Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 12:50   #2611
Juleczka88
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez kasia_86_ Pokaż wiadomość
hej kochane, potrzebuje dla klientki ładny zapach męski - na razie chodzi o dezodorant dla pana w wieku ok 50 lat - więc nie taki młodzieżowy za bardzo a raczej klasyczny. może jak się spodoba to później weźmie wodę Co polecacie?
Signature. Bardzo podoba mi się także BST, ale chyba dla starszego mężczyzny jednak Signature.
Juleczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 13:03   #2612
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorceress79 Pokaż wiadomość
Nie mam; albo musiałabym składać zamówienie z bieżącego kat, tylko że poza próbką nie mam nic do zamówienia, albo w następnym kupować próbki. Tylko że w tej drugiej syt. nie załapałabym się na 45% i LRD bez tego kremu właśnie, więc nijak...
dostałam próbki w paczce z k10, myślałam, że każda kk dostała widocznie były do czegoś
Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
Moja lista z 11:
- zestaw korektorów do jasnej karnacji
- zestaw anew aqua - bransoletki i komplet bizuterii
- szampon do włosów
- lakier do paznokci sunshine
- slip into i to za zakup za 200 zł.

A co myslicie o tym komplecie biżuterii i bransoletkach? Warto je brać
nie lubię złota komplet odpada, ale bransoletki biorę z myślą że będą pasować do kolczyków ivala
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 13:06   #2613
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

nie lubię złota komplet odpada, ale bransoletki biorę z myślą że będą pasować do kolczyków ivala
Ja biorę to i to, bo za taką cenę warto tylko chciałam poznac wasze opinie
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 13:15   #2614
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Dziewczyny co sądzicie o szamponie do włosów z AT Age Retreat?? Czy faktycznie działa i czy nie przetłuszcza dodatkowo włosów?? Zastanawiam się nad zakupem tego szamponu razem z tym nowym sprayem Age Retreat za 13,90 lub ewentualnie ten szampon do włosów cienkich i delikatnych i nie wiem który lepszy?? Doradźcie proszę!!
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 13:36   #2615
cheneelle
Zakorzenienie

Wczoraj zadawałam pytanie na temat co jest w zestawach po szkoleniu PS a dokładnie chodziło o zestaw Planet Spa. Ponieważ były dwie różne odpowiedzi - za ktore dziękuję - napisałam z tym do Avonu. Oto odpowiedź:

Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że zestaw SPA do zamówienia po szkoleniu kosmetycznym zawiera:

PLANET SPA LAWENDA I JASMIN - MUS DO CIAŁA
PLANET SPA LAWENDA I JASMIN - MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA DO TWARZY
PLANET SPA LAWENDA I JASMIN - DWUFAZOWY PLYN DO KAPIELI
PLANET SPA LAWENDA I JASMIN - OLEJEK DO WLOSOW
PLANET SPA LAWENDA I JASMIN - OLEJEK DO TWARZY.

Z pozdrowieniami,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

Tak więc jeszcze coś innego

BTW ściagnęli mi gips
I założyli drugi
Stary 2011-07-27, 13:43   #2616
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o szamponie do włosów z AT Age Retreat?? Czy faktycznie działa i czy nie przetłuszcza dodatkowo włosów?? Zastanawiam się nad zakupem tego szamponu razem z tym nowym sprayem Age Retreat za 13,90 lub ewentualnie ten szampon do włosów cienkich i delikatnych i nie wiem który lepszy?? Doradźcie proszę!!
Co do age retreat to sie nie wypowiem bo nie używam. Mogę powiedzieć coś o AT volume do cienkich i delikatnych. W starszej wersji ten szampon był wychwalany przez moje klientki ale po zmianie opakowań a tym samym składu tego volume klientki przestały go kupować. Sama zauważyłam ze włosy są oklapnięte, zbyt natłuszczone i po 1 dniu tłuste u nasady. Stosowałam sam szampon bez odzywek i taki oto efekt tłustych kłaków po dniu od umycia. Nie polecam jeśli ma się problem z przetłuszczającymi sie włosami.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 13:43   #2617
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
ja mam obie(siostra ma) ta podłuzna szybko pękła lusterko oddzielilo sie od szczotki, (ma juz rok, wiec ma prawo) a ta okragła mam od kilku misiecy to jeszcze nic sie nie dzieje
sa praktyczne bo do torebki
znowu z tej okragłej duzej wypadaja mi juz jakby to znazwac te kiełki co czesza kuleczki czerowone najpierw a pozniej reszta
tez mam ja długo wiec moze to juz jej czas, ale powiem Wam ze kazda szczotke co mam z tymi "kielkami" tak mi sie robi nawet nie z avonu
i tak ja lubie
Ja mam zwykłą szczotkę z Avonu z tymi kuleczkami i żadna nie odleciała, a mam szczotkę kilka lat.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 13:50   #2618
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
dostałam próbki w paczce z k10, myślałam, że każda kk dostała widocznie były do czegoś
Próbki były dołączane do farb do włosów

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Moja Mama bardzo chwali sobie ten Age Retreat Kupuje go od dłuższego czasu i nie narzeka. Nic więcej Ci nie powiem, bo ona odpowiada tylko "podoba mi się"
Jeśli dobrze kojarzę, to dziewczyny nie chwaliły tego sprayu. Były z niego niezadowolone.
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 13:57   #2619
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Co do age retreat to sie nie wypowiem bo nie używam. Mogę powiedzieć coś o AT volume do cienkich i delikatnych. W starszej wersji ten szampon był wychwalany przez moje klientki ale po zmianie opakowań a tym samym składu tego volume klientki przestały go kupować. Sama zauważyłam ze włosy są oklapnięte, zbyt natłuszczone i po 1 dniu tłuste u nasady. Stosowałam sam szampon bez odzywek i taki oto efekt tłustych kłaków po dniu od umycia. Nie polecam jeśli ma się problem z przetłuszczającymi sie włosami.
Dzięki za informację!! Dziewczyny polecały ten szampon do włosów cienkich i delikatnych więc teraz to już nie wiem co i jak Poczekam może któraś się jeszcze wypowie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Moja Mama bardzo chwali sobie ten Age Retreat Kupuje go od dłuższego czasu i nie narzeka. Nic więcej Ci nie powiem, bo ona odpowiada tylko "podoba mi się"
Jeśli dobrze kojarzę, to dziewczyny nie chwaliły tego sprayu. Były z niego niezadowolone.
A możesz mamy spytać czy nie przetłuszczają jej się bardziej włosy po tym szamponie?? Będę wdzięczna
Poczekam jeszcze może któraś z dziewczyn coś napisze na ten temat

Sama już nie wiem co wziąć.... Chciałam jakiś dobry szampon, taki żeby włosy szybko się nie przetłuszczały, i do tego jakaś odżywkę do spłukiwania i ewentualnie jakąś kurację bez spłukiwania ale widzę że są różne opinie na temat tych szamponów i odżywek, a nie chcę kupić czegoś żeby potem stało na półce... Ciężki orzech do zgryzienia
Stary 2011-07-27, 14:09   #2620
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
A możesz mamy spytać czy nie przetłuszczają jej się bardziej włosy po tym szamponie?? Będę wdzięczna
Poczekam jeszcze może któraś z dziewczyn coś napisze na ten temat
Nie przetłuszczają jej się, ale używa też tego do farbowanych. Myje włosy co jakieś 3 dni lub częściej, jeśli ma gdzieś jechać
Stary 2011-07-27, 14:19   #2621
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Nie przetłuszczają jej się, ale używa też tego do farbowanych. Myje włosy co jakieś 3 dni lub częściej, jeśli ma gdzieś jechać
Rozumiem, czyli używa dwóch na zmianę...ja chyba też tak zrobię bo mam zamiar ufarbować włosy naszymi nowymi farbami i nie chcę żeby mi potem kolor za szybko wyblakł więc do farbowanych tez muszę coś kupić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 14:21   #2622
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ja lubię ten szampon, mam wrażenie że trochę nawilża włosy, fajne są po nim, na odżywkę chciałam się skusić, ale jolkag78 odradzała
Cytat:
Próbki były dołączane do farb do włosów

.
to by się zgadzało, bo kupiłam 2 farby i dostałam 2 próbki
Cytat:

Sama już nie wiem co wziąć.... Chciałam jakiś dobry szampon, taki żeby włosy szybko się nie przetłuszczały, i do tego jakaś odżywkę do spłukiwania i ewentualnie jakąś kurację bez spłukiwania ale widzę że są różne opinie na temat tych szamponów i odżywek, a nie chcę kupić czegoś żeby potem stało na półce... Ciężki orzech do zgryzienia
do spłukiwania to polecam śródziemnomorską maseczkę do włosów planet spa
Stary 2011-07-27, 14:37   #2623
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
ja lubię ten szampon, mam wrażenie że trochę nawilża włosy, fajne są po nim, na odżywkę chciałam się skusić, ale jolkag78 odradzała
Tzn. masz na myśli szampon z Age Retreat tak??A nie przetłuszczają się szybciej włosy skoro nawilża?
Z planet spa....? O wiesz że nawet nie pomyślałam Dzięki za podsunięcie pomysłu
Stary 2011-07-27, 14:38   #2624
Avonak
Raczkowanie

Cytat:

to by się zgadzało, bo kupiłam 2 farby i dostałam 2 próbki

co do szamponów to teraz zamawiam ten dyscyplinujący
balsam jest swietny wiec szampon a nóż ok

Avonak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 14:43   #2625
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn. masz na myśli szampon z Age Retreat tak??A nie przetłuszczają się szybciej włosy skoro nawilża?
Z planet spa....? O wiesz że nawet nie pomyślałam Dzięki za podsunięcie pomysłu
tak ten szampon, nie wiem czy szybciej, bo i tak się przetłuszczają przy skórze głowy a reszta sucha jak siano, najczęściej i tak kupuje ten do farbowanych, a tą maseczkę spa nie nakładam u nasady włosów tylko dalej trochę, po długości i na końce a bez spłukiwania mam aktualnie spay do długich, kończy sie i też zastanawiam się co zamówić, może to samo
Stary 2011-07-27, 14:51   #2626
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Avonak Pokaż wiadomość
co do szamponów to teraz zamawiam ten dyscyplinujący
balsam jest swietny wiec szampon a nóż ok
Właśnie sporo z Was poleca ten balsam dyscyplinujący a na KWC wcale nie ma takich dobrych opinii

Cytat:
tak ten szampon, nie wiem czy szybciej, bo i tak się przetłuszczają przy skórze głowy a reszta sucha jak siano, najczęściej i tak kupuje ten do farbowanych, a tą maseczkę spa nie nakładam u nasady włosów tylko dalej trochę, po długości i na końce a bez spłukiwania mam aktualnie spay do długich, kończy sie i też zastanawiam się co zamówić, może to samo
Rozumem, no ja też mam tak właśnie że przetłuszczają mi się tylko przy skórze głowy a reszta nie....
a ten szampon do farbowanych jest dobry??
Ja maseczki tez nigdy nie kładę na nasadę włosów tylko tak od połowy i na końcówki, więc może i spróbuje ta maseczkę z Planet spa
Spray do długich włosów?? to ten z serii Long&Beautiful??Dobry jest??
Stary 2011-07-27, 15:02   #2627
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie sporo z Was poleca ten balsam dyscyplinujący a na KWC wcale nie ma takich dobrych opinii

Rozumem, no ja też mam tak właśnie że przetłuszczają mi się tylko przy skórze głowy a reszta nie....
a ten szampon do farbowanych jest dobry??
Ja maseczki tez nigdy nie kładę na nasadę włosów tylko tak od połowy i na końcówki, więc może i spróbuje ta maseczkę z Planet spa
Spray do długich włosów?? to ten z serii Long&Beautiful??Dobry jest??
ten do farbowanych jest ok, nie plącze zbytnio włosów
na spray long& beautyfull nie narzekam, psikam nim po myciu, niewielką ilość,zeby włosy lepiej się rozczesywały
dziewczyny właśnie zachwalały ten dyscyplinujący, ja go nie próbowałam mam natomiast piankę dodającą objętości i po jej nałożeniu włosy wyglądają w miarę normalnie nawet po wysuszeniu suszarką, bo moja czupryna ma tendencję do puszenia się i jak nic nie nałoże do stylizacji to wyglądam po wysuszeniu jakby piorun strzelił w plantację szczypiorku
Stary 2011-07-27, 15:16   #2628
bogi11
Raczkowanie

Upewnijcie mnie proszę, czy pierścionek Stop przemocy jest tylko w jednym rozmiarze? Niemogę go znaleźć w K10...
bogi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:18   #2629
paula600324
Zakorzenienie

Dziewczyny czy te balsamy do ust z CT czekoladomania barwią usta? W szczególności chodzi mi o ten brązowy? Czy zostawiają tylko przeźroczystą warstewkę?
Moja klientka chciałaby wiedzieć Pamiętam, że te inne zielone, żółte nie barwiły ale tych jeszcze nie miałam
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 15:26   #2630
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Kobitki co się stało z maseczką peel-off Planet Spa z sake? Czy przegapiłam jej wycofanie ?
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:28   #2631
agnescha89
Raczkowanie

Koleżanki Drogie powiedzcie mi proszę, czy kremy idealna równowaga przed i po "reaktywacji" mają takie same składy???
agnescha89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:29   #2632
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Kobitki co się stało z maseczką peel-off Planet Spa z sake? Czy przegapiłam jej wycofanie ?
Jest w katalogu 11 na str. 105 za 9,90zł (przy zakupie dowolnego produktu z katalogu).
Stary 2011-07-27, 15:38   #2633
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Yyy to zmienił się kolor opakowania ? Ja mam w takim jak teraz jest biała herbata.
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 15:39   #2634
bunia23
Raczkowanie

Cytat:
Ta maseczka jest dobra ale nie do włosów przetłuszczających się, ja takie posiadam i nie mogłam używać tej maseczki bo włosy były okropne. Spłukiwałam ogromną ilością wody i to nawet nie pomagało włosy były jak by obklejone nią i trudne do rozczesania a z tym nigdy nie miałam problemu.
Co do szamponów ja polecam Naturals i tu używam wszystkich no prócz tych co są z odżywką bo takich nie mogę, ostatnio upodobałam sobie Kwiat Wiśni włoski są po nim super mięciutkie no i pięknie pachną
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:46   #2635
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
Ta maseczka jest dobra ale nie do włosów przetłuszczających się, ja takie posiadam i nie mogłam używać tej maseczki bo włosy były okropne. Spłukiwałam ogromną ilością wody i to nawet nie pomagało włosy były jak by obklejone nią i trudne do rozczesania a z tym nigdy nie miałam problemu.
Co do szamponów ja polecam Naturals i tu używam wszystkich no prócz tych co są z odżywką bo takich nie mogę, ostatnio upodobałam sobie Kwiat Wiśni włoski są po nim super mięciutkie no i pięknie pachną
może zbyt chłodną wodą spłukiwałaś albo nakładałaś za dużo ja też mam włosy przetłuszczające się i używam tej maseczki, nawet sporo nakładam na włosy, włosy są po niej miękkie, nawilżone i łatwo się rozczesują
Stary 2011-07-27, 15:49   #2636
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Czas edycji: 2011-07-27 o 16:01
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 16:01   #2637
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
Ja mam przetłuszczające się włosy, używam maseczki śródziemnomorskiej i poza zapachem który mi średnio pasuje jest super Mam włosy gładkie i miękkie po niej i mogę myć jak zawsze co 2-3 dni
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 16:04   #2638
angie_910108
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
konkretny dobry tusz SuperShock
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 16:06   #2639
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Czas edycji: 2011-07-27 o 16:08
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 16:07   #2640
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Też bym SuperShock poleciła
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości