-27, 15:37   #3916
Melka88
Zakorzenienie

Mnie też ta pogoda dobija jak mi tak będzie lało nad morzem w nast tygodniu to ja nie wiem
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:38   #3917
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
ja też
Bo my wszystko 'ja też'

Cytat:
Oni zawsze tak jadą!

A od motocyklistów to mi się odtenteguj jestem po ich stronie
Mam wnerwa tylko na ścigacze A raczej niektórych debili którzy w ogóle nie zważają na pasy i na auta

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość

Nicki też
Stary 2011-07-27, 15:38   #3918
Ineso
Matka Smoka

Nojco - a, bo ja zrozumiałam, że nordic prowadziłaś w zastępstwie a na codzień zajmujesz się tam czymś innym. Ja bym chciała w takiej branży pracować, tylko bardziej jako ogarniacz do wszystkiego
Też mam problem z ,,no". Czasem się staram i kasuję tuż przed wysłaniem posta

Tylko ja chciałam pomoczyć cielsko w Solinie, jak już byłam nad samym brzegiem, wyjść na górę jakąś i pojeździc w końcu w puszczy niepołomickiej na rowerze
Stary 2011-07-27, 15:46   #3919
2016070953
Konto usunięte

ohydna pogoda
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:48   #3920
Melka88
Zakorzenienie

Mnie zalazła raz za skórę rowerzystka jadąca chodnikiem - nie ścieżką rowerową.. Ludzi w cholerę, ta jedzie, nie dość że się jej miejsce zrobiło to jeszcze oburzona, że ma za mało.. No Jesusie świebodziński

p.s. Wiecie, że laserek to najlepsza zabawka dla kota ? Moja Mela zapinkala jak mały samochodzik za czerwonym punkcikiem

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-07-27, 15:51   #3921
2016070953
Konto usunięte

bede narzekać: zimno, mam @ i nawet kota nie mam do przytulenia
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:59   #3922
granatowo
Zadomowienie

DżiDżi, chciałabym od tego sprzedawcy Revlon CS, tylko muszę sprawdzić w drogerii, który odcień
Tylko, że w Rossmannie go nie widziałam. Macie pomysł gdzie go znaleźć?
Stary 2011-07-27, 16:01   #3923
mmmmmm
Zakorzenienie

Pisze z telefonu, widac to? Melka- bedzie pogoda, musi w koncu!
Stary 2011-07-27, 16:03   #3924
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Pisze z telefonu, widac to? Melka- bedzie pogoda, musi w koncu!
Zyję tą nadzieją, że jak się wypada..

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-07-27, 16:09   #3925
mmmmmm
Zakorzenienie

Widac! K. ciagle sprawdzal dlugoterminowa ale co dzien inna... W kazdym razie ja zabieram sukienki co koniec lipca a nie bylo kiedy w tym chodzic
Stary 2011-07-27, 16:17   #3926
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Widac! K. ciagle sprawdzal dlugoterminowa ale co dzien inna... W kazdym razie ja zabieram sukienki co koniec lipca a nie bylo kiedy w tym chodzic
Ja też codziennie sprawdzam
Mam nową sukienkę, jak już pisalam.. I wczoraj kupilam szorty.. 20 zl toż grzech nie brać

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-07-27, 16:17   #3927
Ineso
Matka Smoka

blair - jak myślisz na ile wystarczają te rybki?tzn. efekty bo znów są kupony za 25zł a Twój blogowy opis kusi.

Prognozy pogody są ostatnio o d...rozbić. Nic się nie sprawdza. Każdego dnia przesuwają poprawę o dzień później.
Stary 2011-07-27, 16:25   #3928
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
bede narzekać: zimno, mam @ i nawet kota nie mam do przytulenia
Ja też dotąd cierpliwie wytrzymywałam, ale ileż można? Jest smutno, szaro, buro. Zupełnie jak w listopadzie.
Poczekam tylko jak Kuba wróci i idziemy do łóżka (spać!), z winem, bo inaczej się nie da

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2011-07-27 o 16:36
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 16:30   #3929
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
wydział geodezji UMK jest bardo przyjemny, nie weidziałam ż ew urzedzie tak miło
ej przesiaduję tam od poniedziałku po 7h dziennie więc byłaś tam jak ja gdzieś siedziałam zagrzebana w papierach
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 16:40   #3930
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
DżiDżi, chciałabym od tego sprzedawcy Revlon CS, tylko muszę sprawdzić w drogerii, który odcień
Tylko, że w Rossmannie go nie widziałam. Macie pomysł gdzie go znaleźć?
Douglas

Cytat:
blair - jak myślisz na ile wystarczają te rybki?tzn. efekty bo znów są kupony za 25zł a Twój blogowy opis kusi.
Hmm - podobno dobrze jest raz na miesiąc zrobić (z tego co mówiła dziewczyna w gabinecie), więc myślę że na co najmniej półtora-dwa (wiesz że zawsze mówią żeby częsciej wszystko niż tak naprawdę potrzeba ).

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości