Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 15:36   #451
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

żabcia ja tez lubie takie klimaty
Stary 2011-07-27, 15:38   #452
mona_ja
Wtajemniczenie

cześć lalunie

ale sie z was uśmiałam....

chodziłam dziś wku* bo myślałam że mój genialny szwagier sobie cbradio w pokoju zainstalował bo ciągle było takie radiowe rozmowy słychać no i przed chwila zaszłam żeby zobaczyć co tak gada i się okazało....że to niania elektroniczna którą zapomnieli wyłączyć, jakimś cudem ściąga rozmowy i to jeszcze w takiej jakości że byłam przekonana że to radio!

A na obiad zrobiłam naleśniki, pierwszy raz z budyniem i były przepyszne
to lecę nadrobić, już mi wiele nie zostało, ale rozkręciłyście się nieźle w tej nowej części

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:39   #453
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
żabcia ja tez lubie takie klimaty
Ja sie normalnie przy tej nucie rozplywam
Marc ma taki glos tutaj ze ahhhhh

Jak lubisz takie klimaty to musimy sie kiedys razem na impreze wybrac

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:41   #454
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Ja sie normalnie przy tej nucie rozplywam
Marc ma taki glos tutaj ze ahhhhh

Jak lubisz takie klimaty to musimy sie kiedys razem na impreze wybrac
no pewnie
jak przylece do NJ
ale na razie to musialabym auto sprzedac i na wycieczke naszych marzen i tak by nie starczylo
bo 17 tysiecy kosztuje, od osoby
Stary 2011-07-27, 15:45   #455
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
no pewnie
jak przylece do NJ
ale na razie to musialabym auto sprzedac i na wycieczke naszych marzen i tak by nie starczylo
bo 17 tysiecy kosztuje, od osoby
17tys zl od osoby ?? masz na mysli ta wycieczke autokarem po calych stanach tak? cena boska

Robila ktoras z Was Pomysl na ... Bolonski Garnek ? Bo mam zamiar dzisiaj Mezulkowi zrobic na obiad i szwagierce oczywiscie

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-07-27, 15:54   #456
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Cześć i czołem

Dziadek farmazony opowiada

Strasznie długo czekają na ten paszport. Ale będzie czad jak się Patryk z Alkiem spotkają - wcześniej Pat całował (a właściwie lizał )kuzyna przez brzuch, a teraz będzie mógł na żywo
Ale masz roboty dzisiaj!

No właśnie, bo już myślałam, że o mnie zapomniałaś

Skądś to znam Ale my 6 tyg nie wytrzymaliśmy

Masakra, co nie?

za poprawność cytowania moich słów

Łączymy się w bólu, my też byliśmy dziś na szczepieniu. Był taki ryk, że ja sama miałam lzy w oczach, dobrze, że mąż z nami był. A teraz mam marudę w domu, ale dziś wszystko jej wybaczę. I sama się zastanawiam po cholerę te szczepienia
kluski z rosołem

jakmarcela bardzo marudna mozesz dac jej viburcol... ja sie ciagle waham czy dac czy jeszcze poczekac

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:58   #457
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
17tys zl od osoby ?? masz na mysli ta wycieczke autokarem po calych stanach tak? cena boska

Robila ktoras z Was Pomysl na ... Bolonski Garnek ? Bo mam zamiar dzisiaj Mezulkowi zrobic na obiad i szwagierce oczywiscie
tak to jest akurat nowy york, miami, i te takie najlepsiejsze
14 dni
17 tysiecy

jade na silownie, baj

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-07-27 o 16:01
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 16:02   #458
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

Ja robiłam, pyszny jest

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kluski z rosołem

jakmarcela bardzo marudna mozesz dac jej viburcol... ja sie ciagle waham czy dac czy jeszcze poczekac
Tak, wiem o tym viburcolu, ale nie chcę jej na razie dawać. Tak jak Ty się waham. Wy też miałyście dziś szczepienie na błonicę, tężec i krztusiec?
Stary 2011-07-27, 16:22   #459
aniaaa84
Zadomowienie

Ja dziś zrobiłam karczek w pomyśle na soczyste żerberka pycha wyszło

wiecie co muszę napisać prośbę o demontaż kaloryferów i spuszczenie z nich wody w związku z prowadzonym remontem (termin rozpatrzenia do 7 dni) matko rozwala mnie ta spółdzielnia, niedługo trzeba będzie pisać prośbę o możliwość mieszkania w swoich mieszkaniu
aaa i koszt spuszczenia wody z kaloryferów 60 zł bo to rzeczywiście tyle pracy jest, że szok
Stary 2011-07-27, 16:24   #460
kitosa
Zadomowienie

Cześć!
Witam Was w nowej części ubrana w polar i w ciepłe skarpetki z krówką Jest mi masakrycznie zimno. Co to za lato w ogóle?? Liczę, że w sierpniu będzie upał, bo jak nie to Do Łeby chcemy się wybrać na sierpniowy długi weekend. Mąż zrobił herbatę i poszedł szukać grę w biland na kompie. Normalnie czuję się jak podczas jakiegoś zimowego wieczoru. A mężowi gorąco Mam prośbę do dziewczyn, które mają kabiny prysznicowe z głębokim brodzikiem i mężów o wzroście 190 cm. Czy w kabinie 200 cm razem z brodzikiem mężowie że tak powiem swobodnie stoją i woda tryska na ich głowę? Bo mój już się martwi, że będzie musiał kucać Problem jest w tym, że w wysokich brodzikach inna jest ich wysokość a inna głębokość i w rezultacie jest się na podwyższeniu. Więc nie wiem, czy jest w ogóle sens brać wysoki brodzik, a bardzo bym chciała Aaaa i mam jeszcze nieśmiałą prośbę o możliwość dopisania mnie do wątku
Stary 2011-07-27, 16:26   #461
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
tak to jest akurat nowy york, miami, i te takie najlepsiejsze
14 dni
17 tysiecy

jade na silownie, baj
no to faktycznie cena kosmos

milych wypocin na silowni

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ja robiłam, pyszny jest
?
uff to dobrze
wlasnie wszystko wrzucilam do garnka i czekam na efekt koncowy

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Ja dziś zrobiłam karczek w pomyśle na soczyste żerberka pycha wyszło
o tez to mam musze zrobic
dostalam od szwagierki caly worek przepisow to trzeba zrobic

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-07-27, 16:32   #462
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Cześć!
Witam Was w nowej części ubrana w polar i w ciepłe skarpetki z krówką Jest mi masakrycznie zimno. Co to za lato w ogóle?? Liczę, że w sierpniu będzie upał, bo jak nie to Do Łeby chcemy się wybrać na sierpniowy długi weekend. Mąż zrobił herbatę i poszedł szukać grę w biland na kompie. Normalnie czuję się jak podczas jakiegoś zimowego wieczoru. A mężowi gorąco Mam prośbę do dziewczyn, które mają kabiny prysznicowe z głębokim brodzikiem i mężów o wzroście 190 cm. Czy w kabinie 200 cm razem z brodzikiem mężowie że tak powiem swobodnie stoją i woda tryska na ich głowę? Bo mój już się martwi, że będzie musiał kucać Problem jest w tym, że w wysokich brodzikach inna jest ich wysokość a inna głębokość i w rezultacie jest się na podwyższeniu. Więc nie wiem, czy jest w ogóle sens brać wysoki brodzik, a bardzo bym chciała Aaaa i mam jeszcze nieśmiałą prośbę o możliwość dopisania mnie do wątku
Ooo Kitosa Ty też w tematach łazienkowych siedzisz widzę, ja nie pomogę bo będzie wanna z możliwością prysznicowania się
a aktualnie wybieram miski do wc

Cytat:
(...)
o tez to mam musze zrobic
dostalam od szwagierki caly worek przepisow to trzeba zrobic
Zrób zrób polecam, ja na koniec dodałam sos pieczeniowy jasny i ciemny i wyszło palce lizać
Stary 2011-07-27, 16:41   #463
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Samba bo może dziadek ma po prostu blachę falistą, czy jak ona się zwie, na dachu ja bym kładła blachodachówkę i nie przejmowała się komentarzami rodziny.
no ma jakas tandetna blache, bo on budowal ta altanke ze 20 lat temu... wtedy nie bylo jeszcze takich materialow jak teraz... ale w sumie, oprocz malowania to nic sie z nia nie dzieje... ale twierdzi ze on widzial nowoczesne blachodachowki i absolutnie... no ale to jego problem

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Różnica między blachodachówka, a dachówką . Dachówka wytrzyma 50 lat, nawet dlużej, a blachodachówka zdecydowanie krócej. Jeśli nie kupicie drogiej to wyblaknie od słońca i będzie wyglądała beznadziejnie.
Dach z dachówki wcale nie musi tak dużo kosztować, jeśli zrezygnujecie z dachówki brzegowej i dacie opierzenie z blachy. Jeśli macie prosty dwuspadowy dach, to warto zrobić sobie wycenę na 2 pokrycia. Z dachówek polecam ROBEN, to jest polski producent i dachówka w cenie ok. 38 zl. za m2 MOnza Plus ( na allegro nawet taniej) http://allegro.pl/listing.php/search...1b45ce82fe39d8. Ale trzeba zrobić wycenę, bo gąsiory i dachówka brzegowa są dużo droższe. Ja uważam, ze inwestycja w dachówkę, to nie są stracone pieniądze.
Ale co najważniejsze, to projekt powinien być zrobiony na dachówkę, bo ona jest dużo cięższa i krokwie powinny być wtedy grubsze.
Z cena montażu dachówki zdecydowanie przesadziłaś. Proponuje jeszcze raz się dokładnie dowiedzieć u dekarza.
Poza tym, od dachówki z montażem mozecie odliczyc sobie VAT. Nie wiem, jak to wygląda z blachą.
Dziekuje za wszystkie cenne wskazowki na pewno bedziemy chcieli zrobic wycene takiej i takiej... a z tymi cenami montazu to moj tz powiedzial ze tyle mu zawolali... ale moze jak jeszcze poszukamy to znajdzie sie kogos tanszego.. nie wiem, na razie szukamy

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ta cena 2,45 "Cena dotyczy dachówki podstawowej przy zakupie kompletnego dachu wraz z akcesoriamii dachowymi i obróbkami blacharskimi."

dachówka wytrzyma 50 lat owszem ale dobra blacha wytrzyma 30 a koszt o wiele niższy. najlepiej byłoby słomą pokryć, ta dobrze zaimpregnowana wytrzyma i 100 lat albo i więcej o strzechę mi chodzi
powiem mamie ze sloma se pokryjemy

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Dobra blachodachówka kosztuje ok. 33zl./m2 http://allegro.pl/blachodachowka-bud...725398354.html

Samba
- Proponuje zrobić wycenę na 2 dachy i wtedy porównać, bo twierdzenie, ze blachodachowka wychodzi dużo taniej może nie być wtedy tak bardzo przekonujące.
Idźcie z projektem dachu do hurtowni i niech zrobią Wam wycenę.
Będziecie wtedy mieli argumenty, które pozwolą Wam podjąć decyzję o dachu spokojniej. Jesli bachodachówka wyjdzie zdecydowanie taniej, to wtedy przekonasz swoich rodzicow i dziadkow do Waszej opcji. A jeśli róznica nie będzie taka duża, to moze przekonacie się do dachówki.
ladna ta blachodachowka ktora pokazujesz w linku

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ale za to jak ty się rozgadałaś nie poznaje koleżanki ja myślę że po pierwsze to wasz dach i zróbcie tak jak wam się podoba.. także od strony finansowej - jak wycienicie obie opcje to zobaczycie co dalej, a jesteście już tak daleko (bo ja totalnie się nie znam) żeby jednak nie móc robić z dachówki bo wyjdzie za ciężko i coś tam ze stropem?
mamy dach przystosowany zarowno do dachowki jak i do blachodachowki takze kazda opcja wchodzi w gre

a co do mojego rozgadania hmmm w koncu jestem przeciez gadula 2009 ;P co nie? :P

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
My stanowczo bierzemy blacho dachówkę zresztą u nas w okolicy mało kto ma dachówkę jedynie ktoś kto ma dużo kasiory to ją kładzie

Kochana! Przecież możecie mieć kolor dachu w dowolnym kolorze! Bez obaw zielony, niebieski, czarny jaki chcecie
Nie powinny się jedynie zmieniać rzeczy takie typowo budowalne widoczne od zewnątrz, jak dobudowanie czegoś, okna nie w tym miejscu itp. no można to zrobić, ale wtedy trzeba nanieść poprawki na plan
Chodzilo mi o miejscowy plan zagospodarowania (czy jak to sie nazywa) tam jest napisane ze dach musi byc czerwony a sciany pastelowe
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 16:47   #464
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaa pamietacie jak wam mowilam ze zareklamaowalam o'ortopedyczne' sandaly w HD?
wlasnie dzis mi sie rozwalily znowu i to w tym samym miejscu
wymiana byla 6.06 a dzis jest koniec lipca nawet nie. wiec niecale 2 miesiace pochodzilam
a kiedy je kupiłaś?najlepiej idź zareklamuj w ramach niezgodności towaru z umową i powiedź że mają cię poinformować listownie lub telefonicznie i że chcesz nowe

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hahahahahahhaha sratatata jestem wściekła zaraz wam w klubie wszystko opisze grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr

ooo a jest tam coś ciekawego?

OBY!
bołda nie znam - u nas też są zabawki nazywane jest konik włodek lalka zuzia ufoludek kulfon miś bili, krówka grażynka

jak nie możesz to popuść
poszło

Cytat:
ooo jak milo ktos zauwazyl ze mnie wczoraj nie bylo
A tak powaznie to bylam chwile na wizazu ale jakos nie moglam sie w rozmowie wbic to siedzialam cicho

Oczywiscie moich krolewn nie zostawie nikomu innemu Rozplywam sie jak mala mnie przytula i mowi "Katolina kocham Cie" A jesli o kurs chodzi to w poniedzialek mam wolne i wybieram sie do szkoly wszystkiego dowiedziec

Bylismy wczoraj na padaniach krwi sprawdzic jak tam cholesterol Mezulka a ja zapytalam jakie badania potrzebuje przed rozpoczeciem staran .. a lekarka tak na mnie patrzy i mowi zebym brala kwas i witamine B12 i wystarczy wiec tak jak myslalam tutaj nie robia tych wszystkich badan jak w Pl

gucia - a ja ta piosenke moge sluchac 24godzinyna dome 7 dni w tyg http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU&ob=av2e
z tego co czytam albo pytam to mało kto robił badania przed ciążą prócz naszej nieobecnej dziś panikary więc sądzę że to nie ma reguły

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Cześć!
mi też zimno z TŻ leżymy w łóżku ja się przykrywam a jemu gorąco a teraz śpi owinięty kołdrą
mój TŻ ma 188cm wzrostu ale nie pomogę bo mamy zasłonkę na szczęście nie gwałcącą

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Ooo Kitosa Ty też w tematach łazienkowych siedzisz widzę, ja nie pomogę bo będzie wanna z możliwością prysznicowania się

Zrób zrób polecam, ja na koniec dodałam sos pieczeniowy jasny i ciemny i wyszło palce lizać

o my chcemy kiedyś wymienić zasłonkę na szybę będziesz mieć takie cudo?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 16:50   #465
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
z tego co czytam albo pytam to mało kto robił badania przed ciążą prócz naszej nieobecnej dziś panikary więc sądzę że to nie ma reguły

A jesli chodzi o szybe to ladnie to wyglada .. ale w utrzymaniu czystosci juz nie jest taka fajna

Olivia 2.07.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 16:55   #466
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

A jesli chodzi o szybe to ladnie to wyglada .. ale w utrzymaniu czystosci juz nie jest taka fajna

no a na tych matowych też tak widać krople wyschnięte?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-07-27, 16:56   #467
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
no a na tych matowych też tak widać krople wyschnięte?

na tych co maja rodzice .. tak

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-07-27, 17:02   #468
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
(...)
Siii właśnie o czymś takim myślimy, ale jak Żabcia słusznie zauważyła to jest ciężkie w utrzymaniu efektu, że tak powiem to zwykła szyba, bo są też takie już same w sobie zamazane, ale mnie się nie podobają

to co wkleiłam jest fajnie zaaranżowane jest i wanna i prysznic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6266_3_P1000592 (1).jpg (90,8 KB, 41 załadowań)
Stary 2011-07-27, 17:08   #469
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
na tych co maja rodzice .. tak

to czyli na wszystkich widać

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Siii właśnie o czymś takim myślimy, ale jak Żabcia słusznie zauważyła to jest ciężkie w utrzymaniu efektu, że tak powiem to zwykła szyba, bo są też takie już same w sobie zamazane, ale mnie się nie podobają

to co wkleiłam jest fajnie zaaranżowane jest i wanna i prysznic

o to jest super ciekawe ile taki zestaw kosztuje tylko się z TŻ nie zmieścimy razem pod prysznicem

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 17:15   #470
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
(...)
o to jest super ciekawe ile taki zestaw kosztuje tylko się z TŻ nie zmieścimy razem pod prysznicem
Śliweńko no właśnie fajnie, ale niepraktyczne my myślimy, żeby kupić taką kabinę właśnie rozkładaną o której pisałaś, tylko te zacieki a taką wannę i kabinę do niej widziałam w Praktikerze w Zabrzu, ale ceny nie było

wannę znalazłam w firmie Sanplast http://www.sanplast.pl/
model COMFORT/OWAL/CO 85x160

powiem Wam, że korci mnie wanna z hydromasażem, ale pewnie 3 kąpiele i później z tego już korzystać nie będę

Śwlieńko znalazłam taką wannę i kabinę jak na fotce, ale nie patrz na cenę
ona ma funkcję hydromasażu własnie więc stąd też kosmiczna cena
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wu.jpg (81,4 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2011-07-27 o 17:25
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 17:17   #471
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Śliweńko no właśnie fajnie, ale niepraktyczne my myślimy, żeby kupić taką kabinę właśnie rozkładaną o której pisałaś, tylko te zacieki a taką wannę i kabinę do niej widziałam w Praktikerze w Zabrzu, ale ceny nie było

http://allegro.pl/novoterm-kerra-wan...718819796.html

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-07-27, 17:32   #472
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 17:40   #473
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no co madzialenka się urlopuje

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 17:40   #474
kitosa
Zadomowienie

Cytat:
A no siedzę, siedzę. Na razie tylko teoretycznie, ale warto zebrać cenne informacje od Was. Cyrk dopiero przede mną. U Ciebie widzę bardzo przyjemnie z wybieraniem różnych akcesorii I o to chodzi!

Cytat:

mi też zimno z TŻ leżymy w łóżku ja się przykrywam a jemu gorąco a teraz śpi owinięty kołdrą
mój TŻ ma 188cm wzrostu ale nie pomogę bo mamy zasłonkę na szczęście nie gwałcącą
Padłam Zdaje się, że zasłonki tylko na Madzię lecą Chcę mieć szybę ala zmrożoną. To dobry pomysł? Nikt nie pomoże? No to wygląda na to, że TŻ będzie musiał kucać
Stary 2011-07-27, 17:43   #475
aniaaa84
Zadomowienie

No to Ci powiem, że to jeszcze nie tak drogo
fajna

Cytat:
Treść usunięta
Właśnie jestem ciekawa czy się tego obejść nie da, bo za co mam komuś zapłacić 60 zł, za odkręcenie zaworu i gapienie się jak woda do wiadra leci?
i jeszcze to durne pismo

świeci u mnie słońce

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2011-07-27 o 17:45
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 17:45   #476
kitosa
Zadomowienie

Cytat:
Treść usunięta
Rozkaz szefowo 19.09.2009
Stary 2011-07-27, 17:48   #477
mona_ja
Wtajemniczenie

dziewczynki apropo łazienki to moja siostra ma coś takiego http://www.roleta-prysznicowa.com/ zamiast tradycyjnej zasłonki, super rozwiazanie

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 17:49   #478
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 17:50   #479
zaaaabcia
Zakorzenienie

Bolonski garnek ... wyszedl pyyysznie szkoda ze ja tylko troszke moglam sprobowac

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-07-27, 17:58   #480
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
dziewczynki apropo łazienki to moja siostra ma coś takiego http://www.roleta-prysznicowa.com/ zamiast tradycyjnej zasłonki, super rozwiazanie
Mona pierwszy raz coś takiego widzę
fajne, ale my jesteśmy zdecydowani na coś ze szkła, choć to się jeszcze wszystko może pozmieniać

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości